- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.341
Canım ben kontrol etmeden almışım loru, yağ oranı yok üzerinde yağ oranını bilmiyorum ziyan olmasın diye tüketiyorum şu an, bir dahakine kaanların lorunu alıcam bize en uygun olanı oymuşş.
Bu arada hilal sen dukan konusunda baya tecrübelisini yaptın mı daha önce canım?
kız beni 53 yapsa öp öp öp doyamam vallaaaaaben temmuzda 53 olayım o dukan amcayı bulup öperim vallaa.....
hopisiiimmm dun gece ruyamda seni gordum yani baska seyle ilgili ruyamin minik bir parcasinda diyeyim, ama cok tuhaf bir ismin vardi ben de ruyamda diyorum bu hopisin ismi "......" (sansurledim) degil miydi ya falan :44yle yani sacma sapan bir ruyaydi iste
dun malesef bir kacamak oldu kizlar sadece bir ogunde :26: uzgunumm ama annemin pirasali boreginden iki dilim huplettim, 3 tane de mercimekli kofte. en sevdigimden, 3 senedir yemedigim seyler ikisi de. kvler yemege geldi annem bir dokturdu inanin dayanmam mumkun degildi. ama bugun kaldigim yerden devam ediyorum diyetime
onun disinda her sey guzel gidiyor mubarek bu sabah anneme "sen gitmek" deyip (parmagiyla da salonu isaret ederek) mutfaktan kadini bir guzel kiskisladi ve bulasigi yikayip her yeri temizledi (mubarek insan). annem bir yandan ona is yaptirmaya gonlu razi olmuyor bir yandan da (babam hic ev islerinde yardim etmedigi icin) "iyi iyi simdiden alistirman iyi olmus yoksa ileride butun isler senin ustune kalirdi" diyor.yani her sey normal gibi gorunuyor artik kizlar herkesin yuzu guluyor korktugum basima gelmedi neyse ki.
bu aksam kvlere yemege gidilecek ama diyette oldugumu biliyor bana ozel vejeteryan dukan yemegi pisecek :125:
nete cok giremiyorum cunku evde oldugumuz zamanlarda ya bizde misafir oluyor ya da babam pc basinda oluyor. babam tam bir bilgisayar kurdudur bu arada. 10 dk ben geceyim dedim tamam dedi oyle aldim bilgisayarimiama arada telden okumaya calisiyorum burayi.
hadi sonra yine girerim gorusuruz hepinizi optum kocaman
Canim basin Saolsun!
canımm başın sağolsun. geçmiş olsun..
büşracım denk geldim şimdi, başın sağ olsun
büşra başın sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah..
desene dün terslikler hep üst üste geldi..seninkiyle görüşünce hemen yelkenleri suya indirme tamammı..indiresin varsada indirme az burnu sürtülsün... kolay gelsin sana, gelişmelerden bizi haberdar et..
Bu günkü dukan atak menüm;
sabah:
2 haşlama yumurta
öğle:
4 köfte
akşam
2 parça kuzu gerdan haşlama
güzel bi başlangıç yapayım dedim.... köfteleri hazır aldım olur mu acaba bilemedim soru işaretleriyle dolu kafam....
Yarınki menümü de yazayım;
sabah
2 yumurtadan lorlu yumurta yaparım
öğlen haşlama tavuk
akşam haşlama tavuk
ben böyle kendime 6 günlük atak menüsü hazırlamam lazım.... hafta içi kafamı bunlar meşgul etmemeli....
ahahha bu iyiydiDDDD
büş gülerken görmesin beni
hopisiiimmm dun gece ruyamda seni gordum yani baska seyle ilgili ruyamin minik bir parcasinda diyeyim, ama cok tuhaf bir ismin vardi ben de ruyamda diyorum bu hopisin ismi "......" (sansurledim) degil miydi ya falan :44yle yani sacma sapan bir ruyaydi iste
dun malesef bir kacamak oldu kizlar sadece bir ogunde :26: uzgunumm ama annemin pirasali boreginden iki dilim huplettim, 3 tane de mercimekli kofte. en sevdigimden, 3 senedir yemedigim seyler ikisi de. kvler yemege geldi annem bir dokturdu inanin dayanmam mumkun degildi. ama bugun kaldigim yerden devam ediyorum diyetime
onun disinda her sey guzel gidiyor mubarek bu sabah anneme "sen gitmek" deyip (parmagiyla da salonu isaret ederek) mutfaktan kadini bir guzel kiskisladi ve bulasigi yikayip her yeri temizledi (mubarek insan). annem bir yandan ona is yaptirmaya gonlu razi olmuyor bir yandan da (babam hic ev islerinde yardim etmedigi icin) "iyi iyi simdiden alistirman iyi olmus yoksa ileride butun isler senin ustune kalirdi" diyor.yani her sey normal gibi gorunuyor artik kizlar herkesin yuzu guluyor korktugum basima gelmedi neyse ki.
bu aksam kvlere yemege gidilecek ama diyette oldugumu biliyor bana ozel vejeteryan dukan yemegi pisecek :125:
nete cok giremiyorum cunku evde oldugumuz zamanlarda ya bizde misafir oluyor ya da babam pc basinda oluyor. babam tam bir bilgisayar kurdudur bu arada. 10 dk ben geceyim dedim tamam dedi oyle aldim bilgisayarimiama arada telden okumaya calisiyorum burayi.
hadi sonra yine girerim gorusuruz hepinizi optum kocaman
Kızlar ben bu dukanda kendimi çok hafif hissediyorum sanki 70 kiloda değilimde 65 kilolardayım gibi.
