Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu kez kimseye söylemicem dukana başladığımı, kilo verdiğimi görünce şaşıranlara aynen şunu dicem, herşeyi yiyorum ama veriyorum

Kızlar sorularımızı sıralayayım ben şimdiden :)

- Atak döneminde bana uyan hiçbirşey yok, tavuğu bilem nadir yerim ben ne yicem :)
-Atak evresini kaç gün yapmalıyım (bi 8-10 kg vermek istiyorum)

hahaaaa..sen birde halının üzerine koy baskülüde öyle konuşsonuca inanamayacaksın..

]

kizlar persembe'de mi bildirim yapiliyor?
bizim takım perşembe bildirim yapıyor, takım içi öyle bir karar alındı..cuma günüde paylaşım alanına ekliyoruz..

Kızlar sorularımızı sıralayayım ben şimdiden :)

- Atak döneminde bana uyan hiçbirşey yok, tavuğu bilem nadir yerim ben ne yicem :)
-Atak evresini kaç gün yapmalıyım (bi 8-10 kg vermek istiyorum)

bence hakkaten dukan yapacaksan önce kitabını al oku derim..netten indiripde okuyabilirsin..

Noracımmmmmmmmmmmmm bence dukan sana uygun bir diyet değil:18:Görüldüğü gibi değildir her zaman insanı çok zorlar.İyice düşün bence sonra karar ver.Neticede bırakmak sana daha çok zarar verecektir.
Erkek arkadaş konusunda da canını fazla sıkma..Hayatta herşey olacağına varır..Uzun süredir berabermiydiniz.
Ohhh iyi yapöışsın.Yaşasın yeşillik..

kizlar persembe'de mi bildirim yapiliyor?
Hoppiş söylemiş ama bende söylemezsem çatlarım.Busecik Cuma yetişemeyenler oluyor diye perşembede bildirim yapmayı istemişti.İyide oldu Perşembe gelen cuma gelmiyor bazenAnlayan anlasın hıhhhh

Neeeeeeeeeeee5 mi yaş:18:
Allahım ben iyiki bu tempoda zayıflamıyorum kızlar bu nasıl iş yaw.Sabah gel koş koş akşam git koş koş....Bebişe koş herüfe koş...
Kız aslında yardım ediyor arada ama gece olunca vampire dönüşüyor adamUyku sersemi ya ondan heralde.Sabah olunca canına okuyorum.

Bu arada hakikaten nerde bu Emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Birde bi sorum daha olacak.Kaptan yardımcısı kim oldu?Resmen takımın başı yok..Başsız mı kaldık biz şimdi

Canım neden öyle düşündün, büş, emine,fulya hepsi yapıyor çok güzel gidiyor, sence çok mu zorlar beni, ama ben artık çok sıkıldım 2 günden sonra diyeti bozuyorum verdiğim kiloyu da sonr hoppp geri alıyorumm nerdeyse 2 aydır 68'in altını göremedim bir türlü, hedefimi çok yüksek tutmadım olmadı, yüksek tuttum olmadı, sağlıklı besleneyim dedim yok, şok diyet yapayım diyorum yine olmuyor şu sıralar çok sinirimi bozuyor bu durum napacağımı bilmiyorummm
artık kendime güvenimde kalmadı çünkü hergün kendime söz verip sözümü tutmuyorum

Noraaa bak yavrucanim sende benim gibisin seni en iyi ben anlarım ama diyet konusunda en iyi fulya anlar çünkü o vejetaryen dukan yapıyor. Canım önce tamamen karar ver ve bir kitap al kendine oku iyice akşama kadar araştırma yap ben şimdi telefondan giriyorum ama eğer gerçekten kararlıysan sana tamamen destek olurum herşeyle ilgilenirim ama önce hiç kaçamak olmadan tamamen dukancan olmaya karar vermelisin.

Kızlar telefondan giriyorum şimdi anamın arkadaşına kahvaltiya gidiyoruz kendi ekmeğimi götürüyorum yanımda :)

PERŞEMBE BİLDİRİMİ 67.5 :):):):)):

Hehhh işte bende tam bu yüzden sana uygun değil gibi geldi dedim.Sık diyet bozuyorsan benim gibi dukandan kaçacak delik ararsın.Sen ben gibi diyete tahammül edemeyenler için sınır koymadan (yani şunu bunu ye demeden)seçimi sana bırakan doğru şeylerle doğru ölçüde beslenilen bir diyet lazım..Üstelik et tavuk vs de yemeyeceksin.Sen Fulya kadar şanslı değilsin çünkü burda vejeteryanlar için seçenek çok az..Yani et bakımından..Yine de düşün taşın.Ben dışardan bakınca böyle gördüm.Ama bi bakarsın ummadık taş baş yarar

büşşş aslında çok iyi düşünüpp karar vermeliyim, sonuçta zahmet isteyen bir diyet ve ben haftanın 6 günü çalışıyorum akşam iş çıkışı haftanın 5-6 günü yine spora gidiyorum yapabilir miyim acaba? ( benim sorunum aç kalmamk ve bu diyette zaten aç kalınmıyor.

kitabı netten indiremedim, şu an kitabın özeti şeklinde kısa bilgiler var onları okuyorum, bizim burda o kitap yoktur, yarın öbürgün çarşıya inince alıcam artık.

vampir herif hee..emine yok betül yok..yokoğlu yok yani..

