- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.781
eveeet, bu kadar sosyal mesajdan sonra gideyimde kahvaltımı yapayım..sooona görüşürüz bebeklerim
Bu gün altımda pantolon ayağımda spor ayakkabı var
fırsat buldukça 3,-5 te olsa zıplayıp hopluyorum.
Her zaman böyle yapamıyorum ,
genelde klasik bir giyim topuklu ayakkabı
malum yanıma çok insan geliyor ve sürekli vergi dairesi ve bankalara gitmek zorunda kalıyorum
birde regl döneminde daha çok kalori harcanır demiş arkadaşlar.
Bu gün akşama kadar fırsat buldukça hareket edecem
lesline ile spor
Günaydın bayanlar nasıl bakalım keyifler :) hopişcim spor yapanlar da var yapmayanlarda ama sana kesinlikle katılıyorum yani spor olmadan yapılan diyet ne motivasyon sağlar nede düzgün fizik hayalini gerçekleştirir çünkü spor ve diyetle verilen 3 kilo aslında görüntüde 5 kilo ya eşit olur.
null busraydi ismin degil mi canim insallah dogru hatirliyorumdur neyse kacamak demissin ya arada yapmak lazim zaten yoksa surekli yasaklarla yasanmaz ama insanin morali bozulmuyor degil diyecem o ki biliyorsun mart ayindayiz yani detoks zamani 2013 takvimine gore detoks tarihi 19 26 mart olarak belirlenmis ben yapicam insallah yapan arkadaslarim var haftada 5 kilo atiyorsu kilosu cok olanlar daha fazla hem de arinmis oluyorsun ama lavman da var onun yerine bazi detoks icecekleri de oluyor magnezyum sulfat gibi ama uzman kontrolu gerkli bu icecekler icin icecegi de lavmani da yapmayim sadece yiyeceklerle yapan arkadasim da vardi neyse iste ben yapmayi dusunuyorum isteyen olursa bildiklerimi paylasabilirim yapanlara da tekrar sorucam marankinin bu detoks internette var bilenler de vardir zaten
senin kilon bana çok yakın hiloş..ben bu hafta büyük ihtimal 8 li rakamları görücem, hadi sende takıl peşime beraber görelim 8 leri......geçen sene 93 den 83 e kadar indim ben bu takımla, spor ile tabii ki...her hafta 1 kilo ile giderdim, hatta mayıs ayında 1.9 kilo vermiştim..ama ne yaptım , mayısda havalar ısınınca sporu bıraktım:57...sporu bırakınca benim konsantrasyon bozuldu tabii..sonra gelsin kilolar..
diyeti kendi kafana göremi yapıyosun yoksa diyetisyen kontrolünde falanmı??karatay ın dukandan tek farkı karatayda yağ ve meyve serbest, yani dukana göe biraz daha yapılabilir bir diyet..
Ben bir yay burcuyum.Beni kalıba sokmaya çalıştın mı issssyaaaannnnnnnnnnnnnn....Yapmam gereken herşeyi yapıyorum.Sabah kahvaltımı,öğle yemeğimi atlamıyorum.Akşamları mümkün oldukça et ve salata yiyorum.Bol sebze,salata,yeşil çay,yoğurt..
Karbonhidrattan çok korkuyorum bu yüzden sandwiç yapıp yemiyorum.Çünkü hem doymuyorum hem fazla kalori alıyorum.
öyle işte..Pazare günleri güzel bir kahvaltı yapıyorum.Biraz abarttığımda oluyor.Sonraki öğünlerde de biraz esnek davranıyorum.Haftada 1 kg verebiliyorum.
Ama ben daha çok istiyorum8 leri görsem ne biçim gaza gelicem anlatamam
Bu arada diyetisyene gitmekten bıktım artrık.Söylediklerini uyguluyorum ama artık hiç bir doktora gitmiyorum.Bunu bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum.Doktor arada olunca koşullu gibi oluyor.Sanki belli bir süre onunla birlikteyken yapmam gereken şeyler gibi geliyor bana.Ama benim artık hayat boyu kurtulmam gereken tek şey bu allahın belası kilolar.Giyemediğim bütün elbiseler için moralim bozuluyor.Alışveriş yaparken hiç gömleklere yaklaşamamak ne demek son zamanlarda bunun acısını çeker oldum.Nasıl olsa bana olmazlar diye düşünüyorumEsnek kumaşlar.Belden lastik destekli pantolonlar.Bir terziye gidip şunu daraltırmısın demeyeli ne kadar uzun zaman olmuştu.Bir kez daralttırmayı başardım.Şimdi elbiselerim çok çirkin oluyor bana çünkü bollaşıyorlar her gü biraz daha.Sanırım bu pazar günleri esnekliği de artık bi kenara bırakıyorum.1 Mayıs kızımı doğum günü.Mart ve Nisan ayını çok iddalı geçirmem lazım.Üstelik Haziran da uzun zamandır hayalini kurduğum bir tatil var.
