- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.761
canım dışarıda yiyeceksen salata ton balıklı yiyebilirsin ızgara çeşidi yiyebilirsin yanındada bir bardak light kola tamamdır :) eve gelenlerede hizmet edersin tabağına kendine uygun bir iki parça birşey koy ufacık ufacık ısır sanki çok yemişsin gibi birde anam bu ne bee şiştim de :)yada onlarada diyet yemekler yapın
valla yapicam artik dedigin gibi:)
yaklasik bir senedir asitli hic birsey icmiyorum, gercekten kiloya yansiyor bu hem su gibisi yok:)
hımm ne güzel valla canım ben ne güzel 68 lerdeyim diye seviniyordum ama sanırım pek mümkün olmayacak yarın 69 larda çıkacağım sanırım bugünki kaçamaktan sorna.. ama 3 gün saf protein yaparsam 67 leri görürüm diye tahmin ediyorum :)
hımm ne güzel valla canım ben ne güzel 68 lerdeyim diye seviniyordum ama sanırım pek mümkün olmayacak yarın 69 larda çıkacağım sanırım bugünki kaçamaktan sorna.. ama 3 gün saf protein yaparsam 67 leri görürüm diye tahmin ediyorum :)
öyle ümitsiz olma canim belli olmaz bakarsin yansimaz tartiya....
yansirsada takma verirsin
kaçamak mıııııııııııııne yaptın büşra seen, ne yediin?
yansısa bile moral bozmayacağım canım devam edeceğim çünkü yaptığım hatayı çekmeliyim. öyle kolay verilmiyor kilo madem yaptım bir hata çekicem çekmeliyim..
kireçli bal kabağı yedim. 2 3 taneya tatlandırıcılı hali simlanın sitede vardı geçen ayda toplantıda yapmışlardı ama yiyememiştim bu ay gördüm aa ne güzel dedim 2 3 tane yiyiverdim. üstelik busecim onca tabak hazırladım elimden pudra şekerli tatlılar tuzlu poaçalar neler neler geçti hiç birine bakmadım bile. ama kabak görünce sanki normalmiş gibi bir kaç tane yedim yuttum ve aklıma simlanın sitesindeki tarifin tatlandırıcı ile olduğu geldi başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 3 gün sp yapıcam ceza vericem kendime. büyük kaçamaklar listesinde sayılıyor çnkü şerbetli tatlı..
olan olmuş canım üzülme. bahsettiğine göre boyutu küçük bir tatlı bu, yani 2-3 tane ağzıma attım demişsin. tartıya artı olarak yansımaz bile belki. gerçi benim 6 tatlı kaşığı hoşmerim sanırım +600 olarak yansımıştı :18: neyse 3 gün atak yap, sınırlı izinlileri de kullanma ve mümkünse bu süreçte kırmızı etten de uzak dur, tavuk ve balık tüket. sağlık olsun canım bilerek de yapmamışsın zaten. hiç sorun değil, aynen devam et.
ben kaçtım canım. herkese iyi geceleer
yememişsin içmişsinben bi halt yidiiim
"ölümü gör yeee" diyen bile var bizde (biizim sülalede)hatta "yemezsen bir daha gelmekizlar cumadan önce beni iki tehlikeli gün bekliyor.
yarin misafir gelecek ve persembe ben davetliyim :/
aslinda su sira arkadaslar gel birseyler yemeye felan gidelim diyince kibarca geri ceviriyordum ama öyle de olmuyor sonucta arkadaslarimla yine bir sekilde görüsmeliyim...
siz bu durumlarda napyiorsunuz? yani neler yiyor, ne kadar yiyorsunuz?
birde bilirsiniz biz türkler yemeyen birini görünce cok israr ederiz ye ye diye -.-
ins zor durumda kalmam ama yemicem iste cok kararliyim :)
vaaaay emo kızlar partisi heebenim esim hafta sonu baska sehire gidio evde olmayacak ben de kizlari davet ettim yani cuma gunu erkenden bulusup aksama sinemaya sinemadan sonra da bize gelip kizlar matinasi yapicaz evde yani butun gun birileriyle olup az yemek kesinlikle sorun olmuyo surekli yiyorum ama yasakli seylere elimi uzatmiyorum bu kadar ben dukan yapiyorum biliyosun ve dukanda sinir yok cuma sebze ve protein gunum bu demktirki sonsuz secenegim var ve bu seceneklerden sinirsizca yiyebiliyorum hatta dukana ilk basladigim siralarda arkadaslarim zayifladigimi farkedip sen diyet mi yapiyosun demislerdi yooo deyince zaten bu kadar yemekle diyet olmaz demislerdi cok gulmustum.sen de sorun yapma
çook ayrıntılı iş o canım..ben bir ara araştırmıştım,,ayın küçülme fazında yapılmaya başlanıyor, 15 gün falan sürüyor herhalde..orada marankinin yiyecekleri var mı??sen yinede bildiklerini paylaşırsan sevinirimbusraydi ismin degil mi canim insallah dogru hatirliyorumdur neyse kacamak demissin ya arada yapmak lazim zaten yoksa surekli yasaklarla yasanmaz ama insanin morali bozulmuyor degil diyecem o ki biliyorsun mart ayindayiz yani detoks zamani 2013 takvimine gore detoks tarihi 19 26 mart olarak belirlenmis ben yapicam insallah yapan arkadaslarim var haftada 5 kilo atiyorsu kilosu cok olanlar daha fazla hem de arinmis oluyorsun ama lavman da var onun yerine bazi detoks icecekleri de oluyor magnezyum sulfat gibi ama uzman kontrolu gerkli bu icecekler icin icecegi de lavmani da yapmayim sadece yiyeceklerle yapan arkadasim da vardi neyse iste ben yapmayi dusunuyorum isteyen olursa bildiklerimi paylasabilirim yapanlara da tekrar sorucam marankinin bu detoks internette var bilenler de vardir zaten
günaydin kizlaaaaaar:)
son iki haftam dersler baslayacak sonunda.
insan kedine vakit ayiramadigi zaman braz bos olsam keske diyor, böyle bos oluncada ne yapacagini sasiri veriyor -.-
gerci evde beslenmek, istedigin zaman spora gitmek cok daha kolay ama skldm resmen evden ben :/
neyse ins bugün hepimiz icin cooook saglikli bi gün olur canlar:*
Günaydın sabah şekeri hoppiş ve yol arakadaşlarım.
Ahhhhh ahhh Busen olsada duysa onun sinir olduğu kaşarlı ekmeklerle başladım güne
Boll kepekli ekmekle erimiş kaşar mmmmmmmmmmmm...
Öğle yemeği içinde çakma piyaz planlarım var.Rokalı tereli kıvırcıklı havuçlu allah ne verdiyse karıştırdım salata yaptım.Birde haşlanmış barbunya aldım marketten.Öğlen karıştırıp çakma piyaz yapıcam..
Şu 8 leri göremedim ya akşam yemeklerini de kesicem yakında heeeeeeeee az kaldı..Ben bu kiloda çok uzun süre kaldımya ondan mı acaba inemiyorum bi türlü...Yani iniyorumda azıcık azıcık...
Bende biraz boşluk yakaladım şu meşhur karatayı okuyorum.Ne diyor bu arkadaşlar böye.Herşey yasak
%100 başarı yazıyor kitabn üstünde tabiki %100 olur bu kadar yasakla..Şahsen kendi diyetime devam ederken ondanda faydalanabişlirim ama asla karatayı yapamayabilirim
leslie indir spor yap..madem boş vaktin çok..keşke benimde boş vaktim olsagünümün yarısını sporla geçirirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?