- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.301
bunu bende duydum. ama zaten kolay kolay aralıksız yapabildiğimi hatırlamıyorum ben
*** 9. Takım 299. Etap ***
marti (62,9/62,9/0/%0)
btlbetul (/68/68/0%0)
bsrmhmmt (67,4/65,9/1,5/%2,23Haftanın Birincisi tebrik ederim.
ozdemi (64,5/63,5/1/%1,55) Haftanın ikincisi tebrik ederim.
trulyscrumptions (77.2/76,6/0.6/%0.78)Haftanın üçüncüsü tebrik ederim.
lypsa (91,6/92,4/-0.8/%-0.87)Mazeretim vaaaaaaaarrrrrrrrrr
hoppidicik (89,4/89/0.4/%0,45)
noraaa (69,5/72/-2,5/%-3,60)
maBaby (58,1/58/0.1/%0,17)
9.TAKIM ORTALAMASI:% 0,08
İşteeeeeeeeeeeeeeeee bir haftanın daha sonuna geldik..Bu bir son değil bir başlangıç allah yarattı demem dalarım
Bak bende geliyorum bu hafta aranıza en sevmediğim şey beni bağlayan diyetler ama bu haftalarda bende kendimi biraz zorlamaya kararlıyım.Herkes haftasonu silkelensin gelsin
yavruuuuuum..sanada yazık yahu..sanalda büşra orada anne..vallahi yazık
ayy sahi böşram gelmemiş, naptı maçda acep:26:
burdayım hopişş.. günüm berbat geçti.. parmağım incinmiş hala ağrıyor doktora gittim. arkadaşlarıma geldim ama benim mübarek gelecekmiş vıdı ıdı dediler bende tamam dedim gelsin görüşelim. neyse annem bi aradı ben yerle bir... amcam ölmüş annem şimdi bursaya gidiyor ben arkadaşımla evde kaldımbenim mübarekle görüşemedik.. maçta yenildik.. çok fenayım yani..
burdayım hopişş.. günüm berbat geçti.. parmağım incinmiş hala ağrıyor doktora gittim. arkadaşlarıma geldim ama benim mübarek gelecekmiş vıdı ıdı dediler bende tamam dedim gelsin görüşelim. neyse annem bi aradı ben yerle bir... amcam ölmüş annem şimdi bursaya gidiyor ben arkadaşımla evde kaldımbenim mübarekle görüşemedik.. maçta yenildik.. çok fenayım yani..
kiz hep geziosun ozlediiiikkızlar ben bugün bir arkaşımdayım..gelince hemmen topikteyim
canim istedigin kadar ic sekersiz sorun yok ben sutte ilave ediyorum yagsiz tabii allahtan o serbest yoksa bana gina geldi haaa dayanilcak gibi degil bu dukandukanda şekersiz kremasız nescafe var mı gerçi bunu sormak için çok geç gömdüm bile mideye ama bari sonraki günleri kurtaralım.....
caniiim Busecim evet durakliyoruz sanirim benim en uzun takildigim kilo bu aralik 62-63 arasi dolayisiyla bunyem sanirim direnio altina dusmememk icin ama baska bi ihtimal de biliosun bu hafta yeterli su tuketemediiiiim yeterli su almayinca olani da bunye tutmus olabilir ayrica regl bekliyoruuum amaaaaaaan bisuruu sebeb iste ben once su su olayimi bi cozmem lazim bir hafta bi deneyelim istersen sonraki haftaya yumruk yapalim die dusundum yani buraya kadar oldukca yolundaydi hersey bi sans daha vermek istiyorum kendime yumruk 3 gun mu yapicaaz Buseeeeee san bisey itiraf edicem :78:ben bugun bebek gormeye gittim ve orda ne vardi biiiiil hosmeriiiiiimdukandaşım, emineemduraklıyorsun sanırım. ben de bu hafta 52.9 u gördüm 6-7 gün önce. sonra hep üstüne çıktım en son bu sabh 53 tüm. yani durumlarımız pek de farklı değil. yumruk yapalım mı beraber ne dersin?
