Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

slm hopiscim ben de teklif senden gelince oyle dusundum yoksa seng mi beni cagiracakti yanlis yapmadik insallah kendi kendime gelin guvey olmayayim da gruba dahilim degil mi

slm hopiscim ben de teklif senden gelince oyle dusundum yoksa seng mi beni cagiracakti yanlis yapmadik insallah kendi kendime gelin guvey olmayayim da gruba dahilim degil mi

canım yeni üye yani yarışmaya yeni katılanların 2 hafta deneme süreleri var sonrasında uygun görülürsen takıma alınıyorsun :) yalnız seni paylaşım alanından ece çağırmadımı???

kız ne fesat anlıyon ben herkese laf yetiştirmişsin didim buse gitti ama takım sahapsız kalmadı sayende
thanks bebeemm..kız ben bu takımın manevi kaptanıyım zaten..ama gel kaptan ol dersen ı-ıhh..makam mevki delikanlıyı bozar biliyonmu..öyle bas bas bağırıyomki arkadaşlar "kimse bizi merak etmedi, kimse bizi özlemedi" diye düşünmesinler..bak iki gün bağırdım fadimetoş geldi..yarında betül gelmezse bende hopiş değilim
ayrıca kokteyl nikli arkadaş 13. takım elemanı falan değil yahukadının kaç aydan beri atılmış mesajı yok..belliki kendine takım bakıyo..bir anlamda destek oluyorum ona..zaten bizi okuya okuya bizi bizden çok tanıdıhiç değilse gelsinde bizde onu tanıyalım değilmi?.

oyy böşram kendine hiç kızma bende olsam bende bakardım tadına bee..kekdi börekdi tadını biliyosun merak etmiyosun ama tadını bilmediğim bir şey önüme geldiyse bende bakardım tadına yalan söyleyemem....

yok canım..tabii ki dahilsin, paylaşıma devam..iki hafta sonra listeye giriyorsun yalnız, onuda belirtelimde yanlış anlama olmasın..gelen arkadaşlar ilk hafta listede adlarını göremeyince üzülüp panikliyorlar..deneme süresi iki hafta..

sorun değil o :) 2 hafta deneme süren var canım. tabi bu süre içinde uygun görülürse listeye alınırsın

selam kizlaaaar:)
iste bugün yediklerim:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 3 zeytin ve domates
ögle: corba ve yogurt
ara: 1 elma
aksam: salata, yogurt, corba (aslinda aklimda biraz bulgur pilavi yemek vardi ama corba isteyim daha agir basti)
ara: 4 kuru kayisi

ve yaklasik bi bucuk saat spor yaptim (spor salonunda)

kizlar cumadan önce beni iki tehlikeli gün bekliyor.
yarin misafir gelecek ve persembe ben davetliyim :/
aslinda su sira arkadaslar gel birseyler yemeye felan gidelim diyince kibarca geri ceviriyordum ama öyle de olmuyor sonucta arkadaslarimla yine bir sekilde görüsmeliyim...
siz bu durumlarda napyiorsunuz? yani neler yiyor, ne kadar yiyorsunuz?
birde bilirsiniz biz türkler yemeyen birini görünce cok israr ederiz ye ye diye -.-
ins zor durumda kalmam ama yemicem iste cok kararliyim :)

benim esim hafta sonu baska sehire gidio evde olmayacak ben de kizlari davet ettim yani cuma gunu erkenden bulusup aksama sinemaya sinemadan sonra da bize gelip kizlar matinasi yapicaz evde yani butun gun birileriyle olup az yemek kesinlikle sorun olmuyo surekli yiyorum ama yasakli seylere elimi uzatmiyorum bu kadar ben dukan yapiyorum biliyosun ve dukanda sinir yok cuma sebze ve protein gunum bu demktirki sonsuz secenegim var ve bu seceneklerden sinirsizca yiyebiliyorum hatta dukana ilk basladigim siralarda arkadaslarim zayifladigimi farkedip sen diyet mi yapiyosun demislerdi yooo deyince zaten bu kadar yemekle diyet olmaz demislerdi cok gulmustum.sen de sorun yapma

ne güzel canim...malesef ben dukan yapmiyorum cünkü mutfakla aramiz iyi degil:)
cok cabuk sklirm...ama dikkat edicem artik su iki gün napalim:)

sorma hopişim valla yedim ama pişmanım

ben bi halt yidiiim

lan okuyunca korktum garııı.. latte içmiş şuna bak bende korktum benim yaptığımın yanında hiç birşey beee...

braaaavoooo :) menüler süper :) sporada bayıldım :)

canım dışarıda yiyeceksen salata ton balıklı yiyebilirsin ızgara çeşidi yiyebilirsin yanındada bir bardak light kola tamamdır :) eve gelenlerede hizmet edersin tabağına kendine uygun bir iki parça birşey koy ufacık ufacık ısır sanki çok yemişsin gibi birde anam bu ne bee şiştim de :) yada onlarada diyet yemekler yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…