- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.321
ben bu akşam migrosa gideyim nevaleyi düzeyim iyisimi....
yağsız yoğurt
yağsız süt
yağsız peynir
yulaf kepeği
maydaoz
tzae nane
yumrutam var zaten
bol bol tavuk
haydi bakalım bismilllah...temmuzda 53 felamsın diyo bana.... temmuz dediğin nedirki....
temmuz 53helal betüşüm yakışır sanaaaa
BETÜŞŞ sankı atak çok fazla çıktı sende gerçi atak en çok kilo verilen dönem :))
dukancılar yanlışsam düzeltin şimdi atak bitti diyelim dukan amca seyide 113 gün verdiyse ben ideal kiloma bu günleri tamamlamadan ulaştı isem, diğer evreye geçebiliyorum değil mi?
Peynir yok betüşş, lor al :))) meyveli yoğurtlar var light ben onlardan alıcam aralarda iyi olur:)
Ben dün biraz göğüs etiyle tavuk sote yaptım tabii sebzesiz süperr oldusebzelerde eklenince süper bir diyet olacakkk
yoğuuunecee sen nasılsın bakalıımnasıl gidiyor kuzuuum
ehehe bende canım sıkılırken duydummu iyice kafayı yerimben ne zaman canım sıkılıyo desem annem iyi iyi sıkı can iyi olur tez cıkmaz der ben de iyice kafayı yerimne demekse bi cozemedim
Afiyet olsuuun ne marka yoğurt kullanıyosun, yumurtanın sarısını yiyiyomusun, lorun markası ne yulaf kepeği nerden bulunur.... Sabah sabah soru yağmuruna tuttum seni....
ben temmuzda 53 olayım o dukan amcayı bulup öperim vallaa.....
haklisin tatlim etrafimizda bi cok inssan olsa da dostlarin sayisi cok fazla degil allah olanlari eksik etmesin tmm sen git tontisleri op saril guzel sey aile buyukleriyle olmak yaaa kiskaniom ben hepinizi hadi optum seniemoşum n'apim sevdiğim arkadaşım çağırınca kuş olup uçtum..zaten toplasan hepsi bir elin parmağını geçmez..çok fazla arkadaşm yoktur benim zaten..görüştüğüm insanlar vardır ama yanında keyifle vakit geçirdiğim dostlarım 3-5 kişi anca yani..yeter dimi??:26:
kız ben bugünde gidiyorum ama bu sefer babaneme..yarında anneme..olsun sen yaz, ben gelince cevaplarım
tabii ki kesebilirsin yani diger evreye devam edebilirsin ama veremediysen de aynen ayni evreye verene kadar devam ediosunBETÜŞŞ sankı atak çok fazla çıktı sende gerçi atak en çok kilo verilen dönem :))
dukancılar yanlışsam düzeltin şimdi atak bitti diyelim dukan amca seyide 113 gün verdiyse ben ideal kiloma bu günleri tamamlamadan ulaştı isem, diğer evreye geçebiliyorum değil mi?
peynir yok diene de bak kiiiz meyveli yogurt varmi kiii o da yok baciiim seyirde yiyosun ama o da sinirlilar grubunda ona gore serbest degil yaniPeynir yok betüşş, lor al :))) meyveli yoğurtlar var light ben onlardan alıcam aralarda iyi olur:)
Ben dün biraz göğüs etiyle tavuk sote yaptım tabii sebzesiz süperr oldusebzelerde eklenince süper bir diyet olacakkk
fulyağğğğğğğ anacuğun geldi bizi unuttun fulyağğğğğ
betulcum umarim dusundugun gibi gider ama zamanla sikiliosuuun yogurtlari tavuklari gorunce agzini sikica kapatip kafani baska yerlere ceviriosun yemek yemek istemeyen cocuklar gibi oluyosuuunvalla karnım toksa problem yok.... bir hafta boyunca haflanmış tavuk yiyebilirim hemde üç öğün naıslsa tok olucam gerisi mühim değil.... dukan amca bekle beni....
