- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.921
ayyyy allah gostermesin kiiiz benim de kopegim vaaaaar:26:kızlar köpeğim kayıp...bulanların insanlık namına..
selam kızlarrrrrr
dün bildirim yapmıştım ama
akşam ben yine tartının üzerindeydim
bide ne göreyim 65,6 dan 65,1 e düşmüşüm
tabi ben havalardayım ,
çünkü hala reglim bitmiş değil
işin en güzel tarafı sabah 64,5 e düşmüş olmam.
yine tabi tartım bozuk dedim .
banyonun 4 yerine daha koydum
ama hep aynı sonucu verdi
kızlar sizdede böyle bir durum oldumu
regl de 1 günde bu kadar farkeder mi
yoksa benim tartıda mı bir anormallik var.
kızlar köpeğim kayıp...bulanların insanlık namına..
ohhh ohhh ohhhekledim tatlim olsun hani vermemek uzucu ama uzerine koymamissin bu da onemli unutma
İnci ve mababy kızlar siz hangi gün katılmıştınız eceba?Bi soruşturalım bakalım..Hafta içerisinde eklendiyseniz ona göre soralım bir bilene..
olabiliyor canım..heleki bir kaç gün wc olayı olmamışsaselam kızlarrrrrr
dün bildirim yapmıştım ama
akşam ben yine tartının üzerindeydim
bide ne göreyim 65,6 dan 65,1 e düşmüşüm
tabi ben havalardayım ,
çünkü hala reglim bitmiş değil
işin en güzel tarafı sabah 64,5 e düşmüş olmam.
yine tabi tartım bozuk dedim .
banyonun 4 yerine daha koydum
ama hep aynı sonucu verdi
kızlar sizdede böyle bir durum oldumu
regl de 1 günde bu kadar farkeder mi
yoksa benim tartıda mı bir anormallik var.
yüzdem ellerinden öper emoşummmkizlaaar herkese gunaydin herkesin kadinlar gunu kutlu olsun ama bigun degil hergun olsuuun hadi bugunun serefine listeyi ben baslatayim hilal devam eder
marti (63,1/62,9/0,2/%0,31)
btlbetul (67,8/?/?/%?)
bsrmhmmt(68,1/?/?/%?)
ozdemi (64,5/0/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99,1/?/?/%?) İzinde
trulyscrumptions (77,6/?/?/%?)
lypsa (92,5/?/?/%?)
hoppidicik (90,1/89,6/%?)
noraaa (68,7/?/?/%?)
arkadaslar merve ve inci bu hafta girecek mi bilemedim:26:
ayyyy allah gostermesin kiiiz benim de kopegim vaaaaar:26:
ohhh ohhh ohhh
ne güzel bu gün kendimi çok iyi hissediyorum nedense
içim kıpıp kıpır, nedensiz bir sevinç var.
Yok bacım ne kursu bi gaza geldim kızımın parstasını kendim yapıcam diye ama bakalım nasıl olacak.Eminönüne gidip pasta malzemeleri almak hep hayalimdi ama iş güç çoluk çocuk birde hava soğuk derken hep erteledim.Birde aklıma geldiki internet diye bişey var.Düm biraz malzeme aldım kendime başlangıçta yetecek kadar.1 mayıs için 30 nisanda hazırlık yapmak lazım.O hafta işten izin almakla başlarım işe.Birde bu malzemeler gelince bir deneme yapmak istiyorum elim ayağım karışmasın diye erkenden alayım dedim.hakkaten yapabilecekmisin bunları hilal..pastacılık kursuna falanmı gittin yoksa, bayağı zahmetli şeylere benziyorlar çünkü..
cidden reklama girmis o pastakizin kac yasina girecek? ben de biraz bakinayim bakalim baska modeller bulabilecek miyim, kolay olanlardan.
