- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.061
oyhhh o kadar karışık ki durumum.. şöyle güzelll bir ağlamaya ihtiyacım vardı akşam milyonda birini başardım ve ağladım birazcık ama yüzüm gözüm şiş şu anda. baya sürmüş ağlamamerkek arkadaşımla sorunlarımız var oldukça. ve benim bir karar vermem lazım. o kadar kararsızım ki. neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.. burada bir topic açıp derdim varda anlatmayı planlıyorum. ama önce şu nickimi değiştireceğim. onu nasıl yapıyoruz bilen varmı hkızlar???
yaaisim degistirme seklinde degil de canim yeni bir hesap ac farkli bir isimle. sonra ama acar acmaz Kazen'e bildir cunku ayni IP'den 2 hesapla yakalarlarsa uyeligi iptal edebiliyorlar. ama bastan sebebini soylersen sorun yok.
umarim sorunlariniz cozulebilir cinstendir canim, cok yipratma kendini lutfen..
Selammmmmm kızlarrrrrrherkese mutlu, huzurlu, bol sporlu, kaçamaksız bir hafta diliyorum.
Bugün yine bir karar aldım :))) geçen dukana karar verdiğim günden beri dukanı araştırıyorum kitabı da netten sipariş vericem iyice öğrenicem malzemelerimi de hazırlıcam ve kendime tam anlamı ile hazır hissetttiğimde başlıcam dukana, aklıma koydum bir kere yapıcam ama öncelikle kitabı okuyayım, migros sanal marketten siparişte verebiliyormuşuz, ben bizim burda yulaf kepeğini bulamadım netten siparişi veririm artıkk.
bu arada betüşşü göremiyorum nerelerde acaba inşallah benim gibi döndüğünde kilo almazzzzzz
büşümmm canımmm yeni resmini gördüm face'te gerçekten eski resimlerine göre ciddi anlamda değişiklik var sende, dukan baya yaradı sana canımmmçok beğendimm seni tam bir esmer güzelisin :):)
Bu arada Nişanlınla sorunların umarım en kısa zamanda hallolur canımm sıkma tatlı canını, birbirinize olan sevginizle herşeyin üstesinden gelirsiniz siz.
pek öyle değil canım işin içinde aldatılma var.. uzun uzun anlatırım akşam...
benim resimleri gördünde karar verdin demiii :) seni cadı senii :)gel yavrum gel dukanda huzur var :)
canım ne kızması..ben burada elimden geldiğince anlamaya çabalamadan yanlış anlamam. beni zorluyordu, ve bende bu zorlanmanın size aksetmesini engelleyemiyordum.. şimdik yeni kapptanımız sendin di mi
anlatmak istersen dinleriz büşra..oyhhh o kadar karışık ki durumum.. şöyle güzelll bir ağlamaya ihtiyacım vardı akşam milyonda birini başardım ve ağladım birazcık ama yüzüm gözüm şiş şu anda. baya sürmüş ağlamamerkek arkadaşımla sorunlarımız var oldukça. ve benim bir karar vermem lazım. o kadar kararsızım ki. neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.. burada bir topic açıp derdim varda anlatmayı planlıyorum. ama önce şu nickimi değiştireceğim. onu nasıl yapıyoruz bilen varmı hkızlar???
valla biz bu koşturmayla nasıl kilo almışız emoş..anlamıyorumKizlaaaar gunaydiiiin,birazdan cikicaaaaam oglsun sinavi var onu goturcem sona spora sona onu alicam geliceeeem
MENUM
sabah: bir yumurta dukan ekmegi b.peynir
*
Oglen:yanima hindi salam ve yogurt alicam sporda yerim
*
Aksam:tavuk izgara,yogurt
hadi ben kacar
optup
kızın (oğlun değil:)) halen iyileşmedimi hilal?o hırıltının gitmesi biraz zaman alıyor, çok endişe etme..Bugün biraz geç geldim biliyorum ama mazeretlerim soırala sırala bitmez.Sabah uyanınca kızımın göğsünde bir hırıltı hissettim.Kaç gündür hasta olduğum içim aldı beni bir telaş..Hemen hastaneyi ara,izin al hazırlan koş hastaneye..Bebişin muayenesi tahlil vs.birde geri dön onu eve bırak derken işe bile 10.30 da geldim.hemen biriken işleri bi toparladım vee yemek saati.