ben ne zaman canim sikilio desem annem iyi iyi siki can ii olur tez cikmaz der ben de iyice kafayi yerimanaaaaaam canım sıkıliyi yaa
caniiim Busecim evet durakliyoruz sanirim benim en uzun takildigim kilo bu aralik 62-63 arasi dolayisiyla bunyem sanirim direnio altina dusmememk icin ama baska bi ihtimal de biliosun bu hafta yeterli su tuketemediiiiim yeterli su almayinca olani da bunye tutmus olabilir ayrica regl bekliyoruuum amaaaaaaan bisuruu sebeb iste ben once su su olayimi bi cozmem lazim bir hafta bi deneyelim istersen sonraki haftaya yumruk yapalim die dusundum yani buraya kadar oldukca yolundaydi hersey bi sans daha vermek istiyorum kendime yumruk 3 gun mu yapicaaz Buseeeeee san bisey itiraf edicem :78:ben bugun bebek gormeye gittim ve orda ne vardi biiiiil hosmeriiiiiimaklima sen geldin ve dedim ki Buse yedi ben de yiyceeeem yediiiiiiiiiiim
kilo verememis olmam da tuzu biberi oldu e pisman da oldum ama napiyim yaaa sonunda olum yok ya anasini satiiiim offf yaaaa keyifisizim bu ara havalar kotuuuuuu yaz gelmediiiii neyse hafta sonu da davetler var ama p.tesiden itibaren eski tempoma donecegim cici kiz emine olucam tekrarama yok yapalim die sen istiosan da seni kiracagima kafami kirarim busecim yapalim yumruk
ben ne zaman canim sikilio desem annem iyi iyi siki can ii olur tez cikmaz der ben de iyice kafayi yerimne demekse bi cozemedim
Günaydın kızlar, bugün yine 1,900 kg eksik çıktım tartıdaşu atak ne güzel birşeymiş ya :))) Şu an kilom 70,1 seyire sanırım 68'lerde giricem :)
Dünkü Menüm
SABAH
1 kurabiye
2 kaşık lor
1 yumurta
ÖĞLE
1 ton balığı
2 kurabiye
AKŞAM
2 kase yoğurt
Tavuk sote
Yatmadan önce 1 kase yoğurt
Spor: 45 dk+50 dk yürüyüş
Yaklaşık 10 bardak sıvı
günaydın kızlarrrr
herkese iyi hafta sonları
maalesef ben çalışıyorum.
bu günlerde hiiiç iştahım yok
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
bazen sabah kahvaltısı bazende öğle yemeğini atlıyorum
daha doğrusu yiyemiyorum.
hasta olacam galiba.
sadece akşamları yiyorum oda annemlere birlikte biraz
tek içtiğim cayy
bitki çaylarını bile midem almıyor.
yatmam yakındır yanii.:26:
Nurcan ben de ooole bi hasta olacak gibiyim ama ben domuz gibiyimdir yaa hiiiic hasta olmam ana psilolocik hasta mi olcam kiii depresayon falan yaneeeeegünaydın kızlarrrr
herkese iyi hafta sonları
maalesef ben çalışıyorum.
bu günlerde hiiiç iştahım yok
üzülsem mi sevinsem mi bilemedim.
bazen sabah kahvaltısı bazende öğle yemeğini atlıyorum
daha doğrusu yiyemiyorum.
hasta olacam galiba.
sadece akşamları yiyorum oda annemlere birlikte biraz
tek içtiğim cayy
bitki çaylarını bile midem almıyor.
