Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neeeee inci ben san takima katilirsin olursun birinci dememis miydim kiiiz nasil verdin 3,5 haftada 5 kilooooooo bize de soyle n'olur yaa ben bosuna mi dukan yapiom yoksaaa

ne güzel.....:)
ne kadar kalacaklar? Öyle cok skma kendini, birsey yasak oldukca tatli geliyor insanin gözüne...abartmadan tat, sonra insan birden patlayip herseyi yemek istiyor
aaa olmaz azicik abartmadan fulya dukan yapio ve coook da guzel gidiyo gecen hafta birinciydi sakiiinfulyacim degmiyo ooole aziciklarin minnaciklarin pis pismanlik duygusuna sen dukana sadik kal lutfen yaaa bozma ne olur bak sonra kendini cook kotu hissediosun hepimiz oole oluyoruz yani

06.55 itibari ile hopiş size hayırlı sabahlar diler efenim..gününüz güzel geçsin..
kiiiz o ne oooole kargalar kahvaltisini yapmadan 06.55 gerci ben de erken uyaniyorum da ne enerji hopisim maaslaaah yaaaa kalkip hemen topige yazmak

gunaydin bebekleriiimmm benimmm
tatilimin ilk gununde saat 7:30'da hortladim sozde oglene kadar yatacaktim
dukan ekmegimi de yedim az yagli feta peynirimle, simdi de cayimi iciyorum biraz daha tembellik yapayim da sonra dusunurum bugun neler yapacagimi genelde her seyi her gunumu saati saatine deli gibi planlarim ama bugun bir istisna yapmak istiyorum

hmm dukan'da nasil oluyor bilmiyorum cok arastirmadim acikcasi:)
ama haklisin insan bozunca moralide bozuluyor.
aslinda ögrenmemiz gerekende bu hayat boyu diyet yapamayiz, bi gün fazla kacirinca bunu dengelemeyi bilmeliyiz aman nasil olsa ipi ucu kacti dememeliyiz...

hadi ya
bak ben bunu hiç bilmiyordum.
Ozaman benim bu hafta çok hareketli olmam lazım
kaldır o zaman totoyu kız..hadi bakem 1-2

kiiiz o ne oooole kargalar kahvaltisini yapmadan 06.55 gerci ben de erken uyaniyorum da ne enerji hopisim maaslaaah yaaaa kalkip hemen topige yazmak
emoş sen dünden beri nerdesin bakalım..len bende meraklı değilim sabbehin köründe uyanmaya, çocukları okula yolladım, o yüzden erken kalktım..eşim işbaşı yaptı, her iş yine bana kaldı..nasılda bilememişim ademceğizin kıymetini

ya öyle oluyo fuli..bende hafta içi hep erken kalkıyorum, haftasonu uykunun dibine vururum nasılolsa diyorum ama ne gezeeeryine kurulmuş gibi aynı saatte uyanıyorum..

fulya yok öyle bozmak falan annenler geldiğinde 9 günün 5 gününü sebze yap sonra 5 gün sp yaparsın yapacak başka seçeneğin yok canım...

06.55 itibari ile hopiş size hayırlı sabahlar diler efenim..gününüz güzel geçsin..

ey maşallah hopiş kız o saatte uyanıpta hala uyanık kalıosan eğer valla diyeck bişi bulamıyorum.

evet eminemmm katılıyorum sana biraz kaçamak = fazladan kaybedilen seyir evresi o yüzden cısss fulya cısss... sakın elleme onları..

kızlarrr :) sabah yine 68.4 çıktım :) regl benle oyun oynuyor birde ben hep ps günlerinden sonra kilo veriyorum sp den sona alıorum normalde tam tersi olmalıydı sankim :) olsun regl bitsin önümüzdeki maçlara bakiceez artıkın :) sabah kahvaltım: dukan ekmeğim ile 2 jambon biraz light kaşar koyarak tost yaptım ama ekmek kuru olduğu için yanında bir füme ve 1 tane üçgen peynir yedim bugün sebze günüm :) 1 de domates yiyiverdim :) 1 bardak yeşilçay ile tamamladım kahvaltımı. sonra bugün yemekli tplantımız var daha doğrusu toplantı var ama herkes bişicikler getiriyor bende orda bişi bulamam dedim giriştim mutfağa hem gösterişli olsun hemde bana uygun olsun diye gökkuşağı salatası yapıverdim :) şimdik elimi yüzümü temizleyip giyinip süslenip toplantıya vee ordanda dershaneye gideceuuummm.. o yüzden giremeye bilirim pek bu yana :S akşam 10 a kadar aç ta kalamam yanımda yoğurtlarımdan götürüciim bu ara annem akşam gözümün içine baka baka baka kan portakalı yedi içim gitti ama cısss yemek yok :) şunun şurasında 3 aycık kendimi sıkıcam sonrasında her gün meyve var zati :) bende tam çilek zamanı nasılsa bayılırım ölürüm biterim çileğe bol ca yiyeceğim çilek :)

