Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

betüşşşş ateş almaya mı geldinnn :)) hemen nereye kaçtınn :)) diyet nasıll lahana elma vs. napıyorsun şu an?

betüşşşş ateş almaya mı geldinnn :)) hemen nereye kaçtınn :)) diyet nasıll lahana elma vs. napıyorsun şu an?

kaçmadım canım yaa site gene beni dışarı atmış..... diyet miyet yook... homili gırtlak tumba yatak mıdundayım.... kendimden neefret ediyorum üstelik....

kaçmadım canım yaa site gene beni dışarı atmış..... diyet miyet yook... homili gırtlak tumba yatak mıdundayım.... kendimden neefret ediyorum üstelik....

Ben de o moddaydım kaç gündür 2 gün diyet yapıyorum 2-3 gün sürekli yiyorum, baktım böyle olmayacak dukana başlım dedim, dünde nasıl heves ettim alışveriş yapıcam diye çarşıya inecektim bir yağmur yağdıki burda... bende yolumun üzerindeki marketten light ürünleri aldım yulaf kepeği, aroma vs burda olmayan ürünleri de çarşıya inip alıcam kitabımda gelir bugün yalayıp yutmam lazımm kitabı. Pazar günleri kendime çok güzel mamalar yapıcamm

cidden hepsi ayni
oyle yapicam canim merak etme, susuyorum gormezden geliyorum su an. o konusmadikca bir sey de demiyorum zaten isim gucum var. 2 ay once siparis ettigimiz salon koltugumuz bugun geliyor sonunda... 2 aydir pc sandalyesi disinda oturacak yerimiz yoktu dusun. yani sandalye dedigim ikeanin rahat koltuk gibi olanlarindan ama yine de sandalye yani o da tam bugunu buldu gelmek icin... neyse kv gelecek, son bi toparlamam lazim ortaligi evden cikmadan vs. kafam da biraz bulanik yapacak isler var ama bir turlu organize olamadim kaos ortami var anlayacagin. o yuzden mubarekle hic ilgilenecek halim yok. annemler gelince normal konusurum ne yapayim. bakalim o nasil davranacak annemler buradayken.
bizimkiler tr donunce de ben bunu saclarindan tutup bir o duvara bir bu duvara carparim artik saka bir yana cidden bu 10 gunde bir duzelme olmazsa benden cekecegi var, zira sabrimin sonuna gelmis bulunuyorum.

hadi bakalım sende dukancı oldun demek.... bakiim bende kendi çapımda tekrar başlıcam ama yarın inşallah.... bu gün mekiğimi çekeyimde.... az yiyerek yememem gerekenlere dikkat ederek bakıcam bir çaresine..... ooofff ooofffff yaz geldi çattı resmen ben hala aynı

iste bizim Fulyamiz hem akilli,hem sabirli ama en onemlisi GUCLUUUUUUU ve tanri kadini yartti el mi yaman bey mi hadi gorelim seni Fulyacim intikam soguk yenen bir yemekmis bekle sogusun tatlim.Isin en keyifli yani ben bu tur durumlari seviyorum cunku ciddi bi durum yok eglen tadini cikar ben Mubaregin aslinda cok iyi biri oldugunu butun kalbimle hissediyorum o ne yapiosa hepsinin sebebi senin coooook sevmesi ve anneler bile olsa kimseyle paylasamamasi paylasmak istememesi yani aslinda tek sorun birbirinizi coook sevmeniz umarim hayattaki tek sorununuz da hep ve tek bu olur,ama erkeklere de yazik yaaa karsilarinda kadin faktoru var ve kim ne derse desin biz erkeklerden ustunuz bizimle basedebilmek cok zor

Siz biksaniz da ben sizden bikmadikca burdayim bennnnn,gitmiorum isteeeeecunku hepinizi cok sevioruuum

geçmiş olsun beybi.... nazar değmiştir size okuyun azcık....
allah korusun kiz ne nazari ortada bisey yok Mubarek askini paylasamio o kadar Mubarek Fulyayi seviooooooooo,mubarek fulyayi sevio

canim yaaane demek oole kendimden nefret ediyorum flana hadi toparlan sen de dukanci oluyosun yok oooole pes etmek git al yulaf kepegini hemen basla yumurtan vardir evde bi de yagsiz yogurt diyer urunler zamanla carsi pazar yaparken kesfececeksin yavas yavas kesfederek daha keyifli oluyo ama yulaf kepegin olmazsa olmaz hadi betulcum yaaaa

Betüş ben en çok yaz gelince pişman olmaktan korkuyorumm, o yüzden daha henüz tam yaz gelmemişlen silkelenip toparlanmak lazım.

