- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.221
noracım ben kaçtım cnm akşam girersen benim durumu sor kaptana olur mu şekerim
hepinize iyi akşamlar
Hehh Büşracım bende onu diyorum geçen hafta bildirimini sen o şekilde yapmışsınCanım atak evresi süresince kakao tatlandirıcı süt tozu yok !!!!!!!!!!
Hilal kız ne yaptın sen 3.9 kilo değil o 1.2 kilo olacak aradaki fark :):):) hayırdır bacım beni bu hafta 1. Yapmaya niyetlendin de benim mi haberim yok :):):):) nerede bende o şans 3 kilo verecek. Bugün 300 gram daha verip yarın 1.5e tamamlarim heralde onu bacılarım :):):)
süt reçeli???nasıl birşey ola ki o??hilalilm bende değişik şeyler yapıp yedirmeyi çok severim ama o ikram kısmında kendimde nasiplendiğim için bu kiloyu gördüm bacımsen kendine mukayyet ol, hatta istediğin kiloya inene kadar pastaydı çikolataydı bence hiiiç uğraşma.çünkü yaptığın şetin tadına muhakkak bakacaksın, tadına bakıncada durma ihtimalin çok az, en azından benim için öyle ben o yüzden şu aralar ne tarif bakıyorum ne de yapıyorum
Vallahi doğru söylüyosun.Hiç bulaşmamak lazım aslında..kızlar eşim masaüstüne kaydetmiş.bana bir mesajmı vermek istiyor acaba??
Aaaaaaaaaa evet tatlandırıyla yap olsun bitsin:)) Aklıma gelmemişti:)dukan yüzünden dün nerdeyse erkek arkadaşımla ayrılıyorduk yaaaneyse gönlünü aldım sevdiceğiminnn :)))
hilal dukan usulü süt reçeli buldum ben de denicemmm :))) seyire geçeyim ne tarifler denicem ama syeire geçmeden kendime bazlama yapıcam içimde kalmasınnn :)))
burada hava güzel yaa :)emoooooo fullyyyyyyyyy istanbul da hava böyle güzellerim..ağaçlara tikkat!!!
okurkene aklımdan çok şey geçti ama şimdik hepsini unutmuşumfulyaaaaaa emooooo tek tek cevap yazmak istemedim, zira yazılacak çok şey var..yavrularım ben geçen benim şişkonun yaptığını anlatmıştım ya size..intikamımı alırım demiştim..Allah büyük canlarım , nasıl düştü elime bir bilseniz..hasta olmuş, doktora gitti şimdi..akşamdan beri "hastayım hopiş, burnum akıyo hopiş, çay yap hopiş"..olduuuuuu dedim..(intikam soğuk yenen bir yemektir)nasıl düştün elime şimdi..bende geçen gün sana muhtaç olmuştum ama tınmadın??adam bi kaldı böyleo yüzden sabredin canlarım, sabredin güllerim (dukandan esinlendim) yüce adalet muhakkak tecelli ediyor, benimki çok kısa bir sürede tecelli etti ama..neyse..sonuçta intikamımı aldım yanii.nihahahaaaaaaaa
hee burada hastalık olayı var tabii, intikamım çok uzun sürmeyecek ama sonuçta aldımm mı ??aldımmm
ayy birde o durum var demi??akrabalar gelince surat asmalar, tripler falan..ama biz onu aştık canım..tabii o da benim özverimle oldu ama neyse..bu durumdada biraz sabır gerekiyor..sen onunkilere güzel muamele edince o da seninkilere yapıyor aynısını..biraz zaman yanii
ama ama ama benim pc you tube açmıyorremoooooooooooooooo fullyyyyyyyyyyy hilaallllllllllll fadimeeeeeeeeeeee ve hopişşşş için geliyooooooooo
Anlamaz ki Öküz! - YouTube
son ses dinleyin!!
ahahhahah iyi güldüm bunakızlar eşim masaüstüne kaydetmiş.bana bir mesajmı vermek istiyor acaba??
ayynen bendeemineeee profil resmine bayıldımm hehehehee
ben dukanı denedim cnm pek bir verim aldım diyemem kaldıki çok masraflı bir diyet artık yapacağım tek diyet günde 6 öğün ve sağlıklı beslenme
kaptan kim varmı acaba dönebilme imkanım takımıda zora sokmak istemem kaptancım bir ilgilenirmisin şu fakirle
yahu biriniz gelsinde iki çen çen yapalım.kimse yokmu huuuuuuuuuu
Canım ben giremeyebilirim, ama yeni üyelerden büşra var o senge çok çabuk ulaşabiliyor :)
Büşra canımm mesajım sana :) nagişş (nagieymen) bizim eski üyelerden şimdi tekrardan takımda olmak istiyor, sen senge ulaştığında sorsan benim bildiğim kadarıyla yer var ama yine seng'e soralımm :)
Hehh Büşracım bende onu diyorum geçen hafta bildirimini sen o şekilde yapmışsın(( Onun için böyle fark çıkıyor.Ya böyle kalacak yada geçen haftaki kilona ekleme yapıcaz.
