- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.241
ooo fulyacım gözün aydın cnm annenler gelmişkilonda süper olmuş bunlar sana
sengcim seni unutmadım cnm geçmişi okumadan yazdım seninde okul falan var diye belki değiştirmişsindir dedim cnm ondan yani :26: sana zahmet püsküte danışabilirmisin sorun olmucaksa gireyim takıma kilolar aldı başını gidiyo
ben bu sabah 99 çıktım
eskiler tanıyoda yeni arkadaşlar için özet geçeyim
30 yaşındayım, 3 yaşında bir yakışıklı annesiyim ,çalışıyorumhafta içi 8-5 arası siteye hep girebiliyorum ama haftasonu gelemiyorum şimdiden söyleyeyim :26:
hayatımda hep diyet oldu icratta olmasa bile her daim dilimdeydiailecek yemeyi seviyoruz hadi tatlı yapalım,hadi tost yiyelim,nerde ne güzel hadi oraya gidelim işte sonuç bu
diyetisyenede gittim,her türlü yöntemi denedim dukandır falandır filandır ama sonuç yoyo gibi al ver al ver şuan tam 71,5 kgyim artık sadece az yiyip aktiviteyi artırma yöntemini denicem günde 6 öğün
işin tuhaf yani eşimde bende kiloluyuz ama sevgli eşime spora gideyim diyorum cıııks,yüzmeye gideyim cııks hoş zaten zamanda yokta zorlucaktım şartları dünde dedimki işe arabasız gittiğim günler yürüyerek geleyim olmaz o yol güvensiz diyo hey Allahı'ım dedim ama kararlıyım yürücem şimdi işten çıkınca bir dere boyu var sağı solu spor aletleri yürüme parkurları ama insanlar gelmiyo tenha yani eve yakın biryere kadar dümdüz devam ediyo toplamda ev iş arası 4 km (araçla gelirken hesapladım) haftada 3 bile yürüyerek gitsem işe yarar diyorum ne dersiniz :44:
dünki menüm
sabah 1 simit
7-8 ev yapımı yeşil zeytin
ara
1 türk kahvesi
öğlen
hamburger menü
ara
1türk kahvesi
akşam
9-10 fındık
bu seferlik affedinde sıkı sıkı başlıyorum inş akşamları mümkün olduğunca hafif yicem belkide salatayla geçiricem
Fadimecim sen izinlisin canım benim.Önümüzdeki hafta hergün aktif olarak bekliyoruz seni..İznin bu hafta son artık gelmezsen çok pis örgütlerim kızları seni hep beraber mızraklarız.Bak gelmediğin için yemeye devam ediyosun sürekli..Ya gel bizimle ol bebişim yada yemeye devam et
Hehhhhhhh al bi tane daha benimkinden..Benimde bi tane minnacık kızım var teyzesi allah bağışlarsa.Yürümeye hiç zaman bulamıyorum.Öğlen yürüdüm yürüdüm yoksa nanay...Bende benim kine sürekli diyorum sabah beni işe bırak ben akşam teeeeeeee senin ofise kadar yürüyerek geleyim arabayı ordan alayım.yokkkkkkkkkkk.Evde çocuk bekler...Yok ne gerek var o kadar yürümeye..Arabam olmadan olmaz diyosun arabaya binmiyosuncik cik cik.......
Yemek saatinde de ya müşteri geliyor..ya iş çıkıyor...ya çok aç oluyorum bi yürüyemiyorum yaw kahretmesin
Ayrıca o menü de ne öyle bi daha görürsem bende yerim görürsün
Hoşgeldin nagieymen.Hemen seni yalız yakalamışkenŞu anda kaç kilosun?,kaç olmak istiyorsun?adın nagihan mı? ve en son ne zaman aramızdaydın?
İzne ne zaman ayrıldığını mutlaka bulmak lazım...
Kızlar günaydınnn .sabah işe yürüyerek geldim burda yine yağmur başladı şemsiyem kırıldı rüzgarda sırılsıklam oldummm
nagişş aramıza tekrar hoşgeldinn canımminşallah hep beraber vericez şu üzerimize yapışan kiloları.
büşümm geçmişş olsun, sen şimdi o parmakla oynarsan çok daha fena olabilir canımm, ben de burktuğum ayağımla spor yapmıştım ertesi gün bacağımm mosmor olduu, dikkat et canımm.
Dünkü menümde değişiklik var, yanlış birşey yapmamak için tekrar paylaşayımm
SABAH
2 kaşık lor
1 yumurta
1 dukan kurabiyesi
ÖĞLE
2 dukan kurabiyesi
1 light üçgen peynir
AKŞAM
1 tabak kadar haşlamış et
1,5 kase light yoğurt
1 bardak zero cola
Akşam yatmadan önce 1-1,5 kaşık kadar lor.
