Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yaa isim degistirme seklinde degil de canim yeni bir hesap ac farkli bir isimle. sonra ama acar acmaz Kazen'e bildir cunku ayni IP'den 2 hesapla yakalarlarsa uyeligi iptal edebiliyorlar. ama bastan sebebini soylersen sorun yok.
umarim sorunlariniz cozulebilir cinstendir canim, cok yipratma kendini lutfen..

Selammmmmm kızlarrrrrr herkese mutlu, huzurlu, bol sporlu, kaçamaksız bir hafta diliyorum.

Bugün yine bir karar aldım :))) geçen dukana karar verdiğim günden beri dukanı araştırıyorum kitabı da netten sipariş vericem iyice öğrenicem malzemelerimi de hazırlıcam ve kendime tam anlamı ile hazır hissetttiğimde başlıcam dukana, aklıma koydum bir kere yapıcam ama öncelikle kitabı okuyayım, migros sanal marketten siparişte verebiliyormuşuz, ben bizim burda yulaf kepeğini bulamadım netten siparişi veririm artıkk.

bu arada betüşşü göremiyorum nerelerde acaba inşallah benim gibi döndüğünde kilo almazzzzzz

büşümmm canımmm yeni resmini gördüm face'te gerçekten eski resimlerine göre ciddi anlamda değişiklik var sende, dukan baya yaradı sana canımmm çok beğendimm seni tam bir esmer güzelisin :):)

Bu arada Nişanlınla sorunların umarım en kısa zamanda hallolur canımm sıkma tatlı canını, birbirinize olan sevginizle herşeyin üstesinden gelirsiniz siz.

pek öyle değil canım işin içinde aldatılma var.. uzun uzun anlatırım akşam...

benim resimleri gördünde karar verdin demiii :) seni cadı senii :) gel yavrum gel dukanda huzur var :)

o sevgiden şüphe ediyorum artık canım.. ve ayrılmak üzereyiz..

pek öyle değil canım işin içinde aldatılma var.. uzun uzun anlatırım akşam...
benim resimleri gördünde karar verdin demiii :) seni cadı senii :) gel yavrum gel dukanda huzur var :)

ne yalan söyleyeyim canımm geçen hafta 66'ları görmüşsün bir de senin resimleri gördüm ya baya motive oldum :))) ki ben senin diyetisyene giderken kilo verme sürecini çok iyi biliyorum şimdi benim de hiç görmediğim rakama düşünce dedim en iyisi içimde kalmasın ben de yavaştan başlayayımm

canım ne kızması.. ben burada elimden geldiğince anlamaya çabalamadan yanlış anlamam. beni zorluyordu, ve bende bu zorlanmanın size aksetmesini engelleyemiyordum.. şimdik yeni kapptanımız sendin di mi

Ben değilim kızlarla beraber seçicez.Ben sadece yardımcıyımOna bile zor yetişiyorum

anlatmak istersen dinleriz büşra..
valla biz bu koşturmayla nasıl kilo almışız emoş..anlamıyorum

kızın (oğlun değil:)) halen iyileşmedimi hilal?o hırıltının gitmesi biraz zaman alıyor, çok endişe etme..

aglama sakin bosver demicem cünkü insan biraz rahatliyor....
size seneler olmus canim ya durumun daha fena
umarim sorun kalmaz aranizda ama yinede hayirlisi neyse o olsun....
derdini anlatmak istersende eminim biz 9. takim olarak severek okuruz, sakin icine atma anlat rahatla:)

kizlar bugün anca girdim kusura bakmayin...
kahvaltidan sonra alisveris, spor dus derken anca gelebildim....
iki gündür istahim cok acik ama iyi idare ediyorum:)

gel yavrucanım gell.. ben sana eşlik ederim zatii :)

ağlamam ona buna üzüldüğümden değil canım ben sevinsem ağlarım üzülsem ağlarım bağıramazsam ağlarım.. ağlak birisi değilim ama içimden duygular dolup taşınca ağlarım sürekli.. yani benim ki bir nevi terapi.. şimdi kızılayda işlerim var gidip geleyim halledeyim.. akşama anlatırım teşekkür edeerim ilginiz için.. seviyorum sizleri..

