- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.381
öööğğfff atcam şimdi kendimi camdan aşşaaağaa... ama birinci kattayım....
Selam beybiler,
Bu gün misafirlerim vardı... Ooooohh neler gördü bu mutfak :) Yemedim dukan yapıyom bana dokanmayın dedim....
Sağ olsunlar anlayış gösterdiler löp löp hepsini yediler :))) Hatta kalanlarıda evlere yolladık çok şükür....
Bu günkü menüm;
Sabah
2 haşlama yumurta
Öğlen
2 parça tavuk göğsü
1 b zero
akşam
1 kase yoğurt
acı biber koyabilirmiyim içinee aaaa bitmişti zaten neyse ama bu sorumu cevaplayın pleaase.... yoğurdu öyle seviyorumda....
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ben varım Betüşşşşşşşşşşşşş...
Mazeretlerden kurtuldum 91,4 ile başladım haftaya.En son kilo bildirimim 91,6..Mazeret sonrası -200..Bu hafta çok iddalıyım kızlar yürüyüşlere hız veriyorum cumaya bomba gibi gelicem bekleyin beni anacım
Dermişim veremezmişim
sabah güne saat 7de 2 haşlanmış yumurtayla başladım
8:45te 1 armut yedimamma acıktım yaww öğle yemeğini iple çekiyorum
öğlen normal yiyeceğim akşam menüm değişik değişik salata şöyleki peynirli,ton balıklı vs vs
Vallahi sabah bende 2 haşlanmış yumurtayla başladım güne oturdular midoşuma amma tok tutuyor heeeeesabah güne saat 7de 2 haşlanmış yumurtayla başladım
8:45te 1 armut yedimamma acıktım yaww öğle yemeğini iple çekiyorum
öğlen normal yiyeceğim akşam menüm değişik değişik salata şöyleki peynirli,ton balıklı vs vs
İnşallah edebilirsin.bende bayılıyorum bisiklete binmeye ama kocam öküzbu hafta bende iddialıyım stajerim abla bisikletle gelelim işe dedi fikir süperde bakalım sevgili eşimi ikna edebilecekmiyim :44:
Ben de çok acıktımm ya yanımda getirdiğim poğaçalardan mı yesem
kaptanım sengim benim durum ne oldu şekerim sorabildin mi püskütee takıma giremiyosam boşuna işgal etmeyeyim yaww :26:
1 poğaça yedim, ellerime sağlık çokta güzel yapmışımmbetüşş dukan kurabiyeleri, poğaçaları çok kolay yapılıyor aslında kendine yapabilirsin işyerine getirmek için. dün 10 dakıkamı almadı.
.
Poğaçamı.Dukan poğaçası damı varmış
Yulaf kepeğini görünce mutfakta içim bi hoş oluyorNasıl yedim ben onu yaw
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
nagicim 71,5 ile başladın.65 olmak istiyorsun..
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : 71,5
Yarışmadan ayrıldığı kilo : ?
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Bu hafta kaç olacaksan o..
Bu hafta seni listeye bu şekilde alıyoruz nagicim.Bana ayrıldığında kaç kilo olduğunu söylersen bu iş tamamdır..
Yaaaaaaaaaaaa uyanık onun tadı daha güzel dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))
Bas biberi şekerim bass:))) Baharat olan biberi kastediyorsan baharatlarda özgürsün.çarli yada sivri biberi kastediyorsan kitabın yabancı bir çok versiyonunda 1-2 sivri bibere izin veriyor.Aynı soğna gibi tatlandırma amaçlı kullanacaksın..Ama bizim kitapta yasaklar listesindeSen de Türkçe konuştuğuna göre bu kurala uyacaksın
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ben varım Betüşşşşşşşşşşşşş...
Mazeretlerden kurtuldum 91,4 ile başladım haftaya.En son kilo bildirimim 91,6..Mazeret sonrası -200..Bu hafta çok iddalıyım kızlar yürüyüşlere hız veriyorum cumaya bomba gibi gelicem bekleyin beni anacım
Dermişim veremezmişim
kaptanım sengim benim durum ne oldu şekerim sorabildin mi püskütee takıma giremiyosam boşuna işgal etmeyeyim yaww :26:
Valla yulaf kepeğini az önce gurme netten sipariş ettim yarın falan elimde olur herhalde.... 4 paket aldım bir de :)) daha çok mu alsaydım acaba....
basayıım kırmızı pul bibersiz yoğurt yeme çok zor benim için hatta kırmızı pul bibersiz herhangi bir şey yemek tavuktur köftedir.... ben herşeye katıyorum onu .... yok yoook ben dukan amcamın sözünden çıkmam.....
wuuuu veremezmişim yok 100 gr bile bir şeydir bizim için.... 50 gr bile bir şeydir..... valla bende dukandan çok ümitliyim bakalım....
nagiş takıma girsen nolur girmesen nolur.... otur oturduğun yerde ne işgali motvie ediyoruz şurda birbirimizi.... aaaaaaaaa...... getmek yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?