Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hilalciiim kaptan yardımcısı sen olmuşsun sanırım. çok tebrik ederim canım, yakışmış

eminenin ortalama sonucu yanlış, doğrusu %0,32

fadime geçen hafta izine ayrıldı şeklinde belirtildiyse bu hafta listede adı geçmeyecek ve ortalamayı etkilemeyecek. fadimeyi listeden silmelisin

kilo veren herkesi tebrik ederim kızlaaar

Ben kaptan yardımcısı olmak istemedim ama sen bana iteleyip gittinSöylüyorum kimsede benden almıyorKızlar o hesaplamaları kendi yapıyor busecim ben tamamlanınca kontrol ediyorum.Uyarın için teşekkür ederim.Ayrıca kardeş takım uygulamasından dolayı kontrol için size göndericem listemi Al bende sana bi tane iş iteledim ohhhhhhhhZevkle yardım edersin biliyorum

12- Deneme süresi biten yeni üyenin etap listesine eklenmesiyle ilgili uygulama:
Yarışmacı, takım yönetiminin belirlediği deneme süresini tamamladıktan sonra listeye eklenir.
Listeye eklenirken; ilgili etabın başlangıç kilosu deneme süresinin başladığı ilk kilosudur.
Etap bitiş kilosu da reel kilosudur.
Aradaki fark (artış/azalış), yarışmacının takımda geçirdiği deneme süresine bölünür.
Yarışmacı listesine doğru bilgi girişi yapılabilmesi açısından da ilgili satıra (yeni üye-giriş tarihi x-kilosu xe bölündü-hedefx) şeklinde açıklama eklenir.

Şimdi kızlar yeni eklenen üye ile ilgili önce takım olarak bir karar vermemizi rica ediyorum hepinizden.İnci ve maBaby bu uygulamanın dışında tutulacak ama bundan sonra yeni gelen her arkadaş için 2 haftadan az olmamak şartı ile deneme süresi konmasını talep ediyorum.Onaylayanlar yada farklı bir fikri olanlar lütfen benimle paylaşsın.
1 hafta çok az ,3 çok fazla ben 2 ideal diye düşündüm.

listenin son hali hilalcim burdan sonrasi sana kalmis ben cikiyoruuum

marti (63,1/62,9/0,2/%0,31)
btlbetul (67,8/?/?/%?)
bsrmhmmt(68,1/67,4/0,7/%1,02?)
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99,1/?/?/%?) İzinde
trulyscrumptions (77,6/77,2/0,4/%0,51)
lypsa (92,5/91,6/0,9/%0,97)
hoppidicik (90,1/89,4/0,7/%0,77)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-11,64)/I]

kizlar busrayi da ekledim hadi betuuul tek sen kaldinnnnn huuuuuukime dioooom seni de ekleyim gerisi artik hilalcigime kalir ben cikiyoruuum kizlar partimiz basliooooo kocisim sabah 5 te gitti

Son düzenleme:

Bende şöyle düşünüyordum hep...Cuma bildirim yapmayan olursa perşembe günü yapılan kullanılır....gibi...
Ama isterseniz bunu kaldıralım.Bende hep perşembeleri ağır çıkıyorum

ben de oyle dusunmustum kendi pastani kendin yaratabilirsin degisik pastalardan esinlenip ortaya karisik bir seyler yapinca foto cekip bize gostermeyi unutma

