Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sağol canımm, ben de heves etmiştim akşam içerim diye :)))

Canım atak evresi süresince kakao tatlandirıcı süt tozu yok !!!!!!!!!!

Hilal kız ne yaptın sen 3.9 kilo değil o 1.2 kilo olacak aradaki fark :):):) hayırdır bacım beni bu hafta 1. Yapmaya niyetlendin de benim mi haberim yok :):):):) nerede bende o şans 3 kilo verecek. Bugün 300 gram daha verip yarın 1.5e tamamlarim heralde onu bacılarım :):):)

süt reçeli???nasıl birşey ola ki o??hilalilm bende değişik şeyler yapıp yedirmeyi çok severim ama o ikram kısmında kendimde nasiplendiğim için bu kiloyu gördüm bacımsen kendine mukayyet ol, hatta istediğin kiloya inene kadar pastaydı çikolataydı bence hiiiç uğraşma.çünkü yaptığın şetin tadına muhakkak bakacaksın, tadına bakıncada durma ihtimalin çok az, en azından benim için öyleben o yüzden şu aralar ne tarif bakıyorum ne de yapıyorum

kızlar eşim masaüstüne kaydetmiş.bana bir mesajmı vermek istiyor acaba??

Eklentiler

• $644358_461993597207712_1998246214_n.webp
    14 KB · Görüntüleme: 40
Büşraaa canımmm denediğin güzel bulduğun tarifleri bizimle de paylaşır mısın

betüşş nerdesinn bacımmm naptın başladın mı dukana?

dukan yüzünden dün nerdeyse erkek arkadaşımla ayrılıyorduk yaaa neyse gönlünü aldım sevdiceğiminnn :)))

hilal dukan usulü süt reçeli buldum ben de denicemmm :))) seyire geçeyim ne tarifler denicem ama syeire geçmeden kendime bazlama yapıcam içimde kalmasınnn :)))

kizlar ben kilo bildirimi mi yarin yapacagim sincik ben kacar ama donusum muhtesem olacak ozleyin beni anaciiiiim

kızlarrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzz şu dukan yüzünden iş miş yapasım yok gün boyu dukanla ilgili birşeyler araştırıyorummm

*** 9. Takım 300. Etap *** marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/63,5/3,9/%5,79)
Bi yanlışlık mı var? (68.1/67.4/0.7/%1.03)geçen hafta seni böyle eklemişiz bebişim.64,5 demişsin ama
ozdemi (/64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2///%)
lypsa (91,6/92,6//%) Regl malesef..Onun için hesaplamıyorum yarına biraz daha inerim.
hoppidicik (89,4/89/0,4/%0,45)
noraaa (69,5///%)

maBaby (58,1///%)

Kızlar ben yarın sabah yapıcam bildirimimi çünkü sabah tartıda gördüğüm rakamdan dolayı şok oldummm bugün atağın ilk günü ama yarına kadar biraz olsun eksileri görürüm diye düşünüyorum.

selam kizlar spordan yeni geldim:)

kilom bu hafta 58...
100 gr gitmis sadece
berbat bi hafta gecirdim gerci yine sükür biraz gitmis....:)

emoooooooo o ne biçim avatar öyleiçindeki seksü hatun bir anda hortlamış bacım.kaçılınn emo geliyooo

hopiş, nora nbr kızçeler fulya 77yi görmüş bende kış boyu ona yaklaştım tam 71,5 kiloyum kafamı nerelere vurayım bilmiyorum

hopiş, nora nbr kızçeler fulya 77yi görmüş bende kış boyu ona yaklaştım tam 71,5 kiloyum kafamı nerelere vurayım bilmiyorum

aa akimleri görüyorummm :)))) nagişimmmm hoşgeldinnn canımmm ya çok özlettin kendini, artk gelde bu özlem bitsinnn canımm
canım burdan ayrılınca öyle oluyor ben de aynı şekilde 2-3 hafta önce buraya uğrayamıyordum baya baya kilo aldımm, burdan uzaklaşınca hiçç dikkat edemiyoruz maalesef
haydi artık katıl aramıza canımm takımın çoğu dukan yapıyor bende dahill :))))sende gel katıl bizee :)

ben dukanı denedim cnm pek bir verim aldım diyemem kaldıki çok masraflı bir diyet artık yapacağım tek diyet günde 6 öğün ve sağlıklı beslenme
kaptan kim varmı acaba dönebilme imkanım takımıda zora sokmak istemem kaptancım bir ilgilenirmisin şu fakirle

eski verdiğin yöntemle yine başla o zaman canım,, yazda geliyor yürüyüşlerini de yaparsın fırsat buldukça süper olur :)))

kaptan seng canım sen tanımıyor olabilirsin, üniversite sınavına hazırlanıyor o gelene kadar sen yine burda ol, gelince de takıma alınma konusunu konuşuruz zaten sengle ama bildiğim kadarıyla yer var şu an canım.

sen geldin keşke mursh da katılysaydı aramıza ne iyi olurdu :) o da senden sonra hiç gelmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…