Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende tam inmişsin diye seviniyordum kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.İnmediğini gördüm

kızlar köpeğim kayıp...bulanların insanlık namına..

Kız hoppiş:)

marti (63,1/62,9/0,2/%0,31)
btlbetul (67,8/?/?/%?)
bsrmhmmt(68,1/?/?/%?)
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99,1/?/?/%?) İzinde
trulyscrumptions (77,6/?/?/%?)
lypsa (92,5/91,6/0,9/%0,97)
hoppidicik (90,1/?/?/%?)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-11,64)

İnci ve mababy kızlar siz hangi gün katılmıştınız eceba?Bi soruşturalım bakalım..Hafta içerisinde eklendiyseniz ona göre soralım bir bilene..

olabiliyor canım..heleki bir kaç gün wc olayı olmamışsa

yüzdem ellerinden öper emoşummm

ayyyy allah gostermesin kiiiz benim de kopegim vaaaaar:26:

valla olur olur emo..akrep nalanın başına geleni bilirmisin??o da köğeğine basıp öldürmüştüşişmanlık her türlü başa bela işte..

ohhh ohhh ohhh
ne güzel bu gün kendimi çok iyi hissediyorum nedense
içim kıpıp kıpır, nedensiz bir sevinç var.

ilkbahar geldi, tabiatla birlikte insanlardada bir kıpırdanma oluyor haliyle..inşallah bizde kıpraşırızda üzerimizdeki fazlalıkları atarız

yahu kızlar ben şimdi şunu anlamadım..biz neden perşembe bildirim yapıyoruz???listemiz bir gün önce hazır olsun diye değilmi??o zaman cuma tekrar bildirim yapmamıza gerek varmı??istisnalar hariç ama bir günde çok fazla bir kilo oynamaz..ee o zaman perşembe liste yapılsın cumada eklenir işte..yanlışmı düşünüyorum..

öyle değilse hem perşembe hem cuma bildirim yapma biraz saçma oluyor bence..

az once telden girmistim uzun yazamadim ama simdi pc basindayim kizlarrr gunaydin, kadinlar gunumuz kutlu olsun

bugun is yerine gitmem lazim ama hayirli bir sebepten burada gizli musteri olayi var musteri kiliginda sana gelip verdigin hizmeti olcuyorlar gecen hafta bana gelen 23807420374 musterinin biri de bunlardan biriymis ve ben 100% almisim bugun saat 1'de kutlama yemegi var ona katilmam lazim. tabi gitme sebebim yemek degil, odul olarak verilecek hediye cekleri

sonra da market alisverisimi yapicam annemler geliyor ya 5 gun kaldi :18:

bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim

hakkaten yapabilecekmisin bunları hilal..pastacılık kursuna falanmı gittin yoksa, bayağı zahmetli şeylere benziyorlar çünkü..
Yok bacım ne kursu bi gaza geldim kızımın parstasını kendim yapıcam diye ama bakalım nasıl olacak.Eminönüne gidip pasta malzemeleri almak hep hayalimdi ama iş güç çoluk çocuk birde hava soğuk derken hep erteledim.Birde aklıma geldiki internet diye bişey var.Düm biraz malzeme aldım kendime başlangıçta yetecek kadar.1 mayıs için 30 nisanda hazırlık yapmak lazım.O hafta işten izin almakla başlarım işe.Birde bu malzemeler gelince bir deneme yapmak istiyorum elim ayağım karışmasın diye erkenden alayım dedim.
cidden reklama girmis o pasta kizin kac yasina girecek? ben de biraz bakinayim bakalim baska modeller bulabilecek miyim, kolay olanlardan.

Benim kuzucuk daha 1 yaşına girecek teyzesi..

Fulyacım dün hiçbirşey yiyemedim aç yattım ama hiç aç gibi değildim berbat hissettim kendimi.Yeşillikler bu sabah yedim ama kahvaltıda kendimi zorlaya zorlaya..

