Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

canım ben tam anlamadım sorunu ama ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI YAPSIN BU ARALAR BENİM KAFAMDA ÇOK KARIŞIK KARDEŞİMİN DURUMU YÜZÜNDEN ARTIK EŞİMDENDE ŞÜPHELENMEYE BAŞLADIM .

KARDEŞİM ÇIKMAZIN İÇİNDE AİLE DESEN YOK GİBİ .KARDEŞİMİN 2.EVLİLİGİ İLK EVLİLİGİ AMCAMIN OGLUYLAYDI SEVMEDEN BABAMIN BASKISIYLA EVLENDİ

BABAM KARDEŞİMİ BODRUMA KİTLEYİP GECE ORDA YATIRMIŞ BEN YOKTUM O ARALAR BURDA .ANLATTIKÇA İÇİM SIZLIYOR
ŞİMDİDE TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAŞAMAK İSTEMİYOR

Noraa söyledi sağolsun, hemen buluverdim listeyi :) kaçar mııı.... hadi bakalım mutfakta aşçı plajda seksüüü olmaya varım bende....

güvenemediğim için 8 ay geçmesine rağmen hala darmadumanım içim acıyor ve ben her yaptığına kadar güvensizlik var. sevdiğini biliyorum onca yaptığıma rağmen seviyor evet seviyorum evet ama affedemiyorum

bende öyle canım geçen sefer bile o sinirle tekme tokat dövdüm sonrada kokusunu alınca hoooop affettim şimdi dayanamıyorum ama kendimi affedemiyorum

kizlar nedir bizim erkeklerden cektigimiz ya...
resmen herkesin bir derdi var....mutlu olan yok mu ya aranizda
icim skliyor...ben de benimkini pazartesi kesin görürüm offff okula gidesim yok resmen...

sorma canım yaa hepsi aynı.. hepsinin köküne kibrit suyu..... şimdi kendi yok allahı var normal zamanda iyidir yani huyu suyu normal biraz fazla kıskanç... bazen fazla fazla geliyor üstüme ama yinede normalde dışarıdaki serserilerle kıyas bile yapmam. ama bir hata yaptı seviyorum da hemde köpek gibi ama yaptığını hazmetmem mümkün değil. hiç bir şekilde affı yok. affettim 8 ay sonra bir mesajı gördüm geçmişe dair ve yerle bir oldum.. demekki güvenemiyorum ve benbim için bir ilişkide güven yoksa herşey bitmiştir...

kardeşin için çok üzüldüm canım yaa ben evli değilim ama 7 yıl ya dile kolay evli gibi resmen..

kiyamam ben sana busram ya oiy ne desem bos uzulme desem de insan hic uzulmez mi. olayi tam olarak bilmiyorum tabi ama olmeyi isteyecek kadar pisman olduguna gore o da aklini basina alir diyecegim ama acik acik soyleyeyim canim kendimi senin yerine koyuyorum da.. affetmezdim demeyeyim, cunku affedebilirim seviyorsam. ama artik ona guvenemezdim. zamanla o guven de tekrar kurulur tabi ama bu benim icin COK uzun bir zaman olurdu cunku zaten genelde de guven problemi yasayan biriyim. iliski devam etse de tadi kalmazdi cunku nereye gitse hep icime bir kurt duserdi boyle boyle de nereye kadar gider... bilemiyorum canim kendin icin en dogru oldugunu dusundugun seyi yap kararin ne olursa olsun biz hep senin arkandayiz.

emoooooooooooooooo fullyyyyyyyyyyy hilaallllllllllll fadimeeeeeeeeeeee ve hopişşşş için geliyooooooooo

Anlamaz ki Öküz! - YouTube

son ses dinleyin!!

