Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin nagieymen.Hemen seni yalız yakalamışken Şu anda kaç kilosun?,kaç olmak istiyorsun?adın nagihan mı? ve en son ne zaman aramızdaydın?
İzne ne zaman ayrıldığını mutlaka bulmak lazım...

ben bu sabah 99 çıktım

Fadimecim sen izinlisin canım benim.Önümüzdeki hafta hergün aktif olarak bekliyoruz seni..İznin bu hafta son artık gelmezsen çok pis örgütlerim kızları seni hep beraber mızraklarız.Bak gelmediğin için yemeye devam ediyosun sürekli..Ya gel bizimle ol bebişim yada yemeye devam et

Hehhhhhhh al bi tane daha benimkinden..Benimde bi tane minnacık kızım var teyzesi allah bağışlarsa.Yürümeye hiç zaman bulamıyorum.Öğlen yürüdüm yürüdüm yoksa nanay...Bende benim kine sürekli diyorum sabah beni işe bırak ben akşam teeeeeeee senin ofise kadar yürüyerek geleyim arabayı ordan alayım.yokkkkkkkkkkk.Evde çocuk bekler...Yok ne gerek var o kadar yürümeye..Arabam olmadan olmaz diyosun arabaya binmiyosuncik cik cik.......
Yemek saatinde de ya müşteri geliyor..ya iş çıkıyor...ya çok aç oluyorum bi yürüyemiyorum yaw kahretmesin

Ayrıca o menü de ne öyle bi daha görürsem bende yerim görürsün

Son düzenleme:
kızlar hazırlanıyorum önce öğretmenlik yapacağım okula ardından da maça gideceğim parmak hala inmedi artık bandaj ile halledeceğim ne yapalım.

KİLO BİLDİRİMİ :
GEÇEN HAFTA 67.4
BU HAFTA 65.9

dün o 300 gramda gitmiş çok şükür. Eski hedef tarihinde kiloma ulaştım şimdi artık kaldı 10 :):):):):)

Hilal mühim değil canım benim. Ben gelecegim bir aksilik olmazsa parmagim ile ilgili sana yardımcı olmak için saat 3 gibi burada olurum. Gelemezisem kusura bakmayın kızlar. Maçtan sonra hastaneye girmeyi düşünüyorum.

Benim mübarekle ayrıldik bitti.

cnm ben izne ayrılalı epey oluyo bir karıştırayım bulurum belki onun için püsküte bile sormamız gerekebilir 6 ayı geçtüyse durum vahim
Allah hepimizin yavrularını bağışlasın inş benim paşa kreşe gidiyo 6da evde oluyo bende 5te çıkıyorum 1 saatte 4 km yürünür herhalde :) gerçi yetişemesemde alt katta babannesi var o alır ama alışkın değil paşa ben almayınca servisten inmiyomuş
öğlen yürümeyi denedim cnm ama duş yok giyinip soyunacak yer yok olmuyo yani
dün evde azıcık spor yapayım dedim paşa sadece 10 taneye izin veriyo sayıya ona kadar bitti anne diyo bende artık hiç yoktan iyidir dedim 10ar tane yaptım hareketleri

sonra anne oğul maya maskesi yaptık karıştırdı yüzüme sürdü saçıma sürdü ne yapayım herşeyi oyuna çevirdik başka türlü zaman kalmıyo ki bana

Hoşgeldin nagieymen.Hemen seni yalız yakalamışken Şu anda kaç kilosun?,kaç olmak istiyorsun?adın nagihan mı? ve en son ne zaman aramızdaydın?
İzne ne zaman ayrıldığını mutlaka bulmak lazım...

hoşbuldummmm izne ayrıldığım tarihide buldum
izin istediğim tarih 12.12.2012 (bir iki hafta demisim tam 3 ay olmuş ) neyseki 6 ay limitini aşmamışım

şuanki kilom 71,5
boyum 1,62
ideal kilom 60
hedef kilom 65

(zira 65te bile mükemmel görünüyorum ) hedefi düşük tutmakta fayda var

Kızlar günaydınnn . sabah işe yürüyerek geldim burda yine yağmur başladı şemsiyem kırıldı rüzgarda sırılsıklam oldummm

nagişş aramıza tekrar hoşgeldinn canımm inşallah hep beraber vericez şu üzerimize yapışan kiloları.

büşümm geçmişş olsun, sen şimdi o parmakla oynarsan çok daha fena olabilir canımm, ben de burktuğum ayağımla spor yapmıştım ertesi gün bacağımm mosmor olduu, dikkat et canımm.

Dünkü menümde değişiklik var, yanlış birşey yapmamak için tekrar paylaşayımm

SABAH
2 kaşık lor
1 yumurta
1 dukan kurabiyesi

ÖĞLE
2 dukan kurabiyesi
1 light üçgen peynir

AKŞAM
1 tabak kadar haşlamış et
1,5 kase light yoğurt
1 bardak zero cola

Akşam yatmadan önce 1-1,5 kaşık kadar lor.

SPOR: 50 dk yürüyüş
10 bardak sıvı.

