Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yak canım ya
akşam eşimle birlikte yiyecez.
Onunla yerken çok fazla dikkat edemiyorum
birde evimde olmayacam.başka yerde yiyecez.
O yüzden öğleyi hafif tutmaya çalıştım.

hımm o zaman tamam canım :) bu kadar falan yazınca akşam yok falan garip geldi az geldi ama akşam yiycem diyorsanda dikkat et yinede canımcım :S

yaza kadar hepsi olacak canim yeter ki biz pes etmeyelim...
cumayi iple cekiyorum, hic arada tartilmadim tarilmayi da düsünmüyorum moralim bozulmasin diye hehe

yok tatlım zaten şu anda o kadar inancım tam ki bu diyetime.. ben 3 ayda görmediğim rakamı 9 günde gördüm. üstelik regl dönemine rağmen. ama keşke regl dönemini geçirip öyle başlasaydım diyorum :) olsun buda yeterli şunun şurasında hedefe 10 kg var bnm :) inşallah o 10 kiloyuda verip yaza zayıf girmek istiyorum:) ben her sabah tartılıyorum canım kıyafetleri çıkartıp net ölçü almak için wc den sonra mutlaka tartıya çıkıyorum. senin ilk hafta + çıkman doğal çnkü kendini yeni bir düzene alıştırıyorsun. moralini bozmak yok. menülerini takip ediyorum :)

su kadinlar regl döneminden neler cekiyor ya -.-

haklisin ama yinede her gün tartilinca benim moralim genelde bozuluyor -.-
cumadan cumaya tartilcam artik öyle karar verdim:)
saol canim aksam yine yazarim menümü:)

kolay gelsin canım..
duydunmu büş bana özel dökümlü dava alacakmış :18: iyice sahapsız sandı..
kız o büş değil çüş oodövdürtmem seni merak etme yavru kuşum..
anaamm hopiş tam zamanını buldular haa.. neyse spor niyetine evi sil spür opla bak oda iyi kalori harcatır :) birde gelene hizmet falan derkene hallolur senin spor işi :)
yok be büşra, ne kadar yaparsam yapayım spordaki gibi kan ter içinde kalamıyorum..birde bizim hoca çok matrak, normal prosedürü değilde nerde bir absurtluk varsa onları yaptırıyor..bütün negatif enerjimi alıyor spora gitmek..vallahi çok samimi söylüyorum misafirin gelmesine değil spora gidemeyişime üzüldüm..
kız dur daha kıyafetleri ayırmaya var...burdada güneş var ama dışarı çıksa dişler birbirine vuruyor..

Sabah çıkarken ateşi yoktu inşallah ben dönene kadar sıkıntısı olmaz.Teşekkür ederiz teyzeleri.:44:
canım çok geçmiş olsun..nasıl anlıyorum seni..ben spora giderken kızımı babanesine bırakıyorum ama nasıl bırakıyorum bir bilsen..heleki hastaymış..acil şifalar dilerim kuzuna..

emoooooooo fullyyyyyyyyyy böşraaaaaaa nerdesiniz looooheleki betül ve kozmetikçi fadime hanım hiç uğramamış...

Hopiş :) geldim bugün yürüyüş yapmayınca rahat edemedim annemle markete gidelim dedim te en uzaktaki markete gideceğiz diye direttim gitmez olaydik anam eski kredi kartını almış yanına yenisini değil hayda eve geri koştum bir daha kartı alıp markete koştum bu sancıyla. Bana spor oldu ama bugün yapmamıştım spor. Şu anda eve geldim uzandım karnım çok ağrıyor

al sana en uzaktaki market..

oo spormu istiyordun al sana spor..hemde koşmuşsunregl dönemi vücut iki kat enerji kullanıyormuş, yani regl dönemi yapılan spor zayıflama amacıyla yapılıyorsa bayağı faydalıymış diye duydum..sence doğrumu.?kızkardeşimin spor hocası demiş.:26:.

bence doğru..

kizlaaaar bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 zeytin domates ve bi biber
öglen: sadece havuc salatasi 3 yemek kasigi (birsey yemis olmak icin yedim aslinda ac degildim)
ara: 1 elma (bu ara elmaya sarmis durumdayim)
aksam: 1 kase corba, 3 yemek kasigi nohut, salata ve yogurt
ara: demin iki ceviz yedim

baska'da birsey yemem artik bugün :*

acikcasi baya zorlaniyorum öglende birsey yiyince, sanki cok yemisim gibi geliyor ama herhalde zamanla alisirim...:)
sizin beslenme nasildi bakalm bugün??

kizlar mrb ben de araniza katildim ama msji aksam profile bakarken gordum bu arada newyorkta yasiyorum 7 saat fark oldugu icin siz uyurken yazarim cogunlukla heralde ama hergun giriyorum 3.5 haftadir diyetteyim ara ara kacamaklarima ragmen toplam 5 kilo verdim boyum 1.68 kiom 59 oldu 60dan kurtuldum sukur

hos geldinnnnn, ben merve:)

hoşgeldiiin.

al sana en uzaktaki market..

sorma ecee sormaa içim çıktı hala sancım var
ahhaha bende koptum ona. gördün müüüüü hopişim beni sana ezdirmeyecek..

kız ben sana kıyıpta ezememki seniii

hee..hani minnağı davaynan dövmek isteyen bir herüf var ya..onun adı işte..çüşş koydum adını

yok hopişim kimmiş o yaa??? çüş ona

hormonal değişiklik oluştuğu için bünye tepetaklak olur regl dönemlerinde canım. zayıflama amaçlı özellikle bölgesel açıdan normal spora göre daha etkilidir en büyük etkisi ise karın bölgesinde olur. hatta spor yapılan regl dönemi ağrı kesici etki yaratır.

bravo çok iyi gidiyorsun canım tebrik ederim :) ama havuç patates gibi nişastalı besinlerden biraz uzak durmaya bak :S

hoşgeldin canım :) bizim takımımızında gececileri çoktur peki bildirimleri nasıl yapacaksın canım biz perşembeleri ön bildirim yapıyoruz cumaya yetişmeyen bildirimler için. sende perşembeden perşembeye bildirim yap mutlaka gerçi bildiğim kadarıyla 2 hafta deneme süren olacak o süre zarfında ece yani kaptan karar verecek senin online olma durumuna ve takımla olan iletişime göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…