- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.201
Dukankalar sana mutlaka cevap verir ama bende eksik kalmayayım dedim.Atak evresinde kakaoya malesef izin yok.Sacede meyveli yoğurt yemene izin var.Onun da yağ oranına mutlaka bakman lazım.Yağsız olmak şartıyla 2 tane yiyebilirsin.
süt reçeli???nasıl birşey ola ki o??hilalilm bende değişik şeyler yapıp yedirmeyi çok severim ama o ikram kısmında kendimde nasiplendiğim için bu kiloyu gördüm bacımMerhaba kızlar.Enerjik bir gün olsun diye başladım bu sabah ama bi kaç gündür karın ağrısı,spazmlar gerginliğimi atamadım üstümden.Boğazım iyileşsin derken birde bu çıktı başıma..Regl..Neyse canım olur böyle vakalar.Geldik mi yine zurnanın zart dediği yere.Bir haftalık emekler kaçamaklar dökülsün bakalım ortaya...........
Bende bir kaç gün pasta araştırmalarından sonra evde çikolata imal edilir mi sorusunun cevabını arıyorum..Buldun mu derseniz bir kaç denemeden sonra evde leziz çikolatalar yapmayı başardım.Kalıplara döküp fıstıkla cevizle şekillerde yaptım ama sabah dolaba baktım ki donmamış
Ne halt etsem bilemedim.Şimdi onları kalıplarda dondurmanın bir yolunu bulmam lazım:18::18:Zira mutfak masrafı her geçen gün artıyor denemelerim arttıkça
Bu akşam da ilk defa süt reçeli yapmayı deniycem.Annem bayılıyor enteresan denemelerimeHafta sonu ona giderken götürücem.Birde hamiş kardeşime kuru patlıcan biber dolması yapmam lazım söz verdim.Canı çookkk istiyormuşta:18:Benim işim de zor beeeeeeeee yap yap yeme...Çikolataları bile yapıp sadece parmak ucuyla tatmak zorunda kalmıyormuyum en çok acı veren de bu oluyor bazen.Sonra gidip aynaya bakıyorum ye ye aferin diyorum işta fln kalmıyor
aaaa tabiki degil onlar bizim icin genel mudurluk sekerim ne o ooole ATM falan hatta merkez bankasi bizimkilerkızlar eşim masaüstüne kaydetmiş.bana bir mesajmı vermek istiyor acaba??
hopiş, nora nbr kızçeler fulya 77yi görmüş bende kış boyu ona yaklaştım tam 71,5 kiloyum kafamı nerelere vurayım bilmiyorum
aa akimleri görüyorummm :)))) nagişimmmm hoşgeldinnn canımmm yaçok özlettin kendini, artk gelde bu özlem bitsinnn canımm
canım burdan ayrılınca öyle oluyor ben de aynı şekilde 2-3 hafta önce buraya uğrayamıyordum baya baya kilo aldımm, burdan uzaklaşınca hiçç dikkat edemiyoruz maalesef
haydi artık katıl aramıza canımm takımın çoğu dukan yapıyor bende dahill :))))sende gel katıl bizee :)
ben dukanı denedim cnm pek bir verim aldım diyemem kaldıki çok masraflı bir diyet artık yapacağım tek diyet günde 6 öğün ve sağlıklı beslenme
kaptan kim varmı acaba dönebilme imkanım takımıda zora sokmak istemem kaptancım bir ilgilenirmisin şu fakirle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?