- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.041
hopiş verdiği hiçbir sözü unutmaz..ben seni bulursam ne olacak, sen ondan haber vertamam bu lafini unutma ama
hilalin oğlu için..oyy emoş alem kadınsın vesselam..kiz bu hilale mi ben kendime die dusundum dukandan dolayi ''sen pasta yerine totomu yersin'' gibi yaaaa hopiiis ben dun Fulya'nin paylastigi dukan fotosu yerine bunun ciktisini alip dolaba yapistiricam bak.
:
hopiş verdiği hiçbir sözü unutmaz..ben seni bulursam ne olacak, sen ondan haber ver
Ayyy ben yazını okuyaadan çıkmışım çok üzgünüm.Tavsiyelerin ve yardıın için teşekkür ederim.Bizde acemilik çekiyoruz zaten bu konuda fazlasıyla.Haftaya şu kardeş takım uygulamasından faydalanalım kesinlikle..Eğer yukardaki listeyi yayınladıysan onda sorun var canım. Ben baktım listenizi düzelttim. O arkadaşın hedef kilosunu da 55 olarak yazalım. Geçmişteki bildirimine baktım. Boyu 165 bu nedenle onun olması gereken ideal kilo 55 eğer kendisi geldiğinde daha düşük bir kilo isterse hedef olarak püsküüte yazarsınız hedef kilosunu aşağıya çekmek istiyor diye. Birde listenizi kontrol ettirmeden paylaşmayın lütfen. Ben kardeş takım kaptanı olarak her hafta geliyorum sizin takıma listenizi kontrol etmeye. En son bildirim saat 18:00 o nedenle acele etmeyin. Ayrıca listeni yeniden hazırlarken geçen haftanın sonuç listesini aynen kopyala ve onun üzerinde işlem yap. Listenin formatını kendin ayarlama. O zaman daha düzenli oluyor. Ben şimdi listenizin son halini paylaşıyorum paylaşım topiğinde. Kilo veren herkesi de tebrik ederim.Bu arada ekleyeyim mutlaka listeye yeni başlayan üyenin yanına not düşmen lazım. Yeni üye hedef: ... diye
Harikasın.Zaten hedefinede azıcık kaldı:)Canım bugün dışardayım o yüzden menüm böyle olduyolda o kadar vakit harcadım ki, bir yere oturup salata tarzı birşeyler yiyerek vakit kaybetmek istemedim, bir an önce ofise atmak istedim kendimi. Bundan sonra menümü çeşitlendiricem zaten eski modda gidersem yine sıkılırım biliyorum.
Hoppişim geçmiş olsun.Çookk dikkat et yataktan az önce kalkabildim.Geçen perşembeden beri neler çektim acil şifalar dilerim.kızlar hiç halim yok..öyle yatıp duruyorum,sanırım grip olucam..spora giderken duş alıp çıkmıştım heralde rüzgar çarptı..
Ece'cim bana kızma ama bencede kendini boşuna yoruyorsun sürekli takıma bakmak için sıkıntı çekiyordunbenim kaptanlığı devretmem şart olduhiç ilgilenemiyorum artık..
Yaaaa yaaa pışııııkkkkkkkkkkkk..Burda en esk kim Fulim sen bilirsin.Ya onu seçelim yada aramızda bi oylama yapalım:))marti - Emine - Hedef Kilo : 62 btlbetul -Betül - Hedef Kilo : bsrmhmmt-Büşra - Hedef Kilo : 55 ozdemi -....NURCAN..........- Hedef Kilo :60 trulyscrumptious -Fulya - Hedef Kilo: 60 lypsa -Hilal -Hedef Kilo :70 hoppidicik -............ -Hedef Kilo : noraaa - .......GAMZE..........-Hedef Kilo : maBaby -......MERVE.......-Hedef Kilo : "o zaman" sen kaptan olmayi kabul edersen ben yardimcin olurum kusumseng devretmek istiyor zaten bak bu arada haklisin sistem bu olmali liste yavas yavas tamamlanir tek tek bildirim yapmaktan cok daha kolay yirim seni ya 1 haftada illallah etti bizden gorevini de bana yamamaya calisiyor uyanik
Ayyy ben bunu yapamayabilirim hoppiş) Eineyede koptum pasta yerine popomu ye demiş:)hilaaaaaaaaall.............
Bu ara bizim takımda çok ayrılık rüzgarları esiyorBugün pek giremedim kusura bakmayin kizlar...
yaklasik 6 aydir beraber oldugum bir cocuk vardi onunla bugün konusup ayrildik ve inanin o kadar üzgünüm ki...
kendisi dine cok önem veren biri bu beni hic rahatsiz etmedi hatta aksine cok iyi bile oluyordu cok güveniyordum, cok saygili, öyle hoppa bir erkek degil ama o benim degismemi isteyince aramizda sorunlar cikip durdu...
Ben hic bir zaman bi insan icin degismem derken böyle birseyle karsi karsiya kaldim, cok mutsuzum...