Kafam bazen çok karışıyor biliyomusunuz kankicanlar.Öfff defolun gidin artık daha ne yapayım gitmrniz için diye elbiselerimi çekiştiresim geliyor.Çivi topuk ayakkabı giyenlerinde topuklarını kırasımBeni o ayakkabılar taşıyamıyor çünkü.Sadece kalın topuklu ayakkabı alıp giyiyorum oda zayıflamaya başladıktan sonra.
Lütfen biri bana artık bu halimin benim kaderim olmadığını,o hayallerimin çok uzak olmadığını söylesin.
Eki Görüntüle 649355
İşte size yaşadığım hayal kırıklığından kareler.Normal ben...........Doğum sonrası ben................Ve 9 kg verdikten sonra yüzündeki şişlikleri inen ben........
hepimizin ortak derdi ayni canim...kilo vermek!!!
tabii ayni degil herkesin kilosu ama seni en iyi burda biz anlariz....ben de bi kac sene önce daha zayiftim ve yeni ortam, arkadasliklar derken 10 kilo almistim, insan kendine inanamiyor ama unutma kilo bu kurtulamiyacagimiz birsey degil, sadece ugrasmak gerekiyor.
kilo vermek öncelikle kendine inanmakla basliyor bana göre ve destege ihtiyac duyuyor insan.
sen kendine inandiktan sonra sorun yok demektir cünkü hepimiz ayni hedef icin buradayiz, birbirimize destek olmaliyiz...
mart nisan demissin, bak hedefin ne güzel belli. Bu iki ay sonra kilolari verdikce vermek isteyeceksin ve o tatile fistik gibi gidip bize fotolar göstereceksin...:*
lelie ile evde 3 km yürüyüş videosunun 17. dk kaldım
patron geldi.45 dk idi.
en azından 1 km yürümüşümdür dimi
kesinlikle katiliyorum...sporla insanin vücüdü resmen sekil aliyor ve daha fit duruyor...
öyle spor salonuna felan gidemeyen firsat vs bulamayanlar elbette olur ama en azindan bi 30-40 dakika yürüyüs bile farki belli ediyor:)
Ben bir yay burcuyum.Beni kalıba sokmaya çalıştın mı issssyaaaannnnnnnnnnnnnn....Yapmam gereken herşeyi yapıyorum.Sabah kahvaltımı,öğle yemeğimi atlamıyorum.Akşamları mümkün oldukça et ve salata yiyorum.Bol sebze,salata,yeşil çay,yoğurt..
Karbonhidrattan çok korkuyorum bu yüzden sandwiç yapıp yemiyorum.Çünkü hem doymuyorum hem fazla kalori alıyorum.
öyle işte..Pazare günleri güzel bir kahvaltı yapıyorum.Biraz abarttığımda oluyor.Sonraki öğünlerde de biraz esnek davranıyorum.Haftada 1 kg verebiliyorum.
Bu arada diyetisyene gitmekten bıktım artrık.Söylediklerini uyguluyorum ama artık hiç bir doktora gitmiyorum.Bunu bir yaşam biçimi haline getirmeye çalışıyorum.Doktor arada olunca koşullu gibi oluyor.Sanki belli bir süre onunla birlikteyken yapmam gereken şeyler gibi geliyor bana.Ama benim artık hayat boyu kurtulmam gereken tek şey bu allahın belası kilolar.Giyemediğim bütün elbiseler için moralim bozuluyor.Alışveriş yaparken hiç gömleklere yaklaşamamak ne demek son zamanlarda bunun acısını çeker oldum.Nasıl olsa bana olmazlar diye düşünüyorumEsnek kumaşlar.Belden lastik destekli pantolonlar.Bir terziye gidip şunu daraltırmısın demeyeli ne kadar uzun zaman olmuştu.Bir kez daralttırmayı başardım.Şimdi elbiselerim çok çirkin oluyor bana çünkü bollaşıyorlar her gü biraz daha.Sanırım bu pazar günleri esnekliği de artık bi kenara bırakıyorum.1 Mayıs kızımı doğum günü.Mart ve Nisan ayını çok iddalı geçirmem lazım.Üstelik Haziran da uzun zamandır hayalini kurduğum bir tatil var.
Kafam bazen çok karışıyor biliyomusunuz kankicanlar.Öfff defolun gidin artık daha ne yapayım gitmrniz için diye elbiselerimi çekiştiresim geliyor.Çivi topuk ayakkabı giyenlerinde topuklarını kırasımBeni o ayakkabılar taşıyamıyor çünkü.Sadece kalın topuklu ayakkabı alıp giyiyorum oda zayıflamaya başladıktan sonra.
Lütfen biri bana artık bu halimin benim kaderim olmadığını,o hayallerimin çok uzak olmadığını söylesin.
