- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.721
Günaydın kızlar
inci80 hoş geldin .
Bir türlü yazamadım ya
merve sanada hoş geldin dememişim
sen de hoş geldin
neeeee inci ben san takima katilirsin olursun birinci dememis miydim kiiiz nasil verdin 3,5 haftada 5 kilooooooobize de soyle n'olur yaa ben bosuna mi dukan yapiom yoksaaa
aleyküm selamm bacım..bir an ne kahvaltısı dedim , afalladım..kizlar isimlerinizi yazarmisiniz biraz okudum ama yine de yazarsaniz eee yeniyim ya olcak o kadar bu arada hoppidicik takim kaptani degil mi boylarimiz ayniymis kilolari da ayni yapariz istedikten sonra bu arada kizimi okula gonderdim kahvaltimi yaptim zeytin domates biber kepekli ekmek yedim yesil cay ictim ac karnina da 2 bardak ilik su icmistim newyorkta saat 8.57 a.m. turkiyeme de slmlar gonderiyorum istanbuldan daha guzel sehir yok
Kızlariyi ki akşam kendime birşeyler yapmışım yaa çok fenayim şu anda önümde bir sürü şey var kek pasta poaça falan. Bi kireçli kaçak yedim simlanın tariflerde vardı diye çok merak ediyordum tadını yedim anam şekerliymiş o yaa tek yediğim karnabahar oldu ama inşallah o kabaktan birşey olmaz çünkü şeker olduğunu bilemeden yedim.
Candan erçetin eşliğinde güzel bir nescafe
fully burada olduğunu görmediğimi sanma
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
kokteyl
sorma sekerim yaaa bizim servis olayi yok yani ozel taksi tutmak gerekio dedim yaa biz baska bi sehirdeyiz burda da kimse yok bizden baska o okula giden ben goturup getiriyorum 40 km gidis 40 donus ama bi de aksam gidip almasi var ayyy sorma hele o sabah ve aksam trafigi sorma sanma ki sadce istanbul kesmekes trafik konusunda valla inip dovesim gelio milleti haa neyse az kaldi bitio sevindim sizin okul olayinin iyi neticelenmesineaaaa emine hergün çocuğunu sen mi götürüp getiriyosun??o zaman Allah yardımcın olsun bacım..vallahi işin zor..bu dönem başı bende kızımı öyle uzak bir okula yazdırdım, kendi aracımızla 25 dk., otobüsle 1,5 saatte gidiyordu..e bizde çocuk otobüsde hışır olmasın diye kendimiz götürüp getiriyorduk..servise verelim dedik, bir emeli maaşı istedi bizdenkendi evimi taşıyıp kirada oturalım dedik, çocuk istemedi..sonra baktık olacak gibi değil çocuğu başka bir anadolu lisesine geçirdim..ohh kafam rahatladı, kendiside baştan orayı istiyordu ama ben tutturdum çocuğa uzak okulu..sonra dönüp dolaşıp yine onun dediğine geldim yani..(
ayy hilal en sevdigim vazgecemedigim seylerden biriydi yogurt ama inan gormek istemiyorum midem bulandi resmen yaaaaSen çocukceyızına sormazsan ööleee olur işte
Bende yoğurt yemekten bir hal oldum iki gündür..
Aralarda çerez niyetine kahvaltılık gevrek yiyorum
Öğlen yoğurtla haşlanmış nohut yada mısır yada barbunya allah ne verdiyse
Akşamda ızgara ve salata..Pazar günü yediğim saçma sapan şeylerden sonra ancak toparlamışımdır.
Zayıflamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm..............
anaaaam cok sevrim kirecli kabagi citir citir valla iyiki bugunlerde onume cikmamis ben de dayanamzdim yaneeeKızlariyi ki akşam kendime birşeyler yapmışım yaa çok fenayim şu anda önümde bir sürü şey var kek pasta poaça falan. Bi kireçli kaçak yedim simlanın tariflerde vardı diye çok merak ediyordum tadını yedim anam şekerliymiş o yaa tek yediğim karnabahar oldu ama inşallah o kabaktan birşey olmaz çünkü şeker olduğunu bilemeden yedim.
