Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

noracım ben kaçtım cnm akşam girersen benim durumu sor kaptana olur mu şekerim
hepinize iyi akşamlar

Canım ben giremeyebilirim, ama yeni üyelerden büşra var o senge çok çabuk ulaşabiliyor :)

Büşra canımm mesajım sana :) nagişş (nagieymen) bizim eski üyelerden şimdi tekrardan takımda olmak istiyor, sen senge ulaştığında sorsan benim bildiğim kadarıyla yer var ama yine seng'e soralımm :)

Hehh Büşracım bende onu diyorum geçen hafta bildirimini sen o şekilde yapmışsın(( Onun için böyle fark çıkıyor.Ya böyle kalacak yada geçen haftaki kilona ekleme yapıcaz.

kızlar eşim masaüstüne kaydetmiş.bana bir mesajmı vermek istiyor acaba??
Vallahi doğru söylüyosun.Hiç bulaşmamak lazım aslında..
Ama bu süt reçeli çok enteresan mutlaka denemem lazım..

Aaaaaaaaaa evet tatlandırıyla yap olsun bitsin:)) Aklıma gelmemişti:)

*** 9. Takım 300. Etap ***
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/63,5/3,9/%5,79)
Bi yanlışlık mı var? (68.1/67.4/0.7/%1.03)geçen hafta seni böyle eklemişiz bebişim.64,5 demişsin ama
ozdemi (/64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2///%)
lypsa (91,6/92,6//%) Regl malesef..Onun için hesaplamıyorum yarına biraz daha inerim.
hoppidicik (89,4/89/0,4/%0,45)
noraaa (69,5///%)

maBaby (58,1///%)

emoooooo fullyyyyyyyyy istanbul da hava böyle güzellerim..ağaçlara tikkat!!!
burada hava güzel yaa :)
okurkene aklımdan çok şey geçti ama şimdik hepsini unutmuşum

emoooooooooooooooo fullyyyyyyyyyyy hilaallllllllllll fadimeeeeeeeeeeee ve hopişşşş için geliyooooooooo

Anlamaz ki Öküz! - YouTube

son ses dinleyin!!
ama ama ama benim pc you tube açmıyorr diğer video sitelerinde yok muuu bende merak ettim :26::26:
kızlar eşim masaüstüne kaydetmiş.bana bir mesajmı vermek istiyor acaba??
ahahhahah iyi güldüm buna
emineeee profil resmine bayıldımm hehehehee
ayynen bende

nagiiiiiiş. bıraktın gittin bizi.. sen beni hatırlamıyon galiba ama ben hatırlıyorum takımı ilk toparlamaya çalıştığımda ilk gelenlerdendin :)) izinli görünüyorsun..

seng gelmiş bile tatlım..

64.5 ben değilim kızzz özdemi yani nurcan benim geçen haftaki kilom 67.4 bu hafta 66.2 :) yarında bildirim yapıcam :) bak zaten listeye görüceksin bir alt sırayı okuosun

kızlarr yarın maçım var ve ben elimi sakatladım moralim bozuk hemde çok önemli bir maç bu bizim için acıyor parmağımm atele alıcam şimdi daha öncede olduğundan sayısız defa alışkınım ama maçtan bir gün önce hoş olmadı

kizlar kusura bakmayin nolur annemler burada oldugundan hic internet basina oturamiyorum geldiklerinden beri esya yerlestiriyoruz 2 koca bavul mutfak esyasi getirmislerdi yemek takimlari catal bicak tupper'dan birseyler tefalden bir seyler oof of butun gun bulasikla gecti makine de olmayinca...
bugun bize cok guel bir elektrik supurgesi aldilar haftasonu da bulasik makinesini aliyoruz sonunda
onun disinda her sey iyi gidiyor mubarek biraz daha normale donmeye basladi dun annemler erken yatinca biz de odamiza erken gitmek zorunda kaldik family guy falan izledik saclarimi oksadi oyle uyuyakalmisim sacimla oynanirken zaten hic dayanamam sabah da optu falan gitmeden, normale donuyoruz yani sanirim yavastan

kilo bildirimi yarin 99.99% ihtimal giremeyecegim icin simdiden yapayim gorenler gormeyenlere iletsin tamam mi arkadaslar bugun itibariyle kilom 76.6.

hepinizi cok optum beni bu aralar lutfen idare edin olur mu, ben yine arada girmeye calisirim simdi kacmam lazim hadi gorusuruz

kizlar ben yarin belki internette giremeyebilirim...
o yüzden bi kez daha kilomu söyliyim yarin bir karisiklik olmazin...
kilom 58 !
yani 100 gr gitmis....

cok gecmis olsun canim...
bozmamaya calis moralini....

şişti ama yaa neyse bari ne yapalım oynuycam mecbur bakalım ben yarına kaç çıkıcam :) sabahtan kalkıp kahvaltı yapıp bildirimde bulunup dooooğru sahaya gidicem :) yarın sabah kızlara çikilata götürcem :) ama ben yemiycem aaannaaaa sabah erken kalkıp kendime kakaolu kek dapcammmm :)

tamam yavrum sabah kendiminkisini yazarkene senide yazarım ben canım benim :) anacuuunla babacuuuna selam söyle güle güle süpür evini bol kalori yak :)

bu arada mübarekle düzeliyor olmasına sevindim :) inşallah hemencik normale döner :)

senin adına çook sevindim fulişim.keyfine bak sen, sayılı gün çabuk geçer..annen-baban gelmiş, herhalde ilgileneceksin

oyy büşüm çok geçmiş olsun.tamda maç öncesi görünmez kaza olmuş.nasıl oynayacaksın öyle, dahada kötü etme elini.

