Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yaptım canım..8 kilo verdim sonra sıkıldım bozunca perişanlık...Üstüne birde bebek rezil durudayımOnun için sakın bırakma

Merhaba kizlar
Diyet cok güzel gidiyor birde su aber cubur krizlerim olmaza
Ama simdiye Kadar seytana uymadim... pazartesi dersler basliyor, ins okuldada bozmam ya cok korkuyorum...

ben temmuzda 53 olayım o dukan amcayı bulup öperim vallaa.....
kız beni 53 yapsa öp öp öp doyamam vallaaaaa

oyy fullym benim kız kalp kalbe karşı biliyonmubak seni merak ettim , nasıl girdim hemen rüyana..da o isim işi biraz karışık geldi bana, neyse..sen iyisin herşey yolundaysa problem yok...

kız ben o adama neden mübarek adını taktım , hatırla bakalımöyle bir adam tr de yok yok yoook..sen kv yi mutfaktan postala, bulaşık yıka hevallahi alkışlıyorumsen o adama sarıl,öp birşeyler yap işte..ondan dünya üzerinde bir tane var, onuda sen bulmuşsun işte..kıymetini bil mübareğin..

bak yanımda şimdi eşim var, laptopu yeni açmışım, 10 saniyede bir aralıksız "hopiş çay koy" deyip duruyor..şu an sabrımın son sınırlarındayım, şiddete başvurmam an meselesi.anladın mı neden senin adama mübarek dediğimi??

kızlar bugün babaneme gitmiştim ya..oradan doğru avm ye..kendime ciciler aldım ..biraz dar aldım , nasıl olsa zayıflıyorum diye..birde spor hocamız plates lastiği istemişti, ondan aldım..sıkılaşacakmışız..ulen zayıfladımda sıkılaşmam kaldı..neyse..aldım işte..

yulaf kepeği bulamadım ylaf ezmesi olur mu ki ondan aldıım da

Canim basin Saolsun!

canımm başın sağolsun. geçmiş olsun..

büşracım denk geldim şimdi, başın sağ olsun

sağolun kızlar çok teşekkür ederim...

hopişim ve merak eden tüm arkadaşlarım :) benim mübarek ile barıştık. önce bi tamamen soğuk davrandım annemde yok die benim kardeşim dediğim insan mübarek ve kardeşimin sevgilisi geldiler. neyse bu gelir gelmez bi sarıldı falan benden tepki yok ardından biz odaya geçtik bu dizlerinin üstüne çöktü falan benden yine tık yok tabi.. neyse bu baya moralini bozdu o arada mutfaktan bir gürültü geldi arkadaşımla kız arkadaşı resmen birbirlerine girdiler biz gittik ayırdık falan derken kardeşim dediğim vatandaş hırsını benim mübarekten aldı kafa attı buna ben bir fena oldum 2 3 saat kendime gelemedim elim ayağım titredi zırıl zırıl ağladım. tabi mübareğin kafa yemesiyle benim aşkımm diye feryadı basmam bir oldu böylece barışmış olduk benim tavırlarda yarım kaldı :) ama anlaştık yediği her haldı içtiğine kadar haber verecek taaaki güvenimi kazanana kadar. bende ona aynı şekilde tabi :) anlayacağınız tekrar barışmış olduk yapamadığım nazımda içimde kaldı :) biraz önce yolcu ettim yarın çalışacak bugün çalışmayığ buraya geldiği için yarın gidecek işe. sabah ( öğlen ) 3 te kahvaltı yaptık :) beze istedi görünce tariflerden tamam dedim kıvamı tutmadı sinir oldum yiyemeden gitti

bu arada benim mübarek bana yaramadı yine :) dün sebze günümdü ve gece geç saatte tavuk peynir krep yedik birlikte ( gece 3 ) yattık vee sonuç sabah 66.2 ama sebze günüme ve az su tüketmiş olmama veriyorum bugün sp günüm bakalım yarın yeniden görecek miyim 65 leri inşallah görürüm. çünkü çok ısrar etti şunu ye bunu ye diye zerre dokunmadım bi muz ile kividen tek bir goji berry tanesi kadar ısırdım o kadar dişim kadar bile değil yani :)

canım hazır dondurulmuş olan gıdaların yağ oranlarının % 10 u geçmemesi gerekiyor dikkat et. ben henüz öyle bir ürün bulamadım

ahahha bu iyiydi DDDD

büş gülerken görmesin beni

gördüm bile :)

fulyaaaağğğ valla ne yalan söliim ben olsam bende dayanamazdım heralde ama kaçamakların bedeli var biliyorsun demi