hilal gördüm yazılarda çocuğun ateşi normala dönmüş çok sevindim canım allah beterinden korusun sağlıklı büyüsün inşallah :) ayy amma çene çaldım hadi kaçtım ben yavrucanlar seviyorum hepiciiğinizi :) kendinize cici bakın :)

aaaaaaa hadi diyette siki tut diycem ama izinde pasa gonlun ne istiosa ooole hareket et yaaa adi izin iste hersey serbest(tekrar ediyorum diyette izinli degilsin) kendini sinirlandirmaaaa mutlu mutlu gezin pijamalarinla evde hele ilk guuuun aslaaaaaa plan yapmaaa

aaaaay hopis sorma ben de hergun 7.20 de kahvalti bitmis hazirlanmis vaziyette evden cikiyorum dedim ya onceden de oglum baska bi sehirde okuyo onu goturuyorum hee dun p.tesi yaa aammmmaaan bi telas ciktik onu goturdum geldim anaaa cocuk bana mesaj atmis anne ben cuzdanimi almamisim hadeee ayni yolu bi daha teptim ama git gel sona bi daha git oldu saat 2 oglumda anne bari bidersim kaldi oyalanda beraber donelim ii biraz bekledim sonra onunla okulun oldugu sehirde gezdik biseyler yedik veee eve geldim azcik okulda sunum yapacak onun hazirligina yardim ettim o sunumunu yapti ben alkisladim eee sonra aciktilar tabii hadee emine mutfak seni bekler ayyyy sonra esim hadi yemek ustune bi yuruyus yapalim dedi geldik cay kahve fasli yorgunluktan elim laptop a bile gitmedi biraz uzanayim ben dedigimi hatirliyorum orda film kopmus sabah bi uyandim saat 6.30 annneeeeey hemen kalktim veee 7.20 gene dustum yola birazdan gene cikicam hopisim yaaaa oyle olur yanimizdayken kiymetlerini bilelim kocislerimizin ama biraz ayrilik da iyi oluyo yaa azcik ozleyelim birbirimizi hadi sen de biraz yalniz olmanin tadini cikar gene gelir izin zamani hayirlisi olsun.

aa cok normal busracim ama merak etme kilo kilo olmasa da netice de gidio kilolar sabirli ol tatlim anne de ne acimasiz oole yaaa valla ben dedim bizimkilere meyvede sorun yok ama oole tatli biseyler yerseniz kafanizin etini yerim ben de, bak soylemedi demeyin heeeee dedim onlarda meyveyle idare ediolar benim cok meyve duskunlugum yok allahtan

aaaa emine hergün çocuğunu sen mi götürüp getiriyosun??o zaman Allah yardımcın olsun bacım..vallahi işin zor..bu dönem başı bende kızımı öyle uzak bir okula yazdırdım, kendi aracımızla 25 dk., otobüsle 1,5 saatte gidiyordu..e bizde çocuk otobüsde hışır olmasın diye kendimiz götürüp getiriyorduk..servise verelim dedik, bir emeli maaşı istedi bizdenkendi evimi taşıyıp kirada oturalım dedik, çocuk istemedi..sonra baktık olacak gibi değil çocuğu başka bir anadolu lisesine geçirdim..ohh kafam rahatladı, kendiside baştan orayı istiyordu ama ben tutturdum çocuğa uzak okulu..sonra dönüp dolaşıp yine onun dediğine geldim yani..(

Sen çocukceyızına sormazsan ööleee olur işte

Bende yoğurt yemekten bir hal oldum iki gündür..
Aralarda çerez niyetine kahvaltılık gevrek yiyorum
Öğlen yoğurtla haşlanmış nohut yada mısır yada barbunya allah ne verdiyse
Akşamda ızgara ve salata..Pazar günü yediğim saçma sapan şeylerden sonra ancak toparlamışımdır.
Zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm..............

Kızlar iyi ki akşam kendime birşeyler yapmışım yaa çok fenayim şu anda önümde bir sürü şey var kek pasta poaça falan. Bi kireçli kaçak yedim simlanın tariflerde vardı diye çok merak ediyordum tadını yedim anam şekerliymiş o yaa tek yediğim karnabahar oldu ama inşallah o kabaktan birşey olmaz çünkü şeker olduğunu bilemeden yedim.

bendeeeeeee:13:

kireçli ne ola ki?:26:fransız kaldım birden..korkma büşüm birşey olmaz, hemen panik yapma yahu..koca tabağı bitirmedin ya bir tane tadına bakmışsın..sakin ol..kendi mamalarından yemeye devam et sen..

kokteyl bizim takıma gelsene bacım sen..vallahi sen arada okumayınca bir eksiklik hissediyorum, bizden oldun iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…