- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.001
önyargının kralı bence orada..kk için yapılan yorumları okudukça ağzım açık kaldı..burayı sadece gülmek için okuyorlarmışhadi ya hahaaslinda disaridan bakan birinin nereden bu fikre sahip oldugunu anlayabiliyorum cunku ben de uzun sure onyargiliydim buraya. yani isim dustugunde (lens, sac boyasi vs konularinda mesela) disaridan okurdum da uye olmayi dusunmezdim ta ki cuma yarismalarini gorup de diyet yapmaya karar verene kadar. her tur insan var burada sonucta. kezbanlar lezbanlar.. travestiler var ya yani gercek hayatta asla bir araya gelemeyecegimiz tiplerle burada ic iceyiz ayni sohbete katilabiliyoruz vs. yine de - iyi ki de katilmisim. insanlar hakkinda bir cok onyargimi aslinda burada yiktim ben. ustelik burasi benim sosyallestigim tek ortam su an isyeri disinda yani.
önyargının kralı bence orada..kk için yapılan yorumları okudukça ağzım açık kaldı..burayı sadece gülmek için okuyorlarmışhaa birde kadın nikiyle üye olanlar varmış burada neler neler..kadınların az sayıda olmasının ve erkek egomanyasının doğal sonucu tabi bunlar..zaten adminleri sırf kadın üye aldığı için bayağı kızgınlar, "yakında burasıda kk olur" diyorlar.
neyse..bunları geçelimde kimmiş o lezbanlar kız..vallahi merak ettim şimdi...(kezban style)
haddi beeeeehadi ya o ortamin oyle oldugunu bilmezdim cogunluk duzgun tipler diye dusunuyordum cunku, ama oyle degilmis meger...bir seyler demek istiyorum ama kilitlendim kelime bulamiyorum su an, hem uzuldum hem utandim bu kadar cag disi nasil olunabilir gitsinler iran'da yasasinlar bunlar haremlik selamlik o halde en iyisi.
birkac lezban'la tanismistim burada, benim psikolog oldugumu duyup da ozelden iletisime gecenler olmustu. ama isim veremem tabi ki etik kurallari malum
haddi beeeee(ekşi deböyle yazamıyorum bak, bu kk ağzı)..olaylar olaylar hee olur tabi,burası hayat çünkü..burada yazışmıyoruz , hayatı yaşıyoruz..e normal hayatda karşına çıkmıyormu,çıkıyor..buradada çıkması çok doğal..(tanıdığım birisimi )
Kızlar :):):) nasıl bakalım keyifler etap 8.si olmusuz olsun sağlık olsun sonuçta herkes belirli miktarda kilo verdi vermeyenler kilo alanlar oldu ama onlarında dönemsel durumları vardı kimse canını sıkmasın.
Bu arada dünden bugün e 500 gram gitmiş artık 66.9 um ve 6ları gördüm. Bundan 14 15 gün önce ilk hedef 69 ları görebilmekti şimdi 65 i bu dukan varya cennetlik adam. Bunca insanın hayır duasını alıyor kesinlikle elleri öpülesi bir insan. Tartıda gözüken rakam a inanamıyorum yaa.
Kızlar :):):) nasıl bakalım keyifler etap 8.si olmusuz olsun sağlık olsun sonuçta herkes belirli miktarda kilo verdi vermeyenler kilo alanlar oldu ama onlarında dönemsel durumları vardı kimse canını sıkmasın.
Bu arada dünden bugün e 500 gram gitmiş artık 66.9 um ve 6ları gördüm. Bundan 14 15 gün önce ilk hedef 69 ları görebilmekti şimdi 65 i bu dukan varya cennetlik adam. Bunca insanın hayır duasını alıyor kesinlikle elleri öpülesi bir insan. Tartıda gözüken rakam a inanamıyorum yaa.