Beni oldugum gibi sevmesini istemistim ben sadece ama onuda anliyabiliyorum...
neyse canlar iste böyle, moralim bozulunca can dostumu aradim onunla bir kadeh rose icip biraz dertlestik, su dünyada dost gibisi yok....sizide artik kendime yakin gördügüm icin icimi dökmek istedim....:*
Ohhhh gözün aydın.En güzelinden arabaların olsun inşallah.mrb kizlar.
bu gun direksiyon sinavim vardi.gectim 2,hakkimda.
hepinize iyi geceler.
Kız hilalin oğlu mu var:))))))))))))) Minnak bi kızı var))))))))))))))Resimlerden dolayı şaşırttım seni galiba.O benim kardeşimin oğluşuydu:))hopiş verdiği hiçbir sözü unutmaz..ben seni bulursam ne olacak, sen ondan haber ver
hilalin oğlu için..oyy emoş alem kadınsın vesselam..
kızlar hopiş dün gezdi, bugün gezdi...e yarına dünya iş birikti haliyle..şimdi çocukları yıkadım,çamaşırlar makineye...yarın sabah çamaşır as,yemek yap, ev sil süpür,ütü yap, 9.takıma laf yetiştir,nihayet spora git..şimdiden yoruldum bee.
Ayyy ben yazını okuyaadan çıkmışım çok üzgünüm.Tavsiyelerin ve yardıın için teşekkür ederim.Bizde acemilik çekiyoruz zaten bu konuda fazlasıyla.Haftaya şu kardeş takım uygulamasından faydalanalım kesinlikle.. Harikasın.Zaten hedefinede azıcık kaldı:) Hoppişim geçmiş olsun.Çookk dikkat et yataktan az önce kalkabildim.Geçen perşembeden beri neler çektim acil şifalar dilerim. Ece'cim bana kızma ama bencede kendini boşuna yoruyorsun sürekli takıma bakmak için sıkıntı çekiyordunAma onu da ben yapmam deedi deme.. (( Yaaaa yaaa pışııııkkkkkkkkkkkk..Burda en esk kim Fulim sen bilirsin.Ya onu seçelim yada aramızda bi oylama yapalım:))
Bugün pek giremedim kusura bakmayin kizlar...
yaklasik 6 aydir beraber oldugum bir cocuk vardi onunla bugün konusup ayrildik ve inanin o kadar üzgünüm ki...
kendisi dine cok önem veren biri bu beni hic rahatsiz etmedi hatta aksine cok iyi bile oluyordu cok güveniyordum, cok saygili, öyle hoppa bir erkek degil ama o benim degismemi isteyince aramizda sorunlar cikip durdu...
Ben hic bir zaman bi insan icin degismem derken böyle birseyle karsi karsiya kaldim, cok mutsuzum...
Beni oldugum gibi sevmesini istemistim ben sadece ama onuda anliyabiliyorum...
neyse canlar iste böyle, moralim bozulunca can dostumu aradim onunla bir kadeh rose icip biraz dertlestik, su dünyada dost gibisi yok....sizide artik kendime yakin gördügüm icin icimi dökmek istedim....:*
en eski fadime ve hoppidicik, sonra ben, sonrasini bilmiyorum - kronolojik olarak siralayamam yani daha dogrusu
hopis bence iyi kaptan olur ona guvenim sonsuz :124:
oyyy oyy kafası bulanık bir ben değilim demekki. ece bilir benim kişilik tahminlerimi.. can sıkılır bilirim hemde çoook sıkılır. kaldıki 6 ay olmuş. birisini olduğu gibi kabul etmek zordur. yani nasıl desem eğer zıt bir görüş yada farklı bir davranış varsa karşındakini öylece kabul edemezsin. istersinki oda sana yakın tarafta olsun çünkü kalben yakınsınızdır ve fikren de yakın olsun istersin. ancak şu bir gerçek ki karşındaki kişiden beklentin saygı olmalı o insanın değişmesi değil. birisi istediği için değilde sen o birisine inanıp ve yürekten ona yakın olduğun için değişirsin. eğer değişmiyorsan da seni sen yapan özelliklerinden vazgeçemiyorsan da buna saygı duymalı. senden değişmeni beklememeli. sonuçta işin taa en başında seni bu halinle tanıdı ve senin nasıl birisi olduğunu bilerek sana açtı kalbini. şimdi seni kalbine hapsederken aslında farklılaştırmaya çalışmak yanlış olur.bende çok yaşıyorum aynı durumu biz 7 yıldır tanışıyoruz ayrılıp ayrılıp barıştık benim yetişme tarzım ile onunki uymuyor halada öyle bazen çok farklılaşıyoruz. ama bir şekilde idare ediyoruz. benimde kafamı ilerisi karıştırıyor.. hatta fulyadan yardım almayı bile düşünüyorum :)o yüzden sen değişemeyeceğini net bir tavırla ortaya koymuşsun seni kabul edip etmeyeeği artık onun nazarında olan birşey. kendini yıpratmaya değmez. zaten seni olduğun gibi kabul etmiyorsa sen hayalindeki kız değilsin demektir.. çünkü seni değiştirerek hayalindeki kız yapmaya çalışıyordur.. böylesi eminim senin için daha iyi olacaktır. tabi onun içinde..
