Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım çok sağol verdiğin bilgiler için. Birşey daha sorsam:26: yoğurt olarak ev yoğurdunu tüketebilir miyim yoksa light yoğurt mu almalıyım?

cesitli aromalar mesela vanilya, badem (eger seviyorsan, cogu kisi sevmiyor ben bayiliyorum), tereyagi, limon, vs vs. zevkine gore secersin. bir de zero kola eger seviyorsan

buradan oraya geldi demek kar firtinasi evet normal yagmuyordu burada da resmen berbat bir tipi seklindeydi. su an yagmiyor durmus ama yollar buz hep neyse ki gunes acti simdi bugun erise bari bu karlar.. yola gidiyoruz annemleri karsilamaya.
bu da mainz'in durumu. canim annenler bugun mu gelio? ben yarin sanmistim:26:
Canım çok sağol verdiğin bilgiler için. Birşey daha sorsam:26: yoğurt olarak ev yoğurdunu tüketebilir miyim yoksa light yoğurt mu almalıyım?
tatlim yagsiz yani %2 yi gecmeyen sutle yapildiysa sorun yok hatta daha da iyi

Son düzenleme:
merhaba fistiklar:)

sabah bi uyandim ne göreyim heryer bembeyaz...
baya bir kar yagmis gece hic sevmem ya
kizlar buaralar istahim cok acik zor durduruyorum kendimi

sizde de baya kalin kalin tutmus ya yaz gelsin artikkk gerci gunes acti dedim ya, sonra gittim banyoyu temizledim bi geldim yollar erimis bile baya gunluk guneslik yani iyi.. yarin da sizinki eriyebilir yani

aaa tmm orjinal halini okuyunca anladim yarin geliyorlarmis hadi gule gule gelsinler insallah ne guzel

anlatim hatasi gibi olmus canim ya kusura bakma, evet yarin geliyorlar

merhaba fistiklar:)

sabah bi uyandim ne göreyim heryer bembeyaz...
baya bir kar yagmis gece hic sevmem ya
kizlar buaralar istahim cok acik zor durduruyorum kendimi

ben kar severim de buz tutunca da nefret ederim. niyeyse kayip dusmek bende fobi olmus. lisedeyken ne cektim turkiye'de.. aglardim okula gitmemek icin. yokus asagi yurume yolu vardi cunku ve orasi cok pis buz tutardi. annemler de zorla yollarlardi her gun ne olursa olsun istersem kafami kirayim farketmez. ayy 1 saatte inerdim milimetrik hareketlerle. herkes dalga gecerdi. gerim gerim gerilmekten kaslarim tutulurdu dusun o kadar kasardim kendimi. niyeyse fobi gibi bir sey... simdi de esim dalga geciyor birinin koluna girmeden asla karda yuruyemiyorum diye. bazen beni birakip onden onden kosturuyor sonra donup benimle dalga geciyor :26:

benim de istahim cok acik bu arada son gunlerde ama sebebi belli regl donemi yaklasiyor

çok şükür canım benim.. resime baktımda var kar ama yinede çok değil :) ben daha beterlerini gördüğümden dolayı sanırım böyle az geldi bana :) ama dikkat edin. sende bir an önce aç alıcılarını öğren gideceğin yerleri :)

ayy dur kızz ben sana liste yazayım :)

