- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.181
canım ben tam anlamadım sorunu ama ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI YAPSIN BU ARALAR BENİM KAFAMDA ÇOK KARIŞIK KARDEŞİMİN DURUMU YÜZÜNDEN ARTIK EŞİMDENDE ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM .ummmmmuuuuuuuutttt buuuulluuuuutttt... son dakika yaa :) helal aslanlara.. çok sevindim akşam varyaa böyyyleee bi bağırdımki.. son dakika yaa son saniyeler hatta
evet canım kısmen inzivaya çekileyim dedim ama olmuyor ayrılığı kabul etmiyor :S yarın ankaraya gelecekmiş gelme boşuna dedim. çünkü artık güvenmeyeceğimi anladım. olmayacak yani. aklıma bana dedikleri ve yaptığı şey geldikçe içim parçalanıyor hala. 8 ay geçmiş ama ben 2 mesaj görünce darmadağın oluyorsam demekki olayın üstünden 8 yılda geçse ben güvenmediğim için yine böyle olacağım.. anlayacağın ağla ağla ağla helak oldum... ama şunu söyleyeyim sana gamzemmm bu evrede bile dukan yüzümü güldüren tek şey!!!
yumurtanın beyazı sınırsız serbest tatlım ama sarısında kolestrol var olduğu için günde 1 yada 2 taneden fazla tüketmemek gerekiyor. tabi kolestrol nema probleme diyorsan onuda yiyebilirsin :)
anammm daha geçen uzuuuuuuuuuuun bir liste yaptım ürünlerin adına :)geçmişe dönn betüşümmm.. :) hoşgeliverdin aramıza..
tarifleri deneyin vede şu var evde yaptığınız neredeyse her yemek uygun oluyor dukana :)çünkülüm sebze günleri etli sebzeli yiyorsun ee zaten tamda türk mutfağı :) etsiz yemek nerede evdede rahat rahat yersiniz herşeyi yapıp yanınıza alacağınız on yüz bin milyon tane tarif var :) sıkılmak ne kelime artık böööyle kendinizi mutfakta aşçı pilajda manken hissedeceksiniz
hopişş bu banada gelsinmi yaa :) öküz her yerde öküz...
kızlar nasılsınız?? ben eh işte biraz iyi biraz kötü. ben ayrıldık dedikçe o kabul etmiyor . işim zor. yarın gelecekmiş gelmesin istemiyorum. birde içimde bir korku dün gece içmiş içmiş baradık konuştuk sarhoş kafa ölmek istiyorum falan dedi. ağladı etti. içim parçalanıyor çünkü deli gibi seviyorum ama yaptığını kabullenemiyorum güvenmedende ilişki yürümez sarhoş marhoş söz aldım ağzından kendine dikkat edeceksin karşımda sağlam göreceğim seni diye. dakika bir gol bir fenalaştı buev arkadaşını aradım gitti baktı falan bende fena oldum tabi öyle karşımda görünce.. karşısında ağlamadım ama bütün gece ağladım bir sigara yaktım uzuuuuuuuun zaman sonra iyi geldimi bilmiyorum onun başımı döndürmesi ile uyuya kalmışım. moralim alt üst durumda şuanda yarın gelecek ve ben ne yapacağım b,lmiyorum karşısında güçlü durmam lazım affetmeyeceğim diyorum ama bilemiyorum. affedersem kendimi affetmem daha sonrasında. ve yine tekrar edecek diye korkuyorum olaylar offfki ne off... neyse ben kalkıp kargoya gideyim sabah oriflame siparişlerim gelmişti ( onun adına girmiştim yaaa ) ama adam yanlış zili mi çaldı ne yaptıysa artıkın kağıt bırakmışlar posta kutusuna gitmişler. sabah kahvaltıdan önce gittim ama araçtaymış 1 saate gelir dediler. onu alıp geleyim.. moralim bozuk her saniye zırıldayacak gibiyim...
Noraa söyledi sağolsun, hemen buluverdim listeyi :) kaçar mııı.... hadi bakalım mutfakta aşçı plajda seksüüü olmaya varım bende....
büşracım sen anlatmadığın için bende sormadım ama madem anlatmışsın hopiş ablanda bir-iki kelam etmeden duramaz
daha öncede böylesi olaylarla birkaç kere karşılaştım, hem bu topikte, hemde normal hayatda..teyzemin kızıydı böyle bir durum yaşayan, evliydi hemde, çocukları vardı.affetti ve birdaha hiç yaşanmadı.ama sorsan şimdi "güveniyormusun" diye güvenmiyor.o adam onun gözünde mimli durumda.aynı işyerinde çalışıyorlar, aynı işi yapıyorlar ama adama gü-ven-mi-yor..çocukları var diye affetti , onlar için katlanıyor ama durum bu canım.
