- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.961
Merhabalar:)
Ben Merve 21 yasindayim ve almanya'da yasiyorum....Maalesef cogu kadinda olan kilo sorunu bende de var ve bir türlü bir düzen kuramadim.
Boyum 165 ve kilom su anda 59 kilo. Kilo vermeye 65 kilo ile basladim ve gectigimiz yaz 54 kiloya kadar düstüm ama okul dersler sinavlar derken yine oldum 62.
Yaklasik 3 haftadir spora gidiyorum ve bu da kiloma tekrardan yansidi ve 3 kiloyu rahatlikla verdim. Benim sorunum genelde kilo vermek degil onu korumak oluyor, cünkü verdikten sonra asiri düsüyorum yemek yemege bu da en büyük hata
Bir süredir motivasyonum yükselsin diye diyet gruplarin paylasimlarini takip ediyorum ve en cok sizin grup beni cekti...özellikle trulyScrumptious yazilari diyette inis cikislari insani cok etkiliyor, hepimizin yasadiklarini cok güzel yaziya döküyor.
Grup'ta yer var mi yok mu beni istermisiniz bilmiyorum, ama sizinle yarisamazsam bile sohbetlerinize ben de katilmak ve paylasimlarda bulunmak isterim uygun görürseniz, ögrenci oldugum icin genelde zaten laptop basinda oluyorum o yüzden paylasim konusunda sktinti cekecigimi sanmiyorum ve bu kilolardan bir ömür kurtulmak istiyorum:)
saglikli günler hepinize:)
kilo vermeni etkilemedigine gore bence devam edebilirsin canim ya kabizliktan iyidir. bende de var o sorun ama bende zaten dukandan once de hep vardi o yuzden bi fark yok :26:
günaydın 9. takım(böşraaa )
Kızlar sabahtan beri dışarlardaydımm, yeni geldim ofise, ben yüzde hesaplamasını hep unutuyorum, hilal eline sağlık canımm.
Erkek arkadaşımla barışıcaz gibi, belki akşam görüşürüzeğer onun yanında şeytana uyup kaçamak yapmazsam bugünkü menüm aşağıdaki gibi olacak :)
SABAH
2 d.kepek ekmeği
1 yumurta
3-4 çatal lor
ÖĞLE
1 paket eti form bisküvi
Ara: 1 elma
AKŞAM
1 kase çorba
Salata
Yoğurt
YEŞİLÇAY: 2 FİNCAN
spor: 1 saat yürüyüş.
marti - Emine - Hedef Kilo : 62
btlbetul -Betül - Hedef Kilo :
bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 55
ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :60
trulyscrumptions -Fulya - Hedef Kilo:
lypsa -Hilal -Hedef Kilo :70
hoppidicik -............ -Hedef Kilo :
noraaa - .......GAMZE..........-Hedef Kilo :
maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo :
Eline sağlık Busişim:)
marti - Emine - Hedef Kilo : 62
btlbetul -Betül - Hedef Kilo :
bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 58
ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :
trulyscrumptions -Fulya - Hedef Kilo:
lypsa -Hilal -Hedef Kilo :70
hoppidicik -............ -Hedef Kilo :
noraaa - .......GAMZE..........-Hedef Kilo :
maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo :
böyle sanırım
Kızlar listeniz ne alemde? Yardıma ihtiyacınız var mı?
Eğer yukardaki listeyi yayınladıysan onda sorun var canım. Ben baktım listenizi düzelttim. O arkadaşın hedef kilosunu da 55 olarak yazalım. Geçmişteki bildirimine baktım. Boyu 165 bu nedenle onun olması gereken ideal kilo 55 eğer kendisi geldiğinde daha düşük bir kilo isterse hedef olarak püsküüte yazarsınız hedef kilosunu aşağıya çekmek istiyor diye. Birde listenizi kontrol ettirmeden paylaşmayın lütfen. Ben kardeş takım kaptanı olarak her hafta geliyorum sizin takıma listenizi kontrol etmeye. En son bildirim saat 18:00 o nedenle acele etmeyin. Ayrıca listeni yeniden hazırlarken geçen haftanın sonuç listesini aynen kopyala ve onun üzerinde işlem yap. Listenin formatını kendin ayarlama. O zaman daha düzenli oluyor. Ben şimdi listenizin son halini paylaşıyorum paylaşım topiğinde. Kilo veren herkesi de tebrik ederim.Gamzecim çok sevindim.Umarım hayırlısıysa barışınSonra seni üzmesini hiçö istemem.Bu arada o kahvaltı seni yakında ya öldürür ya yolundan döndürür.Rica ediyorum senden bu hafta yumurtalı,yeşillikli,domatesli,peynirli ve 2 dlm ekmekli bir kahvaltı ayarla.
Öğlen çorba+salata+yoğurt bende bayılırım ama inan yakında canını sıkar ve kaçamak yaparsın.Ya et ya sebze eklersen yanacıklarından öperim.Yok olmaz dersen yoğurtlu salatalara dadan.Patlıcan salatası gibi mesela..Yada yeşil salatana ton balığı ekle...yada buğday salatası gibi bişeyler hazırla kendine...Sakın zor falan deme bozulurum çünkü ben tuvalete gidecek zaman bulamıyorum ama uyumayıp kendime yemek hazırlıyorum.Sanırım anlaştık
Nurcan hep aklımda biliyormusun ama hangi nick nurcan onu bir türlü ezberleyemedim.
Eline sağlık Busişim:)
Teşekkürler canım ben yayınladım.Tek bir eksiğimiz kaldı yeni üye hedef kilo yazamadım oda bilmediğimden umarım sorun olmaz
Gamzecim çok sevindim.Umarım hayırlısıysa barışınSonra seni üzmesini hiçö istemem.Bu arada o kahvaltı seni yakında ya öldürür ya yolundan döndürür.Rica ediyorum senden bu hafta yumurtalı,yeşillikli,domatesli,peynirli ve 2 dlm ekmekli bir kahvaltı ayarla.
Öğlen çorba+salata+yoğurt bende bayılırım ama inan yakında canını sıkar ve kaçamak yaparsın.Ya et ya sebze eklersen yanacıklarından öperim.Yok olmaz dersen yoğurtlu salatalara dadan.Patlıcan salatası gibi mesela..Yada yeşil salatana ton balığı ekle...yada buğday salatası gibi bişeyler hazırla kendine...Sakın zor falan deme bozulurum çünkü ben tuvalete gidecek zaman bulamıyorum ama uyumayıp kendime yemek hazırlıyorum.Sanırım anlaştık
O zamanla başlıyorum hep cümlelerime amaPerşembe günü sabah ben listeyi açarım.Herkes oraya kendi kilosunu ekleyerek devam eder.Cuma günü eksikler tamamlanır hatalar düzeltilir vs.Ama lütfen benim kilom şu deyip bırakmayın olurmu..Hep sırayla ekleye ekleye gidelim.
Liste oluşururuken alıntı yapıyoruz listenin olduğu mesajı.Sonra (buraya yazamıyorum mesajı alıntı gibi göstermesin diye)
parantez içinde Quote yazan kısımları silip kilonuzu eklemeniz yeterli.% hesaplamasanızda olur.Sadece kilo yazsanız yeterli..
Bu arada Fulyacım kaptan yardımcısı olmak istermisinSana çok yakışır
kızlar nerelerdesiniz???
kizlar yardim edinnnnn...
canim o kadar abur cabur cekiyor ki anlatamam...
bu saatte bi hata yapmamak icin hemen burayi actim...
unutturun bana öyle cizzz fikirleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?