Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ojjbulduk be ya!!..sende hoşgeldin böşra..

hiç hoş gelmedim anam gitti istiridye ekmeklerini mikrodalgada denedi olmadı tabiki :) ben haklı çıktım çıkmasına amaaa süt tozum bitti hatun sinir etti beni evde gece gece oturup bir daha ekmek yaptım yarına.. pizzada yapıverdim kendime yarına :)

emineee bak geliyor dava
sen sonuna kadar gitmek için çıktın bu yola
ne oldu şimdi böyle düştü motivasyonun??
illa böyle şiirle mi anlatmalı derdimizi sana??

selam kızlar,
dün babamın kuranı vardı açamadım.
malum bu günde pazar ev çocuk vakit bitti.
bu arada tam reglim anca başladı
kilom cuma gününden çok farklı
66 a çıkmışım.1,5 kg farketti.

allah kabul etsin canım. fark etmesi normal sıkma canını olur mu? regl süresincede bir güzel devam et diyetine sakın bozma ki regl şişkinliği inerken bi anda tartıda 1 2 kg -- göresin. sadece moralini bozma yeter. moral bozukluğu ödem bağlatıyor çünkü..

büşra beni gebertecekk..
evet

davaynan giriselim o vakit

kesinlikle :) TEFAL DAVAYNAN

kizlar daha önce birinizin basina geldi mi bilmiyorum ama ben daha önce kilo verdigimde yaklasik 4-5 ay regl olmadim
yine böyle olacak diye cok korkuyorum

beni,mde şuan öyle cnaım. regl başladı başlayacak kendimi berbat hissediyorum karnım bir şişti ki sorma gitsin... ama vatandaşın geleceği yok sancıdan kıvrandırıyor beni..

bir geldim ki hepiniz gitmişsiniz
ben yokken bir sürü sohbet etmişsiniz
aklıma soktu yeniden şiiri hopiş
takımcak biliyoruz ki şiir yazmak çok eğlenceli iş :)

bu saate kadar nerededeydin busra
ne sandin pazar gunu de olsa burada muhabbet girla
ama simdi gec oldu herkes yatti uyudu
topikte bir tek ben kaldim bir de tefal marka dava

bu saate kadar nerededeydin busra
ne sandin pazar gunu de olsa burada muhabbet girla
ama simdi gec oldu herkes yatti uyudu
topikte bir tek ben kaldim bir de tefal marka dava

sanada davanada gurban
büşra nasıl yetişsin buraya mutfaktan
tefalin reklamını iyi yaptık burada
reklam parası istemek lazım firmadan

bu saate kadar mutfakta misin
pierre dukan'in kulaklari cinlasin
her eve lazim benimki gibi bir mubarek
sen burada cene cal o yemek yapsin

benim mübarekte keşke olsa burada
garibim nasıl yetişsin taaa afyonda
bizim görüşmelerimiz kısıtlı
buluşuyoruz ancak bilgisayarda

bu dukan aşçılığımı geliştirdi
piere burdan selam söylemeli
annemle başımı derde sokacak bu adam
hatun beni sorumlu tutuyor eve gelen faturadan :):26:

fulyacım sana gece uzun
eşlik etmek isterim ama çok yorgunum
uyku bastırdı hafiften
çok memnun oldum gece seni burda görmekten...

fulyacım sana gece uzun
eşlik etmek isterim ama çok yorgunum
uyku bastırdı hafiften
çok memnun oldum gece seni burda görmekten...

iyi geceler tatli ruyalar gadinim
simdi yat yarin gene ben burdayim
benim gerci daha pek uykum yok ama
sabah is var o yuzden ben de yatayim

yine iyi dokturduk gece gece

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Gelir gelmez önümde bir sürü iş vardı daha yeni girebildim nete yahu...Azıcık masayı toparlayayım hepsini okurum.
Nasılsınız görüşmeyeli..

[yahu altta devamlı nikini gördüğümüz kokteyl nikli bacımız.."şimdi ben bu 9. takıma katılıp dertsiz başıma dert almayayım" da diyebilir kendisi..bilemiycem

Kız ben sana demedim mi o kardeş takımdan diye:) Niye ikidebir kızı gözüne kestiriyosun

Canımcım ben kaptanm yardımcılığı yapsamda hakkını veremem.Çünkü üzerimde yeterince fazla sorumluluk var hakeverirsin ki.Minnacık bebişimle biraz fazla vakit geçirmek için haftasonu bilgisayar bile açmak istemiyorum.Ayrıca Ece çok fazla bizimle vakit geçiremediği için sağlam bir yardımcı gerekiyor bize...Yani ben Buseye ince ve düşünceli teklifinden dolayı teşekkür ederim ama bu örevi, memmuniyetle birinizin almasını isterim.
Hatta Ece kızmaz sa bence kaptanlığıda daha sık online olan birine devretmeli...:18::18::18:

hilal kimdi :18::18::18::18::18::18::18

duymasın duymasın :18::18::18: davaynan döver beni

Ben ben Ben unutulacak kadınmıyım Eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Gelir gelmez önümde bir sürü iş vardı daha yeni girebildim nete yahu...Azıcık masayı toparlayayım hepsini okurum.
Nasılsınız görüşmeyeli..

:) yeni bir hafta, yeni hedefler....benim keyfim yerinde, bu hafta saglikli bir hafta olacak ins:)
sen nasilsin??

:) yeni bir hafta, yeni hedefler....benim keyfim yerinde, bu hafta saglikli bir hafta olacak ins:)
sen nasilsin??

Güne aç başladım Dün kızım çok hastalandı saçma sapan şeyler yedim((( Bugün daha yeni bi lokma bişey atabildim ağzıma( Aklımda evde kaldı bebişte.İnşallah hemen akşam olur...

ne zamandir siir yazmiyorduk iyi hatirlattin
ben dün akşam yazdım bi tane. nedense bunu çok beğendim. :))) ondan bugün ayrı bi mutluyum..
bisicik olmaz futboldan gelir gelmez FIFA'nin basina oturdu yatana kadar oynar, bu nasil bir futbol aski yahu nerde benim tavam
tefal olsun. büş'ün kini yollayım sana. bende kurtulayım totomdaki amblemlerden..
Ben ben Ben unutulacak kadınmıyım Eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

canım fazla ismini kullanmadığım için aklımda kalmamış tahmin ettim ama yanlış olmamalıydı

Güne aç başladım Dün kızım çok hastalandı saçma sapan şeyler yedim((( Bugün daha yeni bi lokma bişey atabildim ağzıma( Aklımda evde kaldı bebişte.İnşallah hemen akşam olur...

birseyler ters gidince hep beslenmemize yansiyor, ayni durum bende de var bi türlü vazgecemiyorum o huyumdan.
ins iyilesmistir canim kizin , cok gecmis olsun...

Günaydın bacılar nasılsınız bakalım :) hilal çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavusur inşallah bebeğin

Ece bende dava çok.

Merve güne güzel başlamış olmana sevindim hep böyle geçsin bu hafta bol -li ve yüksek motivasyonlu :)

Kızlar ben ancak kalktım sabah benim mübarek işe gidiyor onu kaldırıp tekrar uyuyorum daha doğrusu uyuya kalıyorum. Bugün okula gideceğim ilk gün ve ders onayı yaptırmam gerek. Arada telefondan yine girerim gerçi erken biter işim. Bugün saf protein günüm inşallah güzel geçecek zaten balon gibi hissediyorum şu anda kendimi biri kazara iğne soksa patlarim valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…