bir örnek daha verirsem yine bir akraba (ulen bizim ailede ne ekşınlı bir aileymiş).onunda çocuğu vardı, eşi aldattı..affetti tekrar aldattı.sonuç,boşandılar..
demem o ki büşram tekrar aldatabilirde, aldatmayabilirde.bir genelleme yapamayız.ama önemli olan sen hiçbirşey olmamış gibi geçmişe sünger çekip hayatına devam edebilecekmisin??sen ona tekrar güvenebilecekmisin??önemli olan bu..haa, "çok seviyorum" diyerek kendini şartlama sakın..kimse bulunmaz hint kumaşı değil..
büşra canım bu aşk meşk işleri çok zor be kuzummseni o kadar iyi anlıyorum ki inan...
burda kımse sana tekrar başla ya da bitir demez, diyemez en iyisini sen bilirsin ama şunu diyebilirim ki araya güven gibi büyük bir problem girmiş, eğer kendine o gücü görüyorsan iyice düşün sadece kalbinle değil ilerisine de düşünerek mantığınla karar ver.. Hakkında inşallah en hayırlısı olur.. bence mübareğin yanına gelmesi iyi olur, bu konular öyle telefonda konuşulacak konular değil, yüz yüze gelin aklından ne geçiyorsa söyle, en iyisi yüz yüze konuşmak canım, gerçi ben erkek arkadaşımla aramızda sorun varken yüz yüze görüşmek istemiyordum çünkü teldeki gibi tavır mavır yapamıyorum yanına gittim mi hemen yelkenleri suya indiriyorum.barışmıcam şöyle tavır yapıcam böyle tavır yapıcam diye diye giderken yanına bir bakıyorum barışmışız bilee
kizlar nedir bizim erkeklerden cektigimiz ya...
resmen herkesin bir derdi var....mutlu olan yok mu ya aranizda
icim skliyor...ben de benimkini pazartesi kesin görürüm offff okula gidesim yok resmen...
canım ben tam anlamadım sorunu ama ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI YAPSIN BU ARALAR BENİM KAFAMDA ÇOK KARIŞIK KARDEŞİMİN DURUMU YÜZÜNDEN ARTIK EŞİMDENDE ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM .
KARDEŞİM ÇIKMAZIN İÇİNDE AİLE DESEN YOK GİBİ .KARDEŞİMİN 2.EVLİLİGİ İLK EVLİLİGİ AMCAMIN OGLUYLAYDI SEVMEDEN BABAMIN BASKISIYLA EVLENDİ
BABAM KARDEŞİMİ BODRUMA KİTLEYİP GECE ORDA YATIRMIŞ BEN YOKTUM O ARALAR BURDA .ANLATTIKÇA İÇİM SIZLIYOR
ŞİMDİDE TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAK İSTEMİYOR
evet canım kısmen inzivaya çekileyim dedim ama olmuyor ayrılığı kabul etmiyor :S yarın ankaraya gelecekmiş gelme boşuna dedim. çünkü artık güvenmeyeceğimi anladım. olmayacak yani. aklıma bana dedikleri ve yaptığı şey geldikçe içim parçalanıyor hala. 8 ay geçmiş ama ben 2 mesaj görünce darmadağın oluyorsam demekki olayın üstünden 8 yılda geçse ben güvenmediğim için yine böyle olacağım.. anlayacağın ağla ağla ağla helak oldum... ama şunu söyleyeyim sana gamzemmm bu evrede bile dukan yüzümü güldüren tek şey!!!
yumurtanın beyazı sınırsız serbest tatlım ama sarısında kolestrol var olduğu için günde 1 yada 2 taneden fazla tüketmemek gerekiyor. tabi kolestrol nema probleme diyorsan onuda yiyebilirsin :)
anammm daha geçen uzuuuuuuuuuuun bir liste yaptım ürünlerin adına :)geçmişe dönn betüşümmm.. :) hoşgeliverdin aramıza..
tarifleri deneyin vede şu var evde yaptığınız neredeyse her yemek uygun oluyor dukana :)çünkülüm sebze günleri etli sebzeli yiyorsun ee zaten tamda türk mutfağı :) etsiz yemek nerede evdede rahat rahat yersiniz herşeyi yapıp yanınıza alacağınız on yüz bin milyon tane tarif var :) sıkılmak ne kelime artık böööyle kendinizi mutfakta aşçı pilajda manken hissedeceksiniz
hopişş bu banada gelsinmi yaa :) öküz her yerde öküz...
