- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.861
hahaaaa..sen birde halının üzerine koy baskülüde öyle konuşoooooooooooowwwwwwwwww bebek asıl sen harikasınDarısı başımaaaaaaaaaaaaaaaaaa inşallah..Akşam yorgunluktan yemek bile yiyemedim.İnşallah olumsuz etkilememiştir.Bende bir göreyim seni bir göreyim..
Bu arada sabah tartılırken bişey dikkatimi çekti baskülün banyoda yerini değiştirmiştim.Bi tartıldım hiiiiiiiiiiiiiiiiiii 93,7.Lan bu ne dedim bi zıpladım..Sonra her zaman tartıldığım yere gittim.OOhhhh dedim.yer değiştirince kiloda değişiyormuşya
Çok korktum diyet yaparak kilo aldı diye tarihe geçecektim:))))))))
bizim takım perşembe bildirim yapıyor, takım içi öyle bir karar alındı..cuma günüde paylaşım alanına ekliyoruz..kizlar persembe'de mi bildirim yapiliyor?
Kızlar sorularımızı sıralayayım ben şimdiden :)
- Atak döneminde bana uyan hiçbirşey yok, tavuğu bilem nadir yerim ben ne yicem :)
-Atak evresini kaç gün yapmalıyım (bi 8-10 kg vermek istiyorum)
Günaydınn kızlar... 1-2 gündür yoktum, resmen depresyonda gibiydim, erkek arkadaşımla ayrıldıkk, o yüzden stresten yemeğe verdim resmen kendimi baktım bu iş böyle olmayacak, bu sabah düşündüm ve bir karar verdimm sanırım ben de dukana başlayacağımelma diyeti yaptım olmadı, lahana yaptım olmadı, verdiğimi tekrar alıyorum ve uzun süreli yapamıyorum sonra da herşeye saldırıyorum kaç gündür facebookta dukan tariflerine bakıyorum kafama yattı az biraz.
büşraaaaaaaaaaaaaaaaa, emineeeeeeebana yardımcı olur musunuz, öncelikle test yapmam gerekiyor sanırım. bana gerekli linkleri gönderebilirseniz çok sevinirim.
Ohhh iyi yapöışsın.Yaşasın yeşillik..günaydin kizlar:)
dün aksam misafir vardi gelemedim
ama korktugum basima gelmedi bol bol yesilik yedim, cay ictim derken gözüm ne börek gördü nede tatli:)
zaten 1 bucuk saaat sporumuda yapmistim o yüzden yarinden cok ümitliyim hehehe:)
nasilsiniz bakalm keyifler nasil?
Hoppiş söylemiş ama bende söylemezsem çatlarım.Busecik Cuma yetişemeyenler oluyor diye perşembede bildirim yapmayı istemişti.İyide oldu Perşembe gelen cuma gelmiyor bazenkizlar persembe'de mi bildirim yapiliyor?
canım daha var biraz daha sabır,
ama seninkide hiç yardımcı olmuyor galiba.
ben 3,5-4 yaşından sonra uyumaya başladım
oda geceleri mecburen kalkıp tuvalete götürüyordum ,
ama 5 yaşından sonra geceleride kalmamaya başladık,
ilerde bu günlerini hatırlamazsın bile...
Noracımmmmmmmmmmmmm bence dukan sana uygun bir diyet değil:18:Görüldüğü gibi değildir her zaman insanı çok zorlar.İyice düşün bence sonra karar ver.Neticede bırakmak sana daha çok zarar verecektir.
Erkek arkadaş konusunda da canını fazla sıkma..Hayatta herşey olacağına varır..Uzun süredir berabermiydiniz.
Ohhh iyi yapöışsın.Yaşasın yeşillik..
Canım neden öyle düşündün, büş, emine,fulya hepsi yapıyor çok güzel gidiyor, sence çok mu zorlar beni, ama ben artık çok sıkıldım 2 günden sonra diyeti bozuyorum verdiğim kiloyu da sonr hoppp geri alıyorummnerdeyse 2 aydır 68'in altını göremedim bir türlü, hedefimi çok yüksek tutmadım olmadı, yüksek tuttum olmadı, sağlıklı besleneyim dedim yok, şok diyet yapayım diyorum yine olmuyor şu sıralar çok sinirimi bozuyor bu durum napacağımı bilmiyorummm
artık kendime güvenimde kalmadı çünkü hergün kendime söz verip sözümü tutmuyorum
Noraaa bak yavrucanim sende benim gibisin seni en iyi ben anlarım ama diyet konusunda en iyi fulya anlar çünkü o vejetaryen dukan yapıyor. Canım önce tamamen karar ver ve bir kitap al kendine oku iyice akşama kadar araştırma yap ben şimdi telefondan giriyorum ama eğer gerçekten kararlıysan sana tamamen destek olurum herşeyle ilgilenirim ama önce hiç kaçamak olmadan tamamen dukancan olmaya karar vermelisin.
Kızlar telefondan giriyorum şimdi anamın arkadaşına kahvaltiya gidiyoruz kendi ekmeğimi götürüyorum yanımda :)
PERŞEMBE BİLDİRİMİ 67.5 :):):):)):
vampir herif heeNeeeeeeeeeeee5 mi yaş:18:
Allahım ben iyiki bu tempoda zayıflamıyorum kızlar bu nasıl iş yaw.Sabah gel koş koş akşam git koş koş....Bebişe koş herüfe koş...
Kız aslında yardım ediyor arada ama gece olunca vampire dönüşüyor adamUyku sersemi ya ondan heralde.Sabah olunca canına okuyorum.
Bu arada hakikaten nerde bu Emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
biz gariiipp , biz öksüz biz yetiiiiiiiiimmmmBirde bi sorum daha olacak.Kaptan yardımcısı kim oldu?Resmen takımın başı yok..Başsız mı kaldık biz şimdi
vay-vay-vay..analar neler doğuruyo uleynn..kız bu hafta sizden bir derece bekliyorumKızlar telefondan giriyorum şimdi anamın arkadaşına kahvaltiya gidiyoruz kendi ekmeğimi götürüyorum yanımda :)
PERŞEMBE BİLDİRİMİ 67.5 :):):):)):
Oku canım benim. Al bir kitap tamamını oku ama şu var bak bu diyeti hayat boyu 2 defa yapabilirsin ve ciddi manada karar vermelisin. Kaçamak demek diyeti bozmak demek bak bende yaptım kaçamak ama hemen devam ediyorsun diyete. Yani sen kaçamak yaptığın zaman devamı geliyor genelde benim de oyleydi ve sen benim geçtiğim evrelerden geçiyorsun şu anda yaptığın diyetler v.s. Hepsi aynı farkındaysan o yüzden benim gibi tamamen kararlı olmalısın. Yoksa boşuna harcamış olursun hakkını iyi düşün taşın o yüzden
Hehhh işte bende tam bu yüzden sana uygun değil gibi geldi dedim.Sık diyet bozuyorsan benim gibi dukandan kaçacak delik ararsın.Sen ben gibi diyete tahammül edemeyenler için sınır koymadan (yani şunu bunu ye demeden)seçimi sana bırakan doğru şeylerle doğru ölçüde beslenilen bir diyet lazım..Üstelik et tavuk vs de yemeyeceksin.Sen Fulya kadar şanslı değilsin çünkü burda vejeteryanlar için seçenek çok az..Yani et bakımından..Yine de düşün taşın.Ben dışardan bakınca böyle gördüm.Ama bi bakarsın ummadık taş baş yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?