Evet betüşşş ya sende katılsan keşke bize, bende daha yulaf kepeğimi alamadım ama light ürünleri alıyorum yavaştan dolapta ayrı yer açtım bir de kendime, oraya stokluyorum ürünleri

Kızlar bilgisayardan anlayan var mı aranızda şu dukan diyet sayfaları hep blog sayfaları benim bilgisayar açmıyor yaa simlanın var ilkayın var hemde süper tarifler var blog sayfası açılıyor ama sayfa boşş

dukana hazır değilim kitabını almıştım biraz okuyayım belkim haftaya bende dukancan olurum....

Betüş ben en çok yaz gelince pişman olmaktan korkuyorumm, o yüzden daha henüz tam yaz gelmemişlen silkelenip toparlanmak lazım.

valla bu gün hava ışıl ışıl yaz gelmiş gibi hissettim göbeğeme bakınca içim karardı

emoooooo fullyyyyyyyyy istanbul da hava böyle güzellerim..ağaçlara tikkat!!!

Eklentiler

• $100_4557.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleyen: Moderatör:

katıldım gitti yarın dukancan olarak aranızdayım beybileeer.... aaaayyyhhh.... defnenin bloğuna baktım gaza geldim valllahh... yarebbim Allah ım olsun artık inşallah.... şimdi ben yarın için ne alayım bacılar.... bana hızlı bir ön bilgi veercek var mı :) Allah ım gaz olmasa ne yapardım beenn

ayyy hepiciğinizi bildirim manyağı yaptım..ne kadar konuşmuşsunuz be ya!..

[

fulyaaaaaa emooooo tek tek cevap yazmak istemedim, zira yazılacak çok şey var..yavrularım ben geçen benim şişkonun yaptığını anlatmıştım ya size..intikamımı alırım demiştim..Allah büyük canlarım , nasıl düştü elime bir bilseniz..hasta olmuş, doktora gitti şimdi..akşamdan beri "hastayım hopiş, burnum akıyo hopiş, çay yap hopiş"..olduuuuuu dedim..(intikam soğuk yenen bir yemektir)nasıl düştün elime şimdi..bende geçen gün sana muhtaç olmuştum ama tınmadın??adam bi kaldı böyleo yüzden sabredin canlarım, sabredin güllerim (dukandan esinlendim) yüce adalet muhakkak tecelli ediyor, benimki çok kısa bir sürede tecelli etti ama..neyse..sonuçta intikamımı aldım yanii.nihahahaaaaaaaa

hee burada hastalık olayı var tabii, intikamım çok uzun sürmeyecek ama sonuçta aldımm mı ??aldımmm

ayy birde o durum var demi??akrabalar gelince surat asmalar, tripler falan..ama biz onu aştık canım..tabii o da benim özverimle oldu ama neyse..bu durumdada biraz sabır gerekiyor..sen onunkilere güzel muamele edince o da seninkilere yapıyor aynısını..biraz zaman yanii

selam kızlar geçmişi okuyamadım birazdan dr gidicem parmagımın alçısı çıktı .o kadar üzerinde gezinirsem olacagı buydu
fadimeeeee ben sana demedimmi kocanı dinleme, git doktora diyebak parmağın ne durumda şimdi.keşke zamanında gitseydinde şimdiye çoktan iyileşmişti..off bu adamların hepsi aynı yahu

çok sevindim betüşş, o zaman beraber başlayalımm, bak benim haftaya doğum günüm var ben acaba ertelesemmi diye düşündüm ama erteledikçe şişiyorum ya öyle bir beynim var kı dukana başlayana kadar az biraz normal diyetle kilo vereyim diyorum beynim dukana şartlanmış ya normal diyete de konsantre olamıyorum.

Arada güzl tarifler de deneyelim de sıkılmayalım diyetten :))

betüş önce test yap dukan amcanın sitesinden benim atak 4 gün çıktı sende bak bakalım senin kaç çıkıyor buse ve emine gibi sp günlerimizde aynı olur sıkılmayız hemm :)

2-3 sayfa önce büşra yazdı bana alışveriş listesi sen kendine uygun olanları alırsın. ben mesela hindi füme sevmem almadım, buğday kepeği ve tatlandırıcımı alırsam diğerleri kolay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…