Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

cafe latte içtim
sekersizse sorun yok ben hergun iciyorum

valla yapicam artik dedigin gibi:)
yaklasik bir senedir asitli hic birsey icmiyorum, gercekten kiloya yansiyor bu hem su gibisi yok:)
aynen ben de asitli icmiyorum diet bile olsa icmiyorum kesinlile etkiliyooo hele seluliti nasil azdiriyoooo

aaa lutfen yaz bize de

eveeet parti var hadi cikin geliiin sinemadan sonra yemek yiycez bende z.yagli fasulye,kuru patlican dolmasi,ispanakli borek,yogurtlu kereviz,firinda tavuk menum hopisim olmus muuuu tatli olarak tiramisu cayin yanina kurabiyeee (ben hepsini yiyemiyecegim tabiii)

kesinlikle en cok kaldigin kiloda bi tikaniyosun bu dogru

kiz ne yaptiiiin o kadar ac kalinir mi

canim haftada zaten 4-5 gün spora gidiyorum ve abartmak istemiyorum....
ben abartirsam birden bikarim o yüzden leslie felan kalsin simdilik hehe
ben de haftani en az 5 gunu spor yapanlardanim ama spor yapinca kaloriyi cok dusurursen vucut kitleniyoooo ve kilo veremiyosuuun kaslar sisiyo bu da kilo verememis gibi gosteriyo ve moralini bozuyo spor yapiyosan yediklerine coook dikkat edeceksin karbonhidrati da proteini de cok dengede alacaksin ben bunu ogrendim onun icin abartmamakla iyi ediosun

VuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuNe fotolar çekerim yeterki zayıflayayım..Şöyle ayda 7-8 kg versem ne harika diycem ama fazla zorlamasam daha iyi:)))))))))))
kiz 7-8 kilo ne diosun sen yaaa

Burdayim Hopisim yettiiiim

ben demistim seven kadin gene suclu kendini gorur sucu hatasiz da olsa kendinde arar

emoooooooooo betüüüüüüüüll nerdesiniz loooo
burdayiiim sen anlamissin onu

Burdayiiim hopisin dedigi gibi aslinda burda degil yollardayiiiim oglani getirip goturuyoruuum dun de okulda veli gorusmesi vardiii

Birde bi sorum daha olacak.Kaptan yardımcısı kim oldu?Resmen takımın başı yok..Başsız mı kaldık biz şimdi
aaaa soruya bak sensin yaaa yoksa degil misin

Ya kesinlikle tavsiye ederim ama kolay bi diyet degil coook uzun bi surec ve istedigin kiloya insen bile yasaklar devama ediyo ayrica basta coook umitlendiriyo kilolar iyi patir patir gidiyo ama gittikce senin enerjin de kilolarin gidis hizi da dusuyoooo biz hata yapmasak da buseyle hafta da zar zor 100 gr verdigimizi hatta hiiic veremedigimi biliyoruz tecrube ettik yani ama pes etmedik yavas da olsa az az gitti ama bu kadar sabiri hangi diyette gostersen ayni sonucu alirsin bunu soyleyim olay sabirda bitiyo dukanin bence bi mucizesi yoooooook

kizlaaaar moralim bozuldu bu hafta sanirim iyi bi sonuc yok onun icin ben bildirimimi yarin yapacagim malum dun sebze gunumdu onun icin de sonuc memnun etmemis olabilr diyorum, sebze gununden sonra 100-200 gram farkediyo yani ben yarin yapicam bildirimi mi gene bana yol gorundu cikmam gerek oglumun gelecek persembeye kadar sinav haftasi gidis gelis saatlerimiz degisken simdi goturuyoruuum aksama girerim tekrar hadi ben kactiiiiiim

Emine haklısın şimdi ben de inceliyorum testimin sonucunu 136 gün çıktı bana ve 7-8 kilo vermiş olucam bu kadar zamanda aslında ben normal diyet yaparsam eminim bu 7-8 kiloyu 2 ayda veririm, biraz sabır gösterirsem olmayacak gibi değil, çok kararsızım bugün iyice düşünüp karar vermem lazım.

Bu arada kızlar ben çayda tek şeker kullanıyorum ama gün boyunca belki 10 bardak (iş+evde) çay içiyorumdur acaba tatlandırıcı alsam olur mu ki? Aslında tamamen kessep süper olacak açık içiyorum zaten çayı ama midem bulanıyor şekersiz çayda...

