Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canim yemicem cok kararliyim zaten, surda bi kac gün sonra istanbula gidicem elbise felan bakicam ablamin dügünü icin, biraz daha kilo verip öyle gitmek istiyorum...
aslinda gayet iyi idare ediyordum ama bugün nedense canim cok tatli cekti -.- ama ben öyle bi cikolata ile doymam ve agzimi bikere süreyim bilirsin birakmasi zor...sonra pisman olucam o yüzden ben tatli istegimden daha inadimmmm:)

bebeklerim benim ilk hedefim 80..haziran sonuna kadar görmem lazım..eylülden sonra 80 den aşağı 70 e inmeyi planlıyorum..o yüzden ilk hedefim olan 80 , yazdım listeye..

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar yardim edinnnnn...

canim o kadar abur cabur cekiyor ki anlatamam...
bu saatte bi hata yapmamak icin hemen burayi actim...
unutturun bana öyle cizzz fikirleri

kizlar biraz rahatsizlandim giremedim kusura bakmayin bugün pek..
benim hedef kilom 54:)

cıss onlar pis öööö... yeme yeme. bugüne kadar yedinde ne oldu?? al işte löp löp yağ oldu kilo oldu hem zaten tadını bildiğin şeylere neden özeniyorsun ki??

bebeklerim benim ilk hedefim 80..haziran sonuna kadar görmem lazım..eylülden sonra 80 den aşağı 70 e inmeyi planlıyorum..o yüzden ilk hedefim olan 80 , yazdım listeye..

ben de 60 yazdim ama asil hedefim 57, neyse once bi 60lari goreyim de hayirlisiyla

bu arada, gercek ismini aciklamamam icin bana ne kadar teklif ediyorsun bebegim?

hahahaah iyiki varsiniz siz:*
yemiyorummmmm istee, yok öyle sagliksiz sagliksiz beslenmek:)

tabikide yok.. hem zaten canının çektiği şeylerin tradını biliyorsun. onları yediğin zamanları düşün ve tabi o dönemde ne kadar kilolu olduğunu...

ben de 60 yazdim ama asil hedefim 57, neyse once bi 60lari goreyim de hayirlisiyla

bu arada, gercek ismini aciklamamam icin bana ne kadar teklif ediyorsun bebegim?

ow yooooo..fully ne istersen...

kızlar ekşide çaylak idüm,bayağıdır yazar olmak için bekliyordum..sağolsun ssg bugünün kadınlar günü olması dolayısıyla 8284 kadını yazarlığa geçirmiş..tabii aralarında bende varım

boşalttım, cillop gibi oldu..senin o profaylın altındaki rakamlar nedir bakimm??

hedefe ulasmayi hayal ettigim tarih, zor bir hedef ama elimden geleni yapicam napayim :26:

tebrik ederiiiimmm isabet olmus iyi dokturursun kesin oralarda, sana bu konuda guvenim sonsuz

tatlim biz hic bi degisiklik yapmadik 4-5 gun de tuvalete ugrayamadikama sonunda vucut pes etti baslarda oldu hem de cok fena oldu yani ama bir aydan sonra hersey normale dondu bir de kitapta kepegi artirmak yerine goji bery oneriliyo

dukandasim benim ben kimin arkadasiyim iyi kalpli diyene de bak hih sen de oooolesin oooleee guzel guzel yazmissin gene agzim kulaklarimda yok oole yag kalmamista falan ayy insallah gitsin bu yaglar yaa arkadaslarim gitti coook guzeldi cok gulduk dedi kodu yaptik

Busecim saolsun bildirmis ama ben kararsizim 62 mi 60 mi dusunuyorum hele bi gorelim 62.yi

hopisim tebrik ederiiim guzel yaz bizden de bahset

heeeee Hopisim bak bugunun en erkencisi benim wuuuuuu saat sabahin 4.45 iiii aaa fikret kizilok sarkisi gibi olduuu gecenin tam 3'undeeeegeceniiiiin tam ucundeeeeeeeeeeeeeedertlerin en gucundeeeeeeeeeeeeaaaah aaaaaah univ.yillarimda ne dinlerdiiim dur yaaaa bi buluyumda dinleyim sooole sabah sabah ya da gece gecee

hedefe ulasmayi hayal ettigim tarih, zor bir hedef ama elimden geleni yapicam napayim :26:

tebrik ederiiiimmm isabet olmus iyi dokturursun kesin oralarda, sana bu konuda guvenim sonsuz
erkek nüfüsu çok fazla,biraz daha kadın desteği lazım..acımasızca saldırıyorlar, heleki kk dan falansan..neymiş efendim bütün kk kezban doluymuş, dışarıdan okuyun üye olmayın yazmışlar.

hopisim tebrik ederiiim guzel yaz bizden de bahset
tamam emoşum..

neee???sayılmaz bu sayılmaz....4.45 de sabah olmuyor , gece oluyor..banane banane

Gunaydin topigim

erkek nüfüsu çok fazla,biraz daha kadın desteği lazım..acımasızca saldırıyorlar, heleki kk dan falansan..neymiş efendim bütün kk kezban doluymuş, dışarıdan okuyun üye olmayın yazmışlar.

hadi ya haha aslinda disaridan bakan birinin nereden bu fikre sahip oldugunu anlayabiliyorum cunku ben de uzun sure onyargiliydim buraya. yani isim dustugunde (lens, sac boyasi vs konularinda mesela) disaridan okurdum da uye olmayi dusunmezdim ta ki cuma yarismalarini gorup de diyet yapmaya karar verene kadar. her tur insan var burada sonucta. kezbanlar lezbanlar.. travestiler var ya yani gercek hayatta asla bir araya gelemeyecegimiz tiplerle burada ic iceyiz ayni sohbete katilabiliyoruz vs. yine de - iyi ki de katilmisim. insanlar hakkinda bir cok onyargimi aslinda burada yiktim ben. ustelik burasi benim sosyallestigim tek ortam su an isyeri disinda yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…