3.günüm bugün betüş, yarın son
bu arada kızlar ben de 1+1 yöntemini seçicem seyir için şimdi ben pazartesi PS günü yapıcam değil mi, kendime şöyle limonlu tonbalıklı salata yapıcammmçok canımm çekiyor şu ann ilk kezde canım salata çekiyor
yulaf kepeği bulamadım ylaf ezmesi olur mu ki ondan aldıım da
nayn betül naynnn..olmazyulaf kepeği bulamadım ylaf ezmesi olur mu ki ondan aldıım da
...senin için hayırlı olur inşallah büşramsağolun kızlar çok teşekkür ederim...
hopişim ve merak eden tüm arkadaşlarım :) benim mübarek ile barıştık. önce bi tamamen soğuk davrandım annemde yok die benim kardeşim dediğim insan mübarek ve kardeşimin sevgilisi geldiler. neyse bu gelir gelmez bi sarıldı falan benden tepki yok ardından biz odaya geçtik bu dizlerinin üstüne çöktü falan benden yine tık yok tabi.. neyse bu baya moralini bozdu o arada mutfaktan bir gürültü geldi arkadaşımla kız arkadaşı resmen birbirlerine girdilerbiz gittik ayırdık falan derken kardeşim dediğim vatandaş hırsını benim mübarekten aldı kafa attı buna ben bir fena oldum 2 3 saat kendime gelemedim elim ayağım titredi zırıl zırıl ağladım. tabi mübareğin kafa yemesiyle benim aşkımm diye feryadı basmam bir oldu böylece barışmış olduk benim tavırlarda yarım kaldı :) ama anlaştık yediği her haldı içtiğine kadar haber verecek taaaki güvenimi kazanana kadar. bende ona aynı şekilde tabi :) anlayacağınız tekrar barışmış olduk yapamadığım nazımda içimde kaldı :) biraz önce yolcu ettim yarın çalışacak bugün çalışmayığ buraya geldiği için yarın gidecek işe. sabah ( öğlen ) 3 te kahvaltı yaptık :) beze istedi görünce tariflerden tamam dedim kıvamı tutmadı sinir oldum yiyemeden gitti
:
Nurcan ben de ooole bi hasta olacak gibiyim ama ben domuz gibiyimdir yaa hiiiic hasta olmam ana psilolocik hasta mi olcam kiii depresayon falan yaneeeee
ayyy valla senin de bebek gormede yedigini bilmioduuum simdi bu aile karadeniz kokenli 35 yildir istanbulda yasiiolar ama onun icin belki istanbul adetei mi acabeee (ya da biz ayni bebegimi gorduuuuk bebek istanbuldan yeni geldiiiii bir ay falan oluooooo orda dogdu yaneee)ya da karadeniiiz walla benim kayinvalidem otururken bes dakkada hep yapar ben seviyorum die bizde sebebsiz yenir yaneee yeterli isteyelim ama kayinvalide simdi ankarada bana yapan yoook ozlemisim sooolebir yemek kasigi kadar yedim ben ama varya yok booole bisey yaaaaaa neyse bu sefer cok pisman hissetmedim kendimi iyi bile geldi ama dedigim gibi p.tesiden sonra ben yine eski azimli moduma donuyorum en onemlisiiii suylaaaaaaaaa geliyorum biliyorum bu depresif halimin nedeni de susuzlugumdan kaynaklanio yoksa hiiiic bir neden ya da farklilik yok hayatimda daha az su icmekten baska walla kendimi cozdum yaaaaa
Asla olmazzzzzzzzzzzzzzzzz.......Sakın yee bütün diyet güme gider.yulaf kepeği bulamadım ylaf ezmesi olur mu ki ondan aldıım da
nayn betül naynnn..olmazbütün aktarlarda var yulaf kepeği..
...senin için hayırlı olur inşallah büşram
Asla olmazzzzzzzzzzzzzzzzz.......Sakın yee bütün diyet güme gider.
Büşracım başınız sağolsun
asla olmaz!!!! kullanma sakın...
nayn betül naynnn..olmazbütün aktarlarda var yulaf kepeği..
Asla olmazzzzzzzzzzzzzzzzz.......Sakın yee bütün diyet güme gider.
bu gün arkadaşlar çok hoştu yaaa.... daha ne olduğundan haberleri yok aaaa dukan sağlıksız diyo :))) sonra döndü dukan nasıl bir şey :))) bende biliyoda öyle diyo sanmıştım alemler yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?