- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.161
kız öyle değil..hani olumsuz bir durumlar var diyordun ya..o yüzden kk girmek istemiyorum diyordun..onları sordum:26:gibi gibiiii iş biter mi yahuuu.... Aman bitmesin para lazım zaten :)
kız öyle değil..hani olumsuz bir durumlar var diyordun ya..o yüzden kk girmek istemiyorum diyordun..onları sordum:26:
Noraaa fena halde gaza gelmiş durumdayım valla... yapalım bunu... arkadaş yazıyo msnden onun kardeşleri çok şişmandı onlarda dukan yaptı dedi... kızları bir gör aşırı şişmandılar şimdi tığ gibiler....
iyi diyelim iyi olsun be canım.. bugün iyi bir gündü ama çok şükür :) büş'ün morali iyi olaydı çok daha iyiydi ama :/
fadime abla çokk geçmiş olsun, yeni alçıya alınmışken parmağın üstüne gezmek iyi olmadı tabii ama eminim sen ev işleri kalır diye dayanamamış kalkmışsındır, Allah şifa versin inşallah.
büşşş ya dukana daldık seni unuttuk, iyi misin sen facebook'unu dondurmuşsun, son konuştğumuzdan beri aranız nasıl nişanlınla?
Emine sen online iken sana sorayım yumurta yiyebiliyoruz ya sarısını da yiyebiliyor muyuz?
katıldım gitti yarın dukancan olarak aranızdayım beybileeer.... aaaayyyhhh.... defnenin bloğuna baktım gaza geldim valllahh... yarebbim Allah ım olsun artık inşallah.... şimdi ben yarın için ne alayım bacılar.... bana hızlı bir ön bilgi veercek var mı :) Allah ım gaz olmasa ne yapardım beenn
çok sevindim betüşş, o zaman beraber başlayalımm, bak benim haftaya doğum günüm var ben acaba ertelesemmi diye düşündüm ama erteledikçe şişiyorum ya öyle bir beynim var kı dukana başlayana kadar az biraz normal diyetle kilo vereyim diyorum beynim dukana şartlanmış ya normal diyete de konsantre olamıyorum.
Arada güzl tarifler de deneyelim de sıkılmayalım diyetten :))
betüş önce test yap dukan amcanın sitesinden benim atak 4 gün çıktı sende bak bakalım senin kaç çıkıyor buse ve emine gibi sp günlerimizde aynı olur sıkılmayız hemm :)
2-3 sayfa önce büşra yazdı bana alışveriş listesi sen kendine uygun olanları alırsın. ben mesela hindi füme sevmem almadım, buğday kepeği ve tatlandırıcımı alırsam diğerleri kolay.
emoooooooooooooooo fullyyyyyyyyyyy hilaallllllllllll fadimeeeeeeeeeeee ve hopişşşş için geliyooooooooo
Anlamaz ki Öküz! - YouTube
son ses dinleyin!!
büşşş gördümm senibak betüşte başlıyor dukana nerdeyse bu sayfanın hepsi dukancan oldu çıktı
bu arada canım senin durumlar noldu senin mübarekle aran nasıl?
anammm daha geçen uzuuuuuuuuuuun bir liste yaptım ürünlerin adına :)geçmişe dönn betüşümmm.. :) hoşgeliverdin aramıza..
tarifleri deneyin vede şu var evde yaptığınız neredeyse her yemek uygun oluyor dukana :)çünkülüm sebze günleri etli sebzeli yiyorsun ee zaten tamda türk mutfağı :) etsiz yemek nerede evdede rahat rahat yersiniz herşeyi yapıp yanınıza alacağınız on yüz bin milyon tane tarif var :) sıkılmak ne kelime artık böööyle kendinizi mutfakta aşçı pilajda manken hissedeceksiniz
kızlar nasılsınız?? ben eh işte biraz iyi biraz kötü. ben ayrıldık dedikçe o kabul etmiyor . işim zor. yarın gelecekmiş gelmesin istemiyorum. birde içimde bir korku dün gece içmiş içmiş baradık konuştuk sarhoş kafa ölmek istiyorum falan dedi. ağladı etti. içim parçalanıyor çünkü deli gibi seviyorum ama yaptığını kabullenemiyorum güvenmedende ilişki yürümez sarhoş marhoş söz aldım ağzından kendine dikkat edeceksin karşımda sağlam göreceğim seni diye. dakika bir gol bir fenalaştı buev arkadaşını aradım gitti baktı falan bende fena oldum tabi öyle karşımda görünce.. karşısında ağlamadım ama bütün gece ağladım bir sigara yaktım uzuuuuuuuun zaman sonra iyi geldimi bilmiyorum onun başımı döndürmesi ile uyuya kalmışım. moralim alt üst durumda şuanda yarın gelecek ve ben ne yapacağım b,lmiyorum karşısında güçlü durmam lazım affetmeyeceğim diyorum ama bilemiyorum. affedersem kendimi affetmem daha sonrasında. ve yine tekrar edecek diye korkuyorum olaylar offfki ne off... neyse ben kalkıp kargoya gideyim sabah oriflame siparişlerim gelmişti ( onun adına girmiştim yaaa ) ama adam yanlış zili mi çaldı ne yaptıysa artıkın kağıt bırakmışlar posta kutusuna gitmişler. sabah kahvaltıdan önce gittim ama araçtaymış 1 saate gelir dediler. onu alıp geleyim.. moralim bozuk her saniye zırıldayacak gibiyim...
emoooooooooooooooo fullyyyyyyyyyyy hilaallllllllllll fadimeeeeeeeeeeee ve hopişşşş için geliyooooooooo
son ses dinleyin!! [/QUOUTE]
Anaammm vallahi de doğru dedi kadın.O Aldığım pasta malzemelerinin kargosu geldi dün.Gittim evde gösteriyorum hııı iyi diyo sadece:)))))))))))))) Oküzzzzzzz anlamaz ki o:)))))))))))
anlamaz anacım anlamaz..seninkini bilmem ama öküzse anlamıyorlar
ay hopiiis cok fenasin yaaa havayi gectim de istanbulu gorunce kendimden gectim yaaaaemoooooo fullyyyyyyyyy istanbul da hava böyle güzellerim..ağaçlara tikkat!!!
puhahahhahahha cok komiiikemoooooooooooooooo fullyyyyyyyyyyy hilaallllllllllll fadimeeeeeeeeeeee ve hopişşşş için geliyooooooooo
son ses dinleyin!!
ay gamze kusura bakma gec cevap icin yaaEmine sen online iken sana sorayım yumurta yiyebiliyoruz ya sarısını da yiyebiliyor muyuz?
sen hazirsan biz de haziriz bebaaaaaaam sor istedigin kadar arkandayiz yuru be Gamze kim tutar seni[SUB]Kızlarr ben kaçarrrrrrrrdün yağmurdan dolayı yapamadığım alışverişimi yapayım dıyorumm, yarın başlıyorum dukana, hazır olun sorumlarımla yarın başınızı şişireceğimmmm [/SUB]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?