Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gitmeeeeee daha dur

yaa demistim dukan helva super bisi

mubarek cok da bir is yapmadi sabah oyun oynadi hep.. oglende arabayi yikadi sonra geldi bulasik yikadi o kadar. bir karis da surat son gunlerde heyheyleri ustunde. iyi durula o bardaklari dedigim icin bide bana karisma diye kukredi cok sinirimi bozuyor ama annemler geliyor diye kusemiyorum da. onlar buradayken aramizda sorun olsun istemiyorum. ama annemler bir gitsin cok pis intikam alicam bundan. cidden 2 haftadir falan surekli bir karis suratla geziyor hic benimle konusmuyor. ne zaman bir sey sorsam cevap vermeden once ya ufffff yapiyor ya da ic geciriyor. bon bon suratima bakiyor. veya hic yuzume bakmadan konusuyor falan. ne bu havalar anlamadim dogrusu ama moralim cok bozuk acikcasi. neyse 10 gun daha sabredeyim sonra cok pis kuscem.

neyseeeee, hazirliklar eh iste temizlik bitti gibi bir tek yatak odasi kaldi onu da simdi yapiyorum yavas yavas. asiri yoruldum butun gun spor yapmisim gibi :26: toto kaslarim bile agriyor egilip kalkmaktan su odayi da bitirip banyoya gircem sonra da erkenden yaticam yarin da sabah market alisverisi oglen 1'de de evden cikiyoruz karsilamak icin cok tuhaf ama hic ailem geliyor modunda degilim. sanki gelmiyorlarmis da siradan bir gunmus gibi.. yani eskiden onlarin gelecegi hafta asiri heyecanlanirdim bu sefer niyeyse tik yok :26: neyse yarin degisir tabi bu modum eminim

Son düzenleme:
menümüde yazayım kııızz ne zamandır yazmıyoruz menüü

sabah:
lorlu galeta karışımından dukan kreplerrimin yarısı
köfte

öğlen:
köfte yoğurt

akşam
1 meyveli yoğurt
1 normal yoğurt

ara:
1 adet ıce tea

cumaya kadar 1.5 kiloyu tamamlamayı planlıyorum 65 leri görmek istiyorumm kızlar... çünkü geçtiğimiz cumadan bugüne kadar 1 kg gitti bileee :) bu cuma 65 li rakamları göreceğim innnnşaaalllaaahhh.. bu arada cuma günü benim maçım var kızlar. sabahtan yazmaya çalışacağım perşembe bildirim yaparım yine ancak cuma belki giremeye bilirim şimdiden söylemiş olayım :)

mmmm....gercekten supermis kociste yediiii gene sacma biseyler denemissin falan dedi ama yedi kotu falan da diyemedi cunku guzeldi gercekten simdi bu zamansiz surat asislar havalara girmeler bence nie bilio musun bizde de oluyo ne zaman beni heycanlandiran bi durum olsa dedigin gibi anlamsiz bi suratlar falana bunlar bizim kendilerinden baska hicbisey icin heycanlanmamizi,mutlu olmamizi cekemiolar istiyolar ki hayatta tek bagimiz butun dunyamiz herseyimiz onlar olsun ,haa bi de izinde olman da sinirine dokunuo olabilir mi acep?sen 10 gun sabret sonra o zaten otomatik doner eski moduna cunku izin bitecek,anneler donecek eski duzen gelecek geri, heeeeeee cok komik, o bardak kopuklu kalmasin iyi yika, bigun walla sirf bu cumleyi sarf edebilmek icin ben de yikatacam bulasik emin degilim ama hasta masta numarasi yaparsam yikayabilir sanirim.
Diger hususa gelince yaaaa onlardan ayri kala kala sanirim o kadar alisiyoruz ki kavusmanin ne demek oldugunu,kavusmalarin mutluluk oldugun falan da unutuyoruz sanirim bizimkiler gelmio buraya ama ben Turkiye'ye giderken de hhhic oole heycanlanmiyorum hatta bu yorgunluga deger mi bile oluyorum sadece gecen sefer hani supriz yapmistim ya o yuzden heycanlandim ama 5 gun nasil gececek burda die de ilk gece yattigimda dusunmedi degilim tabii ki bu onlari sevmedigim ya da daha az sevdigim anlmina gelmio ama bizden mi biseyler eksilio ne ayni duygular maalesef zamanla tekrar yasanamio(sanirim icimizdeki cocugun buyumesinin en buyuk kaniti bu vara yoga sevinememek) bunu farketmis olmak da insani coook yaralio
kiz ne dolmusum yaaaa bak simdi sarap icmek icin bundan iyi neden mi olur bi de halil sezai acarim sonuna kadar issyaaaaaaaaan ama dukan var olmaaaaaz

