Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

birşey sorucam ben niye listede yokum

dukanda şekersiz kremasız nescafe var mı gerçi bunu sormak için çok geç gömdüm bile mideye ama bari sonraki günleri kurtaralım.....

Canım Dukan diyetinde çay,kahve şekersiz ve kremasız olduğu sürece serbest..Diyet kolada buna dahil...
Yalnız dikkat etmen gereken bişey var.Bazı ekmek yada hamur tariflerinde süt tozu ekleyin yazar.Bu süt tozu bildiğimiz coffe mate fln değil.Suyla karıştırdığında süte dönüşen bişey..Tamamen içeriği farklı aklında bulunsun.

okudumda gözümden kaçmış olabilir ne yazdınız kız hasta bir kadınım burda yani çok görmeyin bana:18:

okudum yazdıklarınızı çok tırstım hemen diyete başlamam lazım:94:ama spor yapamıyorum

Fadimecim sen iki hafta izinliydin ya canım benim.Daha bu sabah yazdım sana kilonu bildirdiğinde Önümüzdeki hafta silkelen gel şekerim.Listedesin.

bak bu iyimiş tam benlikmiş :) kafeinsiz yaşayamam....

valla arkadaşlar bir lokantaya gittik hiç bir şey yemedim ye dediler ben yiyip geldim dedim.... lokantaya yiyip geldim artık rejime başladım demeye utanıyorum.... göbeğimden belli oluyo yani.... ne diyet ne diyet....

yok dukanmış yok mukanmış artık ne desem inandıramıcam kimseyi....

bir ara her üç günde bi bu gn diyete kesin başlıyorum der olmuştum.... artık bana kimse inanmaz... valla ben bile inanamıyorum ne yalan söliyeyim... bakalım gözüm üzerimde....

selamlarr.. yahu alıntıladım ama annem birden çığlık çığlığa evi süpürmedin diye şeyedince gitti hepsi.

haydin sana kolay gelsin o zaman..

bööhöhöhöööööö göbeğemden nefret ediyom....
bendeeeeeeeeeee..ve koca dötümdeeeen...ve kalın pazularımdaaaaaan..ve koca suratımdaaaaaaaaaaaann

kaptanım benim beee!!..gördünmü nasıl hesaplamış, takır takır..kaptan doğmuşsun sen hilalim

okudumda gözümden kaçmış olabilir ne yazdınız kız hasta bir kadınım burda yani çok görmeyin bana:18:

okudum yazdıklarınızı çok tırstım hemen diyete başlamam lazım:94:ama spor yapamıyorum
fadime okumuşsun ama yanlış okumuşsun canım bee..biraz daha geri gitseydin iki hafta izinli olduğunu ve o yüzden listede olmadığını anlardın

selamlarr.. yahu alıntıladım ama annem birden çığlık çığlığa evi süpürmedin diye şeyedince gitti hepsi.

yavruuuuuum..sanada yazık yahu..sanalda büşra orada anne..vallahi yazık

ayy sahi böşram gelmemiş, naptı maçda acep:26:

Selam kizlar
Nasilsiniz Bakalim?

Bi arkadas bana her Gün spor Yapma, iyi degil dedi:/
Kaslari biraz dinlendirmek gerekmis ne Kadar dogru acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…