Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canımsın hoppişim:)))))))))))) Ama ikna edemezsin beni
Seni yapıcaz kaptan
Vallahi ben bilmem artık hız kazanmak zorundayız..

Günaydın beybiler,

hala 68 kg yim....

bu gün dukana başladım ammma velakin dukan amcanın kitabı tuğla gibi bıdı bıdı anlatmış durmuş hatta ilk sayfalarda pis oburlara varan hakaretleri gözümden kaçmadı esefle kınıyorum kendisini.... yok protein yok karbonhidrat oku oku daha mevzuya giremedik.... ne yicem uleeyn ben aaaa.... atak yapacam uyuz oldum.... neyyseee...

sabahtan bir dolu koşuşturmacam vardı o bankadan al o bankaya ver robin hood gibi dolaştım bankaları bu yıl nasıl bitcek bilmem kredi kira taksit boğazıma kadar batmış durumdayım beybiler.... ooyyyhhh.... darlandım haa.....

daha yeni hindi dönerini yedim pınarın umarım dıkana uygundur.... ısıttım ekmeksizcene yedim.... halbuki yolda neler neler alıp yiyeysim geldi ama yoook dedim.... nooo.....

başladık yani dukana hadi Bismillah....

betüşş hadi hayırlı olsunn :) benim bugün atağın 2.günü, 1 günde 1,900 kg gitmiş,, nasıl gitti anlamadım ama :)

betüş ben akşam 5-10 dakikada dukan kurabiyesi yaptım 2 günlük yulaf kepeği hakkımla dün 3 tane yedim bugünde 3 tane yicem istersen sende öyle yapabilirsin, tadı güzelde oluyor hem işe de getirirsin çayınyanında ohh misss :)

fırınım yok daha almadım... yulaf kepeğiyle omlet gördüm onu yarın sabah denicem inşallah.... bu gün akşama tavuk haşlarım.... başkada bişi yok....yarın daha güzel bir dukancı olcam inşallah... defnenin bloğunu hatmediyorum şuan :)

betüşüm nbr cnm bende bir yemeğe gittim geldim sırılsıklam oldum öyle yağmur öyle fırtına var akıllara zarar
yemekte 1 porsiyon sebzeli köfte
1 porsiyon pilav
1 bardak ayran
öğleden sonra eğitime giricem yokum kızlar bilgi vereyim pazartesi görüşürüz artık hem benim durumda belli olur acayip doydum dahada bişey yemem sanırım

kkııığğğz nagiş nerlerdesin bebeyim sen yahuuu....

Noraaa 1.9 kg süpppeeer maşallah devam.... durmak yok....

dukanı deneyen biri olarak söylüyorum sanki karatay teyzenin diyeti dukan amcanın diyetinden daha uygulanabilir,daha ucuz,türk yemek standartlarınada uygun

Ben de yarın omlet yapıcam, pazarda bazlama yapıcam kendimee :) defnenin bloğu hangisi ben de simlanın bloğunu takip ediyorumm :)
betüş günde 1,5 litre sıvı almayı ihmal etme, ben pek su içemiyorum max 3 bardak, o yüzden şekersiz çay yeşil çay ile birlikte 10 bardak sıvı aldım dün.

dukanı deneyen biri olarak söylüyorum sanki karatay teyzenin diyeti dukan amcanın diyetinden daha uygulanabilir,daha ucuz,türk yemek standartlarınada uygun

Haklısın nagişş biraz masraflı bir diyet ama ataktan sonra sebzede eklenecek ya evdeki malzemelerle birşeyler yapılabilir, ben normalde dukanı hiç düşünmemiştim ama bu aralar şu kilolardan dolayı bunalımlardayımm bir değişiklik olsun istedim hem de burda birçok kişi dukan yapıyor bak emine (marti) mesela 72-73 ile başladı şu an nerdeyse ideal kilosundaa onları gördükçe daha bir heveslendim bakalım çıktık bir yola sonu gelir inşallah :) baktım bu olmadı karataya geçerikkk olumsuz düşünmeeyim yine de bennn :)

dukanda şekersiz kremasız nescafe var mı gerçi bunu sormak için çok geç gömdüm bile mideye ama bari sonraki günleri kurtaralım.....

kiloları aldım aldım kürkçü dükkanına döndüm

ehee biz senle hep aynı şeyi yapıyoruz zaten :)))

valla ben yalnızım o yüzden maliyet bana çok koymaz gibi geliyor, maliyet kendime kadar olacağı için hem aburcubura verdiğim parayı ete harcamış olcam... ne bileyim battı balık yan gider artık.....

Defne'nin Dukan Günlüğü ilk günden başladım okuyorum ne yediğini yazmamış ilk günlerde ama eylenceli bir gacı :) okutturuyo kendini....

*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68/68/0%0)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23
Haftanın Birincisi tebrik ederim.
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55) Haftanın ikincisi tebrik ederim.
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)Haftanın üçüncüsü tebrik ederim.
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87) Mazeretim vaaaaaaaarrrrrrrrrr
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)

noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)

maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)

9.TAKIM ORTALAMASI:% 0,08

İşteeeeeeeeeeeeeeeee bir haftanın daha sonuna geldik..Bu bir son değil bir başlangıç allah yarattı demem dalarım
Bak bende geliyorum bu hafta aranıza en sevmediğim şey beni bağlayan diyetler ama bu haftalarda bende kendimi biraz zorlamaya kararlıyım.Herkes haftasonu silkelensin gelsin

SABAH
1 dukan kurabiyesi
2 kaşık lor
1 yumurta

ÖĞLE
1 ton balığı
2 dukan kurabiyesi

AKŞAM
Tavuk sote
1,5-2 kase yoğurt.

1 bardak süt.

spor: 45 dk
10 bardak sıvı.

Kızlar dikkat ettimde hepiniz bol bol lor tüketiyorsunuz.Dukan için oldukça yağlı bir peynir olduğunun farkındasınız değil mi?Yani Dukana uygun olanları da var tabiki ama ben paketlerindeki yağ oranlarına bakıp bakmadığınızı merak ettimMalum süt ve süt ürünlerindeki yağ oranı hakkı sadece %2.....

Canım ben kontrol etmeden almışım loru, yağ oranı yok üzerinde yağ oranını bilmiyorum ziyan olmasın diye tüketiyorum şu an, bir dahakine kaanların lorunu alıcam bize en uygun olanı oymuşş.

Bu arada hilal sen dukan konusunda baya tecrübelisini yaptın mı daha önce canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…