Fulyacım dün hiçbirşey yiyemedim aç yattım ama hiç aç gibi değildim berbat hissettim kendimi.Yeşillikler bu sabah yedim ama kahvaltıda kendimi zorlaya zorlaya..aksamlari hep kotulesir zaten canim ya sabahlari biraz daha iyi olur, niyeyse... eve gidince yat dinlen bari evde isin varsa bile yapmayiver. kilo vermen durmaz tabi hastasin diye AMA vucut mikroplarla savasirken de enerjiye ihtiyaci var vitamin almalisin tek yumurtayla olmaz mutlaka yesil sebze veya salata veya meyve yemen lazim bugun. bir de bol su icmen lazim. yoksa hastalik hali cok daha uzun suruyor (ve de surunduruyor)
soyle bir seyler buldum bir bak bakalim, cok zor gorunmuyorlar yapabilirsin buna inaniyorumkeske part time pastaci olsam ya cok eglenceli bir meslek ben su kitkatli ve ustu bonibonlu olana bayildim bence cok yaratici
Eki Görüntüle 650726 Eki Görüntüle 650727 Eki Görüntüle 650728 Eki Görüntüle 650729 Eki Görüntüle 650730 Eki Görüntüle 650731 Eki Görüntüle 650732 Eki Görüntüle 650733 Eki Görüntüle 650734 Eki Görüntüle 650735 Eki Görüntüle 650736
hopisiiiim son kilonu yaz hemen hesapliyoruuum askitomolabiliyor canım..heleki bir kaç gün wc olayı olmamışsa
yüzdem ellerinden öper emoşummm
valla olur olur emo..akrep nalanın başına geleni bilirmisin??o da köğeğine basıp öldürmüştüşişmanlık her türlü başa bela işte..
Benim kuzucuk daha 1 yaşına girecek teyzesi..
Fulyacım dün hiçbirşey yiyemedim aç yattım ama hiç aç gibi değildim berbat hissettim kendimi.Yeşillikler bu sabah yedim ama kahvaltıda kendimi zorlaya zorlaya..
Şu kity li olanları yapamam öyle bir kalıp almadım ama diğerleri neden olmasınAynısı olmasada ben bu resimleri kaydettim azıcık ondan azıcık öbüründen Bi pasta çıkar ortaya diye düşünüyorum.Sizinlede paylaşırım fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz
fulyaaa, hopiiiiiiis yuzdelerinizihesapladim kizlaaaaar
vallahi fulişim sabahtan beri tele en az 10 msj geldi, kadınlar gününüz kutlu olsun diye..hepsi mağazalardan, avmlerden..kuru kuru kutluyorlar kadınlar gününü..ulen bir taneside hediye neyin birşey yollar demi??.az once telden girmistim uzun yazamadim ama simdi pc basindayim kizlarrr gunaydin, kadinlar gunumuz kutlu olsun
bugun is yerine gitmem lazim ama hayirli bir sebeptenburada gizli musteri olayi var musteri kiliginda sana gelip verdigin hizmeti olcuyorlar gecen hafta bana gelen 23807420374 musterinin biri de bunlardan biriymis ve ben 100% almisim bugun saat 1'de kutlama yemegi var ona katilmam lazim. tabi gitme sebebim yemek degil, odul olarak verilecek hediye cekleri
sonra da market alisverisimi yapicam annemler geliyor ya 5 gun kaldi :18:
bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim
Allah razı olsun emooo..Allah tuttuğunu altın etsin emoohopisiiiim son kilonu yaz hemen hesapliyoruuum askitom
yazma yazma ben buldum
vallahi kız bir gitti pir gitti..busraaaaaabetuuuuul kiz betul parmaklarini alciya mi aldirdiiiin,partideki kazadan sonaaaaa nie yazmionnnn
*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (63,1/62,9/0,2/%1,31)
btlbetul (67,8///%)
bsrmhmmt(68,1///%)
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99.1///%) İzinli.
trulyscrumptions (77,6///%)
lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75)
hoppidicik (90,1///%)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-11,64)
İnci ve maBaby için değerlendiricem durumu yeniden...
yahu kızlar ben şimdi şunu anlamadım..biz neden perşembe bildirim yapıyoruz???listemiz bir gün önce hazır olsun diye değilmi??o zaman cuma tekrar bildirim yapmamıza gerek varmı??istisnalar hariç ama bir günde çok fazla bir kilo oynamaz..ee o zaman perşembe liste yapılsın cumada eklenir işte..yanlışmı düşünüyorum..
öyle değilse hem perşembe hem cuma bildirim yapma biraz saçma oluyor bence..
iyi bir noktaya parmak bastin :26: ben de persembe yapiyoruz cumaya erkenden yetissin diye biliyordum. dun bildirimi yaptim sonra sabah telden okurken bir baktim liste yapilmis ve benim ismimin yaninda ??/??% gorunuyor, panik olup yine bildirim yaptim. sonra dusundum biz persembe neden bildirim yapiyoruz o zaman diye :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?