- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.941
*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (63,1/62,9/0,2/%1,31)
btlbetul (67,8///%)
bsrmhmmt(68,1///%)
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
fadime02 (99.1///%) İzinli.
trulyscrumptions (77,6///%)
lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75)
hoppidicik (90,1///%)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-11,64)
İnci ve maBaby için değerlendiricem durumu yeniden...
hilalciiim kaptan yardımcısı sen olmuşsun sanırım. çok tebrik ederim canım, yakışmış
eminenin ortalama sonucu yanlış, doğrusu %0,32
fadime geçen hafta izine ayrıldı şeklinde belirtildiyse bu hafta listede adı geçmeyecek ve ortalamayı etkilemeyecek. fadimeyi listeden silmelisin
kilo veren herkesi tebrik ederim kızlaaar
iyi bir noktaya parmak bastin :26: ben de persembe yapiyoruz cumaya erkenden yetissin diye biliyordum. dun bildirimi yaptim sonra sabah telden okurken bir baktim liste yapilmis ve benim ismimin yaninda ??/??% gorunuyor, panik olup yine bildirim yaptim. sonra dusundum biz persembe neden bildirim yapiyoruz o zaman diye :44:
ben de oyle dusunmustum kendi pastani kendin yaratabilirsin degisik pastalardan esinlenip ortaya karisik bir seyleryapinca foto cekip bize gostermeyi unutma
Ben kaptan yardımcısı olmak istemedim ama sen bana iteleyip gittinSöylüyorum kimsede benden almıyor Kızlar o hesaplamaları kendi yapıyor busecim ben tamamlanınca kontrol ediyorum.Uyarın için teşekkür ederim.Ayrıca kardeş takım uygulamasından dolayı kontrol için size göndericem listemi Al bende sana bi tane iş iteledim ohhhhhhhh Zevkle yardım edersin biliyorum
12- Deneme süresi biten yeni üyenin etap listesine eklenmesiyle ilgili uygulama:
Yarışmacı, takım yönetiminin belirlediği deneme süresini tamamladıktan sonra listeye eklenir.
Listeye eklenirken; ilgili etabın başlangıç kilosu deneme süresinin başladığı ilk kilosudur.
Etap bitiş kilosu da reel kilosudur.
Aradaki fark (artış/azalış), yarışmacının takımda geçirdiği deneme süresine bölünür.
Yarışmacı listesine doğru bilgi girişi yapılabilmesi açısından da ilgili satıra (yeni üye-giriş tarihi x-kilosu xe bölündü-hedefx) şeklinde açıklama eklenir.
Şimdi kızlar yeni eklenen üye ile ilgili önce takım olarak bir karar vermemizi rica ediyorum hepinizden.İnci ve maBaby bu uygulamanın dışında tutulacak ama bundan sonra yeni gelen her arkadaş için 2 haftadan az olmamak şartı ile deneme süresi konmasını talep ediyorum.Onaylayanlar yada farklı bir fikri olanlar lütfen benimle paylaşsın.
1 hafta çok az ,3 çok fazla ben 2 ideal diye düşündüm.
[/FONTmarti (63,1/62,9/0,2/%0,31)
btlbetul (67,8/?/?/%?)
bsrmhmmt(68,1/67,4/0,7/%1,02?)
fadime02 (99,1/?/?/%?) İzinde
trulyscrumptions (77,6/77,2/0,4/%0,51)
lypsa (92,5/91,6/0,9/%0,97)
hoppidicik (90,1/89,4/0,7/%0,77)
kizlar busrayi da ekledim hadi betuuul tek sen kaldinnnnn huuuuuukime dioooom seni de ekleyim gerisi artik hilalcigime kalir ben cikiyoruuum kizlar partimiz basliooooo kocisim sabah 5 te gitti
bana uyar hilalcim12- Deneme süresi biten yeni üyenin etap listesine eklenmesiyle ilgili uygulama:
Yarışmacı, takım yönetiminin belirlediği deneme süresini tamamladıktan sonra listeye eklenir.
Listeye eklenirken; ilgili etabın başlangıç kilosu deneme süresinin başladığı ilk kilosudur.