Birde bi sorum daha olacak.Kaptan yardımcısı kim oldu?Resmen takımın başı yok..Başsız mı kaldık biz şimdi
biz gariiipp , biz öksüz biz yetiiiiiiiiimmmm..
Kızlar telefondan giriyorum şimdi anamın arkadaşına kahvaltiya gidiyoruz kendi ekmeğimi götürüyorum yanımda :)

PERŞEMBE BİLDİRİMİ 67.5 :):):):)):
vay-vay-vay..analar neler doğuruyo uleynn..kız bu hafta sizden bir derece bekliyorum yoksa

Son düzenleyen: Moderatör:
Oku canım benim. Al bir kitap tamamını oku ama şu var bak bu diyeti hayat boyu 2 defa yapabilirsin ve ciddi manada karar vermelisin. Kaçamak demek diyeti bozmak demek bak bende yaptım kaçamak ama hemen devam ediyorsun diyete. Yani sen kaçamak yaptığın zaman devamı geliyor genelde benim de oyleydi ve sen benim geçtiğim evrelerden geçiyorsun şu anda yaptığın diyetler v.s. Hepsi aynı farkındaysan o yüzden benim gibi tamamen kararlı olmalısın. Yoksa boşuna harcamış olursun hakkını iyi düşün taşın o yüzden

kızlar bugün benim spor günüm..birazdan çıkıyorum..oradan sosyete pazarına gidip sporda giymek için ÇAKMA adidas tşörtlerden alıcam..oradanda markete, sonra hopiş hooop diye buraya..haydin görüşürük canlar..

büşş testi yaptım, atak 3 gün çıktı atakta 1,11 kg vericekmişim, olmam gereken kilo 64 çıktı halbuki ben 62 istiyorum diye girmiştim, dukan amca 64 olmalısın diyor

Ben şincik şu özet bilgileri yalayıp yutayımm :) seyir evresi 55 gün sonraki evre de 78 gün çıktı.Bi anormallik yok değil mi?

Canımm ben artık normal diyet yapamıyorum, 2 gün herşey mükemmel, sabah öğle güzelce ye yemeğini sporda sonrada meyve,salata vs ye diyorum kendime ki bu şekilde eminim kilo vereceğime ama gel gör ki bir türlü düzen oturtamadım. Çok zahmetli bir diyet açıkcası gözüm korkmuyor değil ama bana da çok uygun ben en iyisi bugün iyice düşüneyimm.

kizlar demin tartildim ben de veeeeee 58.2 ciktim :)
baslangic kilom 59 idi:)
ögle yemekleri yüzünden veremem diyordum ama gitmis sevindim:)
aynen devam simdi, yaza kadar fistik gibi olucam...:):):)

Aslında çok haklısın canımm, şu sıralar o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi şu diyet konusunda ne yapacağımı şaşırdım, eski heyecanım öldü sanki zayıflama konusunda, ayy bir de sürekli herkes "bu kiloda kal yeter daha zayıflama"dedikçe sürekli bozuyorumm, aslında şuan spor gibi bir fırsatım varken şu 2 ayda çok güzel kilo verebilirim ama gel gör ki, ben bir türlü istikrarlı olamadım kaç aydır. Resmen yerimde sayıyorum.

Bir de herkesin söylediği şeyler de beni çok etkiliyor yaa mesela annem pazar günleri tatil ne de olsa kendine işkence etme bugün ye diyor ben de dünden razı gibi hemen herşeye saldırıyorum bir de bir sınırda koymuyorum kendime şu kilo verme konusu yüzünden şu sıralar hiçbirşey mutlu etmiyor beni sanırım depresyondayımmmmmmmmmmmm

Aslında dukan bana çok uygun, çok güzel tarifler de buldum ama benim hiç vaktim yok, spordan dolayı akşam 8,30-9 gibi evde oluyorum, duş muştan sonra bir bakıyorum saat olmuş 10, o saatten sonra ne yapıcam gün içerisinde nasıl beslenicem çok zor sanırım offfff offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…