- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.361
selamlarmoralim bozuk yahu ( kendimi kötü hissediyorum..
ya zaten millet bir alem diyetteyim diyosun ısrar etmeler,senin neyin var demeler :)
iyi akşamlar tombişler,
yoğun bir haftasonu geçirdim hava buz gibiydi dışarı falan çıkmadım tül perde,avize Allah ne verdiyse giriştim ammaa öldüm yaww :)
az öncede küçük görümce mi uğurladım iddaaya girdik 14 nisana kadar ben 7,görümcem 8 kilo verecek vira bismillah bakalım
olur mu dersiniz ya :44:
1 ayda 7 kilofazla sanki canım :18:
ne oluyor lan garııı??:18:
günaydın 9.takım..az kalorili, bol diyetli bir hafta olsun hepimize
Günaydın beybiler,
Çoook usluyum çook.... dün neler neleer yemedim bir bilseniz.... Azmimden ötürü kendimi huzurlarınızda öpüyorum...... Uslu durcam ben..... Dukan amcanın sözünden çıkmıcam veee teeee cumaya kadar tartılmıcam.... bu yememekten daha zor...
Bu günkü menüm;
Sabah
2 yumurta haşlama
1 kaşık light yoğurt
1 b ligth sütlü nescafe daha kaynıcak inşallahta içecem
öğlen
1 paket ton balığı ama bunu akşamada yiyebilirim belli olmaz....
öğlen eğer dışarda olursam köftemsi bir şey yerim
Akşam
yoğurt yerim belki tavuk haşlarım
Günaydın beybiler,
Çoook usluyum çook.... dün neler neleer yemedim bir bilseniz.... Azmimden ötürü kendimi huzurlarınızda öpüyorum...... Uslu durcam ben..... Dukan amcanın sözünden çıkmıcam veee teeee cumaya kadar tartılmıcam.... bu yememekten daha zor...
Bu günkü menüm;
Sabah
2 yumurta haşlama
1 kaşık light yoğurt
1 b ligth sütlü nescafe daha kaynıcak inşallahta içecem
öğlen
1 paket ton balığı ama bunu akşamada yiyebilirim belli olmaz....
öğlen eğer dışarda olursam köftemsi bir şey yerim
Akşam
yoğurt yerim belki tavuk haşlarım
Kızlar günaydın, herkese mutlu, huzurlu, az kalorili, bol sporlu bir hafta diliyorummmmmmmm
Genelde Pazar günleri diyeti bozmama rağmen dünü gayet iyi atlattım. Annemler zorlasada yemedim, o kadar emek harcıyorum hiç yemek yapmayan ben kalkıp kendime kurabiyeler, poğaçalar yapıyorum :)))
Çok şükür atak bitti, bu sabah tartıda 68,3 rakamını gördümbugün PS günüm öğlen kendime ton balıklı salata yapıcam
Canım dün nedense çok havuç istedi, bugün biraz havuçta yiyeyim bari :)))
betüş bence ataktayken tartıl, çünkü atakta çok hızlı kilo veriliyor ve sen eksileri gördükçe daha bir motive olursun ben ilk gün 1,9 kg kaybettim atakta, PS günlerinden sonra tartılmıcam ben hep Saf protein günlerinden sonra tartılıcam.
betüş bence ataktayken tartıl, çünkü atakta çok hızlı kilo veriliyor ve sen eksileri gördükçe daha bir motive olursun ben ilk gün 1,9 kg kaybettim atakta, PS günlerinden sonra tartılmıcam ben hep Saf protein günlerinden sonra tartılıcam.
yanlız güzeller hazırlıklı olun seyir döneminde atakta verdiğiniz kiloların bir kısmı geri dönebiliyo
daha 3. gündeyim biraz göbüş indi çok şükür... yok yok tartılmıcam.... bakalım dukan amca derki 66.7 ye kadar incen merakla bekliyorum....
yaaaaaaaa kimse öyle bişi dememişti ama..... bu kötü oldu yaa....
1 kaç kilo alınıyormuş ama sonra yine veriyormuşsun, dukan amca korkmayınn diyorrr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?