valla hopişcanım çıkmak zorundayım o maça mecburen diğerleri umrumda değil ama kızlar yarın bensiz yapamazlar diğer maçlarda oynamamayı göze alarak çıkıcam hemde :S

Aaaa ne guzel anlatmissin Fulyacim sanki benim annem babam gelmis gibi duygulandim yaaa cok duygusalim zaten buaralar aglamak istiyorumbak ne guzel Mubarek de eski yani normal moduna donmus supeeeer cok sevindim.Ne yapsin yaaa kaygilari gecti demek simdi annenler gelince sen onlarla heran olucan onun uzerindeki ilgin azalacak butun enerjini annenlere vereceksin onu unutacaksin gibi dusundi kesin o ama bakti guzel karisi kollarinin arasinda onunla ve hicbirsey degismedi onlarin gelisiyle gene family guy falan izliosunuz adam nefes aldi anlasilan dolayisiyla beyine oksijen gidince normal dusunmeye basladi garibim ne yapsin allah muhabbetinizi bozmasin en buyuk sikintilariniz bu kadar olsun insallaaaaaaaah.Sen giremiyorum die dert etme tatlim biz burdayiz ne zaman istersen gel:13: heee bi de yeni cicilerinizi gule gule kullanin insanin annesi babasi baska oluyo tabii canlarim yaa benim icin de op onlari icimden geldi

Son düzenleme:

ooo fulyacım gözün aydın cnm annenler gelmiş kilonda süper olmuş bunlar sana

sengcim seni unutmadım cnm geçmişi okumadan yazdım seninde okul falan var diye belki değiştirmişsindir dedim cnm ondan yani :26: sana zahmet püsküte danışabilirmisin sorun olmucaksa gireyim takıma kilolar aldı başını gidiyo

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nihayet Cuma haftanın son günü:) Bu hafta benim için tam bir hayal kırıklığı..Regl haftam aksilik buya hepte moralsiz geçiyor...Sonuçta ne yazık ki +++++

İzin dönüşü ilk paracıklarımla kızıma harika bir bisiklet çok ciciş bir spor ayakkabı ve kumla oynamak için kova+kalıp seti aldım Havalara uçtu bacak kadar boyuyla
Allah patronlarıma,onlar bana bende kızıma inşallah

Bu hafta aramıza yeni bir arkadaş daha geliyor.Yeni dediğime de bakmayın bizlerden de eskiymiş zaten
Fulyanın ailesiyle vakit geçiriyor olması beni bile çok heyecanlandırıyor.Akşam evde yemek yaparken sayıyordum inanın.10 gün kalacaklar..çarşamba 1,perşembe 2,Cuma 3 Cicilerinizi güle güle kullanın Fulyacım.Hakikaten anne gibi yokBenim annemde her pazar elim kolum dolu gönderir bizi..Birde erkek anneleri örnek alsa bu davranışları Emine kızzzzz senin oğluşun vardı değil mi??:44:Sen cici kaynana ol tamam mı

Büşracım bu arada hakikaten geri gittim baktım ben nasıl okumuşum ou öyleBi alt satırdan bi üst satırdan Neyse canım yapabilirim ben arada öööleeee şeylerrrrrrrrrr.Az daha birinci yapıyodum seniYakışmıştıııı kızzzzzzzzzz.
Ne olsu bu arada şu senin mübarek? Kırsaydın kafasını gözünü

*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/66,2/1,2/%1.78)

ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5///%)

maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)

9.TAKIM ORTALAMASI:%

Son düzenleme:
eskiler tanıyoda yeni arkadaşlar için özet geçeyim
30 yaşındayım, 3 yaşında bir yakışıklı annesiyim ,çalışıyorumhafta içi 8-5 arası siteye hep girebiliyorum ama haftasonu gelemiyorum şimdiden söyleyeyim :26:
hayatımda hep diyet oldu icratta olmasa bile her daim dilimdeydi ailecek yemeyi seviyoruz hadi tatlı yapalım,hadi tost yiyelim,nerde ne güzel hadi oraya gidelim işte sonuç bu
diyetisyenede gittim,her türlü yöntemi denedim dukandır falandır filandır ama sonuç yoyo gibi al ver al ver şuan tam 71,5 kgyim artık sadece az yiyip aktiviteyi artırma yöntemini denicem günde 6 öğün
işin tuhaf yani eşimde bende kiloluyuz ama sevgli eşime spora gideyim diyorum cıııks,yüzmeye gideyim cııks hoş zaten zamanda yokta zorlucaktım şartları dünde dedimki işe arabasız gittiğim günler yürüyerek geleyim olmaz o yol güvensiz diyo hey Allahı'ım dedim ama kararlıyım yürücem şimdi işten çıkınca bir dere boyu var sağı solu spor aletleri yürüme parkurları ama insanlar gelmiyo tenha yani eve yakın biryere kadar dümdüz devam ediyo toplamda ev iş arası 4 km (araçla gelirken hesapladım) haftada 3 bile yürüyerek gitsem işe yarar diyorum ne dersiniz :44:

dünki menüm
sabah 1 simit
7-8 ev yapımı yeşil zeytin

ara
1 türk kahvesi

öğlen
hamburger menü

ara
1türk kahvesi

akşam
9-10 fındık

bu seferlik affedinde sıkı sıkı başlıyorum inş akşamları mümkün olduğunca hafif yicem belkide salatayla geçiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…