Nasılsınız?:26:
oyhhh o kadar karışık ki durumum.. şöyle güzelll bir ağlamaya ihtiyacım vardı akşam milyonda birini başardım ve ağladım birazcık ama yüzüm gözüm şiş şu anda. baya sürmüş ağlamamerkek arkadaşımla sorunlarımız var oldukça. ve benim bir karar vermem lazım. o kadar kararsızım ki. neyi nasıl yapacağımı bilmiyorum.. burada bir topic açıp derdim varda anlatmayı planlıyorum. ama önce şu nickimi değiştireceğim. onu nasıl yapıyoruz bilen varmı hkızlar???
ne yalan söyleyeyim canımm geçen hafta 66'ları görmüşsün bir de senin resimleri gördüm ya baya motive oldum :))) ki ben senin diyetisyene giderken kilo verme sürecini çok iyi biliyorum şimdi benim de hiç görmediğim rakama düşünce dedim en iyisi içimde kalmasın ben de yavaştan başlayayımm
aglama sakin bosver demicem cünkü insan biraz rahatliyor....
size seneler olmus canim ya durumun daha fena
umarim sorun kalmaz aranizda ama yinede hayirlisi neyse o olsun....
derdini anlatmak istersende eminim biz 9. takim olarak severek okuruz, sakin icine atma anlat rahatla:)
Selam beybiler,
nasıl gidyor bakalım.... işlerin yoğunluğu ve iş yerinde aşırı göze batmaya başlamam dolayısıyla fazla giremiyorum.... bundan sonra muhtemelen akşamları görüşüciik.... benim açımdan da daha motve edici olacağına inanıyorum...
düşünsenize yatmadan evvel yarın neler yiceğimi planlayıp hazırlıcam ve kaçamak imkanım sıffıra inecek naısl fikir...
Noraa ben lahanayı aldım çürüttüm bacım... çok bunaltıcı bir haftaydı.... i am sorryy...
ama yapıcam kesinlikle lahana çorbasını....
sorma tatlim yaa aslinda ben biliyorum ben aksam kocis gelince bi basliyorum yemeye yatana kadarvalla biz bu koşturmayla nasıl kilo almışız emoş..anlamıyorum
Bişey deil cnm ama bu ıctıkten sonra yarım saatte etkısını gosterıyo aksam dene yarın ıyı hbrlerını beklıyorum
Satılıyo cnm bende arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim aldım verdiler.Doğru demiş annecin içimiz cidden kuruyo.Aksam dene yarın sendende hbr beklıyorum.İnş işe yarar.
suan ondan bende kullanıyorum doktor bide meteospasmyl ilac yazdı buda spazm giderici gaz cozucu guzel bırılac tafsiye ederim
oo kimleyi göyüyoyumSelam beybiler,
nasıl gidyor bakalım.... işlerin yoğunluğu ve iş yerinde aşırı göze batmaya başlamam dolayısıyla fazla giremiyorum.... bundan sonra muhtemelen akşamları görüşüciik.... benim açımdan da daha motve edici olacağına inanıyorum...
düşünsenize yatmadan evvel yarın neler yiceğimi planlayıp hazırlıcam ve kaçamak imkanım sıffıra inecek naısl fikir...
Noraa ben lahanayı aldım çürüttüm bacım... çok bunaltıcı bir haftaydı.... i am sorryy...
ama yapıcam kesinlikle lahana çorbasını....
emoooooooo benim koca bugün beni deli etti, anlata anlata adama nazar ettim zaarsorma tatlim yaa aslinda ben biliyorum ben aksam kocis gelince bi basliyorum yemeye yatana kadarabur cubur eee kociste asla hayir demeyince getir siradakini getir benim de hosuma gidiyo beraber allah ne verdiyse hicbiseye hayir demiyoruz yaneee ama artik yok o yiyo gene ben ilk gunler bakip bakip bayagi bi yutkundum ama alistim artik
:26::26::26:Dukan amca sanirim 120ydi yanlis hatirlamiyorsam
Slm ???
ne o ii biseyse ben de kullanayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?