*** yulaf kepeği ( ru sheym yada doğalsan marka aktarlarda bulabilirsin benim tercihim ru sheym in olanı )
*** buğday kepeği ( kabızlık sorunun olacak çözmek için yulaf kepeğinin yerine 1 kaşık tüketebileceksin bence almalısın ru sheym marka yine aktarlarda var )
***pınarın süt tozu ( puding olan reyonlarında var migrosun geçen birisi adesede bulmuş diğer marketlerdede olabiliyor kahve açıcı ürün değil süt tozu alıyorsun bize sadece pınarın ürünü uygun aktarlardada var ama tüketemiyoruz onlardan 200 gr. 5.50 tl falan mavi bir kabı var çıtçıtlı ambalajda)
***füme ( polonez in hindi fümesi uygun bize birde migrosun kendi ürünü uygun diğerlerinin yağ oranları uygun olmuyor. migrosun ürünü 5.45 mi ne 150 gr. polonez hindi füme 250 gramlık XL pakette 16.90 ama migrosta ya indirimde oluyor yada 1+1 oluyor yani 1 alana bir bedava şeklinde ikisinin arasında hiçbir fark yok tat yada içerik olarak ikisinide alabilirsin)
*** ton balığı ( light olanını tercih et birde hopiş demişti konsevede olanlar değilde çıtçıtlı ambalajda olan light ürünler var onlar yağda beklemiyorlar onu tercih et zaten kullanırken sonuna kadar süzeceksin yağını)
***jambon ( yine polonez yada migros ürünü uygun bize sadece)
***çemensiz pastırma ( namet ve polonez var birde apikoğlu gördüm geçen gün markette oda uygun çemen olamdan tüketeceksin dikkat et )
*** salam ( pınar delight hindi salam bize uygun olan tek salam migros fiyatıyla 4 küsürdü sanırım )
*** yoğurt ( sütaşın pembe kaplı bir yoğurdu var yağ oranı bize uygun olan )
*** peynir ( normal beyaz peynir yasak o yüzden YÖRSAN böreklik lor al. morlu bir paketi var )
----birde ÜÇGEN PEYNİR var sütaşın olması lazım pembe bir kabı var onların 1 üçgeni serbest bize günde.( arkadaki yağ oranlarında 12.5 gramında 1.5 gram yağ var yazıyor onu tüketebilirsin. iş yerinde can kurtarır dukan ekmeğinle birlikte )
*** kaşar ( karperin dilimli light kaşarı var 10 dilim falan var içinde tek tek poşetli olarak paketlenmiş. dikkat etmen gereken ambalajın üstünde light yazması. çünkü onun bir çok çeşidi var. turkuaz rengi gibi açık mavi. koyu mavisini almıyorsun o uygun değil bize diğerleride sebzeli zaten uygun değil yağ miktarları)
*** meyveli yoğurt ( sanırım yine sütaşın yoğurduydu kayısılı ve çilekli iki çeşidi var light diye yazıyor üstüne onlardan günde max. 2 adet tüketebiliyoruz. migros fiyatı 5.50 civarında 4lü olarak satılıyor zaten.)
*** ufak yoğurt ( donone çalışnaları dışarı çıkanları düşünmüş 100 gramlık paketlerde yağsız yoğurt yapmış 4 lü satılıyor 2 tl ben en son migrosa gittiğimde 1 alana 2.si yüzde elli indirimliydi bolca al çalışıyorsun yanında götürmek için çok lazım olacak. )
*** süt ( hemen her makette var süt artık pınarın gerçek yaşam yazan bir sürü var %0.15 yağlı o yada yine sütaşın %0 yağlı sütleri var onlar 2.5 tl civarında falan sütü kaşık kaşık kullanacaksın 1 2 kutu alman seni en azından bi 10 15 gün idare eder )
***kola ( light yada zero kolalar uygun ama tercihin zerolar olsun pepsi sevmem normalde ben ama pepsi max. güzelmiş)
*** ıce tea ( lipton ıce tea light ürün çıkartmış onlardan gönül rahatlığıyla tüketebilirsin. ben yerinde olsam kolanın yerine bundan alırım :) hem yanında taşıması kolay hemde ürünü istediğin kadar içebiliyorsun selülit tehlikesi olmadan)
*** maden suyu ( sodaların lightları varmış dediler aradım aradım bir tek migrosta şekersiz akmina light buldum sen yine çevrendeki marketlere bak. bulursun belki benim etrafımda pek büyük market yok çünkü. ve diğer light olmayanlar yasak )
*** aromalar ( dr.ÖTKER amcanın aromaları güzel ufak ufak 4 şişeden oluşuyor parfüm tester ı gibi mübarek. vanilyalısı limonlu acı bademli ve rom aromalı olanları var. ben acı badem dışında hepsini aldım kullanıyorum özellikle vanilyalı olanı )
*** krem tartar ( bunu almak zorunda değilsin bazı tarifleri denemek istersen tatlılarda falan kullanılıyor aktarda buldum ben ama şişede olanlarıda varmış. çay kaşığının ucuyla kullanıyorsun ben 3 tl lik aldım sanırım 2 3 yıl gider o bana)
*** mahlep ( yaptığın kreplerin yada hamur işlerinin tadını güzellştirmek ve kıvamını hoşlaştırmak amaçlı kullanacaksın yine bazı tariflerde bunuda almak zorunda değilsin ama olurda denemk istediğin tarfite varsa etrafında bulamazsan diye al bence aktardan yada bağdat baharat satan marketlerden bulursun )

*** balık için her çeşit serbest istediğin balığı alabilirsin :)
*** YUMURTA eve en çok alacağın şey :) genelde sarıları çöpe gidecek ama evde bulundurmalısın mutlaka! tariflerden sabahları yaptığın ekmeğe kadar herşeyin içinde var bu yumurta sarısı çoğunlukla kullanılmıyor ama beyazı saf protein içerdiğinden en çok tüketeceğin şey.

valla canımcım benim aklıma gelenler bu kadar sorun olursa faceten bi mesaj çak yada telefonumu yazayım oradan mesaj at ben sana söylerim neler alınır neler alınmaz diye :)

hazır bunları almışken yanına kasiyeride al çünkü evin benimki gibi uzzaksa bunları alacağın yerlere hep 3 5 alıyorsun ve sonucu benimki gibi 185 200 tl arası tutuyor üstelik evde annem gibi biri varsa otlakçılık yapıyorsa 10 gün sonra biten et ürünlerin için 100 tl lik daha alışveriş yapıcaksın :)

he unutmadan kek kalıbı muffin kalıbı ve teflon tava al kendine :) çırpma telide :) ( evde yoksa eksik tamamla çünkü birşeyler yapmak isteyipte sonradan açıkta kalma )

gamzeee buradasın aşağıda gördüm seni... hemen gel buraya ne yapıyorsun kız sen not mu alıyorsun yazdıklarımı tabi gördün fotoları hemencik yaz dukan listeni çok havalandım ben şımardım sayende :)

büşümmm çok sağoll yaaaaaaa Çok açıklayıcı olmuş kitaptan bile açıklayıcıdır eminim ki çünkü kitabpta neyi nerde bulacağım yazmıyordur o yüzden bu tarz şeyleri size sormalıyım.

