- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.261
hadi bakalım büşram..iyi haberlerle dön
geeeeeeeeeeeeeel nagiş gel bebişimçok sevindim dönmene
ooo hilalim pek kaptan gördüm seniyakışdı ama biliyonmu (hilali kaptan olmaya ikna etmek isteyen takım elemanı)
şaka bir yana söylediklerine harfiyyen katılıyorum hilalcim.ilkbahar geldi, yaza şunun şurasında ne kaldı..artık daha bir sıkı sarılmamız lazım diyete.birde kilosu daha az olnlar istisna (onlarda sıkılaşma için yapabilir), kilosu daha fazla olanlar ki bu gruba ben, fadime, hilal giriyor muhakakkak spor şart..yoksa yerimizde sayıp durucaz netekim..
şaka bir yana
Günaydın beybiler,
hala 68 kg yim....
bu gün dukana başladım ammma velakin dukan amcanın kitabı tuğla gibi bıdı bıdı anlatmış durmuş hatta ilk sayfalarda pis oburlara varan hakaretleri gözümden kaçmadı esefle kınıyorum kendisini.... yok protein yok karbonhidrat oku oku daha mevzuya giremedik.... ne yicem uleeyn ben aaaa.... atak yapacam uyuz oldum.... neyyseee...
sabahtan bir dolu koşuşturmacam vardı o bankadan al o bankaya ver robin hood gibi dolaştım bankalarıbu yıl nasıl bitcek bilmem kredi kira taksit boğazıma kadar batmış durumdayım beybiler.... ooyyyhhh.... darlandım haa.....
daha yeni hindi dönerini yedim pınarın umarım dıkana uygundur.... ısıttım ekmeksizcene yedim.... halbuki yolda neler neler alıp yiyeysim geldi ama yoook dedim.... nooo.....
başladık yani dukana hadi Bismillah....
betüşş hadi hayırlı olsunn :) benim bugün atağın 2.günü, 1 günde 1,900 kg gitmiş,, nasıl gitti anlamadım ama :)
betüş ben akşam 5-10 dakikada dukan kurabiyesi yaptım 2 günlük yulaf kepeği hakkımla dün 3 tane yedim bugünde 3 tane yicem istersen sende öyle yapabilirsin, tadı güzelde oluyor hem işe de getirirsin çayınyanında ohh misss :)
betüşüm nbr cnmbende bir yemeğe gittim geldim sırılsıklam oldum öyle yağmur öyle fırtına var akıllara zarar
yemekte 1 porsiyon sebzeli köfte
1 porsiyon pilav
1 bardak ayran
öğleden sonra eğitime giricem yokum kızlar bilgi vereyim pazartesi görüşürüz artık hem benim durumda belli olur acayip doydum dahada bişey yemem sanırım
betüşş hadi hayırlı olsunn :) benim bugün atağın 2.günü, 1 günde 1,900 kg gitmiş,, nasıl gitti anlamadım ama :)
betüş ben akşam 5-10 dakikada dukan kurabiyesi yaptım 2 günlük yulaf kepeği hakkımla dün 3 tane yedim bugünde 3 tane yicem istersen sende öyle yapabilirsin, tadı güzelde oluyor hem işe de getirirsin çayınyanında ohh misss :)
kkııığğğz nagiş nerlerdesin bebeyim sen yahuuu....
fırınım yok daha almadım... yulaf kepeğiyle omlet gördüm onu yarın sabah denicem inşallah.... bu gün akşama tavuk haşlarım.... başkada bişi yok....yarın daha güzel bir dukancı olcam inşallah... defnenin bloğunu hatmediyorum şuan :)
dukanı deneyen biri olarak söylüyorum sanki karatay teyzenin diyeti dukan amcanın diyetinden daha uygulanabilir,daha ucuz,türk yemek standartlarınada uygun
kiloları aldım aldım kürkçü dükkanına döndüm
dukanı deneyen biri olarak söylüyorum sanki karatay teyzenin diyeti dukan amcanın diyetinden daha uygulanabilir,daha ucuz,türk yemek standartlarınada uygun
Ben de yarın omlet yapıcam, pazarda bazlama yapıcam kendimee :) defnenin bloğu hangisi ben de simlanın bloğunu takip ediyorumm :)
betüş günde 1,5 litre sıvı almayı ihmal etme, ben pek su içemiyorum max 3 bardak, o yüzden şekersiz çay yeşil çay ile birlikte 10 bardak sıvı aldım dün.
bööhöhöhöööööö göbeğemden nefret ediyom....
Kızlar dikkat ettimde hepiniz bol bol lor tüketiyorsunuz.Dukan için oldukça yağlı bir peynir olduğunun farkındasınız değil mi?Yani Dukana uygun olanları da var tabiki ama ben paketlerindeki yağ oranlarına bakıp bakmadığınızı merak ettimMalum süt ve süt ürünlerindeki yağ oranı hakkı sadece %2.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?