Kız nerde vericem ben 8 kilo ayda:))) Ne baarıosun hayal kurmak bedava
Ayrıca takımın başı ben değilim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))) Busecik bana bırakmıştı bende daha çok hakeden ilgilenebilecek birine verelim dedim hiç oralı olmuyorsunuz bakuıyorumdaaaa

Şekerin insana ne kadar zarar verdiğini bir bilsen hayatından atıverirsin ama haklısın hiç kolay olmuyor.Bana aylarca verme aramam ama kurabiye gördüm mü allahhhhhhhhhhhhhhhhh..Bayılıyorum.Pastalar,sütlü meyveli tatlılar hiç aramam.Ama çayımı her zaman şekersiz içerim.
İlk içtiğimde ortaokulda flndım.İğrenç gelmişti hala o tat damağımda inan.Ama şimdi şekerli çay yanlışlıkla içeyim böööğğğğ deyip tükürüyorum
Bir iki üç derken bitti gitti..Çok kolay olacak bence bir bırakmayı dene..

Şekerli çay içen bacılarım çayımızı şekersiz içip içine 2 3 damla limon damlatın çok güzel oluyor ve şeker tamamen çıkıyor hayattan.

Kızlar bugün geldiğimiz yer çok fenaydı benim için. Sarmalar börekler heleki ıspanaklı börek çok severim ama hiç birine dokunmadım 67 gördüm ya daha da kaçamak yapmam. Bu işin sonu gelecek yani. Kendi dukan galeta karışımından yaptığım krepleri yedim evde 1 dilim füme 2 dilim jambon yedim buraya da kreplerle üçgen peynir ve yoğurt getirdim. :):):):) yedim millet bakıp bakıp duruyor tip tip ye bir tane den birşey olmaz diyorlar ama yok bebeğim yok asla yemem :):):):)

Alkışlarrrrrrrrrrrrrrrrrr Büşrayaaaaaaaaaaaaaaaaa..............İşte benimde hayalim 8 ler ya bir görsem varya möenülerim daralacak hareketlerimi daha çok arttırıcam.Yani bişeyin inanmayı sağlaması çok önemli..Nişanı yazın cıvıl cıvıl strech elbiseleri düşün...Çilekleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

gunaydin fistiklar

mutlu gorundugume bakmayin tartinin gazabina ugradim persembe bildirimim 77.200

o kadarcik yemeye 400 gram gitmis neyse regl siskinligim basladi heralde deyip kendimi avutmak istiyorum yoksa bu kadar erken duraklama olmaz dimi :18:

neyse cok ac uyanmistim bi anda istahim kesildi

ben vejeteryanim eger ben atak evresini atlattiysam bunu herkes yapabilir

madem tavuk ve baligi nadir de olsa yiyorsun, 3 gun atak yaptin diyelim, bir gun izgara tavuk (yaninda yogurtla mesela), bir gun firinda balik (atiyorum) yiyebilirsin. kiyma yiyebiliyorsan eger yalanci manti yapabilirsin dukan krep arasinda kavrulmus kiyma ustune sarimsakli yogurt biber nane vs. sabah kahvaltida dukan ekmek/krep/simit/muffin yapip yersin yanina jambon, fume, peynir, yumurta vs.

dukandiyetitariflerim . com sitesine bir bak o kadar cok secenek var ki yani kendini sadece izgaralarla sinirlama tonla secenek var oradan sec begen yap

Kızlar sorularımızı sıralayayım ben şimdiden :)

- Atak döneminde bana uyan hiçbirşey yok, tavuğu bilem nadir yerim ben ne yicem :)
-Atak evresini kaç gün yapmalıyım (bi 8-10 kg vermek istiyorum)

bence 3 gun yapabilirsin atak canim ama en guzeli dukanin internet sitesindeki testi yapmak en dogru sonucu oyle alirsin.

Son düzenleme:
Şöyle kafamı koyup deliksiz bir uyku uyumaya çok ihtiyacım var.Kafam kazan gibi,boğazımda acıyor..Eve gidip dinlenemeyeceğimi bildiğim için burda ofiste bol bol sıcak şeyler içiyorum.
Sabah Eczaneden ilaç alırken marketten yumurta fln aldım burda ablalar sağolsunhastayım diye bana pişirdiler.
Akşamdan harika dereotlu kabak yemeği yaptım.Bol yeşillik kahvaltı için zeytin fln paketledim.Sabah dolaptanda çıkardım ama evden çıkarken sık sık yaptığım gibi unuttum çıktım.

