Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ahanda seni buldum.Şu an kilom 59 yazmışsın şekerim.Seni başladığın kilo ile değil aramıza katıldığın kilo ile listeye eklemek zorundayım..

Kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz İnci bizim takımda değilmiş ki yawwwwwwwwwwwwww..Hiçbir takımdan davet almadığı için sitemkar mesajlar bile yazmış kız.Zaten pek listeye almak istemeyiz bende inciyi çünkü bacı ideal kilosundaFıstık gibin.

*** 9. Takım 299. Etap ***

marti (63,1/62,9/0,2/%
0,32)
btlbetul (67,8/68/-0,2/%-0,29)

bsrmhmmt(68,1/67,4/0,7/%1,03 - Takım İkincimiz tebrik ederim.
:13:
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
trulyscrumptions (77,6/77,2/0,4/%0,52)
lypsa (92,5/91,6/0,7/%0,97) Takım üçüncümüz kendimi de tebrik ederim.
hoppidicik (90,1/89,4/0,9/%0,78)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-1,16)
maBaby (59/58,1/0,9/1,53 Takım birincimiz tebrik ederim.

Hoppiş sana geliyorum az kaldı Şurda 80 e ne kalmış değil mi?Yalnız kimse bana aaaa zayıflamışsın demiyoBirtek annem oda diyeti bozmayayım diye ayak yapıyo biliyorum

Bir sürü eksiğimiz var yaw
Hedef kilolarınızı bilmem lazım kızlar sizi yorucam ama bi tabloda bunun için yapmanızı rica edicem.Haftasonu gelmeyebilirim çünkü genelde ev işlerini bebişimin işlerini gezmesini ailemi ziyaretimi halledeyim derken haftasonu bitiyor.Ama ben tek tek okurum merak etmeyin.
İsim ezberleme konusunda çok beceriksiz olduğumu kabul ediyorum ama bir daha sormamak için onlarıda yazmanızı rica edicem.

marti - Emine - Hedef Kilo :
btlbetul -Betül - Hedef Kilo :

bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo :

ozdemi -..............- Hedef Kilo :
trulyscrumptions -Fulya - Hedef Kilo:
lypsa -Hilal -Hedef Kilo :70

hoppidicik -............ -Hedef Kilo :
noraaa - .................-Hedef Kilo :
maBaby -.............-Hedef Kilo :

marti - Emine - Hedef Kilo : 62

bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 58

ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :

noraaa - .......GAMZE..........-Hedef Kilo :
maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo :

böyle sanırım

Son düzenleme:

bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 55
ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :60

Kızlar sabahtan beri dışarlardaydımm, yeni geldim ofise, ben yüzde hesaplamasını hep unutuyorum, hilal eline sağlık canımm.

Erkek arkadaşımla barışıcaz gibi, belki akşam görüşürüz eğer onun yanında şeytana uyup kaçamak yapmazsam bugünkü menüm aşağıdaki gibi olacak :)

SABAH

2 d.kepek ekmeği
1 yumurta
3-4 çatal lor

ÖĞLE
1 paket eti form bisküvi

Ara:
1 elma

AKŞAM
1 kase çorba
Salata
Yoğurt

YEŞİLÇAY:
2 FİNCAN
spor:
1 saat yürüyüş.

kilo vermeni etkilemedigine gore bence devam edebilirsin canim ya kabizliktan iyidir. bende de var o sorun ama bende zaten dukandan once de hep vardi o yuzden bi fark yok :26:

demi demii?

günaydın 9. takım (böşraaa)

hopişşş hopişşş sanada :)

selam kızlar çok yoruldumm standda durduk vee 1 üyem bir sürüde müşterim oldu :) satış için siparişte topladım :) bu arada saç düzleştirici hediyem oldu gerçi var her türlü saç alet edevatı ama olsun :) yarında toplantımız var kadınlar günü matinesi :) şimdik anamıda alıp yürüyüşe bankalara gidiceeezzz.... sabah 11 30 dan beri ayaktayım topuklu ayakkabılarla ama hala yürüyüş diyorum :)

bugünki menüm:

sabah
2 dilim füme
1 dilim delight salam ( hindi )
dukan ekmekçiklerim
1 tane üçgen light peynir
2 çatal yoğurt
yeşil çay

ara:
1 bardak light kola ( pepsi max.)

ara:
1 normal yoğurt
1 saat sonra çilekli light yoğurt

öğlen: ( hatta akşam üstü )
hindi eti kendi suyunda yağında pişmiş

akşam: ( muhtemelen)
hindi eti

spor:
bütün gün topuklularla ayakta durmanın dışında:
1 saat yürüyüş
20 dk belediyenin hareketleri

su:
2 litreye yakın

hadi ben yürüyüşe kaçtım kızlar akşama görüşürüz...