olan olmus busracim bekleme yapma devam et kacamak yaptiktan sonra insan pismanlikla daha iyi asiliyo diyete tecrubeyle sabitKızlar yardım lütfençok bozuldu moralim yaa off
canim ben marti-emine opiiiiiiiimkizlar isimlerinizi yazarmisiniz biraz okudum ama yine de yazarsaniz eee yeniyim ya olcak o kadar bu arada hoppidicik takim kaptani degil mi boylarimiz ayniymis kilolari da ayni yapariz istedikten sonra bu arada kizimi okula gonderdim kahvaltimi yaptim zeytin domates biber kepekli ekmek yedim yesil cay ictim ac karnina da 2 bardak ilik su icmistim newyorkta saat 8.57 a.m. turkiyeme de slmlar gonderiyorum istanbuldan daha guzel sehir yok
umarim fadimenin kardesi iyidir yaaa,betulun de parmaklar tabii bi daha matina falan yok onabetül hanım ve fadime hanımda arada uğrasada topiğimiz şenlense ne güzel olurdu değilmi canlar
abbow fulişim çamaşır yıkamak-asmak ve yatakta film izlemek kadar yorucu bir iş bilmiyorum..iyice dinlen sen kuzumarada giriorum hopisim hala yataktayim dizilerimi izliyorum bugun yaptigim tek is camasir makinesini calistirmak oldu bir posta beyazlari yikiyorum tamam bugunluk bu kadar is yeter fazla yorulmayayim
sorma sekerim yaaa bizim servis olayi yok yani ozel taksi tutmak gerekio dedim yaa biz baska bi sehirdeyiz burda da kimse yok bizden baska o okula giden ben goturup getiriyorum 40 km gidis 40 donus ama bi de aksam gidip almasi var ayyy sorma hele o sabah ve aksam trafigi sorma sanma ki sadce istanbul kesmekes trafik konusunda valla inip dovesim gelio milleti haa neyse az kaldi bitio sevindim sizin okul olayinin iyi neticelenmesine
:
şş şşş yolarım kızzpiki fistigim gece gel, tenhalarda menhalarda bulusalim vay vay
amaan tembelliğin tadına bakmaktan bişey olmaz ben hep tembelim..gunaydin bebekleriiimmm benimmm
tatilimin ilk gununde saat 7:30'da hortladimsozde oglene kadar yatacaktim
dukan ekmegimi de yedim az yagli feta peynirimle, simdi de cayimi iciyorumbiraz daha tembellik yapayim da sonra dusunurum bugun neler yapacagimi genelde her seyi her gunumu saati saatine deli gibi planlarim ama bugun bir istisna yapmak istiyorum
az daha laf atarsan dayanamayıp gelecek zatenkokteyl bizim takıma gelsene bacım sen..vallahi sen arada okumayınca bir eksiklik hissediyorum, bizden oldun iyice
aleyküm selamm bacım..bir an ne kahvaltısı dedim , afalladım..sonradan aklıma geldi..
ben kaptan değilim canım, kaptan seng..arada dayak yemek için uğruyo burayazamanla anlarsın ne demek istediğimi, hemen söylemeyeyim meraklan..isimlerede alışırsın acele etme..ben hopiş kısaca boyun boyuma , kilonda kiloma olur inşallah:13:
oo kimleyi göyüyoyum..fadimetoş hanım mı oradaki
hopiş bugün iyi laf atmışınacep kaptan seni mi yapsam ki
naynnnnn...fadimetoş hanım benim dünya-ahiret bacımdır..özlüyorum onu napim..
bendeeeeeee:13:
kireçli ne ola ki?:26:fransız kaldım birden..korkma büşüm birşey olmaz, hemen panik yapma yahu..koca tabağı bitirmedin ya bir tane tadına bakmışsın..sakin ol..kendi mamalarından yemeye devam et sen..
bozma moralini canim birsey olmaz , sen aynen devam et diyetine...:)
sorma sekerim yaaa bizim servis olayi yok yani ozel taksi tutmak gerekio dedim yaa biz baska bi sehirdeyiz burda da kimse yok bizden baska o okula giden ben goturup getiriyorum 40 km gidis 40 donus ama bi de aksam gidip almasi var ayyy sorma hele o sabah ve aksam trafigi sorma sanma ki sadce istanbul kesmekes trafik konusunda valla inip dovesim gelio milleti haa neyse az kaldi bitio sevindim sizin okul olayinin iyi neticelenmesine
ayy hilal en sevdigim vazgecemedigim seylerden biriydi yogurt ama inan gormek istemiyorum midem bulandi resmen yaaaa
anaaaam cok sevrim kirecli kabagi citir citir valla iyiki bugunlerde onume cikmamis ben de dayanamzdim yaneee
olan olmus busracim bekleme yapma devam et kacamak yaptiktan sonra insan pismanlikla daha iyi asiliyo diyete tecrubeyle sabit
canim ben marti-emine opiiiiiiiim
umarim fadimenin kardesi iyidir yaaa,betulun de parmaklar tabii bi daha matina falan yok ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?