Son düzenleme:

ayy emos yaa ne guzel tahlil yapmissin teshis koymussun harfiyen katiliyorum her dedigine, hem mubarek konusunda hem de su heyecanlanma olayinda. bulasik yikamasi is yapmasi falan guzel de bana karsi biraz fazla kabalasmaya basladi. uzuluyorum ama hep icime atiyorum tartisirsak annemler geldiginde sogukluk olcak onlar da cok kafalarina takarlar tonla soru falan sorarlar rahatsiz olurum diye, sirf ona istinaden hep susuyorum. mesela salona lamba almaya gitmistik gecen gun, magazaya girdik baktik ettik tam ben bir tanesini gozume kestirmistim ki buradan almayacagiz sadece fikir almaya geldik dedi. madem almayacaktik internetten de bakip fikir alabilirdik niye ciktik o zaman alisverise dedim, ama yani soylenme seklinde degil normal bir tonda. bana magazanin orta yerinde bir sesini yukseltti utancimdan yerin dibine gectim. boyle tuhaf adetler edindi son zamanlarda, seker gibi adamdi ne oldu bilmiyorum. bir iki kez neyin var bana anlatabilirsin falan konusmaya calistim ama yok bir sey depresif hissediyorum sebebi yok falan diyor. disari cikmak istemiyor sosyallesmiyor butun gun evde otursun futbol oyununu oynasin veya tv izlesin. napicam sasirdim, gelip gecici bir seydir umarim

bu arada halil sezai dinliyorum birkac gundur ben de bu hafta itunes'dan telefonuma indirmistim onu mini radyomuza bagliyorum bangir bangir hem dinliyorum hem soyluyorum hem ev isi yapiyorum

neyse sona kalan yatak odasini da bitirdim ama her yerim acayip agriyordu azicik uzanayim dedim usumeye basladim butun vucudum agriyor, cildim aciyor boyle surtununce falan. ama alisverisi yarina birakmamak icin mecbur markete gittim mubarek beni birakip eve dondu. orada bir fena oldum daha iki uc parca almistim karnim agridi midem bulandi bembeyaz olmusum aglayacaktim neredeyse. alelacele (ve yarim yamalak) bitirdim alisverisi eve geldim simdi de atesim cikiyor galiba. zamanlamaya bakar misin tam da bizimkiler gelecegi zaman... isin komik tarafi ben bu yil hic grip olmadim. en son grip oldugum zaman gecen yil mart ayiydi ve ben turkiye'deydim tum tatil boyunca cok feci hasta olup hep yatmistim. simdi yine bir mart ayi ve yine annemlerle beraberiz ve ben yine yatalak olacagim gibi gorunuyor. simdi ilacimi alip yaticam

kisacasi hem fiziksel olarak hem de psikolojikman coktum diyebilirim ben de ne bicim dolmusum yalniz yazdikca yaziyorum. daha neler neler var aslinda ya neyse, yalan dunyayi izleyip yavastan uyumaya calisayim. iyi geceleeerr

Canim yaa ne olur moralini yuksek tut biliyorum ki suan kendini tutuyor ve konusmuyorsan bu kesinlikle daha da isleri cikmaza sokup, tam annenler gelmisken ve normalde hersey yolundayken sanki onlara genelde de bi sorun var,araniz bozukmus gib yansimasindan endise duydugun icindir,ben olsam ben de oyle yapardim cunku normalde zaten cok ciddi bi sorun yok sadece bu bi donem simdi onlar sizi oyle gorurse ya da biseyler hissederse hep oylesiniz zannederler ve aksini ispat etmek cok zor onlar donunce kafasinda kurar da kurar butun anne babalar boyle yapio cunku.Sen maskeni tak ve mubarege karsi herzamanki gibi sevgi dolu ol o ayni olmasa da sen ayni Fulya ol seven anlayisli mutlu,Mubarek bu durumda ya pes eder ya da annenlerin gidisini bekler sonra normale doner ama doner emin ol ve sen annenler oldugu surece herhalukarda maskeni cikarma cunku aksi durumda daha kotu bi durum olur,daha cok uzulursun sadece sen degil annenler de.Bak hastaliklar insani zaten psikolojik olarak en gucsuz olduklari anlarda yakalio, seni gribin bu donemde bulmasinin sebebi de bu emin ol.Erkekler ne kadar yardim sever olursa olsun, hatta bulasik yikayan Mubarek bile ama onlar yalniz iki kisilik dunyalarinda oyleler birileri ki hele bunlar kadinin ailesi olursa ve ne kadar iyi iliskileri olursa olsun 10 gun ya da 5 gun bi sure beraber yasamk zorunda kalsinlar onu keyf olarak goremiolar cok aptalca ama bu gercek ayyyy sorma Fulya yaaaa benim annemler doguma gelmisti mecburen ama annem babam bi cekindiler esim cok iyidir hic sorun yapmaz onlari da sever ama booole ayni senin anlattigin gibi bi tripler sorma gitsin cok kotu hissetmistim kendimi annemlerde oyle, once kafasinda kurdular anlam veremediler ama zamanla esimi anladilar aslinda ortada bi sorun yok ama zaman zaman iyisaatte olsunlar bi ugruo bunlara iste yapicak bisey yok kendi hallerine birakmak gerekiosen elinden geleni yaptin ,cok da yoruldun ama kafani mubarege takma adi ustunde kizim o mubarek ne yapsa onunde egilecen iste ama bak sen de annenler gidince aynisini yaparsin intikamini alirsin bosver saril annenin babanin boynuna op onlari minicik fulyalariyken onlarin onlar senin hep mutlu ,gulen kizlari olacaginin hayalini kurdular onlari hayal kirikligina ugratmamak icin tak maskeni en azindan 10 gun cunku sonra ben senin gene mutlu Fulya olacagindan eminim bu gecici bi sikinti emin ol.yarin da fazla yorma kendini annenler gelince de yapacak biseyler birak calistigin icin anca yetistirdigini anlar annen hem beraber yapmak da alisveris olsun baska seyler olsun zevkli olur hem yorup da daha fazla hasta etme kendini karsilamaya giderken de siki giyin elinde de surekli sicak icecekler olsun hadi Fulyacim yaaaa topla kendini tatlim biz guclu kizlariz heeeeeee sarsiliriz ama yikilmayiz kodun mu adami oturturuz bizi dellendirmesinler dinle halil sezaini ben bu sira fetteh can da dinliyorum http://www.youtube.com/watch?v=1pPKM6kSqxQ hadi bu da benden sana gelsin bak agustosta ankarada bulusursak kafalri ceker bu gunleri konusur guleriizzz seni cok opuyorum yalan dunyayi izlediysen keyiflenmissindir

