Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

umarim tartiya yansir cuma günü:)

tartıyada yansır elbet canım ama uyarıyorum bak ilk hafta bünyen bu kadar alışık olmadığı için yemek yemeğe ve metabolizmanı uzun süre az yiyerek durdurduğun için bu hafta artıda çıkabilirsin. ama sevinmelisin artık sağlıklı besleniyorsun...

yok canim tarti ne gösterirse göstersin moralimi bozmadan devam edicem ayni sekilde

kızlar yarın pek online olamaya bilirim toplantım var oraya gideceğim ardındanda akşam 10 a kadar dershanem var :S

heyoooooo ben geldimmm ve bir kus kadar ozguruuummmm

emoooooooo fullyyyyyyyyyy böşraaaaaaa nerdesiniz looooheleki betül ve kozmetikçi fadime hanım hiç uğramamış...

daha yeni geldim isten yeeewrum pazartesi ve cuma gunleri malesef gec mesai :95: ama su andan itibaren 2.5 hafta boyunca tatilim ohhhhh acayip mutluyum ya su an kalkip mubaregi bile opebilirim kendimi yagli boyaya vermeyi dusunuyorum ne zamandir tuvallerimle bakisiyoruz bir turlu elime alamamistim. annemler gelmeden 8 gunum var yatak odam ve mutfagim icin 2 tane resim yapmayi planliyorum bu sure icinde :98:

evet ben de biliyorum regl doneminde vucudun daha cok kalori yaktigini.

hos geldin fulya....
hadi bakalim tadini cikar bu iki haftanin...bol bol dinlen:)

hosbulduk, oyle yapicam evet bu hafta yan gelip yaticam valla o kadarini hakettim haftaya da ailem geliyor turkiye'den bizi ziyarete, o zaman da gezip tozarim artik

umarim diyete devam edebilirim annem buradayken, anne yemegi yemeyeli 1 yili gecti, coook ozledim :26:

ne güzel.....:)
ne kadar kalacaklar? Öyle cok skma kendini, birsey yasak oldukca tatli geliyor insanin gözüne...abartmadan tat, sonra insan birden patlayip herseyi yemek istiyor

kizlar hepinize birden hosbulduk diyorum tesekkurler hemen yediklerimi bir yazayim kahvaltida kepekli ekmek labne peyniri ve domates yiyip cay ictim oglen brokoli salatasi az zeytinyagli aksam corba ve 2 3 kasik bulgur pilaci simdi de sutlu ama sekersiz kahvemi iciyorum kahve benim vazgecilmezim aslinda baya da az yemisim kafaya koydum insallah atacam su kilolari mart sonuna kadar 52 53 gibi hedef koydum bakalim gorecez bak booooyle bekliyorum ay sonunu hedef sasmazsa da boyle olurum heralde hatta soylealkislari da geri cevirmeyiz tabii

ne güzel.....:)
ne kadar kalacaklar? Öyle cok skma kendini, birsey yasak oldukca tatli geliyor insanin gözüne...abartmadan tat, sonra insan birden patlayip herseyi yemek istiyor

9 gun kalacaklar. haklisin yasak diye dusununce oyle bi his oluyor gercekten de ama simdi dukanciyim ya yasaklar var tabi mecburen. simite hayir diyebilirsem gerisi kolay diye dusunuyorum dur bakalim

hosgeldin canim menun guzel motivasyonun yuksek daha ne olsun gitsin kilolar

canim sagol evet kilolara gule gule diyoruz yalniz kafaya koydum insallah devamini getiririm desteklerinizle ben araniza yeni katildim ama zamanla katilimim artar tanidikca bu arada cuma gunu kilo bildirimi mi yapiyoruz yani saati falan var mi ayrica kilo cizelgesinde de format uygun degil diyor tekrar deneyecez artik simdi de maden suyumu ictim birazdan yatarim artik

06.55 itibari ile hopiş size hayırlı sabahlar diler efenim..gününüz güzel geçsin..

hoşgeldin boyumuz aynı ama kilomuz

oo baby baby çooh sevindim senin için..burhanın yeni dizisinide izleyebilirsin , kanald de tanıtımları dönüyo..benimde resmimi yapsana fuli, ama tuvale sığarmıyım bilmem, enden bayağı bir genişliğim var

canım çok geçmiş olsun..nasıl anlıyorum seni..ben spora giderken kızımı babanesine bırakıyorum ama nasıl bırakıyorum bir bilsen..heleki hastaymış..acil şifalar dilerim kuzuna..
Teşekkür ederim hoppişim.Ayrı kaldığımız için biraz kızgındı akşam ama çok şükür ateş fln yok.
Hoşgeldin İnci.

Ayyyyyyyyyyy bayılıyorum resim yapabilen insanlara.Boş kalınca bizede yaparmısın

hadi ya
bak ben bunu hiç bilmiyordum.
Ozaman benim bu hafta çok hareketli olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…