Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

birseyler ters gidince hep beslenmemize yansiyor, ayni durum bende de var bi türlü vazgecemiyorum o huyumdan.
ins iyilesmistir canim kizin , cok gecmis olsun...

Günaydın bacılar nasılsınız bakalım :) hilal çok çok geçmiş olsun en kısa zamanda sağlığına kavusur inşallah bebeğin

Sabah çıkarken ateşi yoktu inşallah ben dönene kadar sıkıntısı olmaz.Teşekkür ederiz teyzeleri.:44:

Rica ederim hilalcim sonuçta sizlerin bebişleri bizimde bebeğimiz sayılır. Sen evde yokken kim bakıyor çocuğa canım?

Fulya hosgeldin :) yarından itibaren bir sürü saat online göreceğiz seni inşallah :)

Kızlar kilo 68.1yani düne göre gelen o +300 gitmiş ama regl durumundan dolayı şişlik devam ediyor o yüzden 67 leri göremiyorum sanırım olsun bitince göreceğim nasılsa :)

Eki Görüntüle 647353

isteyene çay, isteyene yeşilçay isteyene de türk kahvesi.. elimde olaydı gerçekten ikram etmek isterdim..

sonrada güzel bir egzersiz.. herkese sağlıklı ve bol kilo kaybı, adım adım fit vücut dilerim..

Babaannesi bakıyor..

hımm iyi bari canım. sen eve gidene kadar birşeyciği kalmaz inşallah çocuk bu yaa iki oyun oynadımı kendine gelir :)

:18::18::18: o davaları birilerine sevabına göndereyimde kurtulayımmm.

hahhhh öyle kurtulabileceğinimi sanıosun :) bak dökümlü davalar alıcam sana özel

yeşil çay lütfen :)

kızlar spora gidemedim yaaamisafir gelecek.. tam gelecek günü buldularcumadan beri gezmişim ev almış başını gidiyor, sabahtan beri iş yapıyorum..spora gidememekde cabası..dardayım aneeeeey aneeeeyy:50.

kızlar spora gidemedim yaaamisafir gelecek.. tam gelecek günü buldularcumadan beri gezmişim ev almış başını gidiyor, sabahtan beri iş yapıyorum..spora gidememekde cabası..dardayım aneeeeey aneeeeyy:50.

kolay gelsin canım..
duydunmu büş bana özel dökümlü dava alacakmış :18: iyice sahapsız sandı..

anaamm hopiş tam zamanını buldular haa.. neyse spor niyetine evi sil spür opla bak oda iyi kalori harcatır :) birde gelene hizmet falan derkene hallolur senin spor işi :)

Slm kızlar
ben iş yerinin amelesi geldim.
Arada 1 kupa neskafe
öğlen bir kase çorbam içtim
yanındada 3 dilim kıtır kızarmış ekmek
başka bişi yok
Tabi aralarda tatlandırıcı ile içtiğim çaylar var

burda biraz günes acti bende dayanamadim kiyafetlerimi felan ayirdim...
iki üc kotum var onlarin icine girmek istiyorum yaz gelmeden, onlara bakip motivasyonumu artiricam :):):)
insan kendini en iyi kiyafetlerle motive ediyor bana göre hehe

burda biraz günes acti bende dayanamadim kiyafetlerimi felan ayirdim...
iki üc kotum var onlarin icine girmek istiyorum yaz gelmeden, onlara bakip motivasyonumu artiricam :):):)
insan kendini en iyi kiyafetlerle motive ediyor bana göre hehe
kesinlikle canım benim. ben bi ara 63 kilo iken bir sürü kotum avrdı hepsi dolabın arka taraflarındalar şuanda :S geçenlerde belini bol geldiği için daha önceden daralttığım bir eşofmanımı buldum bacakalrım olmuyordu içine kendi kendime şey demiştim bu eşofmanın ne zaman içine girersem zayıfladım diyeceğim. ataktan sorna deneyeyim dedim elime geldi öyle denedim griyorum :) üstelik zayıfken daralttığım beli bile cuk diye oturuyor üstüme :) ama yeterli mi hayır!!! o eşofman bacakalrdanda beldende en az 1 beden terzide daraltılacak :) yeni hedefim bu

eyyyyyyyyyyyy 9.takımın melekleri nerede bizim hareketler diye sormuyorsunuz hiç bende unutu verdim :S

YAN KARIN YAGLARI ERITME - YouTube

buyrun sexxxüüüü ablayla yapacağımız bir hareket çalıştır beli hop iki üç döt evet evet hadiii oturun yeree bi sağ bi sol bi sağ bi sol

yaza kadar hepsi olacak canim yeter ki biz pes etmeyelim...
cumayi iple cekiyorum, hic arada tartilmadim tarilmayi da düsünmüyorum moralim bozulmasin diye hehe

Arkadaşlar ben bu sabah yine tartıldım
hiç duramıyorum tartının üzerine çıkmayınca
aaaa birde ne göreyim akşamki 500 gr gitmiş
hemde regl dönemimde
regl dönemimde 1,5 kilo almışım diye üzülüyordum ama
500 gr gittiğini görünce sevindim
inşallah dahada iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…