Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

neeeee inci ben san takima katilirsin olursun birinci dememis miydim kiiiz nasil verdin 3,5 haftada 5 kilooooooo bize de soyle n'olur yaa ben bosuna mi dukan yapiom yoksaaa

kizim ilk hafta 3.5 ativerdim sonraki haftalar yarim yarim takildim kaldim 60ta sonra moralim bozuldu lahana corbasi diyetini yapiyim dedim ama 3.gunde bozdum cunku basagrisi ve halsizlik yapti ama bu arada 1 kilo vermistim 59 oldum moralim duzeldi ben aralarda meyve ve yogurt badem falan yiyorum ogunlerim de az oyle ekmek falan yok sadece kahvaltida ekmek yiyorum protein ve karbonhidrati da ayirarak yemege calisiyorum bir de evde yurume bandi var arada kullaniyorum haftada 1.5 vermek normal zaten gerci bana gore az 2 kilo vereyim haftada iyi o ne oyle ayda 1 kilo yememisim icmemisim 30 gun sora bir de bakmisim 1 kilocuk 30 gun sonra 8 kilo verince kilo takintisi var canim bende dukan diyeti de hep kural var sanirim baya uzun bir sure uymak zorundasin bildigim kadariyla ben haftada 1 kacamak yapmaliyim sevdigim seyleri yemeliyim 6 gunum rahat gecsin degil mi

kizlar isimlerinizi yazarmisiniz biraz okudum ama yine de yazarsaniz eee yeniyim ya olcak o kadar bu arada hoppidicik takim kaptani degil mi boylarimiz ayniymis kilolari da ayni yapariz istedikten sonra bu arada kizimi okula gonderdim kahvaltimi yaptim zeytin domates biber kepekli ekmek yedim yesil cay ictim ac karnina da 2 bardak ilik su icmistim newyorkta saat 8.57 a.m. turkiyeme de slmlar gonderiyorum istanbuldan daha guzel sehir yok

aleyküm selamm bacım..bir an ne kahvaltısı dedim , afalladım..sonradan aklıma geldi..
ben kaptan değilim canım, kaptan seng..arada dayak yemek için uğruyo burayazamanla anlarsın ne demek istediğimi, hemen söylemeyeyim meraklan..isimlerede alışırsın acele etme..ben hopiş kısacaboyun boyuma , kilonda kiloma olur inşallah:13:

fully burada olduğunu görmediğimi sanma

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
kokteyl

betül hanım ve fadime hanımda arada uğrasada topiğimiz şenlense ne güzel olurdu değilmi canlar

bozma moralini canim birsey olmaz , sen aynen devam et diyetine...:)

Behlül Kaçarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Gidem de bi sebze pişirem

Evde yemek yok.Hiç eve gidesim gelmiooooooooooooooo
Sabah görüşürük bacılar..

fully burada olduğunu görmediğimi sanma

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
kokteyl

arada giriorum hopisim hala yataktayim dizilerimi izliyorum bugun yaptigim tek is camasir makinesini calistirmak oldu bir posta beyazlari yikiyorum tamam bugunluk bu kadar is yeter fazla yorulmayayim

sorma sekerim yaaa bizim servis olayi yok yani ozel taksi tutmak gerekio dedim yaa biz baska bi sehirdeyiz burda da kimse yok bizden baska o okula giden ben goturup getiriyorum 40 km gidis 40 donus ama bi de aksam gidip almasi var ayyy sorma hele o sabah ve aksam trafigi sorma sanma ki sadce istanbul kesmekes trafik konusunda valla inip dovesim gelio milleti haa neyse az kaldi bitio sevindim sizin okul olayinin iyi neticelenmesine

ayy hilal en sevdigim vazgecemedigim seylerden biriydi yogurt ama inan gormek istemiyorum midem bulandi resmen yaaaa

anaaaam cok sevrim kirecli kabagi citir citir valla iyiki bugunlerde onume cikmamis ben de dayanamzdim yaneee

Kızlar yardım lütfen çok bozuldu moralim yaa off
olan olmus busracim bekleme yapma devam et kacamak yaptiktan sonra insan pismanlikla daha iyi asiliyo diyete tecrubeyle sabit

canim ben marti-emine opiiiiiiiim

betül hanım ve fadime hanımda arada uğrasada topiğimiz şenlense ne güzel olurdu değilmi canlar
umarim fadimenin kardesi iyidir yaaa,betulun de parmaklar tabii bi daha matina falan yok ona

hazir elim degmisken menumu vereyim
sabah:yagsiz b.peynir,hindi salam,dukan ekmegi,cay
ara yogurt
oglen:balik izgara
aksam:biftek yogurt(henuz yemedim)

arada giriorum hopisim hala yataktayim dizilerimi izliyorum bugun yaptigim tek is camasir makinesini calistirmak oldu bir posta beyazlari yikiyorum tamam bugunluk bu kadar is yeter fazla yorulmayayim
abbow fulişim çamaşır yıkamak-asmak ve yatakta film izlemek kadar yorucu bir iş bilmiyorum..iyice dinlen sen kuzum

Son düzenleyen: Moderatör:

bizimde aynıydı işteotobüsle giderse eğer 40 km. gidiyordu..neyse..ben aldım rahatladım ama senin işin zor emoş..Allah yardımcın olsun..B]

piki fistigim gece gel, tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay
şş şşş yolarım kızz tenha menha
amaan tembelliğin tadına bakmaktan bişey olmaz ben hep tembelim..
kokteyl bizim takıma gelsene bacım sen..vallahi sen arada okumayınca bir eksiklik hissediyorum, bizden oldun iyice
az daha laf atarsan dayanamayıp gelecek zaten

ni dimek ki şinci bu :44::44::44::44::44: beyime derim seni bak p şaka bi yana ben sadece dayak yemek kısmını anlayamadım. yanlış bir şey düşünmedim

kireçli kabak bal kabağının küp küp doğranıp kireç suyunda bekletilerek çıtır çıtır yapılması ve şerbetlenmesiyle elde edilen bir tatlı. aslı hataya ait :) ama artık her yerde var :) simlada bahsetmiş hatta sitesinde. am tabi tatlandırıcı ile yapılanından ben şekeri unutupta ağzıma atınca çok içime oturdu

bozma moralini canim birsey olmaz , sen aynen devam et diyetine...:)

öyle deme canım yaa şeker şerbet resmen çok yasak dukanda yememeliydim :S onca pasta böreğe dayandım lokma almadım ama o içime oturdu resmen yemesem bi yanım şişerdi valla :) neyse cezama razıyım 2 gün 3 gün atak yapıcam artık

valla kuzum yarından itibaren 3 gün atak yapıciim. kendime ceza veriyorum ne bu böyle şekerli şey yedim resmen kaçamak yapmayacaktım onca pasta börek çörek gözümün önünden geçti ellerimle hazırladım tabakları ama hiç birine dokunmadım ne zamanki kabak geldi anamm dedim 2 tane yiyiverdim valla ama yuttuktan sonra aklıma şeker geldi içim acıdı benim surat bir asıldı hala düzelemedim 3 gün atak hakkımdır ceza bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…