- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.021
fulya anneciğin-babacığın hangi gün geliyorlar?
:18:tırım tırım tırımm
edit:bulursan dile benden ne dilersen
carsamba geliyorlar oglen 3'te burada olacaklarsimdi onlarla konusuyordum ben de skype'tan..
Bugün pek giremedim kusura bakmayin kizlar...
yaklasik 6 aydir beraber oldugum bir cocuk vardi onunla bugün konusup ayrildik ve inanin o kadar üzgünüm ki...
kendisi dine cok önem veren biri bu beni hic rahatsiz etmedi hatta aksine cok iyi bile oluyordu cok güveniyordum, cok saygili, öyle hoppa bir erkek degil ama o benim degismemi isteyince aramizda sorunlar cikip durdu...
Ben hic bir zaman bi insan icin degismem derken böyle birseyle karsi karsiya kaldim, cok mutsuzum...
Beni oldugum gibi sevmesini istemistim ben sadece ama onuda anliyabiliyorum...
neyse canlar iste böyle, moralim bozulunca can dostumu aradim onunla bir kadeh rose icip biraz dertlestik, su dünyada dost gibisi yok....sizide artik kendime yakin gördügüm icin icimi dökmek istedim....:*
ne güzel, onlarda cok heyecanlilardir kesin simdi:)
ya .. uzuldum simdi canim ama bu durum ileride cok daha buyuk sorunlara yol acabilirdi boyle dusun, ucuz kurtulmus bile olabilirsin. yalnizca ask, veya yalnizca birkac iyi ozellik mutlu bir iliskiyi veya evliligi surdurmeye yetmiyor. uyum lazim, hayata bakis acilarinin uyusmasi lazim. 6 ayda bile bu durum aranizda bir sorun olusturmussa kimbilir ileride is ciddiye binse neler olacakti. bosver sen kendine bir kadeh daha doldur tatlim ve ozgurlugun tadini cikar :)
haklisin canim annem bastan beri cok farklisiniz diyordu ama yinede ikimiz icin bir sans vermek istedim...
cok farkli biri etkilenmemek elde degil ama baska biri icin degismek kadar sacma buldugum birsey yok su hayatta...
ama ilk defa birine bu kadar kisa zamanda baglandim, napalim o da kendine göre biriyle mutlu olur umarim, gercekten mutlulugu hak eden bir insan...
sen öyle yazinca gidip bir kadeh kirmizi doldurdum....kadehimi bizler icin kaldiriyorum canlar:)
dukan yapiyor olmasaydim ben de sana katilirdim ama malesef su aralar icebildigim en heyecan verici sey coke zero
simdi soylemesi kolay diyeceksin ama soylemek istiyorum, zaman her seyin ustesinden gelir sikma canini. benim de kisa surede baglanip yemeden icmeden tamamen kesildigim, hatta asik olup 3 gun yorgan dosek hasta gibi yattigim zamanlar olmustu. hepsi unutuldular ve ben simdi benim sapsikle evliyim gayet de mutluyum (butun topik ona mubarek insan diyor ya, belki gormussundur buralarda) neyse sunu demek istiyorum eger senin icin dogru kisiyse zaten o is olur engellerin hepsi asilir sorunlar buyumez kolayca cozulur, ama yurumeyecekse de yurumez uzatmadan bitmesi iki taraf icin de en iyisi. (heheyyt ben de butun klise cumleleri uc uca ekledim ama napayim klise olmalarinin da bir sebebi var demek ) uzulme demiyorum tabi yanlis anlama, isin icinde duygular olunca zor tabi mantigin tarafini tutmak.. ama olumlu dusunmek her zaman iyidir
mrb kizlar.
bu gun direksiyon sinavim vardi.gectim 2,hakkimda.
hepinize iyi geceler.
saol canim nede iyi geliyor senin yazilarin insana...kendisi okuldan biri zor olacak onu her gün görmek ama sonradan üzülmekten iyidir tabii...evet biliyorum esini, hep böyle mutlu kalin siz:*
ben de aslinda alkol kullanmiyorum diyette ama bugün böyle oldu, zaten cok severim sarap buda biraz bahanesi oldu...yarin sabah erkenden spora giderim artik...
mrb kizlar.
hepinize iyi geceler.
ee bosuna demiyorum topikte beles psikolog var yararlanin diye
diyetteyiz diye olmedik ya, arada bir istisnalar olabilir. yani dukan gibi kati bir diyet uygulanmiyorsa.. senin de madem ozel bir durumun var bu aksamlik kendine izin ver sonra dengelersin.
ben bundan once ketojenik diyet uyguluyordum onunla 30 kilo vermistim oldukca kati bir diyetti bu dukan onun yanina hic kaliyor... o diyette alkol kesinlikle yasakti ve hatta tehlikeliydi, vucut ketosis'te oldugundan dolayi.
