Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evet hopiş yaa hep analardan kaynaklı anacım ne istiyonuz bizden yaa

kizlar slmlar aslinda simdi musait degilim ama bugun tartildim da moral oldu hemen ugrayayim dedim yarin 4 haftam doluyor 64 le baslamistim bugun 58 olduk 4 haftada 6 kilo hic fena degil haa

4 haftada 6 kilo harikasın canım maşallahhh ben 10 kiloyu 3 ayda vermeyi planlıyorum :) sen 4 haftada 6 kilo diyorsun :)

inşallah çifte yetenekli olur kuzularım olursa :) anneye bağladım haa kızım olursa jimnastik yada bale istiyorum aslında ama tbi hayatımın kurtarıcısı voleybolu seçerse yada gidip anaaa ben zurna çalcam derse ahanda kapı git ne çalcaksan çal benden %100 destek derim yani :)

Ayyy hoppişim Fulyaya üzülüyorken senin yazdıklarını okuyunca tam bir dram yaniCanım arkadaşım neler yaşamak zorunda kalmışsın.Ama düşünüyorum da ben bebişi babaannesine verdiğimde sinirlerim allak bullak oluyor.Hep aklımda aynı şeyler bakamıyordur,yapamıyordur..Kim bilir ne yedirdi,ne içirdi...........vs..vs...Eminim annen içinde hiç kolay olmamıştır.
Bende de var aslında dramatik bir hikaye ama hiç giremiycem şimdi konuya.Bugün boğazım şişmiş kocaman olmuş.Feci acıyor.Şu an onun derdindeyimÇok acıyooooooooooo...

Bu gece yine sabaha kadar uyumadım malesef.Neresi ağırıyorsa sabaha kadar kısa aralarla veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırarak uyandı benimki.Artık bi ara ben böyle şansın içine .... diye söylenirken buldum kendimi..Benim öküzde kalkmış tam o sinirlerimin zıpladığı anda waaayy arkadaş hasta gibiydim de ben bugün bi sıcak bişey yapmadın akşam diyor bana.
Keşke mutfaktan bi bıçak alıp tepsi müdafa yapsaydım
Yat kalk yat kalk mama hazırla derken sabah bi kalktım boğazım sızlıyo(( Ne olacak benim bu halim böyle çocuklu bayanlar bana bi yol gösterin yaw..Ne zaman deliksiz bir uyku çekicem geceleri

Bu arada Perşembe Bildirimi :92,4

.♥ GÜÇLÜ kadınlar;
Gülümsemelerinin ardına sakladığı YENİLGİLERİNİ,
Ders alınacak olaylar RAFINA koyar..

Tüm YARALARINA pansuman yapmayı öğrenirler..
Hayatlarına, şöyle bir geçerken uğrayan kimse;
Yüzlerinde TEBESSÜMDEN fazlasını göremez..
Kolay değil tabi, DUVARLARIN arkasındakini görebilmek..
Ne zaman duvarın KAPISINI az aralamaya kalksalar,
Karşısındakinin YETERSİZLİĞİ duygusuyla, tekrar kapatırlar..

Birşeyleri PAYLAŞMAK kolaydır,
Ama O'nlar sadece paylaşmak değil;
Gerçek anlamda ANLAŞILABİLMEK istediğinden,
Anlayamayacağını düşündüğü insanlara
O KAPIYI hemen kapatıverirler..!

Arkadaşları, MUTLU anlarda yanlarında olabilir..
Ama O'nlar DÜŞTÜĞÜNDE elinden tutacak
Gerçek DOSTLARLA ilgilenirler..

Tüm çukurlardan çıkabilmeyi öğrenmiş KADIN;
Kadına özgü o muhteşem zerafeti KAYBETMİŞ olsada,
Gerçek bir kadındır..
TOPRAK gibi, DENİZ gibi durur öyle..
Karşısındaki ADAMIN bunu anlayabilmesi için,
GÖKYÜZÜ ve YAĞMUR olması gerekir..
O'nunda kendini KEŞFETMİŞ olması lazımdır..

Güçlü bir KADINI;
Koluna takabilmek için, KADINIM diyebilmek için..
BİYOLOJİK olarak ERKEK olmanın ötesinde,
BİLGELİĞE, gerçeği arayan bir merak duygusuna;
KEŞFEDEBİLME zevkine, sadece bakan değil;
GÖREN gözlere sahip olması gerekir..

Bu tarz ADAMLARIN sayılarının azlığı nedeniylede,
GÜÇLÜ KADINLAR, aşkta mutluluğu en zor yakalayanlardır..
Garip bir SIZI vardır içlerinde..
Ancak RUHLARINA inebilirseniz,
O SIZININ ardında
Ne büyük bir GÖKKUŞAĞINA sahip olduklarını görebilirsiniz..