Etap bitiş kilosu da reel kilosudur.
Aradaki fark (artış/azalış), yarışmacının takımda geçirdiği deneme süresine bölünür.
Yarışmacı listesine doğru bilgi girişi yapılabilmesi açısından da ilgili satıra (yeni üye-giriş tarihi x-kilosu xe bölündü-hedefx) şeklinde açıklama eklenir.
Şimdi kızlar yeni eklenen üye ile ilgili önce takım olarak bir karar vermemizi rica ediyorum hepinizden.İnci ve maBaby bu uygulamanın dışında tutulacak ama bundan sonra yeni gelen her arkadaş için 2 haftadan az olmamak şartı ile deneme süresi konmasını talep ediyorum.Onaylayanlar yada farklı bir fikri olanlar lütfen benimle paylaşsın.
1 hafta çok az ,3 çok fazla ben 2 ideal diye düşündüm.
ehehe ohh ne de iyi yapmışım itelemişim, en iyi hesaplamayı sen yapıyordun, bana en çok desteği de sen veriyordun. sorumluluk sahibi insan seniii
itele kuzum iteleeeee, elimden ne gelirse yaparım
buarada emine kilosunu %0,31 şeklinde vermiş ama nasıl sonradan o hali almış o yüzde anlamadım.ama doğrusu yuvarlamadan dolayı %0,32 olacak
bak işte yaaaaaa, ne güzel kaptan yardımcısı var bu takımın. maşallah tütütütüüü
tatlim inci amerikada yasiyo malum zaman fraki var biraz bekle zaman farkindan dolayi giremio girse de biz buralarda olmuyoruzzzz*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (63,1/62,9/0,2/%1,32)
btlbetul (67,8///%)
bsrmhmmt(68,1/67,4/0,7/%1,03)
trulyscrumptions (77,6/77,2/0,4/%0,52)
hoppidicik (90,1/89,4/0,7/%0,78)
İnci80( / / / % )
maBaby ( /58,1 / / % )
Bu arada İnciyi gören duyan bilen??? Eğer bildirimi zamanında yapmazsan sana deneme süresi yazalım...Ben seni pek göremedim mi buralarda bana mı öyle geldi..
tatlim yazmasam da takibimdesin heeeeee ben de seni ozluyor ve tebrik ediyorum walla ben anlamam ooole yuvarlama muvarlama teknoloci var kizim hesap makinasinda ne cikarsa o isteee alalalalaaaaah sabahtan beri bi aferin alalim die ugrasioz duydugumuz lafa bak yaaaaaa ne haliniz varsa gorun ben gidiomehehe ohh ne de iyi yapmışım itelemişim, en iyi hesaplamayı sen yapıyordun, bana en çok desteği de sen veriyordun. sorumluluk sahibi insan seniii
itele kuzum iteleeeee, elimden ne gelirse yaparım
buarada emine kilosunu %0,31 şeklinde vermiş ama nasıl sonradan o hali almış o yüzde anlamadım.ama doğrusu yuvarlamadan dolayı %0,32 olacak
bak işte yaaaaaa, ne güzel kaptan yardımcısı var bu takımın. maşallah tütütütüüü
emineeeem, seni özlüyorum kıızzhadi bakalım, partide kendine hakim ol hee
tebrik ederim eksidesin yinee
sen iyi yapiosun hilalcim aynen devam tatlimAyyyyyyyy böyle yapıyosun vallahi başıma kaldıııııııııııııııııııııııNeyse elimden geleni yaparım artık ama bütün samimiyetimle söylüyorum ben bu işi yaparım diyen arkadaşım varsa ben görevi devretmeye hazırım.
Bende şöyle düşünüyordum hep...Cuma bildirim yapmayan olursa perşembe günü yapılan kullanılır....gibi...