Unuturmuyummm hiççççççççççççççç

ehehe ohh ne de iyi yapmışım itelemişim, en iyi hesaplamayı sen yapıyordun, bana en çok desteği de sen veriyordun. sorumluluk sahibi insan seniii

itele kuzum iteleeeee, elimden ne gelirse yaparım

buarada emine kilosunu %0,31 şeklinde vermiş ama nasıl sonradan o hali almış o yüzde anlamadım. ama doğrusu yuvarlamadan dolayı %0,32 olacak

bak işte yaaaaaa, ne güzel kaptan yardımcısı var bu takımın. maşallah tütütütüüü

emineeeem, seni özlüyorum kıızz hadi bakalım, partide kendine hakim ol hee

tebrik ederim eksidesin yinee

*** 9. Takım 299. Etap ***

marti (63,1/62,9/0,2/%1,32)
btlbetul (67,8///%)

bsrmhmmt(68,1/67,4/0,7/%1,03)

trulyscrumptions (77,6/77,2/0,4/%0,52)
lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75)
hoppidicik (90,1/89,4/0,7/%0,78)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-11,64)

İnci80( / / / % )
maBaby ( /58,1 / / % )

Bu arada İnciyi gören duyan bilen??? Eğer bildirimi zamanında yapmazsan sana deneme süresi yazalım...Ben seni pek göremedim mi buralarda bana mı öyle geldi..

bana uyar hilalcim

Ayyyyyyyy böyle yapıyosun vallahi başıma kaldııııııııııııııııııııııı Neyse elimden geleni yaparım artık ama bütün samimiyetimle söylüyorum ben bu işi yaparım diyen arkadaşım varsa ben görevi devretmeye hazırım.

tatlim inci amerikada yasiyo malum zaman fraki var biraz bekle zaman farkindan dolayi giremio girse de biz buralarda olmuyoruzzzz

tatlim yazmasam da takibimdesin heeeeee ben de seni ozluyor ve tebrik ediyorum walla ben anlamam ooole yuvarlama muvarlama teknoloci var kizim hesap makinasinda ne cikarsa o isteee alalalalaaaaah sabahtan beri bi aferin alalim die ugrasioz duydugumuz lafa bak yaaaaaa ne haliniz varsa gorun ben gidiom

sen iyi yapiosun hilalcim aynen devam tatlim

Kiz Buseee burdasin okuyosun die yaziom bak gene yavasladi benim yaaaa nie boole oldu bu hafta gene 0 kacamakla sinir oldum valla 200 gr cik neyse partide azmiycan az yiyceeeem optum

yok canim ya bence uygulama iyi, kalkmasin yani. zaten uygulamanin neden konuldugunu sorgulamiyordum yanlis anlayanlar olmus galiba. persembe bildirim yapanin kilosu cuma listesine eklenmedigi icin ben bunu belirtme geregi hissetmistim. ben cunku persembe bildirim yaptigim halde bugun listede "??" seklinde not dusulmustu yani bildirim yapilmamis gibi. kaptan veya yardimci kaptan persembeden listeyi hazirlamaya baslamali eger bu kurali devam ettireceksek cunku sanirim persembe bildirimlerimiz arada kayniyor veya unutuluyor eger not tutulmazsa. persembe bildirim yapamayacak durumda olanlar da cuma sabahi yapar, boylece persembe gunu yapilan listede eksik kalan yerler doldurulur ve de yuzde hesaplanir. bu sekilde daha sistematik daha hizli isler diye dusunuyorum.

noraa yuzdesinde bir sorun var bu arada canim -1.16% olacak

kız eminee cidden taktir edilesisin, ne güzel yardım ediyor benim dukandaşım nazar değmesin, melek kalplim beniim

Kiz Buseee burdasin okuyosun die yaziom bak gene yavasladi benim yaaaa nie boole oldu bu hafta gene 0 kacamakla sinir oldum valla 200 gr cik neyse partide azmiycan az yiyceeeem optum

yağlar azaldı eminem, takma kafana kilolar gitmek istiyor ama yağları bulamıyor artık vücutta neyseki duraklaman falan yok

kız bana mı laf çakıyorsun, aşk olsun fuli ben seni yanlış anlar mıyım kız bir kere kızıştık diye hemen komşu köylü yaptın beni aşk olsun

perşembe bildirimini açıkladım sadece, perşembe de yapıyorduk ki, cumaya bi aksilik çıkar haber veremeyen olursa, perşembe bildirimini kullanıyorduk güzel bir şey bence, risk açısından çok iyi yani, siz bilirsiniz tabi nasıl isterseniz oylar değiştirirsiniz

tebrik ederim seni de verdiğin kilolardan dolay

LİSTENİN SON HALİ (düşmüyorum hala yakanızdan )

marti (63,1/62,9/0,2/%
0,32)
btlbetul (67,8///%)

noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-1,16)