Selam beybiler,

nasıl gidyor bakalım.... işlerin yoğunluğu ve iş yerinde aşırı göze batmaya başlamam dolayısıyla fazla giremiyorum.... bundan sonra muhtemelen akşamları görüşüciik.... benim açımdan da daha motve edici olacağına inanıyorum...

düşünsenize yatmadan evvel yarın neler yiceğimi planlayıp hazırlıcam ve kaçamak imkanım sıffıra inecek naısl fikir...

Noraa ben lahanayı aldım çürüttüm bacım... çok bunaltıcı bir haftaydı.... i am sorryy...

ama yapıcam kesinlikle lahana çorbasını....

betüşşş ben lahana çorbasını yaptım ama 1 gün dayanabildim sadece sonrada her zaman olduğu gibi yemeklere saldırdım elma diyetinden bile sıkıcı bir diyetti benim için ama en azından denedim içimde kalmadı, sen de dene belki sen devam ettirebilirsin bu arada çorbann tadı abarrtıkları gibi kötü değil, hatta benim çorbam harika oldu diyebilirim yani normal br öğünde tüketilebilecek bir çorbaydı ama sıkıcı bir diyet tabii.

ben şincik dukanı araştııyorum malzemelerimi de kitabı da yavaştan alıp başlıcam diye düşünüyorum bir o kalmıştı denemediğim içimde kalmasın bari :)) facebookta dukan amca diye takip ettiğim bir sayfa var sayfanın sahibi adam 1 ayda 13 küsür kilo vermiş kaç kilo ile başlamış bilmiyorum ama süperrr 13 kg bir de adam bir menüler paylaşıyorki insanı çok teşvik ediyor

valla biz bu koşturmayla nasıl kilo almışız emoş..anlamıyorum
sorma tatlim yaa aslinda ben biliyorum ben aksam kocis gelince bi basliyorum yemeye yatana kadarabur cubur eee kociste asla hayir demeyince getir siradakini getir benim de hosuma gidiyo beraber allah ne verdiyse hicbiseye hayir demiyoruz yaneee ama artik yok o yiyo gene ben ilk gunler bakip bakip bayagi bi yutkundum ama alistim artik

suan ondan bende kullanıyorum doktor bide meteospasmyl ilac yazdı buda spazm giderici gaz cozucu guzel bırılac tafsiye ederim

slm kızlar
eve daha yeni girdim
cocuğu yatırdım
bende çok yorgunum yatacam
akşam 1 adet elma yedim sadece
yorgunluktan bişi yiyecek halim bile yok
herkese iyi gecler

oo kimleyi göyüyoyumnihayet gelebildin betüş.ulen insan bi haber verir, "eyiyim" der..meraktan öldük ya!!

emoooooooo benim koca bugün beni deli etti, anlata anlata adama nazar ettim zaar(ekşiciler okuyosa bi yerleriyle gülüyorlardır şimdi bana) anlatayım bacım..spora gidicem kaygana yok evde ..ee çocuğu kime bırakıcam?eşimi aradım , çabuk gel diye, geldi netekim.ama ne dese beğenirsin.."spora gidiyosun gidiyosun ama halen ÇİKOSUN" aaaa ben kaldım öyle, sonrada kafasına şemsiye sapını indirdim ki şiddet görmeyi haketmişti..sonra kalmış son 10dk.yetişmem mümkün değil, götür bırak dedim..yok efendim çok yorgunmuşda gidemezmişde..atla taksiye git dedi..gittim ama gelene kadar ne hain planlar kurdum bir bilsennasıl olsa düşer elime
Dukan amca sanirim 120ydi yanlis hatirlamiyorsam
:26::26::26:
Slm ???
ne o ii biseyse ben de kullanayim

ayy bu eleman bayağı bir zamandan beri girmiyormuş kk ya herhal..baksana murçumdan alıntı yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…