Şimdi ben bunun bir çıktısını alayımm hemen :)

al al :) dedim ben sana her konuda destek olurum sana canım benim :)

bi şok geçirdim resmen.. geçmiş olsuuun. bak fadime abla benim yarama tuz bastın ama ben tam 2 gündür aday işlemleri sistemini tıklama rekoru kırdım. hangi okulda gireceğimi çok merak ediyorum ://

iyiymiş 9. hariciye koğuşu

anaaa yoğurt dedin deee aklıma geldi. bugün bir markette isim vermeyeyim isterseniz. light ton balığı gördüm. yağ olanı değil su olanıymış. öyle yazıyodu yani

güncelleme: bende alıp deneyeceğim o kadar diyet yaptım ton balığı yemedim

Son düzenleme:

cevap yazacaktim ama arada kaynamis simdi farkettim fadimetos cok gecmis olsun

Vallahi bayılmak üzereyim.Bu ne kadar hareketli bir gün.Eve hiç enerjim kalmadı.Fulyanın resimlerede de bayıldım Kartpostal gibi

Eminem sende karne almaya hak kazanmışsın bile tebrik ederim.
Eceeeeee Eminenin karnesini hazırlamak istermisin? Ayrılmayacak devam edecek ama maden hak kazanmış alsın karneciğini değil mi?

büşş valla ne yalan söyleyeyeim resimleri gördüm çok şaşırdım güzel olduğun için kilolu halinde zaten güzeldi ama şimdi fıstık gibi hatun olmuşsunn bir de birşey farkettim kız snein bacakların ne güzel ince benim bacakları gör boru gibi bir de ben sürekli elbise, etek giyiyorum baldırlarım çok iğrenç duruyorr.(

kız dukan amca diye bir sayfa var facete takip ediyor musun mutlaka takip et adam çok güzel bilgiler tarifler paylaşıyor 129 kg ile başlamış diyete 1 ayda 13 küsür kilo vermişş :)))

Bu arada kızlar Anadolu yakasında felaket yağmur var ben nasıl spora, alışverişe gidicem bilmiyorumm

cevap yazacaktim ama arada kaynamis simdi farkettim fadimetos cok gecmis olsun

çook geçmiş olsunnn
kızlar çok sagolun yarın görüşürüz sabah 8.30 da inşallah

Eceeeeee Eminenin karnesini hazırlamak istermisin? Ayrılmayacak devam edecek ama maden hak kazanmış alsın karneciğini değil mi?

karneleri artık takım kaptanları mı hazırlıyor?? yoksa takım içi motive için mi dedin :44::44:

kız ne incesi çoraptan öyle görünüyordur o benim tek derdim bacaklarım ve kollarım benim bacaklarım baldırlarım kalındır hatta dalga geçerler benle ablamlar voleybola yolladık futbolcu bacağı oldu diye adamın fotolara baktım ürün fotoğrafları paylaşmış aynen benim sana bugün dediğim ürünler :) bak ambalajları var oralarda :) güzel bir site bende melis hasırcı tercan ın face ini takip ediyorum..

kiz daha duuur benim 3 kilom daha vaaaaar aaaa ne cabuk gonderiosunuz beni valla yer kilo alirim aaa biktiniz mi benden yaaa

hellooooooo..ben geldim bebeklerim
hosgelmisiin hopisiiiim

evet baya tuttu ve hala yagiyo ciktim 20 dak yuruyusumu yaptim allahtan oglusun bugun okulu yoktu umarim persembeye erir ben de cok seviyorum kari tertemiz misgibi gelio bana asiksan da ,tekrar asik olasin gelio cok romantik yaaaa biz cikmaya basladigimizdan beri esimle birbirimize kar mujdelemeyi yaris haline getirdik cikar yururuz sarilir seyrederiz hmmmmama buz kismini ben de dusunmek bile istemiyorum cok iticiiisenin fobi haline gelmesi cok fena ama esinle beraber oldugun anlarda sorun yok saril iyice gir koluna sorun yok cok fena yaa eskilerden kalan durumlarin fobiye donusmesi uzerine yapismasi onlardan kurtulamamak
fulyaaa esim irmik tatlisi istedi aklima sen yazmistin bigun dukani sirf helva yemek icin yapabilirim die dur dedim ben de deneyim hmmmm gercekten cok guzel olduuuu nie ben daha once denemedim yaaa ama bugun kepek hakkimi yemistim sabah ekmek olarak simdi helvayla 1,5 kasik daha yemis oldum:26:ama iyi oldu yaaa mis mis ben yaparim artik
yarinda kavusuyosun annecigine ne guzel hazirliklar tamam mi mubarek hala mutfakta mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…