ben biraz kendime gelince yine size yardımcı olurum.. ama şu ara elimden birşey gelmiyormarti - Emine - Hedef Kilo : 62
btlbetul -Betül - Hedef Kilo :
bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 55
ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :60
trulyscrumptious -Fulya - Hedef Kilo: 60
lypsa -Hilal -Hedef Kilo :70
hoppidicik -............ -Hedef Kilo :
noraaa - .......GAMZE..........-Hedef Kilo :
maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo :
"o zaman" sen kaptan olmayi kabul edersen ben yardimcin olurum kusumseng devretmek istiyor zaten bak
bu arada haklisin sistem bu olmali liste yavas yavas tamamlanir tek tek bildirim yapmaktan cok daha kolayyirim seni ya 1 haftada illallah etti bizden gorevini de bana yamamaya calisiyor uyanik
erkek nüfüsu çok fazla,biraz daha kadın desteği lazım..acımasızca saldırıyorlar, heleki kk dan falansan..neymiş efendim bütün kk kezban doluymuş, dışarıdan okuyun üye olmayın yazmışlar .
hadi ya hahaaslinda disaridan bakan birinin nereden bu fikre sahip oldugunu anlayabiliyorum cunku ben de uzun sure onyargiliydim buraya. yani isim dustugunde (lens, sac boyasi vs konularinda mesela) disaridan okurdum da uye olmayi dusunmezdim ta ki cuma yarismalarini gorup de diyet yapmaya karar verene kadar. her tur insan var burada sonucta. kezbanlar lezbanlar.. travestiler var ya yani gercek hayatta asla bir araya gelemeyecegimiz tiplerle burada ic iceyiz ayni sohbete katilabiliyoruz vs. yine de - iyi ki de katilmisim. insanlar hakkinda bir cok onyargimi aslinda burada yiktim ben. ustelik burasi benim sosyallestigim tek ortam su an isyeri disinda yani.
bak bak.. gerçek hayatta karşımıza çıkabilecek o kadar çeşit var ki.. ben önyargılı düşünenlere katılmıyorum.. bir yazsam uzun uzadıya gider düşünceler en iyisi şimdilik ertelemekönyargının kralı bence orada..kk için yapılan yorumları okudukça ağzım açık kaldı..burayı sadece gülmek için okuyorlarmışhaa birde kadın nikiyle üye olanlar varmış burada neler neler..kadınların az sayıda olmasının ve erkek egomanyasının doğal sonucu tabi bunlar..zaten adminleri sırf kadın üye aldığı için bayağı kızgınlar, "yakında burasıda kk olur" diyorlar.
neyse..bunları geçelimde kimmiş o lezbanlar kız..vallahi merak ettim şimdi...(kezban style)
kk agzini yesinler hopisss(bu da benim kk agzi)
haklisin, bak su ifade biciminden bile yazarlik yetenegin bariz ortada hopisim git o eksi'yi bir inlet.. ama bana da linkleri atmayi unutma ortadan veya ozelden, ben de okumak istiyorum neler yazdigini
(tanimazsin)
pierre dukaniiim beniiiim biricik diyetisyeniiiim soyle senden baska kimim var beniiim
canlar nasil keyifler bakalim?
söyle delice bir alisveris yapasim var ya...biz kadinlarin cani sklinca niye aklimiza ilk alisveris gelir haha:)
bir de kuaforben de uzun zamandir kendimden feci sikildigim icin dun acik kahve boya aldim yine orijinale donuyorum. cok uzun zamandir sariydi..
foto koyarim bitinceumarim yesile donmez kullu sari cunku saclarim :18:
bir de kuaforben de uzun zamandir kendimden feci sikildigim icin dun acik kahve boya aldim yine orijinale donuyorum. cok uzun zamandir sariydi..
ow noo..kendimi deşifre edemem..kk agzini yesinler hopisss(bu da benim kk agzi)
haklisin, bak su ifade biciminden bile yazarlik yetenegin bariz ortada hopisim git o eksi'yi bir inlet.. ama bana da linkleri atmayi unutma ortadan veya ozelden, ben de okumak istiyorum neler yazdigini
(tanimazsin)
69:
kadıncağızın (veya erkekceğizin) katılası varsada "benim bu delilerle işim olmaz" deyip uzaktan okumayı tercih ediyor zaarhosgeldin kokteylartik icimizden biri oldun kendini tanitsana yarismaya katilmak istemesen bile muhabbete katilmaman icin hicbir sebep yok
haydin bakalım, yapda görelim..bir de kuaforben de uzun zamandir kendimden feci sikildigim icin dun acik kahve boya aldim yine orijinale donuyorum. cok uzun zamandir sariydi..
ow noo..kendimi deşifre edemem..
ben seni bulurum bebegim hic merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?