- Konu Sahibi Handandandan
-
- #45.981
sakinnn canim ya hemen internetten kilo verenlerin once-sonra resimlerine bak, kk'da basari hikayelerini oku, istedigin kiloya indiginde giymeyi istedigin kiyafetler neler mesela baharlik yazlik kiyafetlere bak ne bileyimveya hic dayanamiyorsan sut, yogurt vs proteinli bir sey ye yani. o seni tutar yatana kadar
marti - Emine - Hedef Kilo : 62
btlbetul -Betül - Hedef Kilo :
bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 55
ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :60
trulyscrumptious -Fulya - Hedef Kilo: 60
lypsa -Hilal -Hedef Kilo :70
hoppidicik -hopiş............ -Hedef Kilo :80
noraaa - .......GAMZE..........-Hedef Kilo :
maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo :
"o zaman" sen kaptan olmayi kabul edersen ben yardimcin olurum kusumseng devretmek istiyor zaten bak
bu arada haklisin sistem bu olmali liste yavas yavas tamamlanir tek tek bildirim yapmaktan cok daha kolayyirim seni ya 1 haftada illallah etti bizden gorevini de bana yamamaya calisiyor uyanik
kizlar yardim edinnnnn...
canim o kadar abur cabur cekiyor ki anlatamam...
bu saatte bi hata yapmamak icin hemen burayi actim...
unutturun bana öyle cizzz fikirleri
kizlar biraz rahatsizlandim giremedim kusura bakmayin bugün pek..
benim hedef kilom 54:)
cıss onlar pis öööö... yeme yeme. bugüne kadar yedinde ne oldu?? al işte löp löp yağ oldukilo oldu hem zaten tadını bildiğin şeylere neden özeniyorsun ki??
bebeklerim benim ilk hedefim 80..haziran sonuna kadar görmem lazım..eylülden sonra 80 den aşağı 70 e inmeyi planlıyorum..o yüzden ilk hedefim olan 80 , yazdım listeye..
hahahaah iyiki varsiniz siz:*
yemiyorummmmm istee, yok öyle sagliksiz sagliksiz beslenmek:)
tabikide yok.. hem zaten canının çektiği şeylerin tradını biliyorsun. onları yediğin zamanları düşün ve tabi o dönemde ne kadar kilolu olduğunu...
istah felan kalmadi bende hehe:)
ben de 60 yazdim ama asil hedefim 57, neyse once bi 60lari goreyim de hayirlisiyla
bu arada, gercek ismini aciklamamam icin bana ne kadar teklif ediyorsun bebegim?
hopisim, mesaj kutun doluymus cevabimi yazdim ama yollayamadim :26:
kızlar ekşide çaylak idüm,bayağıdır yazar olmak için bekliyordum..sağolsun ssg bugünün kadınlar günü olması dolayısıyla 8284 kadını yazarlığa geçirmiş..tabii aralarında bende varım[/B]
boşalttım, cillop gibi oldu..senin o profaylın altındaki rakamlar nedir bakimm??
ow yooooo..fully ne istersen...
kızlar ekşide çaylak idüm,bayağıdır yazar olmak için bekliyordum..sağolsun ssg bugünün kadınlar günü olması dolayısıyla 8284 kadını yazarlığa geçirmiş..tabii aralarında bende varım
tatlim biz hic bi degisiklik yapmadik 4-5 gun de tuvalete ugrayamadikKızlar gece kuşu olarak uğramadan geçmek istemedim.
Hopiş sabah kahvaltıya gitmistim ondan annemin arkadaşı umreye gidiyor konu komşu toplandık gittik :) hatun marifetli döktürüyor masallah ama dokunmadım bile.
Hilal keşke yakın olsak sana istediğin şekil istediğin renk pasta yapardım ben. Resimlerin ihtişamına aldanma çok basitler canım yaa. En azından benim için. Ne sekiller ne renkler çıkartırım sana ben.ablamların ufaklıklar daha 1defa olsun dışarıdan almadilar doğum günü pastalarını seninkinin de teyzesi sayılırım yapardım sana da.
Mervecim sabah -lerin biraz daha artar 1kg olur inşallah.