kızlar nasılsınız?? ben eh işte biraz iyi biraz kötü. ben ayrıldık dedikçe o kabul etmiyor . işim zor. yarın gelecekmiş gelmesin istemiyorum. birde içimde bir korku dün gece içmiş içmiş baradık konuştuk sarhoş kafa ölmek istiyorum falan dedi. ağladı etti. içim parçalanıyor çünkü deli gibi seviyorum ama yaptığını kabullenemiyorum güvenmedende ilişki yürümez sarhoş marhoş söz aldım ağzından kendine dikkat edeceksin karşımda sağlam göreceğim seni diye. dakika bir gol bir fenalaştı buev arkadaşını aradım gitti baktı falan bende fena oldum tabi öyle karşımda görünce.. karşısında ağlamadım ama bütün gece ağladım bir sigara yaktım uzuuuuuuuun zaman sonra iyi geldimi bilmiyorum onun başımı döndürmesi ile uyuya kalmışım. moralim alt üst durumda şuanda yarın gelecek ve ben ne yapacağım b,lmiyorum karşısında güçlü durmam lazım affetmeyeceğim diyorum ama bilemiyorum. affedersem kendimi affetmem daha sonrasında. ve yine tekrar edecek diye korkuyorum olaylar offfki ne off... neyse ben kalkıp kargoya gideyim sabah oriflame siparişlerim gelmişti ( onun adına girmiştim yaaa ) ama adam yanlış zili mi çaldı ne yaptıysa artıkın kağıt bırakmışlar posta kutusuna gitmişler. sabah kahvaltıdan önce gittim ama araçtaymış 1 saate gelir dediler. onu alıp geleyim.. moralim bozuk her saniye zırıldayacak gibiyim...
emoooooooooooooooo fullyyyyyyyyyyy hilaallllllllllll fadimeeeeeeeeeeee ve hopişşşş için geliyooooooooo
Anlamaz ki Öküz! - YouTube
son ses dinleyin!!
fulyaaaaaa emooooo tek tek cevap yazmak istemedim, zira yazılacak çok şey var..yavrularım ben geçen benim şişkonun yaptığını anlatmıştım ya size..intikamımı alırım demiştim..Allah büyük canlarım , nasıl düştü elime bir bilseniz..hasta olmuş, doktora gitti şimdi..akşamdan beri "hastayım hopiş, burnum akıyo hopiş, çay yap hopiş"..olduuuuuu dedim..(intikam soğuk yenen bir yemektir)nasıl düştün elime şimdi..bende geçen gün sana muhtaç olmuştum ama tınmadın??adam bi kaldı böyleo yüzden sabredin canlarım, sabredin güllerim (dukandan esinlendim) yüce adalet muhakkak tecelli ediyor, benimki çok kısa bir sürede tecelli etti ama..neyse..sonuçta intikamımı aldım yanii.nihahahaaaaaaaa
hee burada hastalık olayı var tabii, intikamım çok uzun sürmeyecek ama sonuçta aldımm mı ??aldımmm
ayy birde o durum var demi??akrabalar gelince surat asmalar, tripler falan..ama biz onu aştık canım..tabii o da benim özverimle oldu ama neyse..bu durumdada biraz sabır gerekiyor..sen onunkilere güzel muamele edince o da seninkilere yapıyor aynısını..biraz zaman yanii
kiyamam ben sana busram ya oiyne desem bos uzulme desem de insan hic uzulmez mi. olayi tam olarak bilmiyorum tabi ama olmeyi isteyecek kadar pisman olduguna gore o da aklini basina alir diyecegim ama acik acik soyleyeyim canim kendimi senin yerine koyuyorum da.. affetmezdim demeyeyim, cunku affedebilirim seviyorsam. ama artik ona guvenemezdim. zamanla o guven de tekrar kurulur tabi ama bu benim icin COK uzun bir zaman olurdu cunku zaten genelde de guven problemi yasayan biriyim. iliski devam etse de tadi kalmazdi cunku nereye gitse hep icime bir kurt duserdi boyle boyle de nereye kadar gider... bilemiyorum canim kendin icin en dogru oldugunu dusundugun seyi yap kararin ne olursa olsun biz hep senin arkandayiz.
hahaaayytannemle izledik
ohhhhhh canima degsin iyi yapmissin, elinden geleni ardina koyma hopisim
demek akraba gelince surat asma olayi baya bilinen bir durummus :44: ben de sadece benimkine ozel zannediyordum. sabah hepten cosmustu biraz tartistik. ama simdi iyi, babamla mac izliyorlar bira iciyorlar oh degmeyin keyiflerine. sohbet muhabbet, yuzu gulmeye basladi hafiften. ama hala 100% kendisi gibi degil yani bu acikca goruluyor. neyse gozlemlerime devam ediyorum bakalim ne olacak birkac gun icinde bir gelisme olacak mi...