Şu kity li olanları yapamam öyle bir kalıp almadım ama diğerleri neden olmasınAynısı olmasada ben bu resimleri kaydettim azıcık ondan azıcık öbüründenBi pasta çıkar ortaya diye düşünüyorum.Sizinlede paylaşırım fotoğrafları bakalım beğenecekmisiniz

hopisiiiim son kilonu yaz hemen hesapliyoruuum askitom
yazma yazma ben buldum

Son düzenleme:
marti (63,1/62,9/0,2/%0,31)
btlbetul (67,8/?/?/%?)
bsrmhmmt(68,1/?/?/%?)
fadime02 (99,1/?/?/%?) İzinde
trulyscrumptions (77,6/77,2/0,4/%0,51)
lypsa (92,5/91,6/0,9/%0,97)
hoppidicik (90,1/89,4/0,7/%0,77)
fulyaaa, hopiiiiiiis yuzdelerinizi hesapladim kizlaaaaar

busraaaaaa betuuuuul kiz betul parmaklarini alciya mi aldirdiiiin,partideki kazadan sonaaaaa nie yazmionnnn

ben de oyle dusunmustum kendi pastani kendin yaratabilirsin degisik pastalardan esinlenip ortaya karisik bir seyler yapinca foto cekip bize gostermeyi unutma

fulyaaa, hopiiiiiiis yuzdelerinizi hesapladim kizlaaaaar

tesekkur ederiiimmmmm emosum

*** 9. Takım 299. Etap ***

marti (63,1/62,9/0,2/%1,31)
btlbetul (67,8///%)

bsrmhmmt(68,1///%)

fadime02 (99.1///%)
İzinli.
trulyscrumptions (77,6///%)
lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75)
hoppidicik (90,1///%)

İnci ve maBaby için değerlendiricem durumu yeniden...

vallahi fulişim sabahtan beri tele en az 10 msj geldi, kadınlar gününüz kutlu olsun diye..hepsi mağazalardan, avmlerden..kuru kuru kutluyorlar kadınlar gününü..ulen bir taneside hediye neyin birşey yollar demi??.

çalışkan fully, güzel eleman fully çekleri güle güle kullan..daha nice mutlu, memnun, gizli müşteriler dilerim sana..

hopisiiiim son kilonu yaz hemen hesapliyoruuum askitom
yazma yazma ben buldum
Allah razı olsun emooo..Allah tuttuğunu altın etsin emoo

busraaaaaa betuuuuul kiz betul parmaklarini alciya mi aldirdiiiin,partideki kazadan sonaaaaa nie yazmionnnn
vallahi kız bir gitti pir gitti..

hilalim onlar bu hafta girmeyecek zannımca..inci hafta başı geldi...merve geçen hafta..iki haftadan sonra listeye eklenecekler biliyorum ben ama yanlış olmasın..herhangi bir takım kaptanına sorsakmı acaba??

Selam kızlar nasılsınız? Geçmişi okuyamadım çünkü telefondan giriyorum. Kilo bildirimi yapayim sıkıntı olmasın sonra k

KİLO BİLDİRİMİ 67.4

sebze gününde de 100 gram gitmiş :) bugün kadınlar günü hepinizin kadınlar günü kutlu olsun. Ben stand açtım sponsorumla birlikte gül dağıtıyoruz o yüzden pc den giremediğim kızlar. Akşama Görüşürûz

iyi bir noktaya parmak bastin :26: ben de persembe yapiyoruz cumaya erkenden yetissin diye biliyordum. dun bildirimi yaptim sonra sabah telden okurken bir baktim liste yapilmis ve benim ismimin yaninda ??/??% gorunuyor, panik olup yine bildirim yaptim. sonra dusundum biz persembe neden bildirim yapiyoruz o zaman diye :44:

o zamanlar bu kural gerekliydi, nedeni de o veya bu şekilde zamanında bildirimde bulunmayanlardı fulyacım. yanlış hatırlamıyorsam o hafta 3 kişi bildirimde bulunmamıştı. değiştirin saçma geliyorsa her şey sizin elinizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…