yatmam yakındır yanii.:26:
ayyy valla senin de bebek gormede yedigini bilmioduuum simdi bu aile karadeniz kokenli 35 yildir istanbulda yasiiolar ama onun icin belki istanbul adetei mi acabeee (ya da biz ayni bebegimi gorduuuuk bebek istanbuldan yeni geldiiiii bir ay falan oluooooo orda dogdu yaneee)ya da karadeniiiz walla benim kayinvalidem otururken bes dakkada hep yapar ben seviyorum die bizde sebebsiz yenir yaneee yeterli isteyelim ama kayinvalide simdi ankarada bana yapan yoook ozlemisim sooolebir yemek kasigi kadar yedim ben ama varya yok booole bisey yaaaaaa neyse bu sefer cok pisman hissetmedim kendimi iyi bile geldi ama dedigim gibi p.tesiden sonra ben yine eski azimli moduma donuyorum en onemlisiiii suylaaaaaaaaa geliyorum biliyorum bu depresif halimin nedeni de susuzlugumdan kaynaklanio yoksa hiiiic bir neden ya da farklilik yok hayatimda daha az su icmekten baska walla kendimi cozdum yaaaaaemineciim ben de aynı durumdayım. lise yıllarında 53'tüm. 53 ün altında hiç hatırlamıyorum kendimi. o yüzden şuan takıldım kaldım diye düşünüyorum ben de senin gibi :26: tamam bu hafta da veremezsek 4 gün yumruklayalım. yumruk 4 gün oluyor diye hatırlıyorum :26: hem de kırmızı etsiz yapcaz. tavuk ve balıkla böylece sonuç alcaz kesiin
veeeeeehoşmerim yedin demeeek ay bak yine canım çektiii nasıl yedin komple yedin mi kaseyiii bu ilk ve son olsun gibi düşün eminecim sakın bundan sonra salma kendini derhal toparlan. sen duraklayabilirsin bir süre daha hoşmerim yüzünden. ya da duraklamazsın ama benim gibi yarın +500 falan artıda çıkarsın, hatta +800 bile olabiliiir :26: ama sonra duraklamazsan eğer tabiki yine eksilere düşersin.
ben de hoşmerimi yeni doğan bebek ziyaretine gittiğimde yemiştiimbu kadar mı tesadüf olur yaaa
alemsin emine yaaabuse de yedi deyip yedin demek
ay bu anneler hep aynı galibaaabenimki de bana aynı lafı der. bir de mesela ay ne aptalım falan desem yanında, sana öyle değilsin diyen oldu mu der bana, sonra da kıskıs gülüp beni sinir edeeer
Afiyet olsuuun ne marka yoğurt kullanıyosun, yumurtanın sarısını yiyiyomusun, lorun markası ne yulaf kepeği nerden bulunur.... Sabah sabah soru yağmuruna tuttum seni....
betüşş, yoğurt- sütaşın light yoğurtları var sanırım yağ oranı %1 onu kullanıyorum zaten üzerlerine bak %2'yi geçmemeli yağ oranı ben akşam onu bitirdim ev yoğurdu vardı ondan da yedim :)))
Yumurtanın sarısını günde 1 tane yiyorum, ama bugün hem krepte kullandım hemde haşlanmış yumurtanın sarısını yedim. dukanın dediğine göre günde 1 taneyi geçmemek gerekliymiş kolesterol açısından.
Ben inanın lorunu aldım ama yağ oranını atlamışım, bize en uygun olanı kaanlar marka lor. yine arkalarına bak başka markada olabilir %2'yi geçmemeli yağ oranı.
Yulaf kepeğini migrostan aldım ama sonra aktarlara sordum hepsinde vardı ben doğalsanınkını kullanıyorum memnunum birde Ru sheim diye bir marka var sanırım herkes bu ikisinden birini kullanıyor.
büşra başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah..anammm maşallah bana...
kiz hep geziosun ozlediiiik
:
ben bu akşam migrosa gideyim nevaleyi düzeyim iyisimi....
yağsız yoğurt
yağsız süt
yağsız peynir
yulaf kepeği
maydaoz
tzae nane
yumrutam var zaten
bol bol tavuk
haydi bakalım bismilllah...temmuzda 53 felamsın diyo bana.... temmuz dediğin nedirki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?