SPOR: 50 dk yürüyüş
10 bardak sıvı.
Kilommu görünce çok olacaksınız eminimm bende tartıda bu rakamı görünce şok oldum resmen insan bir haftada bu kadar kilo alır mı yaaaama yine de biraz sevindim açıkcası çünkü dün 73,9 iken bu sabah 72 olduğumu gördüm Yani 1 günde 1,900 kg gitmişş ve ben akşam yemeği yiyince hiç tartıda eksi görmezdim, dün akşam tıka basa yedim hiç aç kalmadım ve sonuç 1,900 kg atakta şu kalan 2 kg'ı da verirsem süper olackkkk, seyire 70 kg olarak gireyimmm bari.
*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55)
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)
maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)
9.TAKIM ORTALAMASI:%
Betülllllllllllllllllllllll..................Emineeeeeeeeeeeeee..............
gamzecim ne yaptın cnm sen bu kilo ne ben seni sende beni bıraktığında çok daha iyi durumdaydıktoparlıcaz en kısa zamanda benim ilk hedefim genişlettiğim mideyi küçültmek
betüş devam ediyomu göremedim
Canım ben bıraktığınn yerdeyımmmen son 67,5'a kadar düştümmm ama sonrası işte böyle 2 gün diyet 2 gün paso yemek :))) sonuç ortada :) ama bu kez azimliyim vericez inşallah canımm.
betüş devam ediyor canımm sanırım o da bıraktığın gibihiç yol katedemedik yaa veriyoz alıyoz veriyoz alıyoz :)))
vericez bu sefer bak bahar geldi szi bana kızın yersem bak mayısa bebiş planlıyorum bu kiloda hamile kalırsam vay halime ne yersem kız tamamı
8de kahvaltı yaptım şuan ara oğün
1 bardak 7 otlu çay
3 adet elmalı form bisküvi (bunlar çekmecedeki stoklar her daim diyet modunda olmanın faydaları )
bir ekmeğim eksik kahvaltı için onu tamamlamalıyım ama inanın güvenemiyorum fırındaki tam bugday ve kepeklere haftasonu evdeyken un alıp yapsam tam buğday unu süt yumurta vs katsam mayasızca atarım dolaba 2 hafta yerim olurmu ki :44:
Hosgeldin aramizaaaaeskiler tanıyoda yeni arkadaşlar için özet geçeyim
30 yaşındayım, 3 yaşında bir yakışıklı annesiyim ,çalışıyorumhafta içi 8-5 arası siteye hep girebiliyorum ama haftasonu gelemiyorum şimdiden söyleyeyim :26:
hayatımda hep diyet oldu icratta olmasa bile her daim dilimdeydiailecek yemeyi seviyoruz hadi tatlı yapalım,hadi tost yiyelim,nerde ne güzel hadi oraya gidelim işte sonuç bu
diyetisyenede gittim,her türlü yöntemi denedim dukandır falandır filandır ama sonuç yoyo gibi al ver al ver şuan tam 71,5 kgyim artık sadece az yiyip aktiviteyi artırma yöntemini denicem günde 6 öğün
işin tuhaf yani eşimde bende kiloluyuz ama sevgli eşime spora gideyim diyorum cıııks,yüzmeye gideyim cııks hoş zaten zamanda yokta zorlucaktım şartları dünde dedimki işe arabasız gittiğim günler yürüyerek geleyim olmaz o yol güvensiz diyo hey Allahı'ım dedim ama kararlıyım yürücem şimdi işten çıkınca bir dere boyu var sağı solu spor aletleri yürüme parkurları ama insanlar gelmiyo tenha yani eve yakın biryere kadar dümdüz devam ediyo toplamda ev iş arası 4 km (araçla gelirken hesapladım) haftada 3 bile yürüyerek gitsem işe yarar diyorum ne dersiniz :44:
dünki menüm
sabah 1 simit
7-8 ev yapımı yeşil zeytin
ara
1 türk kahvesi
öğlen
hamburger menü
ara
1türk kahvesi
akşam
9-10 fındık
bu seferlik affedinde sıkı sıkı başlıyorum inş akşamları mümkün olduğunca hafif yicem belkide salatayla geçiricem
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Nihayet Cuma haftanın son günü:) Bu hafta benim için tam bir hayal kırıklığı..Regl haftam aksilik buya hepte moralsiz geçiyor...Sonuçta ne yazık ki +++++
İzin dönüşü ilk paracıklarımla kızıma harika bir bisiklet çok ciciş bir spor ayakkabı ve kumla oynamak için kova+kalıp seti aldımHavalara uçtu bacak kadar boyuyla
Allah patronlarıma,onlar bana bende kızıma inşallah
Bu hafta aramıza yeni bir arkadaş daha geliyor.Yeni dediğime de bakmayın bizlerden de eskiymiş zaten
Fulyanın ailesiyle vakit geçiriyor olması beni bile çok heyecanlandırıyor.Akşam evde yemek yaparken sayıyordum inanın.10 gün kalacaklar..çarşamba 1,perşembe 2,Cuma 3Cicilerinizi güle güle kullanın Fulyacım.Hakikaten anne gibi yok Benim annemde her pazar elim kolum dolu gönderir bizi..Birde erkek anneleri örnek alsa bu davranışları Emine kızzzzz senin oğluşun vardı değil mi??:44:Sen cici kaynana ol tamam mı
Büşracım bu arada hakikaten geri gittim baktım ben nasıl okumuşum ou öyleBi alt satırdan bi üst satırdan Neyse canım yapabilirim ben arada öööleeee şeylerrrrrrrrrr.Az daha birinci yapıyodum seni Yakışmıştıııı kızzzzzzzzzz.
