- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.901
Bugün hep pasta malzemesi satan yerleri ve fiyatları araştırdım.Ahh bi gidebilsem nerelerden neler alıcam ama gidemiyorum kiiiiiiiiiiiiii..5 Dk boş zamanım yok
İnternetten bulup buluşturdum.1Mayıs kızımın doğum günü ve pastasıyla kubariyelerini ben yapmak istiyorum.Yani en azından ilk doğum gününde..
Bu aralatr malzemeleri alıp bi deneme yapayımdagünü gelince ortaya bişey koyamayıp rezil olmayayım..Şunlar nasıl kızlar sizce...
benimkide 2 mayıs..hazır elin değimişken banada bir tane yaparmısın gulüm?? (yalaka smiley)
Eki Görüntüle 650694 Eki Görüntüle 650695
Beceremem diye basit şeyler seçtim bu birrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Birde o laciler cardfinans reklamı gibi olmuş ben oralara başka bişeyler koyarım diye düşündüm.
Allahhhhh seni var yaaaaaaaaaaa...altıma ediyodum az kaldı..nerden buldun kız bunu..ayyyy gülmekten öldümm
topiği bir gün boş bıraktım döndüğümde pastalar börekler havada uçuyo..bu ne leynnn, kızdırmayın beni deli kadire bağlarım yoksa..
betül yine gelmemiş..
tatlandirici kullan ama bi yandan da azaltarak bence birakmaya calis zaten dukanda kesinlikle seker yok basliyacaksan dukana once tatlandirici ve kepegini al onlar olmadan olmaz tatlimEmine haklısın şimdi ben de inceliyorum testimin sonucunu 136 gün çıktı bana ve 7-8 kilo vermiş olucam bu kadar zamanda aslında ben normal diyet yaparsam eminim bu 7-8 kiloyu 2 ayda veririm, biraz sabır gösterirsem olmayacak gibi değil, çok kararsızım bugün iyice düşünüp karar vermem lazım.
Bu arada kızlar ben çayda tek şeker kullanıyorum ama gün boyunca belki 10 bardak (iş+evde) çay içiyorumdur acaba tatlandırıcı alsam olur mu ki? Aslında tamamen kessep süper olacak açık içiyorum zaten çayı ama midem bulanıyor şekersiz çayda...
yaa ben demistim diyecegimi yani sen almak istersen ala ama hepimiz yardim ederiz yapabildigimiz kadar tatlim korkma yanindayizKız nerde vericem ben 8 kilo ayda:))) Ne baarıosun hayal kurmak bedava
Ayrıca takımın başı ben değilim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)))))))))) Busecik bana bırakmıştı bende daha çok hakeden ilgilenebilecek birine verelim dedim hiç oralı olmuyorsunuz bakuıyorumdaaaa
Fulyacim hemen moralini boozma ne olur bak biz de Buseyle herseye uyup hiic veremedigimiz haftalar oldu hicverememk 100-200 gr vermek bunlar normal olabilio yani ama pes etmiyoruz aynen devamgunaydin fistiklar
mutlu gorundugume bakmayin tartinin gazabina ugradimpersembe bildirimim 77.200
o kadarcik yemeye 400 gram gitmis
puhahahhahahahah adami gorunce walla yogurt gormus gibi oldum oggghhhgggog :120: midem bulandi insanin yiyecegi varsa da yiyemez valla istahim kacti heeee
puhahahhahahahah adami gorunce walla yogurt gormus gibi oldum oggghhhgggog :120: midem bulandi insanin yiyecegi varsa da yiyemez valla istahim kacti heeee
Kızlar gece kuşu olarak uğramadan geçmek istemedim.
Hopiş sabah kahvaltıya gitmistim ondan annemin arkadaşı umreye gidiyor konu komşu toplandık gittik :) hatun marifetli döktürüyor masallah ama dokunmadım bile.
Hilal keşke yakın olsak sana istediğin şekil istediğin renk pasta yapardım ben. Resimlerin ihtişamına aldanma çok basitler canım yaa. En azından benim için. Ne sekiller ne renkler çıkartırım sana ben.ablamların ufaklıklar daha 1defa olsun dışarıdan almadilar doğum günü pastalarını seninkinin de teyzesi sayılırım yapardım sana da.
Mervecim sabah -lerin biraz daha artar 1kg olur inşallah.
Bugün neler yedim:
Sabah
2dilim jambon
1dilim füme
Dukan galeta karışımı krep
Yeşil çay
Üçgen peynir
Yoğurt
Öğlen
Tavuk göğüsü
Zeytinyağlı pırasa
Ara
Yoğurt
Akşam
Tavuk göğüsü
Ara
Mikrodalga keki
İce tea
Spor
1 saat yürüyüş
3 saat idman
Su 2 litreye yakın
Bugün oldukça yoğundum yaa sabah kahvaltıya gittik falan öğlen ciktim eve geldim yemek yedim üstümü değiştirip annemle yürüyüşe gittim oradan eve geri döndüm yine üstümü değiştirdim tam oturdum bekliyorum kızlar mesaj attılar erken gidelim diye hadi bi daha hazırlan idmana git idmanda da hazırlık maçı yaptık resmen yürüyüşün üstüne tuz biber oldu. Neyse ciktim benim mübarek niye maç uzadi haber vermedim diye kızdı ki yazmıştım onla kavga ede ede eve geldim ki en yakın arkadaşım ve kız arkadaşı gelmisler bize oda buram buram çekirdek kokuyor içim gitti ama elimi bile surmedim hatta anneme kızdım bana acımıyorsan bari diyet urunlere harcadığın paralara acı diye :) kaldır şunu dedim gittim yemek yaptım o pişerken yarın oriflame kadınlar günü için açacağım standın hazırlıklarını yaptım kagitlari yazdım gülleri hazırladım. Annemle oturup kek yaptık biraz ondan yedim oda bisküvi gibi oldu çok begendim :) şimdi uyuyorum ancak işte :)
Bu arada EMİNE VE FULYA ben yulaf kepegi her gün 2 yemek kaşığı yiyorum ama kabızlık çekiyorum ne zaman ki kepek 2.5 3kaşık oluyor o zaman sorun çözüme kavuşuyor ne yapmalı sürekli böyle mi devam edeyim 3 kaşık olarak?
tabiii olabiliyoooo nurcancimumarim gidenler bi daha hiiiicselam kızlarrrrrr
dün bildirim yapmıştım ama
akşam ben yine tartının üzerindeydim
bide ne göreyim 65,6 dan 65,1 e düşmüşüm
tabi ben havalardayım ,
çünkü hala reglim bitmiş değil
işin en güzel tarafı sabah 64,5 e düşmüş olmam.
yine tabi tartım bozuk dedim .
banyonun 4 yerine daha koydum
ama hep aynı sonucu verdi
kızlar sizdede böyle bir durum oldumu
regl de 1 günde bu kadar farkeder mi
yoksa benim tartıda mı bir anormallik var.
oh ohhhhtabiii olabiliyoooo nurcancimumarim gidenler bi daha hiiiicgelmez
ekledim tatlim olsun hani vermemek uzucu ama uzerine koymamissin bu da onemli unutmaoh ohhhh
cuma bildirimimi yapabilirim o zaman
64,5 kilo aynı
yalnız ben seviniyorum kızlar ama
3 haftadır sabit 64,5 in altına düşemedim daha:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?