- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.621
ojjbulduk be ya!!..sende hoşgeldin böşra..
okuyoruz kaptanim
ay bugun spora gittim sonra bit pazarina yurudum yurudum eve geldim coook guzel izgara balik yaptim oglen de doner yedim ekmeksiz cook yoruldum yarin gene p.tesi hiic sevmiyorumtatil sonrasi insan hemen toparlayamio kendini ama yalniz oldugum icin ben sunu yiycem ben bunu yiycem diyenler olmadigindan (yani esim ve oglum) diyette zorlanmiyorum onun icin p.tesi iyidir gelsin,c.tesi pazar onlarla olmak ve diyete sadik kalmak zor gercekten ilk baslarda daha rahattim simdi hedefe yaklastimya heran pes edebilirim aman allah korusuuuun:18:
selam kızlar,
dün babamın kuranı vardı açamadım.
malum bu günde pazar ev çocuk vakit bitti.
bu arada tam reglim anca başladı
kilom cuma gününden çok farklı
66 a çıkmışım.1,5 kg farketti.
evetbüşra beni gebertecekk..
davaynan giriselim o vakit
kizlar daha önce birinizin basina geldi mi bilmiyorum ama ben daha önce kilo verdigimde yaklasik 4-5 ay regl olmadim
yine böyle olacak diye cok korkuyorum
bu saate kadar nerededeydin busra
ne sandin pazar gunu de olsa burada muhabbet girla
ama simdi gec oldu herkes yatti uyudu
topikte bir tek ben kaldim bir de tefal marka dava
sanada davanada gurban
büşra nasıl yetişsin buraya mutfaktan
tefalin reklamını iyi yaptık burada
reklam parası istemek lazım firmadan
bu saate kadar mutfakta misin
pierre dukan'in kulaklari cinlasin
her eve lazim benimki gibi bir mubarek
sen burada cene cal o yemek yapsin
benim mübarekte keşke olsa burada
garibim nasıl yetişsin taaa afyonda
bizim görüşmelerimiz kısıtlı
buluşuyoruz ancak bilgisayarda
bu dukan aşçılığımı geliştirdi
piere burdan selam söylemeli
annemle başımı derde sokacak bu adam
hatun beni sorumlu tutuyor eve gelen faturadan :):26:
fulyacım sana gece uzun
eşlik etmek isterim ama çok yorgunum
uyku bastırdı hafiften
çok memnun oldum gece seni burda görmekten...
[yahu altta devamlı nikini gördüğümüz kokteyl nikli bacımız.."şimdi ben bu 9. takıma katılıp dertsiz başıma dert almayayım" da diyebilir kendisi..bilemiycem
aramammııı :) dur bi markete gidelim bak nasıl arıyorum :)
banane ben özel kutlama istiyom kupa istiyommm.. şımarıklığım tuttu banane
dukankaaaaabende seni yerim hazır protein günümdeykne iyi gider yani :) bu arada yorumunada hasta oldum hee :)
sorma dukankam yaa.. getti güzelim kekler ama ben yine yaptım yedim meğer 3 dk yetiyormuştu :)ne bilem mikro dalga ayarını ben. neyse öğrenicem artık adım adım :) her türlü mutfak edevatını bilirim kullanırım mikrodalgaya gelince zırtladık iyi mi :)
anam akşam nede güzeldiii :) valla bittim hee.. ama yarıda bırakıverdim maalesefuykum geldi
hani bize?? anaaa kıza bak yaa hilale zayıflasın die dualar ediyor bizi dışlıyor. seni döverim bakkkzati bıraktın yaban kardeş ellere gittin. birde üstüne bize dua yok he
bu arada şaka bi yana tebrik ederim canım maşallah nede güzel gidivermiş artık 53 sün yaa :)bende istiyorum o rakamları :)
canım buse hilale devretti eminede söylemiş zaten ve bende yardımcı olabilirim. yani takımdakilerden itiraz çıkmazsa. kaptan yardımcısı yada hilalin yardımcısı farketmez bnm için:)
hilal kimdi :18::18::18::18::18::18::18
duymasın duymasın :18::18::18: davaynan döver beni
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
Gelir gelmez önümde bir sürü iş vardı daha yeni girebildim nete yahu...Azıcık masayı toparlayayım hepsini okurum.
Nasılsınız görüşmeyeli..
:) yeni bir hafta, yeni hedefler....benim keyfim yerinde, bu hafta saglikli bir hafta olacak ins:)
sen nasilsin??
ben dün akşam yazdım bi tane. nedense bunu çok beğendim. :))) ondan bugün ayrı bi mutluyum..ne zamandir siir yazmiyorduk iyi hatirlattin
tefal olsun. büş'ün kini yollayım sana.bisicik olmazfutboldan gelir gelmez FIFA'nin basina oturdu yatana kadar oynar, bu nasil bir futbol aski yahu nerde benim tavam
Ben benBen unutulacak kadınmıyım Eceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Güne aç başladımDün kızım çok hastalandı saçma sapan şeyler yedim ((( Bugün daha yeni bi lokma bişey atabildim ağzıma ( Aklımda evde kaldı bebişte.İnşallah hemen akşam olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?