Ancak kaç kişide,
O muhteşem, o göz alıcı renklere bakabilecek YÜREK vardır ki..?

O yüzden GÜÇLÜ KADINLAR,
Gecenin bir yarısında
Balkonda, yalnızca RÜZGARLA aşka dair sohbetler ederler..

Keza;
Bu hayatta GÜÇLÜ olmanın ÖDÜLÜ,
Hep YALNIZLIK değil midir zaten..?? ♥..

Oysa;
Bazen İNSAN..
GÜÇLÜ KADIN değil de,
MUTLU KADIN olmak istiyor..!!!!!♥

geçmiş olsun..akşama üşüme titreme yapabilir , dikkat et..hatta doktora görünme şansın varsa görün derim.

hilalcim bu konu o kadar uzun ve üzerine konuşulacak o kadar şey var ki anlat anlat bitmez..herkes zarar görmüştür ama en büyük zararı ben aldım, eminim..ama bir ara sende kendi hikateni anlat, öyle söyleyipde kaçmak olmaz

ow yeahh bebek..harikasın..

perşembe bildirimi:89.4

oooooooooooowwwwwwwwww bebek asıl sen harikasınDarısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah..Akşam yorgunluktan yemek bile yiyemedim.İnşallah olumsuz etkilememiştir.Bende bir göreyim seni bir göreyim..

Bu arada sabah tartılırken bişey dikkatimi çekti baskülün banyoda yerini değiştirmiştim.Bi tartıldım hiiiiiiiiiiiiiiiiiii 93,7.Lan bu ne dedim bi zıpladım..Sonra her zaman tartıldığım yere gittim.OOhhhh dedim.yer değiştirince kiloda değişiyormuşya
Çok korktum diyet yaparak kilo aldı diye tarihe geçecektim:))))))))

Günaydınn kızlar... 1-2 gündür yoktum, resmen depresyonda gibiydim, erkek arkadaşımla ayrıldıkk, o yüzden stresten yemeğe verdim resmen kendimi baktım bu iş böyle olmayacak, bu sabah düşündüm ve bir karar verdimm sanırım ben de dukana başlayacağım elma diyeti yaptım olmadı, lahana yaptım olmadı, verdiğimi tekrar alıyorum ve uzun süreli yapamıyorum sonra da herşeye saldırıyorum kaç gündür facebookta dukan tariflerine bakıyorum kafama yattı az biraz.

büşraaaaaaaaaaaaaaaaa, emineeeeeee bana yardımcı olur musunuz, öncelikle test yapmam gerekiyor sanırım. bana gerekli linkleri gönderebilirseniz çok sevinirim.

günaydin kizlar:)
dün aksam misafir vardi gelemedim
ama korktugum basima gelmedi bol bol yesilik yedim, cay ictim derken gözüm ne börek gördü nede tatli:)
zaten 1 bucuk saaat sporumuda yapmistim o yüzden yarinden cok ümitliyim hehehe:)

nasilsiniz bakalm keyifler nasil?

üzüldüm erkek arkadasinla ayrilmana
ama o yemek yemeler belki seni saniyeler icin mutlu edecek sonra daha büyük bi dert olacak canim basina unutma.
hem simdi fistik gibi olup erkek arkadasinin neler kacirdigini göstermenin tam vakti....
hadi bakalm spor yapip biraz telafi etmeye calis....:*

slm kızlar,

PERŞEMBE BİLDİRİMİM 65,6

geçen hafta 64,5 idim
1,1 regl döneminden kaynaklanıyor
hafta başına normale dönerim herhalde

fulyaayı unutmuşumm bu diyetten bizi fulya haberdar etmişti asıll, çok heveslendim kızlar yardım edin, bugün iyice sindire sindire herşeyi okuyup yarın alışveriş yapmayı planlıyorum.

Bu arada ben et yiyemiyorum, balığı da çok nadir, ayda yılda bir kere ama yerim yani balık ama et asla :26: atakta ne yicem bennn :44:

günaydınlarrrrr

Sağol canımcımmm ancak bugün toparlanabildim dedim kendi kendime ben ne yapıyorum yazda gelecek sonra çok pişman olucam yani ayıptır söylemesi öyle bir yemişim ki gece artık midem bulanıyordu canım çektiğinden değil, öyle sinirden ne bulursam yedim, bugün aklım başıma geldi.

canım daha var biraz daha sabır,
ama seninkide hiç yardımcı olmuyor galiba.
ben 3,5-4 yaşından sonra uyumaya başladım
oda geceleri mecburen kalkıp tuvalete götürüyordum ,
ama 5 yaşından sonra geceleride kalmamaya başladık,
ilerde bu günlerini hatırlamazsın bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…