hahaaayyt annemle izledik

ohhhhhh canima degsin iyi yapmissin, elinden geleni ardina koyma hopisim

demek akraba gelince surat asma olayi baya bilinen bir durummus :44: ben de sadece benimkine ozel zannediyordum. sabah hepten cosmustu biraz tartistik. ama simdi iyi, babamla mac izliyorlar bira iciyorlar oh degmeyin keyiflerine. sohbet muhabbet, yuzu gulmeye basladi hafiften. ama hala 100% kendisi gibi degil yani bu acikca goruluyor. neyse gozlemlerime devam ediyorum bakalim ne olacak birkac gun icinde bir gelisme olacak mi...

bu arada 2 aydir bekledigimiz koltugumuz geldiiiiiiiiiiiiii yasasin sandalye tepesinde yasamaktan bikmistik soyle uzun oturup tv izlemeyeli aylar oldu beyaaaw

koltuğun hayırlı olsun güle güle otur canım benim :)

söylediklerinde haklısın canım bende öyle düşünüyorum birde ayrı gayrı şehirlerde güven problemin varsa hepten beter oluor ilişki o yüzden sevsemde bitmesi bizim için daha hayırlı. ardımda olduğunuzu biliyorum sizlerle dertleşmek konuşmak hoşuma gidiyor hepiniz iyiki varsınız...

oyy annenlere kavuştun nihayetçoook selamlarımı ilet, hopiş "hoşgeldiniz" diyor desen mübareği takma kafana fulişim, eve misafir gelmesi her erkeği (veya kadını, hatta çocukları) biraz tedirgin eder.bak yarın biraz daha relaks olacak.sen bugünlerin keyfini çıkarmaya bak, topu topu 10 gün kalacaklar değilmi, 10 gün dediğin nedir ki, sonrası yine özlem, yine skype

koltuğunda güle güle otuuuuuur, yat kalk zıpla..ne istiyorsan yap işte.eve yeni birşeyler almak her zaman beni mutlu etmiştir

Kızlar günaydınnnnnn bugün itibariyle dukana başlamış bulunuyorumm

dün gittim bazı malzemelerimi aldım, ama hala eksiklik var gibi, akşam eve gidince kendime dukan usulü kurabiye yaptım :))

bugün öğle menüsünde light ton balığı düşündüm ama bulamadım lightını kurabiyelerimi öğlen yiycem :)) akşam da light ton balığı aramaya çıkıcam :)))

şimdi bugünün ilk sorusu geliyor :) atakta zero cola içebiliyor muyuz?

o halde benden de ilk cevap geliyor yesssss :):) ama selülit varsa 1 tane kutu dan fazla içme derim.

Menünü her akşam tam olarak yaz buraya :) takip edeceğim seni.

Kızlar günaydın :) derse gitmedim yine kafam kaldirmaz diye evde uzaniyorum valla.

PERŞEMBE BİLDİRİMİ 66.2
1.2 gitti bugün kahvalti yapar yürüyüşe giderim akşama idman var yarın da maçım :) yarın sabaha 300 gram verip bu haftayi 65.9 ile kapatmak istiyorum :):):)

günaydın kızlar
dün den beri epey yazmışsınız,hepsini okuyamadım
perşembe bildirimleri başlamış

PERŞEMBE BİLDİRİMİ 63,5

GEÇEN HAFTA 64,5
1 KG FARKETMİŞİM

evli degilsen sevmiyorsan hayatını zindan etme bence hiç bir erkek için degmez
ben kardeşimin olayında anladım

Böyle bir vucütta hiç selülit olmaz mı? ben zaten kolayı çok aramam eve alınırsa 1 bardak içerim ama arada sıkılmayayım diye menümü çeşitlendireyim diyorum :))

büşş bir soru daha :)) kakao sınırlı izinlilerden sanırım ben dün %10 yağı azaltılmış kakao aldım atakta hafta 2 ya da 3 gün sütle beraber 1 kaşık tüketebilir miyim?