Kızlar ben bu dukanda kendimi çok hafif hissediyorum sanki 70 kiloda değilimde 65 kilolardayım gibi.

demi yaa hafifliyorsun resmen :)

evet canım atak ertesinde hemen ps ile başlıyorsun :)

yulaf kepeği bulamadım ylaf ezmesi olur mu ki ondan aldıım da
nayn betül naynnn..olmazbütün aktarlarda var yulaf kepeği..

...senin için hayırlı olur inşallah büşram

aynı bebek mi bilmiyorum benimkinin annesi kadın doğum uzmanı, seninki de öyleyse aynı bebek bunlar ay bak nasıl da anlatmışsın canım yine çekti emineee dermişiiim hayır hayır çekmedii, kurtulacam bu kilolardan bir an önce güçlendirmeye geçmeli ve yazın bir kısmını koruma evresinde geçirmeliyim rahat rahat

su olayını düzeltirsen işin tamam olacak bence emineem bu arada ben bugün tartıda -300 gördüm. kilom 52,7 duraklamayı kırmış olabilirim

nayn betül naynnn..olmazbütün aktarlarda var yulaf kepeği..

...senin için hayırlı olur inşallah büşram

amin canım hopişim benim çok sağol.. :) seviyorum ne yapayım içim bi fena oldu onu öyle görünce daral geldi bunaldım fenalaştım resmen.. kavgayı falan ayrılığı bırakıp kocaman bir sarıldım.. ama şartlarımızıda konuştuk yani..

Asla olmazzzzzzzzzzzzzzzzz.......Sakın yee bütün diyet güme gider.

Büşracım başınız sağolsun

sağol hilal teşekkür ederim.. rabbim kalanlara sağlık versin..

Selam beybiler,

Bu gün misafirlerim vardı... Ooooohh neler gördü bu mutfak :) Yemedim dukan yapıyom bana dokanmayın dedim....

Sağ olsunlar anlayış gösterdiler löp löp hepsini yediler :))) Hatta kalanlarıda evlere yolladık çok şükür....

Bu günkü menüm;

Sabah
2 haşlama yumurta

Öğlen
2 parça tavuk göğsü
1 b zero

akşam
1 kase yoğurt
acı biber koyabilirmiyim içinee aaaa bitmişti zaten neyse ama bu sorumu cevaplayın pleaase.... yoğurdu öyle seviyorumda....

bu gün arkadaşlar çok hoştu yaaa.... daha ne olduğundan haberleri yok aaaa dukan sağlıksız diyo :))) sonra döndü dukan nasıl bir şey :))) bende biliyoda öyle diyo sanmıştım alemler yaaa....

iyi akşamlar tombişler,
yoğun bir haftasonu geçirdim hava buz gibiydi dışarı falan çıkmadım tül perde,avize Allah ne verdiyse giriştim ammaa öldüm yaww :)
az öncede küçük görümce mi uğurladım iddaaya girdik 14 nisana kadar ben 7,görümcem 8 kilo verecek vira bismillah bakalım
olur mu dersiniz ya :44:

bu gün arkadaşlar çok hoştu yaaa.... daha ne olduğundan haberleri yok aaaa dukan sağlıksız diyo :))) sonra döndü dukan nasıl bir şey :))) bende biliyoda öyle diyo sanmıştım alemler yaaa....

ya zaten millet bir alem diyetteyim diyosun ısrar etmeler,senin neyin var demeler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…