bu arada 2 aydir bekledigimiz koltugumuz geldiiiiiiiiiiiiii yasasinsandalye tepesinde yasamaktan bikmistik soyle uzun oturup tv izlemeyeli aylar oldu beyaaaw
oyy annenlere kavuştun nihayethahaaayytannemle izledik
ohhhhhh canima degsin iyi yapmissin, elinden geleni ardina koyma hopisim
demek akraba gelince surat asma olayi baya bilinen bir durummus :44: ben de sadece benimkine ozel zannediyordum. sabah hepten cosmustu biraz tartistik. ama simdi iyi, babamla mac izliyorlar bira iciyorlar oh degmeyin keyiflerine. sohbet muhabbet, yuzu gulmeye basladi hafiften. ama hala 100% kendisi gibi degil yani bu acikca goruluyor. neyse gozlemlerime devam ediyorum bakalim ne olacak birkac gun icinde bir gelisme olacak mi...
bu arada 2 aydir bekledigimiz koltugumuz geldiiiiiiiiiiiiii yasasinsandalye tepesinde yasamaktan bikmistik soyle uzun oturup tv izlemeyeli aylar oldu beyaaaw
null Kızlar günaydınnnnnn bugün itibariyle dukana başlamış bulunuyorumm
dün gittim bazı malzemelerimi aldım, ama hala eksiklik var gibi, akşam eve gidince kendime dukan usulü kurabiye yaptım :))
bugün öğle menüsünde light ton balığı düşündüm ama bulamadım lightını kurabiyelerimi öğlen yiycem :)) akşam da light ton balığı aramaya çıkıcam :)))
şimdi bugünün ilk sorusu geliyor :) atakta zero cola içebiliyor muyuz?
evli degilsen sevmiyorsan hayatını zindan etme bence hiç bir erkek için degmezgüvenemediğim için 8 ay geçmesine rağmen hala darmadumanım içim acıyor ve ben her yaptığına kadar güvensizlik var. sevdiğini biliyorum onca yaptığıma rağmen seviyor evet seviyorum evet ama affedemiyorum
bende öyle canım geçen sefer bile o sinirle tekme tokat dövdüm sonrada kokusunu alınca hoooop affettimşimdi dayanamıyorum ama kendimi affedemiyorum
sorma canım yaa hepsi aynı.. hepsinin köküne kibrit suyu.....şimdi kendi yok allahı var normal zamanda iyidir yani huyu suyu normal biraz fazla kıskanç... bazen fazla fazla geliyor üstüme ama yinede normalde dışarıdaki serserilerle kıyas bile yapmam. ama bir hata yaptı seviyorum da hemde köpek gibi ama yaptığını hazmetmem mümkün değil. hiç bir şekilde affı yok. affettim 8 ay sonra bir mesajı gördüm geçmişe dair ve yerle bir oldum.. demekki güvenemiyorum ve benbim için bir ilişkide güven yoksa herşey bitmiştir...
kardeşin için çok üzüldüm canım yaaben evli değilim ama 7 yıl ya dile kolay evli gibi resmen..
o halde benden de ilk cevap geliyor yesssss :):) ama selülit varsa 1 tane kutu dan fazla içme derim.
Menünü her akşam tam olarak yaz buraya :) takip edeceğim seni.
Kızlar günaydın :) derse gitmedim yine kafam kaldirmaz diye evde uzaniyorum valla.
PERŞEMBE BİLDİRİMİ 66.2
1.2 gitti bugün kahvalti yapar yürüyüşe giderim akşama idman var yarın da maçım :) yarın sabaha 300 gram verip bu haftayi 65.9 ile kapatmak istiyorum :):):)
arada bakıyorum size başka sayfada oturma grubu modelleri bakıyorumFadime nasılsın.Alttan alttan bakıyorsun Bacım:)Kardeşinin durumlar nasıl? Düzeltebildiler inşallah.:18:
arada bakıyorum size başka sayfada oturma grubu modelleri bakıyorum
oturma odamdaki çekyatları mutfagıma götürüp bu odaya yeni alıcam güzel model arıyorum
kardeşim aynı kadın tam bela olmıuş
Kızlar bugünkü menümm şu şekilde, dukancılar bir yanlışlık var ise söyleyin lütfen..
SABAH
1 yumurta
1 dukan kurabiyesi (gönül isterki 3-4 tane yiyeyimama hakkımı öğleye sakladım :))
2 kaşık lor
ÖĞLE
2 dukan kurabiyesi
1 light peynir
AKŞAM
Tavuk sote
1 kase yoğurt
1 bardak zero cola
Ara: 1 bardak kakaolu süt (eğer atakta izin var diyorsanız bunu içicem yoksa menüden çıkarırım)
Spor: 25+25 dk yürüyüş
Yeşilçay: 2 bardak
Su: 5 bardak.
Öğlen menüm çok az oldu ama light ton balığı bulaadım akşam aramaya çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?