- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.601
kıız benim yükseklik korkum var, teyyareye falan binemem ben, ancak arabaynan gelirimBulacam seni hopis Kiz madem halan var burda lutfighafen da gelsene onlari bi ziyaret et bak teeeey ne zamandir gormemissindir bende de kalirsin lutfeeen hopiiiis gel n'oluuur bak Fulya bak duyda ogren ooole inasana davayla bekliom falan denir mi kiz buyur gel,basimin ustunde yerin var,kapim herzaman acik,mutfakta biri mi var(bu pek olmadi) ay biton laf var denecek Fulyacim one oole davalari bagla ayagaina hadi yuz yuzebiliosan kiz bi gel de bak ne yuzmesi ucar gelirim benevlenmeyeydim Pilot olmustum haberin va miiii senin ama pilotlugu birakip kocisimi sectim :79: beeeeen ahhh beeeeeen ahhhh:111:
Bulacam seni hopis Kiz madem halan var burda lutfighafen da gelsene onlari bi ziyaret et bak teeeey ne zamandir gormemissindir bende de kalirsin lutfeeen hopiiiis gel n'oluuur bak Fulya bak duyda ogren ooole inasana davayla bekliom falan denir mi kiz buyur gel,basimin ustunde yerin var,kapim herzaman acik,mutfakta biri mi var(bu pek olmadi) ay biton laf var denecek Fulyacim one oole davalari bagla ayagaina hadi yuz yuzebiliosan kiz bi gel de bak ne yuzmesi ucar gelirim benevlenmeyeydim Pilot olmustum haberin va miiii senin ama pilotlugu birakip kocisimi sectim :79: beeeeen ahhh beeeeeen ahhhh:111:
hoppidicik, maBaby, seng ben yatiyoruuum basim agriyooo,midem bulanio bi de uykum var yarin gorusuruz kizlar cok yazmayin yarin okurken zorlanmayim hatta sizde yatin hadi bakiiiiim
hoppidicik, maBaby, seng ben yatiyoruuum basim agriyooo,midem bulanio bi de uykum var yarin gorusuruz kizlar cok yazmayin yarin okurken zorlanmayim hatta sizde yatin hadi bakiiiiim
her akşam geliyonus,
bakıp bakıp gidiyonus.
korkma, birşey yapmayıs,
sevgi pıtırcıklarıyıs.
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 4 ziyaretçi)
hoppidicik,
seng,
maBaby
, mutfakta biri de var (mubarek fare gibi yine tirtikliyor birseyler)bekleriz yani
kız mübarek için güzel konuş..çarpılırsın gece gece
heh simdi oldu Fulyacim kiz ben sana vurur muyum yaaaheyyyt be sabiha gokcenim benimucarak gel o zaman, misafirlerimi davayla karsilamak adetim degildir ama soz konusu sen olunca onlemimi alayim dedim gafama vurcakmissin ya nefsi mudafa babinda ihihi :122::101:
gelin tabi basimin ustunde yeriniz var, size kapim her zaman acik, mutfakta biri de var (mubarek fare gibi yine tirtikliyor birseyler)bekleriz yani
sevgili 9 .takım elemanları..ben zayıflamanın formülünü buldumne diyet, ne spor..alın elinize bir laptop yanınızada su..açın forumu girin topiğinize..yaz Allah yaz..ama yerinizden kalkmadan , takır takır yazın..bakın aklınıza ne yemek geliyo, ne de su..nasıl fikir ama??
heh simdi oldu Fulyacim kiz ben sana vurur muyum yaaadukankam benim ayyyy gene mi mutfakta mubarek bi cikamadi adam ya bulasik yikiyo ya biseyler tirtiklio izinde adami sasirt sooole hazirlada hazirla ama dukan tariflerinden olsun ki iskence olmasin sana sevinsin yazik yaa bilirsin ben mubarekciyim hatta sen simdiden git tirtiklatma da sana biseyler hazirlayim de adami bi dumura ugrat yaaa kiz ben yatiyorumyaa walla cok uykum geldi heee
sevgili 9 .takım elemanları..ben zayıflamanın formülünü buldumne diyet, ne spor..alın elinize bir laptop yanınızada su..açın forumu girin topiğinize..yaz Allah yaz..ama yerinizden kalkmadan , takır takır yazın..bakın aklınıza ne yemek geliyo, ne de su..nasıl fikir ama??
eveeeett geldik bir günün daha sonuna..tr saati ile saat şu an:24.00..aranızdan ayrılmadan evvel en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsun diyorum benim güzel dostlarım..esen kalın..
yarın saat 07.00 itibarı ile hopiş yeniden burada olcak..o zamana kadar kendinize cici davranın(hep uykusuzluktan)
kız sen gitmiştin ya ..aaaaaa yine gelmişheh simdi oldu Fulyacim kiz ben sana vurur muyum yaaadukankam benim ayyyy gene mi mutfakta mubarek bi cikamadi adam ya bulasik yikiyo ya biseyler tirtiklio izinde adami sasirt sooole hazirlada hazirla ama dukan tariflerinden olsun ki iskence olmasin sana sevinsin yazik yaa bilirsin ben mubarekciyim hatta sen simdiden git tirtiklatma da sana biseyler hazirlayim de adami bi dumura ugrat yaaa kiz ben yatiyorumyaa walla cok uykum geldi heee
eveeeett geldik bir günün daha sonuna..tr saati ile saat şu an:24.00..aranızdan ayrılmadan evvel en güzel günler en güzel geceler sizlerin olsun diyorum benim güzel dostlarım..esen kalın..
yarın saat 07.00 itibarı ile hopiş yeniden burada olcak..o zamana kadar kendinize cici davranın(hep uykusuzluktan)
koptum bu gece sayenizdetamam hadi ben de gidiyorum o zaman, odama geceyim de dizilerimi izleyeyim hadi iyi geceler topigim hepinizi optum tombis yanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?