Bugün neler yedim:
Sabah
2dilim jambon
1dilim füme
Dukan galeta karışımı krep
Yeşil çay
Üçgen peynir
Yoğurt
Öğlen
Tavuk göğüsü
Zeytinyağlı pırasa
Ara
Yoğurt
Akşam
Tavuk göğüsü
Ara
Mikrodalga keki
İce tea
Spor
1 saat yürüyüş
3 saat idman
Su 2 litreye yakın
Bugün oldukça yoğundum yaa sabah kahvaltıya gittik falan öğlen ciktim eve geldim yemek yedim üstümü değiştirip annemle yürüyüşe gittim oradan eve geri döndüm yine üstümü değiştirdim tam oturdum bekliyorum kızlar mesaj attılar erken gidelim diye hadi bi daha hazırlan idmana git idmanda da hazırlık maçı yaptık resmen yürüyüşün üstüne tuz biber oldu. Neyse ciktim benim mübarek niye maç uzadi haber vermedim diye kızdı ki yazmıştım onla kavga ede ede eve geldim ki en yakın arkadaşım ve kız arkadaşı gelmisler bize oda buram buram çekirdek kokuyor içim gitti ama elimi bile surmedim hatta anneme kızdım bana acımıyorsan bari diyet urunlere harcadığın paralara acı diye :) kaldır şunu dedim gittim yemek yaptım o pişerken yarın oriflame kadınlar günü için açacağım standın hazırlıklarını yaptım kagitlari yazdım gülleri hazırladım. Annemle oturup kek yaptık biraz ondan yedim oda bisküvi gibi oldu çok begendim :) şimdi uyuyorum ancak işte :)
Bu arada EMİNE VE FULYA ben yulaf kepegi her gün 2 yemek kaşığı yiyorum ama kabızlık çekiyorum ne zaman ki kepek 2.5 3kaşık oluyor o zaman sorun çözüme kavuşuyor ne yapmalı sürekli böyle mi devam edeyim 3 kaşık olarak?
dukandasim benim ben kimin arkadasiyim iyi kalpli diyene de bak hihkız eminee cidden taktir edilesisin, ne güzel yardım ediyor benim dukandaşım nazar değmesin, melek kalplim beniim
yağlar azaldı eminem, takma kafanakilolar gitmek istiyor ama yağları bulamıyor artık vücutta neyseki duraklaman falan yok
LİSTENİN SON HALİ (düşmüyorum hala yakanızdan )
*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (63,1/62,9/0,2/%0,32)
btlbetul (67,8///%)
bsrmhmmt(68,1/67,4/0,7/%1,03)
ozdemi (64,5/64,5/0/%0) Kilosu sabit.
trulyscrumptions (77,6/77,2/0,4/%0,52)
lypsa (93,2/92,5/0,7/%0,75)
hoppidicik (90,1/89,4/0,7/%0,78)
noraaa (68,7/69,5/-0,8/%-1,16)
İnci80( / / / % )
maBaby ( /58,1 / / % )
görüşürüz kızlaar
Bir sürü eksiğimiz var yaw
Hedef kilolarınızı bilmem lazım kızlar sizi yorucam ama bi tabloda bunun için yapmanızı rica edicem.Haftasonu gelmeyebilirim çünkü genelde ev işlerini bebişimin işlerini gezmesini ailemi ziyaretimi halledeyim derken haftasonu bitiyor.Ama ben tek tek okurum merak etmeyin.
İsim ezberleme konusunda çok beceriksiz olduğumu kabul ediyorum ama bir daha sormamak için onlarıda yazmanızı rica edicem.
marti - Emine - Hedef Kilo :
bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo :
ozdemi -..............- Hedef Kilo :
trulyscrumptions -Fulya - Hedef Kilo:
hoppidicik -............ -Hedef Kilo :
noraaa - .................-Hedef Kilo :
maBaby -.............-Hedef Kilo :
Busecim saolsun bildirmis ama ben kararsizim 62 mi 60 mi dusunuyorum hele bi gorelim 62.yimarti - Emine - Hedef Kilo : 62
bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 58
ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :
trulyscrumptions -Fulya - Hedef Kilo:
hoppidicik -............ -Hedef Kilo :
noraaa - .......GAMZE..........-Hedef Kilo :
maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo :
böyle sanırım
hopisim tebrik ederiiim guzel yaz bizden de bahsetow yooooo..fully ne istersen...
kızlar ekşide çaylak idüm,bayağıdır yazar olmak için bekliyordum..sağolsun ssg bugünün kadınlar günü olması dolayısıyla 8284 kadını yazarlığa geçirmiş..tabii aralarında bende varım
erkek nüfüsu çok fazla,biraz daha kadın desteği lazım..acımasızca saldırıyorlar, heleki kk dan falansan..hedefe ulasmayi hayal ettigim tarih, zor bir hedef ama elimden geleni yapicam napayim :26:
tebrik ederiiiimmm isabet olmusiyi dokturursun kesin oralarda, sana bu konuda guvenim sonsuz
tamam emoşum..hopisim tebrik ederiiim guzel yaz bizden de bahset
heeeee Hopisim bak bugunun en erkencisi benim wuuuuuu saat sabahin 4.45 iiiiaaa fikret kizilok sarkisi gibi olduuu gecenin tam 3'undeeee geceniiiiin tam ucundeeeeeeeeeeeeee dertlerin en gucundeeeeeeeeeeee aaaah aaaaaah univ.yillarimda ne dinlerdiiim dur yaaaa bi buluyumda dinleyim sooole sabah sabah ya da gece gecee
erkek nüfüsu çok fazla,biraz daha kadın desteği lazım..acımasızca saldırıyorlar, heleki kk dan falansan..neymiş efendim bütün kk kezban doluymuş, dışarıdan okuyun üye olmayın yazmışlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?