Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

öööğğfff atcam şimdi kendimi camdan aşşaaağaa... ama birinci kattayım....

Yaaaaaaaaaaaa uyanık onun tadı daha güzel dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))))))))))))))))))))

Bas biberi şekerim bass:))) Baharat olan biberi kastediyorsan baharatlarda özgürsün.çarli yada sivri biberi kastediyorsan kitabın yabancı bir çok versiyonunda 1-2 sivri bibere izin veriyor.Aynı soğna gibi tatlandırma amaçlı kullanacaksın..Ama bizim kitapta yasaklar listesindeSen de Türkçe konuştuğuna göre bu kurala uyacaksın

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn ben varım Betüşşşşşşşşşşşşş...

Mazeretlerden kurtuldum 91,4 ile başladım haftaya.En son kilo bildirimim 91,6..Mazeret sonrası -200..Bu hafta çok iddalıyım kızlar yürüyüşlere hız veriyorum cumaya bomba gibi gelicem bekleyin beni anacım
Dermişim veremezmişim

Son düzenleme:
sabah güne saat 7de 2 haşlanmış yumurtayla başladım
8:45te 1 armut yedim amma acıktım yaww öğle yemeğini iple çekiyorum
öğlen normal yiyeceğim akşam menüm değişik değişik salata şöyleki peynirli,ton balıklı vs vs

bu hafta bende iddialıyım stajerim abla bisikletle gelelim işe dedi fikir süperde bakalım sevgili eşimi ikna edebilecekmiyim :44:

kaptanım sengim benim durum ne oldu şekerim sorabildin mi püskütee takıma giremiyosam boşuna işgal etmeyeyim yaww :26:

ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.

nagicim 71,5 ile başladın.65 olmak istiyorsun..
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : 71,5
Yarışmadan ayrıldığı kilo : ?
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Bu hafta kaç olacaksan o..
Bu hafta seni listeye bu şekilde alıyoruz nagicim.Bana ayrıldığında kaç kilo olduğunu söylersen bu iş tamamdır..

Vallahi sabah bende 2 haşlanmış yumurtayla başladım güne oturdular midoşuma amma tok tutuyor heeeeeBir tanesininde sarısını yemedim fazla geldi üstelik.

bu hafta bende iddialıyım stajerim abla bisikletle gelelim işe dedi fikir süperde bakalım sevgili eşimi ikna edebilecekmiyim :44:
İnşallah edebilirsin.bende bayılıyorum bisiklete binmeye ama kocam öküzSaçmalama diyor bana koca kadın bisiklete biner mi?Nefret ediyorum böyle adamlardan onun için allah bana böyle koca nasip etti.

Ben de çok acıktımm ya yanımda getirdiğim poğaçalardan mı yesem

Poğaçamı.Dukan poğaçası damı varmış
kaptanım sengim benim durum ne oldu şekerim sorabildin mi püskütee takıma giremiyosam boşuna işgal etmeyeyim yaww :26:

Ben yazana kadar sen yeniden sormuşsun

1 poğaça yedim, ellerime sağlık çokta güzel yapmışımm betüşş dukan kurabiyeleri, poğaçaları çok kolay yapılıyor aslında kendine yapabilirsin işyerine getirmek için. dün 10 dakıkamı almadı.

Yulaf kepeğini görünce mutfakta içim bi hoş oluyor Nasıl yedim ben onu yaw

.

Poğaçamı.Dukan poğaçası damı varmış

Evet var canım, yulaf kepeği yumurta maya vs. yine dukana uygun malzemeler ile yapıluyor :) dukan helvası bıle varmıs, hatırlamışken emine bana dukan helvası tarifini verebilir misin? Ben bugün yarın kendime yulaf kepeği hakkımla helva yapıcam

Yulaf kepeğini görünce mutfakta içim bi hoş oluyor Nasıl yedim ben onu yaw

Hilal bana tadı hiç kötü gelmiyor, şimdiye kadar krepte kullandım, kurabiye yaptım poğaça yaptım ama hepsi güzeldi :) tabii undan yapılan kadar lezzettli olmaz ama tadı kötü de değil ben sevdim yulaf kepeğini :)

cnmcım ayrıldığım etapta 66,7 son bildirimim olmuş
tşk ederim emeğin için

Valla yulaf kepeğini az önce gurme netten sipariş ettim yarın falan elimde olur herhalde.... 4 paket aldım bir de :)) daha çok mu alsaydım acaba....

basayıım kırmızı pul bibersiz yoğurt yeme çok zor benim için hatta kırmızı pul bibersiz herhangi bir şey yemek tavuktur köftedir.... ben herşeye katıyorum onu .... yok yoook ben dukan amcamın sözünden çıkmam.....

wuuuu veremezmişim yok 100 gr bile bir şeydir bizim için.... 50 gr bile bir şeydir..... valla bende dukandan çok ümitliyim bakalım....

nagiş takıma girsen nolur girmesen nolur.... otur oturduğun yerde ne işgali motvie ediyoruz şurda birbirimizi.... aaaaaaaaa...... getmek yok....

ayy dukancılarrr Allah kolaylık versin
betüşüm ben migrostan bulmuştum kepeği, anam neler almıştım neler dukanı bırakınca hepsi elimde patladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…