katılıyorum..
kızlar ben geldim gece kuşu olarak :) giremedim dünde bugünde pek fazla. net paketi bitti telefonda. evde de duramadığım için uğramak zor oldufulyaa desteğine ihtiyaım var.. keşke buralarda bir yerlerde olsaydınız yaa moralim çok bozuk ve kafam çok karışık..
aaaaaa ben senin oğlun var deyu mavi pastayı görünce ilgimi çekti..Kız hilalin oğlu mu var:))))))))))))) Minnak bi kızı var))))))))))))))Resimlerden dolayı şaşırttım seni galiba.O benim kardeşimin oğluşuydu:))
geçmiş olsun hilal(böyle söyleyincede geçmiyor amaBütün haftasonu anneme gidip yattım( Zor toparlandım ama boğazım hala berbat.Geçmedi gitti Evde demaskeyle dolaşıyoru bebişe geçmesin diye..Yetmezmiş gibi birde regl Perişanım
Dün sabah 5 köfte
Akşam 6 köfte ve birkaç kurabiye (az şekerli ev kurabiyesi)
Bugün sabah 2 haşlanmış yumurta 2 dlm çok tahıllı ekmek.
Öğle meyve salatası(uzun zaman sonra meyve)
akşam bulgur pilavı ve tavuk
bu kadar açlıktan sonra umarım noral menüler beni şişirmez
Sabah görüşmek üzere kızlarİyi geceler.
yanımdaki küçük canavarı unuttun emo..o olmasa sıkıntım olmazda, aşkitoyla iş zor..Aaaaa senin gibi kadin icin bunlar da is mi yaaaaaaa sabah kusu biz topiktekiler uyanip yuzumuzu yikayana kadar sen hepsini bitirmis spordan da donmus hatta eskiye de bi kac yazi yazmis olursun hopisiiiim hadi goreyim seni bi kosuhallet gel biz beklioz :118:
yewrum ben sizin manevi kaptanınızım..diğer türlü yapamam, çocuklarla çok zor olur..şimdi bile onların zamanından çalarak burada yazıyor olmam vicdanımı sızlatıyor..ki diğer türlü sorumluluk alırsam aklım burada olacak hep, gelemezsem daha kötü..kendimi kötü hissedicem..her türlü desteği veririm ama kaptanlık ı-ıhh maalesef.en eski fadime ve hoppidicik, sonra ben, sonrasini bilmiyorum - kronolojik olarak siralayamam yani daha dogrusu
Ece'cim bana kızma ama bencede kendini boşuna yoruyorsun sürekli takıma bakmak için sıkıntı çekiyordunAma onu da ben yapmam deedi deme.. ((
canım yanlış anlama ama tam olarak demek istediğini anlamadım :44:
cidden keske ayni sehirde oturuyor olsaydik ne guzel olurduhayirdir senin moralin neye bozuk?
en eski fadime ve hoppidicik, sonra ben, sonrasini bilmiyorum - kronolojik olarak siralayamam yani daha dogrusu
aaaaaa ben senin oğlun var deyu mavi pastayı görünce ilgimi çekti..o yüzden paylaştım..
geçmiş olsun hilal(böyle söyleyincede geçmiyor ama)..ben hafif atlattım gibi, teğet geçtide diyebiliriz..ama kızlar kötü..dün bende annemdeydim, orada bütün gün uyudular..
yanımdaki küçük canavarı unuttun emo..o olmasa sıkıntım olmazda, aşkitoyla iş zor..
yewrum ben sizin manevi kaptanınızım..diğer türlü yapamam, çocuklarla çok zor olur..şimdi bile onların zamanından çalarak burada yazıyor olmam vicdanımı sızlatıyor..ki diğer türlü sorumluluk alırsam aklım burada olacak hep, gelemezsem daha kötü..kendimi kötü hissedicem..her türlü desteği veririm ama kaptanlık ı-ıhh maalesef..
Ece'cim bana kızma ama bencede kendini boşuna yoruyorsun sürekli takıma bakmak için sıkıntı çekiyordunAma onu da ben yapmam deedi deme.. ((
canım yanlış anlama ama tam olarak demek istediğini anlamadım :44:
Ece cim benim bu kaptanlığı devretmem lazım demişsin ya..Bende bi süredir seni zorluyordu bencede bırakmalısın demek istedim işin açık versiyonu.Yani bana kızma diye de onun için eklemiştim.
Ece cim benim bu kaptanlığı devretmem lazım demişsin ya..Bende bi süredir seni zorluyordu bencede bırakmalısın demek istedim işin açık versiyonu.Yani bana kızma diye de onun için eklemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?