Sabah : 2 kayısı kıvamında yumurta
2 dlm Uno çok tahıllı ekmek.
4 dlm hindi salam(Bunu arada kullanıyorum hindi olunca kalori sorunu da olmuyor.Aç bitir paketlerden alıyorum bir tane bir sabah sandwiç birde öğlen bitiyor.)
Yeşil çay.
Ara : Bi tane gofret adını bilmediğim.(Şu göçmenlerin çookk meşhur müthiş lezzetli gofreti varya ondan.)Bunu da kaçamak saymayın artık..
Öğle : Hiç halim yok yemek yemeye ama yinede bi hindili sandwiç daha yaptım yedim.
Arkadaşlar sağolsun masama şeker fln da getidiler ama hiç canım istemiyor .Zaten şeker flnda hiç sevmem.İnsan bi çikolata getirir

kiyamam gecmis olsun canim amaaaaaaaaaaaa cikolata yok CIS!

afferiiinnn benim dukankamaaaaaaaaa

Bugün hep pasta malzemesi satan yerleri ve fiyatları araştırdım.Ahh bi gidebilsem nerelerden neler alıcam ama gidemiyorum kiiiiiiiiiiiiii..5 Dk boş zamanım yok
İnternetten bulup buluşturdum.1Mayıs kızımın doğum günü ve pastasıyla kubariyelerini ben yapmak istiyorum.Yani en azından ilk doğum gününde..
Bu aralatr malzemeleri alıp bi deneme yapayımda günü gelince ortaya bişey koyamayıp rezil olmayayım..Şunlar nasıl kızlar sizce...

Beceremem diye basit şeyler seçtim bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Birde o laciler cardfinans reklamı gibi olmuş ben oralara başka bişeyler koyarım diye düşündüm.

Son düzenleme:

cidden reklama girmis o pasta kizin kac yasina girecek? ben de biraz bakinayim bakalim baska modeller bulabilecek miyim, kolay olanlardan.

Teşekkür ederim Fulya'cım.Sanki akşam oldu daha kötü oldumBirazdan çıkıyoruz gidip dinlenmeyi umuyorum ama Çikolata hem getiren olmadı hemde yerrrmiyimmmmmmmmmmmmm bu kadar kendimi parçalıyorum:2:Zaten iştahımda yok.Pek yemedim bugün akşam oldu ama iştah sıfır.İnşallah kilo vermem durmaz bunun yüzündenDün akşamda yemedim hiçbişey.İyi ki sabah yumurta yemişim.
Yarın kalkamayacak gibi olursam evden bildiririm kilomu.Muhtemelen öğleden önce hallederim.

canım seyir evrersi ideal kilona inene kadar olan evre ardındanda verdiğin her kilo başına 10 gün güçlendirme yapıcaksın :) özet bilgilerle falan olmaz burda ol sürekli yada özelden tel. yazayım sana bana sor oradan sorularını ki seni kontrol altında tutmak lazım atak boyunca. kitabın yok bilginde pek var sayılmaz sana destek olurum ben. bak başlangıçlarımız neredeyse aynı benimle şuanda aranda 1 kg fark var tablona göre. eğer toparlarsan atak durumunda benim çok daha fazla önüme geçersin canım. kendini iyice ayarla 3 gün atak çok güzel olur sana. bugün akşam iyice düşün taşın geçmişe dön menüleri araştır neler yemiş içmişiz. tarifler bul hatta kendine kitapçık hazırla elinden geliyorsa. sprunu işini düşünme akşam eve gel fırında yada tavada ekmeğini yap ufak bir poşete yada çantaya yiyeceklerini koy yanına al istediğin yere götür. milletide kafana takma. kim neder diye düşünme :) bırak insanlar senin zayıf halinin ardından aaa nede güzel oldu diyerek hayıflansınlar. dukan tavsiyemdir evet ama düzgün uygularsan. çünkü biliyorum evrelerini. yani bende elma diyeti yaptım sağlıklı beslenme için diyetisyene para bile ödedim lahanasından tut neresinden çıkarsan çık!!! ama kendimi en mutlu bu diyetle hissediyorum. ki baharda geldi sayılır zaten vücudun ne kadar güneş yüzü görürse kilo vermen o kadar kolaylaşır. kışın ödem tutmamızın kilo almamızın sebebi hareketsizlik ve güneşsizlik. senin tek yapman gereken KENDİNE İNANMAK VE BAŞARACAĞIN YOLA KARARLA ÇIKMAK!! geriye kalan herşeyde 7/24 ardındayım canım :)

yukarıdaki cevabım yeterlidir sanırım :)