Kilommu görünce çok olacaksınız eminimm bende tartıda bu rakamı görünce şok oldum resmen insan bir haftada bu kadar kilo alır mı yaaa ama yine de biraz sevindim açıkcası çünkü dün 73,9 iken bu sabah 72 olduğumu gördüm Yani 1 günde 1,900 kg gitmişş ve ben akşam yemeği yiyince hiç tartıda eksi görmezdim, dün akşam tıka basa yedim hiç aç kalmadım ve sonuç 1,900 kg atakta şu kalan 2 kg'ı da verirsem süper olackkkk, seyire 70 kg olarak gireyimmm bari.

*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23

ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)

maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)

9.TAKIM ORTALAMASI:%

Betülllllllllllllllllllllll..................Emineeeeeeeeeeeeee..............

Son düzenleme:

gamzecim ne yaptın cnm sen bu kilo ne ben seni sende beni bıraktığında çok daha iyi durumdaydık toparlıcaz en kısa zamanda benim ilk hedefim genişlettiğim mideyi küçültmek
betüş devam ediyomu göremedim

bugüne kadar 1 haftada aldığım en yüksek kilo çok mahçup hissettim kendimi
Umarım haftaya daha iyi rakamla çıkarım karşınıza

Canım ben bıraktığınn yerdeyımmm en son 67,5'a kadar düştümmm ama sonrası işte böyle 2 gün diyet 2 gün paso yemek :))) sonuç ortada :) ama bu kez azimliyim vericez inşallah canımm.

betüş devam ediyor canımm sanırım o da bıraktığın gibi hiç yol katedemedik yaa veriyoz alıyoz veriyoz alıyoz :)))

vericez bu sefer bak bahar geldi szi bana kızın yersem bak mayısa bebiş planlıyorum bu kiloda hamile kalırsam vay halime ne yersem kız tamamı

8de kahvaltı yaptım şuan ara oğün
1 bardak 7 otlu çay
3 adet elmalı form bisküvi (bunlar çekmecedeki stoklar her daim diyet modunda olmanın faydaları )

bir ekmeğim eksik kahvaltı için onu tamamlamalıyım ama inanın güvenemiyorum fırındaki tam bugday ve kepeklere haftasonu evdeyken un alıp yapsam tam buğday unu süt yumurta vs katsam mayasızca atarım dolaba 2 hafta yerim olurmu ki :44:

bebiş mi dedinn ayyy canımm çok sevindimm ya inşallah mayısa kadar kilona ulaşırsınn hayırlısıyla :)) senin yakışıklıya kardeş gelecekk heee :)))
canımm o konuda hiçç şüphenn olmasınn cısss'lardan yersennn hepimiz uyarırız senii sen hiç merak etme, cıss'ları çıkardık artık hayatımızdannn yok cısss mısss bizeeee

Hosgeldin aramizaaaa

Burdayim Hilalciiiiiiiiim geldim geldim ama pek iyi haberlerle gelmedim cunku ben yerimde saymisim yaaaaa
anam hic verememisim bu hafta keske yiyeymisim yaaaaa bosu bosuna tututum bak bu hafta bogazimi heee ayni yani kilom 62,9 tatlim sabit yaneeeee cok fena bozuldum

Son düzenleme:
*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23

ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)

maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)

9.TAKIM ORTALAMASI:%

Evettttttttttttttt kaldı Betülcük.
Şimdi kızlar bu iş böyle olmuyor.Gelin bir karar verelim.Her hafta öfff olmadı kusura bakmayın.Öfff almışım bana kızmayın diyoruz birbirimize.Kim ne yaparsa kendine yapar yeri değil ki burası..Önerilerinizi bekliyorum pazartesi gününe kadar.
Birkaç kez üst üste ayyyy +++ çıktım,yada bir ay boyunca hiç veremedimcilere ne yapalım
Uzun soluklu diyette kilosu takılanlara değil sözüm elbette.Yani birbirimizi gaza getirecek bi uygulama bize şart.

beni iğneli fıçıya atmak lazımmmmm bana ne yapsanız ben razıyımm hakkettim çünküüüü

yani inşallah cnm eşimide ikna çabalarım sürmekte

hoşbulduk cnm teşekkür ederim

valla hopişcanım çıkmak zorundayım o maça mecburen diğerleri umrumda değil ama kızlar yarın bensiz yapamazlar diğer maçlarda oynamamayı göze alarak çıkıcam hemde :S
hadi bakalım büşram..iyi haberlerle dön
geeeeeeeeeeeeeel nagiş gel bebişimçok sevindim dönmene

ooo hilalim pek kaptan gördüm seniyakışdı ama biliyonmu(hilali kaptan olmaya ikna etmek isteyen takım elemanı)

şaka bir yana söylediklerine harfiyyen katılıyorum hilalcim.ilkbahar geldi, yaza şunun şurasında ne kaldı..artık daha bir sıkı sarılmamız lazım diyete.birde kilosu daha az olnlar istisna (onlarda sıkılaşma için yapabilir), kilosu daha fazla olanlar ki bu gruba ben, fadime, hilal giriyor muhakakkak spor şart..yoksa yerimizde sayıp durucaz netekim..

şaka bir yana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…