Eki Görüntüle 649355
İşte size yaşadığım hayal kırıklığından kareler.Normal ben...........Doğum sonrası ben................Ve 9 kg verdikten sonra yüzündeki şişlikleri inen ben........
kesinlikle heleki birde leslie varki evde yapılan sporların dik alasıben kışı onla geçirdim resmen koşu bandına bile gerek duymadım desem yeridir. bu arada iyi hatırlattı bana bu olay. koşu bandına sauna eşofmanlarla çıkıodum bi ara varyaaaa offf ne ter attırıyor o bana :) yine mi ç ıksam aslında iyi olur :)
canım merve de yazmış ama bende yazmak istedim. bizim hepimizin derdi kilo vermek ama 1 ama 5 ama 25 bunun farkı yok niçin çünkü kilo almak kolay vermek ise insanı yoran sıkıcı ve zor! bir eylem. bu kiloları biz kendimiz aldık öyleyse kendimizde verebiliriz. evet uzun sluklu diyetler bazen bayıyr yarı yolda bıraktırıyor ama illaki devam etmek eski haline hatta dha iyisine kavuşmak istiyor insan. diyetten sıkıldığın zamanlarda olacaktır bu zamanlarda spora ağırlık ver. çünkü yapılan araştırmalar sporun yeme isteğini azalttığını ve mutluluk hormonlarını atağa geçirdiğini söylüyor. buda içimize diyete devam etmek için şevk veriyor. çalışıyorsun ve öğlen aralarını yürüyerek değerlendirebilirsin. güneşinde yeme isteğini azaltma ve diyete odaklandırma gibi bir etkisi varmış :) havalar güzelken bi çık gez öğle molasında :)emin olki kavuşacağız o istediğimiz kilolara istediğimiz fiziklere. ki sen aramızda en istikrarlı ilerleyenlerdensin. izliyoruz görüyoruz tvlerde şurda burda insanlar içlerinden 100 120 kilo çıkartıyorlar yani adamların içinden bizim şuanki kilomuzdan dahada fazlası çıkıyor onlar başarıyorsa bizde yapabiliriz. kendine inan bizlerle birlikte ol. zaten farkında olmadan gidiyor...
canim haftada zaten 4-5 gün spora gidiyorum ve abartmak istemiyorum....
ben abartirsam birden bikarim o yüzden leslie felan kalsin simdilik hehe
oyyy o ne güzel surat öyleBen bir yay burcuyum.Beni kalıba sokmaya çalıştın mı issssyaaaannnnnnnnnnnnnn....Yapmam gereken herşeyi yapıyorum.Sabah kahvaltımı,öğle yemeğimi atlamıyorum.Akşamları mümkün oldukça et ve salata yiyorum.Bol sebze,salata,yeşil çay,yoğurt..
Eki Görüntüle 649355
selam kızlar ben daha toparlanamadım
üstelik serçe parmagımı çekyata vurdum 5 gün oldu halen iyleşmedi
ayakabı giyince çok acıyor topallayıp yürüyorum
kardeşimde halen bunalımda destek olmaya çalışıyorum bakalım nasıl olucak
ben geçen gün 99.1 kiloyum demiştim
yanlışmı anlaşıldım
anaa o kadar konuştum konuştum size haberi vermeyi unuttum :) kızlar dünki kaçamaklara rağmen 68.0 ı gördüm :) yani en son 68.4 tü ve 68.1 e iniyordu max. bugün 68.0 ı gördüm ama cezadan vazgeçmeyeceğim. 3 gün atak yapacağım.. bu arada fulya yok nerede o ??? eminede gözükmüyor ortalıklarda? fadime gelmiş geri gitmiş. kardeşiyle meşgul diye birşey demiyorum derdi başından aşkın zaten. gamzede yok ortalarda?? haberi olan varmı bu hatuncanlardan?
oyyy o ne güzel surat öylekilo almanın bence en güzel, belkide tek güzel yanı bu işte..bebek gibisin maaşallah
hilal beni bana anlatmışsın arkadaşımkaderimiz aynı..yay burcu değilim ama bende zorunlu tutulduğum şeyi kesinlikle yapmak istemem yapmamda..sadece ben istediğim için yapmalıyım yoksa bünyede farklı reaksiyonlar başlıyo hemen..ama kilo verme olayında durum farklı bende ..bana kilo ver diyen kimse yokki..ben sadece kendim için , sağlığım için, güzel kıyafetler için kilo vermek istiyorum ve başarıcamda..o yüzden bir sıkıntı yok ..burada olursan sende başarıcaksın , emin ol buna..çünkü gerçekten zayıflamayı istiyorsun..
hem sen hamilelikle almışsın kiloyu zannımca, yoksa benmi yanlış anladım..yani hamilelik öncesinde gayet zayıf gözüküyorsun ..hamileliktemi aldın kiloyu??
not:yay burcu bir erkek kardeşim var,,saçlarını uzatamadığı için okulu bıraktı, şu an dışarıdan veriyor dersleri..haaa..bir yandanda resim yapıyor, güzel sanatlar okumak istiyor..san'atçı ruhlu oluyor yaylar, doğrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?