- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.841
oyy böşraa sendemi??yalnız dikkatinizi çektiyse durum hep annelerden kaynaklanıyor, babam şöyle dedi diyen olmadı..demekki evde hep annelerin sözü geçiyor..yalnız sende durum fuli kadar kötü sayılmaz, hiç değilse sporun başka bir dalıyla ilgilenmişsin..artı müstakbel eşinde san'at ve san'atçı dostuymuş..o yüzden fazla üzülme sen..
kız şimdi aklıma ne geldi biliyormusun , bende çocuğuma devamlı eczacılık kazan, eczacılık oku diye baskı yapıyorum..belkide onunda istediği bir bölüm vardır değilmi..bir sorayım bakayım ne diyor..
kizlar slmlar aslinda simdi musait degilim ama bugun tartildim da moral oldu hemen ugrayayim dedim yarin 4 haftam doluyor 64 le baslamistim bugun 58 olduk 4 haftada 6 kilo hic fena degil haa
oiy kiyamam ya sen de bendensin demekah bu baskici anneler ahh..
neyse en azindan sen hala voleybol oynuyorsun kusum ya profesyonel olmasan da en azindan tam olarak birakmamissin o guzel. senin mubarek de sanatci adammis sizin cocuklarinizda kesin bir seye yetenek olacak demek ya spor ya el becerileri veya ikisi birden
ama ben senden önce uyandım bi kereeGünaydın kızlar nasılsınız? Hopişten bile erken geldim topice :):):)
üüüüüüücanım annem doğum için tr geliyor , ben 20 günlük falan olunca tekrar almanaya ya dönüyor..orada bakacak kimse yok diye beni babaneme bırakmış..belkide babanem çok ısrar etmese başının çaresine bakabilirdi bir şekilde ama babanem ilk çocuğunun ilk çocuğunu vermemiş anneme..sonrası bir dram , en azından benim için...
tamam..ben sana bi sürü bi sürü mama yaparım ..sende çocukluğuma inersin..kız fuli biliyomusun (nerden bilcen) benim çocukluğum acıların çocuğu gibi geçti..vallahi..annem-babam alamancı, annem beni babaneme bırakıp almanyaya gitmişler..sonra dönüncede babanem beni onlara vermemiş..ben 6 yaşında halen babaneme "anne" diyordumonu annem sanıyordum yahu ..7 yaşından sonra babanem beni annemlere vermeye razı oldu ama ben alışamadım, annemi üvey anne gibi görüyordum, hep babanemi özlüyordum..18 yaşıma kadar anneme anne diyemedim..neyse..şimdi benim bilinçaltı farz oldu gibime geliyor, vardır muhakkak birşeyler..
Günaydın kızlar nasılsınız? Hopişten bile erken geldim topice :):):)
günaydın 9. takım..herkese güzel bir gün olsun inşallah maşşallah. .
geçmiş olsun..akşama üşüme titreme yapabilir , dikkat et..hatta doktora görünme şansın varsa görün derim.Ayyy hoppişim Fulyaya üzülüyorken senin yazdıklarını okuyunca tam bir dram yaniCanım arkadaşım neler yaşamak zorunda kalmışsın.Ama düşünüyorum da ben bebişi babaannesine verdiğimde sinirlerim allak bullak oluyor.Hep aklımda aynı şeyler bakamıyordur,yapamıyordur..Kim bilir ne yedirdi,ne içirdi...........vs..vs...Eminim annen içinde hiç kolay olmamıştır.
Bende de var aslında dramatik bir hikaye ama hiç giremiycem şimdi konuya.Bugün boğazım şişmiş kocaman olmuş.Feci acıyor.Şu an onun derdindeyimÇok acıyooooooooooo...
Bu gece yine sabaha kadar uyumadım malesef.Neresi ağırıyorsa sabaha kadar kısa aralarla veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırarak uyandı benimki.Artık bi ara ben böyle şansın içine .... diye söylenirken buldum kendimi..Benim öküzde kalkmış tam o sinirlerimin zıpladığı anda waaayy arkadaş hasta gibiydim de ben bugün bi sıcak bişey yapmadın akşam diyor bana.
Keşke mutfaktan bi bıçak alıp tepsi müdafa yapsaydım
Yat kalk yat kalk mama hazırla derken sabah bi kalktım boğazım sızlıyo(( Ne olacak benim bu halim böyle çocuklu bayanlar bana bi yol gösterin yaw..Ne zaman deliksiz bir uyku çekicem geceleri sabaha kadar ben diyeyim 10 sen de 20 kere uyanıyorum ve kızım kaç yaşında biliyormusun..tam 2,5 yaşında..halen benden ayrılmadı, yatağı benim yanımda ve tüm gece kulağımı tutarak uyuyor.. gözünü korkutmak istemem ama bunlar çoook acı gerçekler maalesef..haa diğer kızlarım 2 yaşında hemen odalarına ayrılmışlardı ,hiç problem çıkarmamışlardı onuda söyleyeyim ama bu yeni modellerde var bir sıkıntı..
Bu arada Perşembe Bildirimi :92,4
perşembe bildirimi:89.4
Günaydınn kızlar... 1-2 gündür yoktum, resmen depresyonda gibiydim, erkek arkadaşımla ayrıldıkk, o yüzden stresten yemeğe verdim resmen kendimi baktım bu iş böyle olmayacak, bu sabah düşündüm ve bir karar verdimm sanırım ben de dukana başlayacağımelma diyeti yaptım olmadı, lahana yaptım olmadı, verdiğimi tekrar alıyorum ve uzun süreli yapamıyorum sonra da herşeye saldırıyorum kaç gündür facebookta dukan tariflerine bakıyorum kafama yattı az biraz.
büşraaaaaaaaaaaaaaaaa, emineeeeeeebana yardımcı olur musunuz, öncelikle test yapmam gerekiyor sanırım. bana gerekli linkleri gönderebilirseniz çok sevinirim.
günaydınlarrrrrgünaydin kizlar:)
dün aksam misafir vardi gelemedim
ama korktugum basima gelmedi bol bol yesilik yedim, cay ictim derken gözüm ne börek gördü nede tatli:)
zaten 1 bucuk saaat sporumuda yapmistim o yüzden yarinden cok ümitliyim hehehe:)
nasilsiniz bakalm keyifler nasil?
üzüldüm erkek arkadasinla ayrilmana
ama o yemek yemeler belki seni saniyeler icin mutlu edecek sonra daha büyük bi dert olacak canim basina unutma.
hem simdi fistik gibi olup erkek arkadasinin neler kacirdigini göstermenin tam vakti....
hadi bakalm spor yapip biraz telafi etmeye calis....:*
canım daha var biraz daha sabır,Bu gece yine sabaha kadar uyumadım malesef.Neresi ağırıyorsa sabaha kadar kısa aralarla veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırarak uyandı benimki.Artık bi ara ben böyle şansın içine .... diye söylenirken buldum kendimi..Benim öküzde kalkmış tam o sinirlerimin zıpladığı anda waaayy arkadaş hasta gibiydim de ben bugün bi sıcak bişey yapmadın akşam diyor bana.
Keşke mutfaktan bi bıçak alıp tepsi müdafa yapsaydım
Yat kalk yat kalk mama hazırla derken sabah bi kalktım boğazım sızlıyo(( Ne olacak benim bu halim böyle çocuklu bayanlar bana bi yol gösterin yaw..Ne zaman deliksiz bir uyku çekicem geceleri
Bu arada Perşembe Bildirimi :92,4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?