Ama isterseniz bunu kaldıralım.Bende hep perşembeleri ağır çıkıyorum
Unuturmuyummm hiççççççççççççççç
marti (63,1/62,9/0,2/%1,32)
btlbetul (67,8///%)
İnci80( / / / % )
maBaby ( /58,1 / / % )
Bu arada İnciyi gören duyan bilen??? Eğer bildirimi zamanında yapmazsan sana deneme süresi yazalım...Ben seni pek göremedim mi buralarda bana mı öyle geldi..
tatlim inci amerikada yasiyo malum zaman fraki var biraz bekle zaman farkindan dolayi giremio girse de biz buralarda olmuyoruzzzz
tatlim yazmasam da takibimdesin heeeeee ben de seni ozluyor ve tebrik ediyorum walla ben anlamam ooole yuvarlama muvarlama teknoloci var kizim hesap makinasinda ne cikarsa o isteee alalalalaaaaah sabahtan beri bi aferin alalim die ugrasioz duydugumuz lafa bak yaaaaaa ne haliniz varsa gorun ben gidiom
sen iyi yapiosun hilalcim aynen devam tatlim
Kiz Buseee burdasin okuyosun die yaziom bak gene yavasladi benim yaaaa nie boole oldu bu hafta gene 0 kacamakla sinir oldum valla 200 gr cik neyse partide azmiycan az yiyceeeem optum
yok canim ya bence uygulama iyi, kalkmasin yani. zaten uygulamanin neden konuldugunu sorgulamiyordum yanlis anlayanlar olmus galiba. persembe bildirim yapanin kilosu cuma listesine eklenmedigi icin ben bunu belirtme geregi hissetmistim. ben cunku persembe bildirim yaptigim halde bugun listede "??" seklinde not dusulmustu yani bildirim yapilmamis gibi. kaptan veya yardimci kaptan persembeden listeyi hazirlamaya baslamali eger bu kurali devam ettireceksek cunku sanirim persembe bildirimlerimiz arada kayniyor veya unutuluyor eger not tutulmazsa. persembe bildirim yapamayacak durumda olanlar da cuma sabahi yapar, boylece persembe gunu yapilan listede eksik kalan yerler doldurulur ve de yuzde hesaplanir. bu sekilde daha sistematik daha hizli isler diye dusunuyorum.
perşembe bildirimini açıkladım sadece, perşembe de yapıyorduk ki, cumaya bi aksilik çıkar haber veremeyen olursa, perşembe bildirimini kullanıyordukgüzel bir şey bence, risk açısından çok iyi yani, siz bilirsiniz tabi nasıl isterseniz oylar değiştirirsiniz
tebrik ederim seni de verdiğin kilolardan dolay
LİSTENİN SON HALİ (düşmüyorum hala yakanızdan )
marti (63,1/62,9/0,2/%0,32)
btlbetul (67,8///%)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-1,16)
İnci80( / / / % )
maBaby ( /58,1 / / % )
evet ben de onu diyorum sayin komsu koylufikir guzel sadece uygulamada bir eksiklik var cunku persembe bildirimleri cuma listesinde gorunmuyor konu buydu. haftada 2 bildirim yapmayalim diye sistemi duzeltmek adina persembeden listenin hazirlanmasi iyi olur demek istemistim.
O zamanla başlıyorum hep cümlelerime amayok canim ya bence uygulama iyi, kalkmasin yani. zaten uygulamanin neden konuldugunu sorgulamiyordum yanlis anlayanlar olmus galiba. persembe bildirim yapanin kilosu cuma listesine eklenmedigi icin ben bunu belirtme geregi hissetmistim. ben cunku persembe bildirim yaptigim halde bugun listede "??" seklinde not dusulmustu yani bildirim yapilmamis gibi. kaptan veya yardimci kaptan persembeden listeyi hazirlamaya baslamali eger bu kurali devam ettireceksek cunku sanirim persembe bildirimlerimiz arada kayniyor veya unutuluyor eger not tutulmazsa. persembe bildirim yapamayacak durumda olanlar da cuma sabahi yapar, boylece persembe gunu yapilan listede eksik kalan yerler doldurulur ve de yuzde hesaplanir. bu sekilde daha sistematik daha hizli isler diye dusunuyorum.
Ebek varmış:)Buse düzeltmiş sağolsun sen söyleyince.Bu arada Fulyacım kaptan yardımcısı olmak istermisinnoraa yuzdesinde bir sorun var bu arada canim -1.16% olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?