Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kizlarr ya ne aksiyonlar oldu ne aksiyonlar :84: kocisle bir yere gitmistik bizim evden arabayla 3 dk falan. Neyse Darrell beni arabada bekliyordu 1 saat falan surdu benim isim. Bu arada sabahtan beri kar yagiyordu minik minik. Neyse ben icerideyken kar iyice abartmis bir ciktim nasil kalin bir tabaka kar tutmus her yer. Benim sapsik de dedi ki cok trafik var biz kestirmeden gidelim diye tuhaf bir tepe gibi bir yere cikti... tabi her yer sabahtan beri buz tutmus, koyyolu gibi de bir yer.. tepeye tam ciktik derken teker bosa donmeye basladi.. sonra biz hafiften asagi dogru kaymaya basladik, sonra donmeye de basladik, done done ve carpa carpa o yokusu gerisin geriye asagi indik ama bu esnada yalniz da degiliz. birkac araba daha ayni sekilde indiler. ana yola geri ciktik meger anayol bile buz.. yurume hizi ile 3 dakikalik yolu kaya kaya tam 50 dakikada gelebildik. arabanin on tarafini da vurduk ayni yerden 2 kere acayip tirstim yalniz o dagin basindayken donerek asagiya dogru kayarken, valla gumburtuye gidecekti arkadasiniz neyse sag salim eve geldik... yarin ise gitmiyor mubarek yollar kapali diye, butun gun temizlige yardim edecek. carsamba da annemler geliyor o zamana butun yollar acilmis olur umarim. ne kismis ya bitemedi bir turlu

ohhh iyi yapmissin ellerine saglik hopisim benim yerime de bir tane indireydin haketmis intikamin da aci olsun

kızlar yarın avrupa yakasına geçiyorum..beni özleyin anacım

simdiden ozledim anacigim

cok gecmis olsun canim...burdada bugün biraz kar yagdi, günes istiyorum artik

gel kız gel

anaaaam okurkene korktum sankim ben yaşıyomuşum gibiii. Allah korumuş. :18::18::18: geçmiş olsuun.

koptum haaaa once yanlis topige yazio sandim ama sonra aklina gelmis yazmis dedim

sesim geliyormuuuuuuuuuuuu
gayet net canim sen devam duyuyorum ben

hadi ii yolculuklar gule gule git gel insallah bizden de selam sooole.

Canim cok gecmis olsun aaaaa cok korkarim karda kayan arabadan hem de yokusta:18:allah korumus
kiz nedir sizin bu mubareklerden istediginiz yaaa bi de benim icin indirseydin diosun hopis gel demis adam atlamis gelmis daha napsin yaaa eeee gitme de dememis bin taksiye git demis aaa sekerim birakin bu meleklerle ugrasmayi yaa biri mutfaktan cikmaz oburu gel deyince gelir git deyince gider ama onlardan kotusu yok aaaaaaa azcik insaf yaaa

tesekkur ederim emosum

bizim mubareklerin bizden coook cekecegi var daha hihihihi

neyse ben benimkine simdilik iyi davraniyorum cunku yarin cok buyuk temizlik var, kizdirirsam yardim falan etmez biterim o zaman

selam kızlar bende artık 20 gün spor yasak

fadime bacınız serçe parmagını kırmış alçıda yatıyor dr dikkat et üzerine gezme dedi ben olmasam evi b... götürücek .küçük kızımında martın 24 de büyük sınavı var hazirandaki sınavlara daha çok var inşallah iyleşir daha biryerimi kırmam

pek öyle değil canım işin içinde aldatılma var.. uzun uzun anlatırım akşam...

Aldatmak mı Yanlışlık vardır hemen yıkılma büşş( Öyle kolaymı aldatmak yahuuuu

Kızımı o şikayetle doktora götürdük ama bişeycik yok dedi dr çok şükür:)

Geçmiş olsun Fulya'cım.Burda bahar geldi sizi buraya bekleriz..

Geçmiş olsun Fadime

anaa kıza bak ya sakin sakin anlatıyor birde.. kız ben varyaaa korkudan araba dönerken çıldırırdım yemin ediyorumki.. ödüm çıkardı :S neyse allah korumuş birşey olmamış çok şükür ki canımcım.. :18: öyle 3 dakikalık yola arabayla gitmeye kalkma artık kaldır totonu yürü!! burda dukan yapıok zayıflıyoz ne yüreümek varken arabayla gidiyorsun ya sen bak şimdi kızdım sana yürüyüş yürüyüş yürüyüş....

takıma nazar değdiii geçmiş olsun canım benim.. fazla yüklenme ayağına sabit kalsınki çabuk iyileşsin.. ayy ne acımıştır o yaa off içim acıdı yeminle yaa :S

kızlarrr.. cumadan bu yana 1 kg gitti bile :) 66.4 düm şuanda :) ben hep sebze gününden sonra kilo veriyorum yaa var bunda bir gariplik