İnci80( / / / % )
maBaby ( /58,1 / / % )

görüşürüz kızlaar

evet ben de onu diyorum sayin komsu koylu fikir guzel sadece uygulamada bir eksiklik var cunku persembe bildirimleri cuma listesinde gorunmuyor konu buydu. haftada 2 bildirim yapmayalim diye sistemi duzeltmek adina persembeden listenin hazirlanmasi iyi olur demek istemistim.

perşembe bildiriminin amacı cuma listesini kurmak değildi ki zaten fuliş, sadece tedbirdi yani. şöyle ki eğer cuma günü birisi bildirimde bulunmazsa, bildirimde bulunmadı yazmak yerine, perşembe bildirimi yazılacaktı yani gerektiğinde perşembe listesine başvurulacaktı

iki bildirim yapıverin bence anacım, riske atmaktansa iki bildirim yapmaya devam ediiin komşu köylü gıcıklığı yapıyorum

O zamanla başlıyorum hep cümlelerime amaPerşembe günü sabah ben listeyi açarım.Herkes oraya kendi kilosunu ekleyerek devam eder.Cuma günü eksikler tamamlanır hatalar düzeltilir vs.Ama lütfen benim kilom şu deyip bırakmayın olurmu..Hep sırayla ekleye ekleye gidelim.

Liste oluşururuken alıntı yapıyoruz listenin olduğu mesajı.Sonra (buraya yazamıyorum mesajı alıntı gibi göstermesin diye)
parantez içinde Quote yazan kısımları silip kilonuzu eklemeniz yeterli.% hesaplamasanızda olur.Sadece kilo yazsanız yeterli..

noraa yuzdesinde bir sorun var bu arada canim -1.16% olacak
Ebek varmış:)Buse düzeltmiş sağolsun sen söyleyince.Bu arada Fulyacım kaptan yardımcısı olmak istermisinSana çok yakışır

[

marti (63,1/62,9/0,2/%
0,32)
btlbetul (67,8/68/-0,2/%-0,30)
0,2949

İnci80( / / / % )
maBaby ( /58,1 / / % )

maBaby kuzum sen bize kaç kiloyla gelmiştin?Arkadaşlar hatırlayan var mı?İncide aynı..Onunda kaç kiloyla geldiğini bulamadım.Biraz gerideki sayfaları taradım ama :18::18:

Son düzenleme:
Bende haftasonuna geldik diye bozuntuya vermiyorum ama hem yememek;hemde bu halde çalışıp akşam bebek bakmak beni zayıflattı
Yemek saatinde çıkıp biraz temiz hava aldım ne kadar temiz denebilir havaya bilmiyorum ama.Ordanda doktor ilaç almaca vs.Ancak geldim.Çok mikrop var dedi dr.Evde maske tak bile dedi:18:
İki gündür sabahları zorla bişeyler yiyorum ama sonra iştahsızlık beni mahvetti.Bazen yerimden hiç kalkmasam diyorum
İştahsız olmak aslında Evreka.. işte bu enerji düşüklüğü de olmasa..

marti (63,1/62,9/0,2/%
0,32)
btlbetul (67,8/68/-0,2/%-0,30)
0,2949

Kızlar sadece 1-3-9 ve 13.takım kaldı sonuçları açıklanamayan.İnci ve maBaby listedeki boşluklarını tamamlamamız lazım.Bilgi sahibi olan bi yardım...
Olmadı haftaya listeye eklemek zorunda kalıcam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…