Ne olsu bu arada şu senin mübarek? Kırsaydın kafasını gözünü
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
bsrmhmmt (67,4/66,2/1,2/%1.78)
noraaa (69,5///%)
marti (62,9///%)
btlbetul (/68//%)
Betülllllllllllllllllllllll..................Emineeeeeeeeeeeeee..............
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68//%)
Evettttttttttttttt kaldı Betülcük.
Şimdi kızlar bu iş böyle olmuyor.Gelin bir karar verelim.Her hafta öfff olmadı kusura bakmayın.Öfff almışım bana kızmayın diyoruz birbirimize.Kim ne yaparsa kendine yapar yeri değil ki burası..Önerilerinizi bekliyorum pazartesi gününe kadar.
Birkaç kez üst üste ayyyy +++ çıktım,yada bir ay boyunca hiç veremedimcilere ne yapalım
Uzun soluklu diyette kilosu takılanlara değil sözüm elbette.Yani birbirimizi gaza getirecek bi uygulama bize şart.
bebiş mi dedinnayyy canımm çok sevindimm ya inşallah mayısa kadar kilona ulaşırsınn hayırlısıyla :)) senin yakışıklıya kardeş gelecekk heee :)))
canımm o konuda hiçç şüphenn olmasınn cısss'lardan yersennn hepimiz uyarırız senii sen hiç merak etme, cıss'ları çıkardık artık hayatımızdannn yok cısss mısss bizeeee
Hosgeldin aramizaaaa
Burdayim Hilalciiiiiiiiim geldim geldimama pek iyi haberlerle gelmedim cunku ben yerimde saymisim yaaaaa
anam hic verememisim bu hafta keske yiyeymisim yaaaaa bosu bosuna tututum bak bu hafta bogazimi heee ayni yani kilom 62,9 tatlim sabit yaneeeee cok fena bozuldum
beni iğneli fıçıya atmak lazımmmmmbana ne yapsanız ben razıyımm hakkettim çünküüüü
hadi bakalım büşram..iyi haberlerle dönvalla hopişcanım çıkmak zorundayım o maça mecburendiğerleri umrumda değil ama kızlar yarın bensiz yapamazlar diğer maçlarda oynamamayı göze alarak çıkıcam hemde :S
geeeeeeeeeeeeeel nagiş gel bebişimsengcim seni unutmadım cnm geçmişi okumadan yazdım seninde okul falan var diye belki değiştirmişsindir dedim cnm ondan yani :26: sana zahmet püsküte danışabilirmisin sorun olmucaksa gireyim takıma kilolar aldı başını gidiyo
ooo hilalim pek kaptan gördüm seni[B
Evettttttttttttttt kaldı Betülcük.
Şimdi kızlar bu iş böyle olmuyor.Gelin bir karar verelim.Her hafta öfff olmadı kusura bakmayın.Öfff almışım bana kızmayın diyoruz birbirimize.Kim ne yaparsa kendine yapar yeri değil ki burası..Önerilerinizi bekliyorum pazartesi gününe kadar.
Birkaç kez üst üste ayyyy +++ çıktım,yada bir ay boyunca hiç veremedimcilere ne yapalım
Uzun soluklu diyette kilosu takılanlara değil sözüm elbette.Yani birbirimizi gaza getirecek bi uygulama bize şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?