sarap ben de hic sevemedim gitti.. esim de aynen. yani zorla yarim kadeh icerim de zevk alamiyorum tadi buruk geliyor. arkadasim irlanda'dan ozel tatli meyvemsi bir sarap getirmisti bir tek onu cok sevmistim ama onu da zaten buralarda bulamam heralde. sampanya hele insanlar nasil iciyor anlamiyorum, tadi o kadar kotu geliyor bana. alisamadim bir turlu ne bileyim. zaten ayda yilda bir icerim, eksikligini duymuyorum yanibana anca bira olsun, votka olsun, mojito olsun, icinde viski olmayan herhangi bir kokteyl olsun...
neyse, ailem gelecek diye cuma gunu eve sarap viski ve bira stokladikcok ictiklerinden degil de babam sever yemekten sonra bir kadeh. neyse onlar icer ben bakarim artik, pierre dukan'cigimin kulaklarini cinlatirim
ben simdi kacayim muzigimi acayim da biraz bulasik yikayayim.. mubarek'in gorevi ama hastayim diye kaytardiyarina kalmasin gidip toplayayim su mutfagi :95: birazdan yine damlarim uyumamis olursan yine konusuruz
mervecim nasılsın..
kiz bu hilale mi ben kendime die dusundum dukandan dolayi ''sen pasta yerine totomu yersin'' gibi yaaaa hopiiis ben dun Fulya'nin paylastigi dukan fotosu yerine bunun ciktisini alip dolaba yapistiricam bak.hilaaaaaaaaall.............
amaaaaan bosver mervecim ilk ayrilan sen degilsin son da olmayacaksin daha dur onunde uzuuuuun bi hayat var daha kimler geliiir kimler gecerrrrBugün pek giremedim kusura bakmayin kizlar...
yaklasik 6 aydir beraber oldugum bir cocuk vardi onunla bugün konusup ayrildik ve inanin o kadar üzgünüm ki...
kendisi dine cok önem veren biri bu beni hic rahatsiz etmedi hatta aksine cok iyi bile oluyordu cok güveniyordum, cok saygili, öyle hoppa bir erkek degil ama o benim degismemi isteyince aramizda sorunlar cikip durdu...
Ben hic bir zaman bi insan icin degismem derken böyle birseyle karsi karsiya kaldim, cok mutsuzum...
Beni oldugum gibi sevmesini istemistim ben sadece ama onuda anliyabiliyorum...
neyse canlar iste böyle, moralim bozulunca can dostumu aradim onunla bir kadeh rose icip biraz dertlestik, su dünyada dost gibisi yok....sizide artik kendime yakin gördügüm icin icimi dökmek istedim....:*
kiz abartma yaaaa oldu olacak siseyi dik yani o ne ooolehaklisin canim annem bastan beri cok farklisiniz diyordu ama yinede ikimiz icin bir sans vermek istedim...
cok farkli biri etkilenmemek elde degil ama baska biri icin degismek kadar sacma buldugum birsey yok su hayatta...
ama ilk defa birine bu kadar kisa zamanda baglandim, napalim o da kendine göre biriyle mutlu olur umarim, gercekten mutlulugu hak eden bir insan...
sen öyle yazinca gidip bir kadeh kirmizi doldurdum....kadehimi bizler icin kaldiriyorum canlar:)
dukan yapiyor olmasaydim ben de sana katilirdim ama malesef su aralar icebildigim en heyecan verici sey coke zero
simdi soylemesi kolay diyeceksin ama soylemek istiyorum, zaman her seyin ustesinden gelir sikma canini. benim de kisa surede baglanip yemeden icmeden tamamen kesildigim, hatta asik olup 3 gun yorgan dosek hasta gibi yattigim zamanlar olmustu. hepsi unutuldular ve ben simdi benim sapsikle evliyim gayet de mutluyum (butun topik ona mubarek insan diyor ya, belki gormussundur buralarda) neyse sunu demek istiyorum eger senin icin dogru kisiyse zaten o is olur engellerin hepsi asilir sorunlar buyumez kolayca cozulur, ama yurumeyecekse de yurumez uzatmadan bitmesi iki taraf icin de en iyisi. (heheyyt ben de butun klise cumleleri uc uca ekledim ama napayim klise olmalarinin da bir sebebi var demek ) uzulme demiyorum tabi yanlis anlama, isin icinde duygular olunca zor tabi mantigin tarafini tutmak.. ama olumlu dusunmek her zaman iyidir
heeeeey dari dari dari dariii(korna sesi yaneee) cekiliiiin nurcan gelioooooo tebrik ederim Nurcancim kazasiz belasiz gule gule kullan.mrb kizlar.
hepinize iyi geceler.
biraz üzgün canim sen?
canım benimde canım sıkılıyo yaaapara sıkıntım üstüne dersler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?