Ayy kitapp gelsede siz de benden kurtulsanız :)

Bu arada süper gidiyorsunn

*** 9. Takım 300. Etap ***
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/63,5/3,9/%5,79)
Bi yanlışlık mı var? (68.1/67.4/0.7/%1.03)geçen hafta seni böyle eklemişiz bebişim.64,5 demişsin ama
ozdemi (/64,5//%)
trulyscrumptions (77.2///%)
lypsa (91,6/92,6//%) Regl malesef..Onun için hesaplamıyorum yarına biraz daha inerim.
hoppidicik (89,4/89/0,4/%0,45)
noraaa (69,5///%)

maBaby (58,1///%)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Enerjik bir gün olsun diye başladım bu sabah ama bi kaç gündür karın ağrısı,spazmlar gerginliğimi atamadım üstümden.Boğazım iyileşsin derken birde bu çıktı başıma..Regl..Neyse canım olur böyle vakalar.Geldik mi yine zurnanın zart dediği yere.Bir haftalık emekler kaçamaklar dökülsün bakalım ortaya...........
Bende bir kaç gün pasta araştırmalarından sonra evde çikolata imal edilir mi sorusunun cevabını arıyorum..Buldun mu derseniz bir kaç denemeden sonra evde leziz çikolatalar yapmayı başardım.Kalıplara döküp fıstıkla cevizle şekillerde yaptım ama sabah dolaba baktım ki donmamış
Ne halt etsem bilemedim.Şimdi onları kalıplarda dondurmanın bir yolunu bulmam lazım:18::18:Zira mutfak masrafı her geçen gün artıyor denemelerim arttıkça
Bu akşam da ilk defa süt reçeli yapmayı deniycem.Annem bayılıyor enteresan denemelerimeHafta sonu ona giderken götürücem.Birde hamiş kardeşime kuru patlıcan biber dolması yapmam lazım söz verdim.Canı çookkk istiyormuşta:18:Benim işim de zor beeeeeeeee yap yap yeme...Çikolataları bile yapıp sadece parmak ucuyla tatmak zorunda kalmıyormuyum en çok acı veren de bu oluyor bazen.Sonra gidip aynaya bakıyorum ye ye aferin diyorum işta fln kalmıyor

Fadime nasılsın.Alttan alttan bakıyorsun Bacım:)Kardeşinin durumlar nasıl? Düzeltebildiler inşallah.:18:
arada bakıyorum size başka sayfada oturma grubu modelleri bakıyorum

oturma odamdaki çekyatları mutfagıma götürüp bu odaya yeni alıcam güzel model arıyorum

kardeşim aynı kadın tam bela olmıuş

arada bakıyorum size başka sayfada oturma grubu modelleri bakıyorum

oturma odamdaki çekyatları mutfagıma götürüp bu odaya yeni alıcam güzel model arıyorum

kardeşim aynı kadın tam bela olmıuş

hmmmm güle güles eskit daha almadan söyleyeyim.
Büyük konuşmak istemiyorum ama bu kadınları yere yatırıp ...........

Kızlar bugünkü menümm şu şekilde, dukancılar bir yanlışlık var ise söyleyin lütfen..

SABAH
1 yumurta
1 dukan kurabiyesi (gönül isterki 3-4 tane yiyeyim ama hakkımı öğleye sakladım :))
2 kaşık lor

ÖĞLE
2 dukan kurabiyesi
1 light peynir

AKŞAM
Tavuk sote
1 kase yoğurt
1 bardak zero cola

Ara: 1 bardak kakaolu süt (eğer atakta izin var diyorsanız bunu içicem yoksa menüden çıkarırım)

Spor: 25+25 dk yürüyüş
Yeşilçay: 2 bardak
Su: 5 bardak.

Öğlen menüm çok az oldu ama light ton balığı bulaadım akşam aramaya çıkıcam

Dukankalar sana mutlaka cevap verir ama bende eksik kalmayayım dedim.Atak evresinde kakaoya malesef izin yok.Sacede meyveli yoğurt yemene izin var.Onun da yağ oranına mutlaka bakman lazım.Yağsız olmak şartıyla 2 tane yiyebilirsin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…