herseyin yolunda olmasina cook sevindim Fulyacim sorma ben de yaptim kacamak biliyorum bu kacamakla zaten duraksama yasiyorum bir hafta da kacamak bedeli diyetteki en zor donemimi yasiyorumhopisiiimmm dun gece ruyamda seni gordum yani baska seyle ilgili ruyamin minik bir parcasinda diyeyim, ama cok tuhaf bir ismin vardi ben de ruyamda diyorum bu hopisin ismi "......" (sansurledim) degil miydi ya falan :44yle yani sacma sapan bir ruyaydi iste
dun malesef bir kacamak oldu kizlar sadece bir ogunde :26: uzgunumm ama annemin pirasali boreginden iki dilim huplettim, 3 tane de mercimekli kofte. en sevdigimden, 3 senedir yemedigim seyler ikisi de. kvler yemege geldi annem bir dokturdu inanin dayanmam mumkun degildi. ama bugun kaldigim yerden devam ediyorum diyetime
onun disinda her sey guzel gidiyor mubarek bu sabah anneme "sen gitmek" deyip (parmagiyla da salonu isaret ederek) mutfaktan kadini bir guzel kiskisladi ve bulasigi yikayip her yeri temizledi (mubarek insan). annem bir yandan ona is yaptirmaya gonlu razi olmuyor bir yandan da (babam hic ev islerinde yardim etmedigi icin) "iyi iyi simdiden alistirman iyi olmus yoksa ileride butun isler senin ustune kalirdi" diyor.yani her sey normal gibi gorunuyor artik kizlar herkesin yuzu guluyor korktugum basima gelmedi neyse ki.
bu aksam kvlere yemege gidilecek ama diyette oldugumu biliyor bana ozel vejeteryan dukan yemegi pisecek :125:
nete cok giremiyorum cunku evde oldugumuz zamanlarda ya bizde misafir oluyor ya da babam pc basinda oluyor. babam tam bir bilgisayar kurdudur bu arada. 10 dk ben geceyim dedim tamam dedi oyle aldim bilgisayarimiama arada telden okumaya calisiyorum burayi.
hadi sonra yine girerim gorusuruz hepinizi optum kocaman
betulcum umarim dusundugun gibi gider ama zamanla sikiliosuuun yogurtlari tavuklari gorunce agzini sikica kapatip kafani baska yerlere ceviriosun yemek yemek istemeyen cocuklar gibi oluyosuuunyaramazlik yapmak istiyosuun ozluyosun bildigin tatlariiiionce unuttum saniosun ama biseyler sana hatirlatinca gorunce kotu oluyosun ama belki sende farkli olur hic kacamak yapmadan harfi harfine uyarak kisa zamanda sonuca ulasmaya bak uzadikca coook sikiliyo insan baslarda gucluyken yapabilirim diyorken asil ama 0 hatayla asil
herkezin en çok şikayetçi olduğu şey yulaf kepeği.... onların şikayetlerini okudukça merak ettim yahu.... ayyyy bu akşam migrosa gidip alcam bakiiim nassı bişimiş....
haklisin tatlim etrafimizda bi cok inssan olsa da dostlarin sayisi cok fazla degil allah olanlari eksik etmesin tmm sen git tontisleri op saril guzel sey aile buyukleriyle olmak yaaa kiskaniom ben hepinizi hadi optum seni
tabii ki kesebilirsin yani diger evreye devam edebilirsin ama veremediysen de aynen ayni evreye verene kadar devam ediosun
peynir yok diene de bak kiiiz meyveli yogurt varmi kiii o da yok baciiim seyirde yiyosun ama o da sinirlilar grubunda ona gore serbest degil yani
hadi gorem kizlar sizi
Kızlar ben bu dukanda kendimi çok hafif hissediyorum sanki 70 kiloda değilimde 65 kilolardayım gibi.
senin atak bitti mi? kaç günün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?