kizlar demin tartildim ben de veeeeee 58.2 ciktim :)
baslangic kilom 59 idi:)
ögle yemekleri yüzünden veremem diyordum ama gitmis sevindim:)
aynen devam simdi, yaza kadar fistik gibi olucam...:):):)

yaaa yaaa ben sana ne dedim :) sen açlıktan kilo alıyorsun kuzummm :) bak hemencik ilk haftadan gitti 800 :) çok mutlu oldum senin adına :)

kendine ekmeklerini bir kaç günlük yaparsın ben sana alışveriş listesi yazrım :) bi migros tutu şart ama üçgen ppeyniride ekmeklerle çantana attınmı tamamdır :) hatta kaşar bile yiyoruz yaa diyette daha ne olsun :) ekmeğimin içine kaşarı koyup basıyorum tost makinasında :) dershane günlerimde yada idman günlerindede yanıma yoğurt hooop büşra doydu.. zaten emin ol ataktan sorna miden küçülüyor yemen azalıyor. çikolata aşkımı bilmeyen yok sanırım :) ama artık ona bile özenmiyorum ki o bile var dukanda kendin yapıyorsun :) ben başlarda o kadar iştahlıydımki.. ne görsem yemek istiyordum. ete zaten düşkünüm yani. ama buse dediğinde inanmamıştım benden zayıf diye öyle sanmıştım ama değilmiş. o ilk günlerin hevesiymiş :) şimdide yeni tarifler deniyorum ama herşeyim ölçülü oldu. annem bile şaşırıyor. bugünki halime yuh artık sen sarma olacak ıspanaklı börek olacak dokunmayacaksın dedi :) bende evet aynen öyle dedim :) ama bir dahaki yani c.tesi günü sebze günümde börek yapıcam bende :) bugün kepek hakkımı yedim diye yapmadım :)

ayyy evet.. güçlendirmeye geçer geçmez ilk ödül yemeğim belli :) nutellalı çilek :) allahım için gidiyor ayılıp bayılıyorum resmen çilek görünce.. kokusu beni mestediyor yani içimdeki çilek aşkı bambaşka birşey. hani küçük çocuklara derler ya biri şeker verirse gitme falan diye. bu yaştayım annem derki seni 1 çikolata ile deilde 1 kasa çilekle kandırırlar dikkat et der :) yani o dereceyim :)

afferiiinnn benim dukankamaaaaaaaaa

ayyy fulyaaaa öyle güldümkiii :):):):) teşekkür ederim nasıl havalara girdim nasıl mutlunduruk oldum bilemezsinnn :)

hepimiz bunun ciktisini alip dolabimizin uzerine yapistirmaliyiz bence

kesinlikle alıcam kaydettim bilgisayara çıktı alıp yapıştırıcam dolaba :)

aksamlari hep kotulesir zaten canim ya sabahlari biraz daha iyi olur, niyeyse... eve gidince yat dinlen bari evde isin varsa bile yapmayiver. kilo vermen durmaz tabi hastasin diye AMA vucut mikroplarla savasirken de enerjiye ihtiyaci var vitamin almalisin tek yumurtayla olmaz mutlaka yesil sebze veya salata veya meyve yemen lazim bugun. bir de bol su icmen lazim. yoksa hastalik hali cok daha uzun suruyor (ve de surunduruyor)

soyle bir seyler buldum bir bak bakalim, cok zor gorunmuyorlar yapabilirsin buna inaniyorum keske part time pastaci olsam ya cok eglenceli bir meslek ben su kitkatli ve ustu bonibonlu olana bayildim bence cok yaratici

Slm kızlar
ben kaçıyorum
akşama direksiyon dersim var.
Eve geç geçerim.
Akşam yemeği yemicem , meyve yiyecem.
Belkim sabaha bir kaç yüz gr daha veririm

içimizdebuişi en çok hakeden sensin hilal (yalaaaaaaaannn , hesaplama yapmayı sadece sen biliyorsun)

yahu böşra sen her gün nerelere gidiyon bacım böyle kekler pastalar havada uçuşuyo..kız insan birgünde demezmi hopiş gel , kek var, börek var diye..yapayım bende seni çağırmıycam görürsün..

kız hilal çikolatayaı yulafdan yapıyorlar değilmi??şeker yemem ama çikolatayada hayır demem..nayn hilal naynnnnnnnnn

hepimiz bunun ciktisini alip dolabimizin uzerine yapistirmaliyiz bence

Allahhhhh seni var yaaaaaaaaaaa...altıma ediyodum az kaldı..nerden buldun kız bunu..ayyyy gülmekten öldümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…