Vallahi doğru söylüyosun.Hiç bulaşmamak lazım aslında..
Ama bu süt reçeli çok enteresan mutlaka denemem lazım..
Aaaaaaaaaa evet tatlandırıyla yap olsun bitsin:)) Aklıma gelmemişti:)
*** 9. Takım 300. Etap ***
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/63,5/3,9/%5,79)Bi yanlışlık mı var? (68.1/67.4/0.7/%1.03)geçen hafta seni böyle eklemişiz bebişim.64,5 demişsin ama
ozdemi (/64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2///%)
lypsa (91,6/92,6//%) Regl malesef..Onun için hesaplamıyorum yarına biraz daha inerim.
hoppidicik (89,4/89/0,4/%0,45)
noraaa (69,5///%)
maBaby (58,1///%)
cok gecmis olsun canim...
bozmamaya calis moralini....
kizlar kusura bakmayin nolur annemler burada oldugundan hic internet basina oturamiyorum geldiklerinden beri esya yerlestiriyoruz 2 koca bavul mutfak esyasi getirmislerdi yemek takimlari catal bicak tupper'dan birseyler tefalden bir seyler oof of butun gun bulasikla gectimakine de olmayinca...
bugun bize cok guel bir elektrik supurgesi aldilar haftasonu da bulasik makinesini aliyoruz sonunda
onun disinda her sey iyi gidiyor mubarek biraz daha normale donmeye basladi dun annemler erken yatinca biz de odamiza erken gitmek zorunda kaldik family guy falan izledik saclarimi oksadi oyle uyuyakalmisim sacimla oynanirken zaten hic dayanamamsabah da optu falan gitmeden, normale donuyoruz yani sanirim yavastan
kilo bildirimi yarin 99.99% ihtimal giremeyecegim icin simdiden yapayim gorenler gormeyenlere iletsin tamam mi arkadaslar bugun itibariyle kilom 76.6.
hepinizi cok optum beni bu aralar lutfen idare edin olur mu, ben yine arada girmeye calisirim simdi kacmam lazim hadi gorusuruz
senin adına çook sevindim fulişim.keyfine bak sen, sayılı gün çabuk geçer..annen-baban gelmiş, herhalde ilgileneceksinkizlar kusura bakmayin nolur annemler burada oldugundan hic internet basina oturamiyorum geldiklerinden beri esya yerlestiriyoruz 2 koca bavul mutfak esyasi getirmislerdi yemek takimlari catal bicak tupper'dan birseyler tefalden bir seyler oof of butun gun bulasikla gectimakine de olmayinca...
bugun bize cok guel bir elektrik supurgesi aldilar haftasonu da bulasik makinesini aliyoruz sonunda
onun disinda her sey iyi gidiyor mubarek biraz daha normale donmeye basladi dun annemler erken yatinca biz de odamiza erken gitmek zorunda kaldik family guy falan izledik saclarimi oksadi oyle uyuyakalmisim sacimla oynanirken zaten hic dayanamamsabah da optu falan gitmeden, normale donuyoruz yani sanirim yavastan
kilo bildirimi yarin 99.99% ihtimal giremeyecegim icin simdiden yapayim gorenler gormeyenlere iletsin tamam mi arkadaslar bugun itibariyle kilom 76.6.
hepinizi cok optum beni bu aralar lutfen idare edin olur mu, ben yine arada girmeye calisirim simdi kacmam lazim hadi gorusuruz
kızlarr yarın maçım var ve ben elimi sakatladımmoralim bozuk hemde çok önemli bir maç bu bizim için acıyor parmağımm atele alıcam şimdi daha öncede olduğundan sayısız defa alışkınım ama maçtan bir gün önce hoş olmadı
senin adına çook sevindim fulişim.keyfine bak sen, sayılı gün çabuk geçer..annen-baban gelmiş, herhalde ilgileneceksin
oyy büşüm çok geçmiş olsun.tamda maç öncesi görünmez kaza olmuş.nasıl oynayacaksın öyle, dahada kötü etme elini.
Aaaa ne guzel anlatmissin Fulyacim sanki benim annem babam gelmis gibi duygulandim yaaa cok duygusalim zaten buaralar aglamak istiyorumkizlar kusura bakmayin nolur annemler burada oldugundan hic internet basina oturamiyorum geldiklerinden beri esya yerlestiriyoruz 2 koca bavul mutfak esyasi getirmislerdi yemek takimlari catal bicak tupper'dan birseyler tefalden bir seyler oof of butun gun bulasikla gectimakine de olmayinca...
kizlar kusura bakmayin nolur annemler burada oldugundan hic internet basina oturamiyorum geldiklerinden beri esya yerlestiriyoruz 2 koca bavul mutfak esyasi getirmislerdi yemek takimlari catal bicak tupper'dan birseyler tefalden bir seyler oof of butun gun bulasikla gectimakine de olmayinca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?