Gunaydiiiiin 9.Hariciye kogusuuuuuuuuuuuuuu,kiz bu ne yaaa herkes kaza maza kirik cikik,hasta,depresyon artik 9.takim degil 9.hariciye kogusu ilan ediyorum boylece rakibimiz de kalmiyo tekiz yani Fulyaaaaa burda da bir kar bir kiyamet kiz disari cikilacak gibi degil hani aklimdan gecti ama senin yazdiklarin aklima gelince:18:yok dedim firtina seklinde yagiyorrrr kaaaarr
tesekkur ederim emosum

bizim mubareklerin bizden coook cekecegi var daha hihihihi

neyse ben benimkine simdilik iyi davraniyorum cunku yarin cok buyuk temizlik var, kizdirirsam yardim falan etmez biterim o zaman
senden korkulur haaaaa ayyy simdi bi de misafir gelio k,valide ,k.peder mubaregin telasini hissediorum burdan ay surayi da sileyim hah sunu da yapayim iki kap yemek koyayim ocaga falan yazik kiiiz aci adama

hopiş bizim tarafa nereye geliyorsun
bak bak bak kiz topige yazman icin illa oraya gelioruz bak demek mi lazim

canim gecmis olsun tuh tuh tuh artik spor da yok neyse bolca yazisiriz biz spordan daha etkiliyiz bak sporla veremedigin kiloyu biz verdiririz sana uzulme dikkat et bari basma ustune sen de hopisle fulyadan ornek al biraz calistir kocisini hatta baktin iyi gidiyooo bi 10 gun daha iste doktordan calisiiiiiin erkek milletiiii

çook geçmiş olsunnn

mrb kızlar nasılsınız
dün akşam yemeği yok
1 elma portakla

sabah da ufak bir dereotlu havuçlu poğca yedim
daha öğle yemeğide yemedim
bu günlerde canım bişi istemiyor

buradan oraya geldi demek kar firtinasi evet normal yagmuyordu burada da resmen berbat bir tipi seklindeydi. su an yagmiyor durmus ama yollar buz hep neyse ki gunes acti simdi bugun erise bari bu karlar.. yarin yola gidiyoruz annemleri karsilamaya.

yahu aksam vakti bilmedigim ilk kez gittigim yere (hem de mezarlik yaniymis ) nasil yuruyeyim karanlikta zaten benim yer yon duygum sifirdir bu arada asla adres bulamam. telden googlemaps acip baka baka giderim hep, eger mubarek yanimda yoksa :26:

neyse, ben de mahvoldum zaten dun 10 yil yaslandim resmen. olup gidecegiz sandim :18: ucuz atlattik neyse..

Dukancılar please help meeeeeeeeeee

Şincik ben kaç gündür dukanı deliler gibi araştırıyorum kitabı da sipariş ettim 1-2 güne gelir diye düşünüyorum ama ben çok heves yaptımm bugün alışverişe çıkayım diyorumm Atak için ne almam gerekli bana yazabilir misiniz?

Yulaf kepeği
Tatlandırıcı (Splenda)
Lor peyniri (Kaanlar, buse bunu kullanıyordu geçen baktım burda varmış :)))
Hindi füme (Hiçte sevmem aslında)
Ton balığı.

devamı siz getiriverin kızlar.

mrb kızlar nasılsınız
dün akşam yemeği yok
1 elma portakla

sabah da ufak bir dereotlu havuçlu poğca yedim
daha öğle yemeğide yemedim
bu günlerde canım bişi istemiyor
canim canin istemese de biraz ye cok sagliksiz booole yemeden kilo veremzsin versen de hep soyluyorum metabolizma duracak sonra biraz fazla yesen hep onlar depolanacak ve daha cok kilo oarak sana donecekler

gamzeee icinden geliyosa erteleme hemen basla listen gayet guzel ama sevmedigin seyi yiyerek diyeti zorlastirma hindi fumeyi sevmiyorsan yemek zorunda degilsin baska alternatifler de var arastir yag orani %2 yi gecmeyen ve nisasta icermeyen baska sarkuteri urunleri de mevcut bunlar kahvaltida iyi oluyo ama ben genelde yagsiz peynir ve yumurta yiyorum yetiyo yanii ton baligi benim de vazgecilmezim ben hala tatlandiricimi da bitiremeidm ama en cok tukettigim yulaf kepegim sen simdi atakta 1,5 seyirde 2 kasik tuketeceksin bana gore o varsa gerisi sorun degil cunku o olmazsa olaz tek urun dukanda hadi kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…