- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.881
sekersizse sorun yok ben hergun iciyorumcafe latte içtim
aynen ben de asitli icmiyorum diet bile olsa icmiyorum kesinlile etkiliyooo hele seluliti nasil azdiriyoooovalla yapicam artik dedigin gibi:)
yaklasik bir senedir asitli hic birsey icmiyorum, gercekten kiloya yansiyor bu hem su gibisi yok:)
aaa lutfen yaz bize debusraydi ismin degil mi canim insallah dogru hatirliyorumdur neyse kacamak demissin ya arada yapmak lazim zaten yoksa surekli yasaklarla yasanmaz ama insanin morali bozulmuyor degil diyecem o ki biliyorsun mart ayindayiz yani detoks zamani 2013 takvimine gore detoks tarihi 19 26 mart olarak belirlenmis ben yapicam insallah yapan arkadaslarim var haftada 5 kilo atiyorsu kilosu cok olanlar daha fazla hem de arinmis oluyorsun ama lavman da var onun yerine bazi detoks icecekleri de oluyor magnezyum sulfat gibi ama uzman kontrolu gerkli bu icecekler icin icecegi de lavmani da yapmayim sadece yiyeceklerle yapan arkadasim da vardi neyse iste ben yapmayi dusunuyorum isteyen olursa bildiklerimi paylasabilirim yapanlara da tekrar sorucam marankinin bu detoks internette var bilenler de vardir zaten
eveeet parti var hadi cikin geliiin sinemadan sonra yemek yiycez bende z.yagli fasulye,kuru patlican dolmasi,ispanakli borek,yogurtlu kereviz,firinda tavuk menum hopisim olmus muuuu tatli olarak tiramisu cayin yanina kurabiyeee (ben hepsini yiyemiyecegim tabiii)yememişsin içmişsinevet yaaa sorun yok
"ölümü gör yeee" diyen bile var bizde (biizim sülalede)hatta "yemezsen bir daha gelme" diyeni bile gördü bu gözler..evt, kesinlikle türklere has hareketler ama o da misafirperver oluşumuzdan kaynaklanıyo..başka milletlerde var mı böyle birşey:26:iradene sahip ol, birşeycikler olmaz..
vaaaay emo kızlar partisi heebizde gelelim mi yalnız birşey hatırlatmak istiyorum betül en son pijama partisinden sonra kayıp oldu..şimdi sende kayıplara karışmayasın
ne mamalar yapıcen??
çook ayrıntılı iş o canım..ben bir ara araştırmıştım,,ayın küçülme fazında yapılmaya başlanıyor, 15 gün falan sürüyor herhalde..orada marankinin yiyecekleri var mı??sen yinede bildiklerini paylaşırsan sevinirim
kesinlikle en cok kaldigin kiloda bi tikaniyosun bu dogruGünaydın sabah şekeri hoppiş ve yol arakadaşlarım.
Ahhhhh ahhh Busen olsada duysa onun sinir olduğu kaşarlı ekmeklerle başladım güne
Boll kepekli ekmekle erimiş kaşar mmmmmmmmmmmm...
Öğle yemeği içinde çakma piyaz planlarım var.Rokalı tereli kıvırcıklı havuçlu allah ne verdiyse karıştırdım salata yaptım.Birde haşlanmış barbunya aldım marketten.Öğlen karıştırıp çakma piyaz yapıcam..
Şu 8 leri göremedim ya akşam yemeklerini de kesicem yakında heeeeeeeee az kaldı..Ben bu kiloda çok uzun süre kaldımya ondan mı acaba inemiyorum bi türlü...Yani iniyorumda azıcık azıcık...
kiz ne yaptiiiin o kadar ac kalinir migünaydın kızlaar
sabah kahvaltısına simitle başladım sade içinde bişi yok.
dün öğlen yemeğinden sonra yemek yemedim
akşam direksiyon dersim vardı.
9,30 dan sonra geldim eve
o saatten sonrada yemek yenmez dedim.