Son düzenleme:
canim benim ya seninle konusmak iyi geldi oyle yapicam maskeyi cikarmak yok 10 gun snra bakalim ne olacak. esimle ailem aslinda iyidir ama bilmiyorum ona mi bu tripler neyse gelsinler de bakalim gozum mubaregin uzerinde olacak. duzelmezse annemler bi gitsin valla onu sessizligimle doverim bebegim
atesim dusmeye basladi cok sukur, ama hala uyuyamiyorum. dizimi izliyorum kulakliklari taktim mubarek yanimda horul horul uyuyor cunku

agustosta kesinnnn bulusmaliyizzzzzzz emosuuuum

karneleri artık takım kaptanları mı hazırlıyor?? yoksa takım içi motive için mi dedin :44::44:

Püsküüt hazırlıyor hala.Ama Emine ayrılmayacağı için sen bi cicili bicili karne yapmak istermisin anlamında sordum.Hedefe ulaşınca nasılsa püsküüt yazacak.
kiz daha duuur benim 3 kilom daha vaaaaar aaaa ne cabuk gonderiosunuz beni valla yer kilo alirim aaa biktiniz mi benden yaaa

Evet senden bıktık git sen
Şakaaaaaaaaaaaaaa yaptımmmmmmmmmmmm sen hedefine ulaşama;gideme de gününü de gör Biz sensiz apcaz Emoşşşummm.

Yazdıklarınızı okudum da bu erkek milleti hakikaten hepmi aynı olur yaw.Bende son zamanlarda kimseyle toplanacak zaman bulamıyorum ama ne zaman ailem akrabalarım bize gelecek olsa evde bir buhran havası.Burnundan kıl aldırmayan gıcık bi adam.Yemin ederim bir defasın da ben bırakıcam bu adamı gelenlerle geri gidicem demiştim içimden oturup çocuk gibi ağlayasım gelmişti.Hala düşündüğümde anlam veremiyorum o günlerde yaptıklarına ama şimdi aynı şeyleri mübarek yapıyor diye görünce şaşkınlığım tavan yaptı.Bende ne kadar görgüsüz,anlayışsız,ruhsuz bi adamla evlenmişim diye kendimi yiyip bitirmişliğim çoktur.Vallahi sabah sabah o günlere gittim geldim çok canım sıkıldı gidiyorum bir bitki çayı yapıcam kendime...

Fulyacım sakın onunla yüz göz olma fazla eminim en ufak bir kelime aranızda volkanlar patlatacaktır.Sen ailenle tatlı tatlı vakit geçirmeye bak.Tabi o suratla karşında onu gördükçe o sarı saçlarından tutup yere fırlatasın gelse bileNooolurrrrrrrrrr tadının kaçmaması için elinden geldiği kadar son zamanlarda yaptıklarını hatırlamamaya çalış.....

fadime abla çokk geçmiş olsun, yeni alçıya alınmışken parmağın üstüne gezmek iyi olmadı tabii ama eminim sen ev işleri kalır diye dayanamamış kalkmışsındır, Allah şifa versin inşallah.

büşşş ya dukana daldık seni unuttuk, iyi misin sen facebook'unu dondurmuşsun, son konuştğumuzdan beri aranız nasıl nişanlınla?

geçmiş olsun beybi.... nazar değmiştir size okuyun azcık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…