Kızlar listeniz ne alemde? Yardıma ihtiyacınız var mı?

Gamzecim çok sevindim.Umarım hayırlısıysa barışınSonra seni üzmesini hiçö istemem.Bu arada o kahvaltı seni yakında ya öldürür ya yolundan döndürür.Rica ediyorum senden bu hafta yumurtalı,yeşillikli,domatesli,peynirli ve 2 dlm ekmekli bir kahvaltı ayarla.
Öğlen çorba+salata+yoğurt bende bayılırım ama inan yakında canını sıkar ve kaçamak yaparsın.Ya et ya sebze eklersen yanacıklarından öperim.Yok olmaz dersen yoğurtlu salatalara dadan.Patlıcan salatası gibi mesela..Yada yeşil salatana ton balığı ekle...yada buğday salatası gibi bişeyler hazırla kendine...Sakın zor falan deme bozulurum çünkü ben tuvalete gidecek zaman bulamıyorum ama uyumayıp kendime yemek hazırlıyorum.Sanırım anlaştık

Nurcan hep aklımda biliyormusun ama hangi nick nurcan onu bir türlü ezberleyemedim.

Eline sağlık Busişim:)
Kızlar listeniz ne alemde? Yardıma ihtiyacınız var mı?

Teşekkürler canım ben yayınladım.Tek bir eksiğimiz kaldı yeni üye hedef kilo yazamadım oda bilmediğimden umarım sorun olmaz

Eğer yukardaki listeyi yayınladıysan onda sorun var canım. Ben baktım listenizi düzelttim. O arkadaşın hedef kilosunu da 55 olarak yazalım. Geçmişteki bildirimine baktım. Boyu 165 bu nedenle onun olması gereken ideal kilo 55 eğer kendisi geldiğinde daha düşük bir kilo isterse hedef olarak püsküüte yazarsınız hedef kilosunu aşağıya çekmek istiyor diye. Birde listenizi kontrol ettirmeden paylaşmayın lütfen. Ben kardeş takım kaptanı olarak her hafta geliyorum sizin takıma listenizi kontrol etmeye. En son bildirim saat 18:00 o nedenle acele etmeyin. Ayrıca listeni yeniden hazırlarken geçen haftanın sonuç listesini aynen kopyala ve onun üzerinde işlem yap. Listenin formatını kendin ayarlama. O zaman daha düzenli oluyor. Ben şimdi listenizin son halini paylaşıyorum paylaşım topiğinde. Kilo veren herkesi de tebrik ederim. Bu arada ekleyeyim mutlaka listeye yeni başlayan üyenin yanına not düşmen lazım. Yeni üye hedef: ... diye

Canım bugün dışardayım o yüzden menüm böyle oldu yolda o kadar vakit harcadım ki, bir yere oturup salata tarzı birşeyler yiyerek vakit kaybetmek istemedim, bir an önce ofise atmak istedim kendimi. Bundan sonra menümü çeşitlendiricem zaten eski modda gidersem yine sıkılırım biliyorum.

kızlar hiç halim yok..öyle yatıp duruyorum,sanırım grip olucam..spora giderken duş alıp çıkmıştım heralde rüzgar çarptı..

trulyscrumptious -Fulya - Hedef Kilo: 60

"o zaman" sen kaptan olmayi kabul edersen ben yardimcin olurum kusum seng devretmek istiyor zaten bak

bu arada haklisin sistem bu olmali liste yavas yavas tamamlanir tek tek bildirim yapmaktan cok daha kolay yirim seni ya 1 haftada illallah etti bizden gorevini de bana yamamaya calisiyor uyanik

Son düzenleme:
kizlar yardim edinnnnn...

canim o kadar abur cabur cekiyor ki anlatamam...
bu saatte bi hata yapmamak icin hemen burayi actim...
unutturun bana öyle cizzz fikirleri

trulyscrumptious -Fulya - Hedef Kilo: 60
maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo : 54

kızlar nerelerdesiniz???

ben buradayiiimmm ama cok yorgunum 3.5 saat alisveris yaptim yerlestirmesi de 1 saat surdu simdi game of thrones 2-3 bolum izleyip yaticam, arada bakiyorum ama buraya

kizlar yardim edinnnnn...

canim o kadar abur cabur cekiyor ki anlatamam...
bu saatte bi hata yapmamak icin hemen burayi actim...
unutturun bana öyle cizzz fikirleri

sakinnn canim ya hemen internetten kilo verenlerin once-sonra resimlerine bak, kk'da basari hikayelerini oku, istedigin kiloya indiginde giymeyi istedigin kiyafetler neler mesela baharlik yazlik kiyafetlere bak ne bileyim veya hic dayanamiyorsan sut, yogurt vs proteinli bir sey ye yani. o seni tutar yatana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…