1 portakal 1 elma yarım kasede mısır yedim.,
ben de haftani en az 5 gunu spor yapanlardanim ama spor yapinca kaloriyi cok dusurursen vucut kitleniyoooo ve kilo veremiyosuuun kaslar sisiyo bu da kilo verememis gibi gosteriyo ve moralini bozuyo spor yapiyosan yediklerine coook dikkat edeceksin karbonhidrati da proteini de cok dengede alacaksin ben bunu ogrendim onun icin abartmamakla iyi ediosuncanim haftada zaten 4-5 gün spora gidiyorum ve abartmak istemiyorum....
ben abartirsam birden bikarim o yüzden leslie felan kalsin simdilik hehe
kiz 7-8 kilo ne diosun sen yaaaVuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuNe fotolar çekerim yeterki zayıflayayım..Şöyle ayda 7-8 kg versem ne harika diycem ama fazla zorlamasam daha iyi:)))))))))))
Burdayim Hopisim yettiiiimboşuna üzülmüşsün işte büşra...sen bilirsin, atak yapmak istiyorsan yap yinede, bence yapmana bile gerek yok..
o kaçakları buraya tek tek not alıyorum..başta betüüüüüüüüüüüll, noraaaaaaaa sonra emineeeeee..aa emine çocuğu okula götürmüştür kız, almayalım günahını..fully de daha yeni izine çıktı, onada bir güzellik yapalım hadi..geri kalanlarda burada zaten..
ben demistim seven kadin gene suclu kendini gorur sucu hatasiz da olsa kendinde ararevet adamla yaşıyor seviyormuş .burda bir gerçek kardeşim güzel ama adama hiç yüz vermiyordu hep itici hareketler yapardı kendisi sebep olmuş gibi suçlu kendisini buluyor bir şans daha vericekler birbirlerine ama kadın bırakmıyormuş kadında çok zengin
sanki başka adam kalmamış bekar birini bulaydı
burdayiiim sen anlamissin onuemoooooooooo betüüüüüüüüll nerdesiniz loooo
Burdayiiim hopisin dedigi gibi aslinda burda degil yollardayiiiim oglani getirip goturuyoruuum dun de okulda veli gorusmesi vardiiiHoppiş söylemiş ama bende söylemezsem çatlarım.Busecik Cuma yetişemeyenler oluyor diye perşembede bildirim yapmayı istemişti.İyide oldu Perşembe gelen cuma gelmiyor bazenAnlayan anlasın hıhhhh
Neeeeeeeeeeee5 mi yaş:18:
Allahım ben iyiki bu tempoda zayıflamıyorum kızlar bu nasıl iş yaw.Sabah gel koş koş akşam git koş koş....Bebişe koş herüfe koş...
Kız aslında yardım ediyor arada ama gece olunca vampire dönüşüyor adamUyku sersemi ya ondan heralde.Sabah olunca canına okuyorum.
Bu arada hakikaten nerde bu Emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
aaaa soruya bak sensin yaaa yoksa degil misinBirde bi sorum daha olacak.Kaptan yardımcısı kim oldu?Resmen takımın başı yok..Başsız mı kaldık biz şimdi
Ya kesinlikle tavsiye ederim ama kolay bi diyet degil coook uzun bi surec ve istedigin kiloya insen bile yasaklar devama ediyo ayrica basta coook umitlendiriyo kilolar iyi patir patir gidiyo ama gittikce senin enerjin de kilolarin gidis hizi da dusuyoooo biz hata yapmasak da buseyle hafta da zar zor 100 gr verdigimizi hatta hiiic veremedigimi biliyoruz tecrube ettik yani ama pes etmedik yavas da olsa az az gitti ama bu kadar sabiri hangi diyette gostersen ayni sonucu alirsin bunu soyleyim olay sabirda bitiyo dukanin bence bi mucizesi yoooooookCanım neden öyle düşündün, büş, emine,fulya hepsi yapıyor çok güzel gidiyor, sence çok mu zorlar beni, ama ben artık çok sıkıldım 2 günden sonra diyeti bozuyorum verdiğim kiloyu da sonr hoppp geri alıyorummnerdeyse 2 aydır 68'in altını göremedim bir türlü, hedefimi çok yüksek tutmadım olmadı, yüksek tuttum olmadı, sağlıklı besleneyim dedim yok, şok diyet yapayım diyorum yine olmuyor şu sıralar çok sinirimi bozuyor bu durum napacağımı bilmiyorummm
artık kendime güvenimde kalmadı çünkü hergün kendime söz verip sözümü tutmuyorum
kizlaaaar moralim bozuldu bu hafta sanirim iyi bi sonuc yok onun icin ben bildirimimi yarin yapacagim malum dun sebze gunumdu onun icin de sonuc memnun etmemis olabilr diyorum, sebze gununden sonra 100-200 gram farkediyo yani ben yarin yapicam bildirimi mi gene bana yol gorundu cikmam gerek oglumun gelecek persembeye kadar sinav haftasi gidis gelis saatlerimiz degisken simdi goturuyoruuum aksama girerim tekrar hadi ben kactiiiiiim