Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hakkaten yapabilecekmisin bunları hilal..pastacılık kursuna falanmı gittin yoksa, bayağı zahmetli şeylere benziyorlar çünkü..

topiği bir gün boş bıraktım döndüğümde pastalar börekler havada uçuyo..bu ne leynnn, kızdırmayın beni deli kadire bağlarım yoksa..

topiği bir gün boş bıraktım döndüğümde pastalar börekler havada uçuyo..bu ne leynnn, kızdırmayın beni deli kadire bağlarım yoksa..

ya su ucusanlardan biraz da biz sebeplenseydik bu tarafa dogru da gonderin regl oncesi krizlerim hafiften basladi da ihihihihi :26:

betül yine gelmemiş..

cidden, en son parti yapacakti benim bildigim. gidis o gidis :26:

tatlandirici kullan ama bi yandan da azaltarak bence birakmaya calis zaten dukanda kesinlikle seker yok basliyacaksan dukana once tatlandirici ve kepegini al onlar olmadan olmaz tatlim

yaa ben demistim diyecegimi yani sen almak istersen ala ama hepimiz yardim ederiz yapabildigimiz kadar tatlim korkma yanindayiz

gunaydin fistiklar

mutlu gorundugume bakmayin tartinin gazabina ugradim persembe bildirimim 77.200

o kadarcik yemeye 400 gram gitmis
Fulyacim hemen moralini boozma ne olur bak biz de Buseyle herseye uyup hiic veremedigimiz haftalar oldu hicverememk 100-200 gr vermek bunlar normal olabilio yani ama pes etmiyoruz aynen devam

hepimiz bunun ciktisini alip dolabimizin uzerine yapistirmaliyiz bence

puhahahhahahahah adami gorunce walla yogurt gormus gibi oldum oggghhhgggog :120: midem bulandi insanin yiyecegi varsa da yiyemez valla istahim kacti heeee

slmmmm kizlaaaaaaar:)

misafirlikten yeni geldim, ev sahibi cok güzel mamalar yapmisti ama ben yine cizzlara dokunmadim...
salata, havuc salatasi biraz yedim...istahim yok dedim artik napiyim:/
baklavada vardi ama o kadar tatli seven ben serbetli tatlilari neyseki sevmem,gerci yinede yemezdim hehe:)

Kızlar gece kuşu olarak uğramadan geçmek istemedim.

Hopiş sabah kahvaltıya gitmistim ondan annemin arkadaşı umreye gidiyor konu komşu toplandık gittik :) hatun marifetli döktürüyor masallah ama dokunmadım bile.

Hilal keşke yakın olsak sana istediğin şekil istediğin renk pasta yapardım ben. Resimlerin ihtişamına aldanma çok basitler canım yaa. En azından benim için. Ne sekiller ne renkler çıkartırım sana ben. ablamların ufaklıklar daha 1defa olsun dışarıdan almadilar doğum günü pastalarını seninkinin de teyzesi sayılırım yapardım sana da.

Mervecim sabah -lerin biraz daha artar 1kg olur inşallah.

Bugün neler yedim:

Sabah
2dilim jambon
1dilim füme
Dukan galeta karışımı krep
Yeşil çay
Üçgen peynir
Yoğurt

Öğlen
Tavuk göğüsü
Zeytinyağlı pırasa

Ara
Yoğurt

Akşam
Tavuk göğüsü

Ara
Mikrodalga keki
İce tea

Spor
1 saat yürüyüş
3 saat idman

Su 2 litreye yakın

Bugün oldukça yoğundum yaa sabah kahvaltıya gittik falan öğlen ciktim eve geldim yemek yedim üstümü değiştirip annemle yürüyüşe gittim oradan eve geri döndüm yine üstümü değiştirdim tam oturdum bekliyorum kızlar mesaj attılar erken gidelim diye hadi bi daha hazırlan idmana git idmanda da hazırlık maçı yaptık resmen yürüyüşün üstüne tuz biber oldu. Neyse ciktim benim mübarek niye maç uzadi haber vermedim diye kızdı ki yazmıştım onla kavga ede ede eve geldim ki en yakın arkadaşım ve kız arkadaşı gelmisler bize oda buram buram çekirdek kokuyor içim gitti ama elimi bile surmedim hatta anneme kızdım bana acımıyorsan bari diyet urunlere harcadığın paralara acı diye :) kaldır şunu dedim gittim yemek yaptım o pişerken yarın oriflame kadınlar günü için açacağım standın hazırlıklarını yaptım kagitlari yazdım gülleri hazırladım. Annemle oturup kek yaptık biraz ondan yedim oda bisküvi gibi oldu çok begendim :) şimdi uyuyorum ancak işte :)

Bu arada EMİNE VE FULYA ben yulaf kepegi her gün 2 yemek kaşığı yiyorum ama kabızlık çekiyorum ne zaman ki kepek 2.5 3kaşık oluyor o zaman sorun çözüme kavuşuyor ne yapmalı sürekli böyle mi devam edeyim 3 kaşık olarak?

kilo vermeni etkilemedigine gore bence devam edebilirsin canim ya kabizliktan iyidir. bende de var o sorun ama bende zaten dukandan once de hep vardi o yuzden bi fark yok :26:

kızlar köpeğim kayıp...bulanların insanlık namına..

Eklentiler

• $294321_429509023804095_563205812_n.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 31
selam kızlarrrrrr
dün bildirim yapmıştım ama
akşam ben yine tartının üzerindeydim
bide ne göreyim 65,6 dan 65,1 e düşmüşüm
tabi ben havalardayım ,
çünkü hala reglim bitmiş değil
işin en güzel tarafı sabah 64,5 e düşmüş olmam.
yine tabi tartım bozuk dedim .
banyonun 4 yerine daha koydum
ama hep aynı sonucu verdi
kızlar sizdede böyle bir durum oldumu
regl de 1 günde bu kadar farkeder mi
yoksa benim tartıda mı bir anormallik var.

Kızlar günaydın, hepinizin kadınlar gününü kutluyorumm

Dün dukan konusunda düşündüm taşındım karar verdim, sporda üyeliğimin bitmesine yaklaşık 2 ay var, bugün normal diyetime başladım 2 ay boyunca hedef kiloma ulaşmaya çalışıcam, eğer yine bu diyeti de bozardam dukana başlıcam, çarşıya inince her halukarda kendime kitabı alıcam merak ediyorum açıkcası.

Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada kızlarrrrr

tabiii olabiliyoooo nurcancimumarim gidenler bi daha hiiiic gelmez

kizlaaar herkese gunaydin herkesin kadinlar gunu kutlu olsun ama bigun degil hergun olsuuun hadi bugunun serefine listeyi ben baslatayim hilal devam eder

marti (63,1/62,9/0,2/%0,31)
btlbetul (67,8/?/?/%?)
bsrmhmmt(68,1/?/?/%?)
ozdemi (64,5/0/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99,1/?/?/%?) İzinde
trulyscrumptions (77,6/?/?/%?)
lypsa (92,5/?/?/%?)
hoppidicik (90,1/?/?/%?)
noraaa (68,7/?/?/%?)
arkadaslar merve ve inci bu hafta girecek mi bilemedim:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…