- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.281
birşey sorucam ben niye listede yokum*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68/68/0%0)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23Haftanın Birincisi tebrik ederim.
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55) Haftanın ikincisi tebrik ederim.
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)Haftanın üçüncüsü tebrik ederim.
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)Mazeretim vaaaaaaaarrrrrrrrrr
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)
maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)
9.TAKIM ORTALAMASI:% 0,08
İşteeeeeeeeeeeeeeeee bir haftanın daha sonuna geldik..Bu bir son değil bir başlangıç allah yarattı demem dalarım
Bak bende geliyorum bu hafta aranıza en sevmediğim şey beni bağlayan diyetler ama bu haftalarda bende kendimi biraz zorlamaya kararlıyım.Herkes haftasonu silkelensin gelsin
dukanda şekersiz kremasız nescafe var mı gerçi bunu sormak için çok geç gömdüm bile mideye ama bari sonraki günleri kurtaralım.....
birşey sorucam ben niye listede yokum
okudumda gözümden kaçmış olabilir ne yazdınız kız hasta bir kadınım burda yani çok görmeyin bana:18:Fadime ben seni çözdüm.Hiç yazdıklarımızı okumuyorsun sen
okudumda gözümden kaçmış olabilir ne yazdınız kız hasta bir kadınım burda yani çok görmeyin bana:18:
okudum yazdıklarınızı çok tırstım hemen diyete başlamam lazım:94:ama spor yapamıyorum
Canım Dukan diyetinde çay,kahve şekersiz ve kremasız olduğu sürece serbest..Diyet kolada buna dahil...
Yalnız dikkat etmen gereken bişey var.Bazı ekmek yada hamur tariflerinde süt tozu ekleyin yazar.Bu süt tozu bildiğimiz coffe mate fln değil.Suyla karıştırdığında süte dönüşen bişey..Tamamen içeriği farklı aklında bulunsun.
Hepinize mükemmel bir haftasonu dilerim.
haydin sana kolay gelsin o zaman..Günaydın beybiler,
hala 68 kg yim....
bu gün dukana başladım ammma velakin dukan amcanın kitabı tuğla gibi bıdı bıdı anlatmış durmuş hatta ilk sayfalarda pis oburlara varan hakaretleri gözümden kaçmadı esefle kınıyorum kendisini.... yok protein yok karbonhidrat oku oku daha mevzuya giremedik.... ne yicem uleeyn ben aaaa.... atak yapacam uyuz oldum.... neyyseee...
sabahtan bir dolu koşuşturmacam vardı o bankadan al o bankaya ver robin hood gibi dolaştım bankalarıbu yıl nasıl bitcek bilmem kredi kira taksit boğazıma kadar batmış durumdayım beybiler.... ooyyyhhh.... darlandım haa.....
daha yeni hindi dönerini yedim pınarın umarım dıkana uygundur.... ısıttım ekmeksizcene yedim.... halbuki yolda neler neler alıp yiyeysim geldi ama yoook dedim.... nooo.....
başladık yani dukana hadi Bismillah....
bendeeeeeeeeeee..ve koca dötümdeeeen...ve kalın pazularımdaaaaaan..ve koca suratımdaaaaaaaaaaaannbööhöhöhöööööö göbeğemden nefret ediyom....
kaptanım benim beee!!..gördünmü nasıl hesaplamış, takır takır..kaptan doğmuşsun sen hilalim*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68/68/0%0)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23 Haftanın Birincisi tebrik ederim.
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55) Haftanın ikincisi tebrik ederim.
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)Haftanın üçüncüsü tebrik ederim.
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)Mazeretim vaaaaaaaarrrrrrrrrr
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)
maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)
9.TAKIM ORTALAMASI:% 0,08
İşteeeeeeeeeeeeeeeee bir haftanın daha sonuna geldik..Bu bir son değil bir başlangıç allah yarattı demem dalarım
Bak bende geliyorum bu hafta aranıza en sevmediğim şey beni bağlayan diyetler ama bu haftalarda bende kendimi biraz zorlamaya kararlıyım.Herkes haftasonu silkelensin gelsin
okudumda gözümden kaçmış olabilir ne yazdınız kız hasta bir kadınım burda yani çok görmeyin bana:18:
fadime okumuşsun ama yanlış okumuşsun canım bee..biraz daha geri gitseydin iki hafta izinli olduğunu ve o yüzden listede olmadığını anlardınokudum yazdıklarınızı çok tırstım hemen diyete başlamam lazım:94:ama spor yapamıyorum
selamlarr.. yahu alıntıladım ama annem birden çığlık çığlığa evi süpürmedin diye şeyedincegitti hepsi.
yavruuuuuum..sanada yazık yahu..sanalda büşra orada anne..vallahi yazık
ayy sahi böşram gelmemiş, naptı maçda acep:26:
anaaaaaam canım sıkıliyi yaa
kız canın sıkılıyosa git evi süpür!!
(eee bende anneyim:))
Selam kizlar
Nasilsiniz Bakalim?
Bi arkadas bana her Gün spor Yapma, iyi degil dedi:/
Kaslari biraz dinlendirmek gerekmis ne Kadar dogru acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?