Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

betüş kırmızı pul biber metabolizmayı hızlandırıyormuşş, bunu duyunca bende daha fazla kullanıyorum tavukta.

belki ilerde olabilir çeşit açısından ama şu an hiç aramıyorum.... tavuk yoğurt sevdiğim şeyler zaten :)

betüş kırmızı pul biber metabolizmayı hızlandırıyormuşş, bunu duyunca bende daha fazla kullanıyorum tavukta.

öfff ben çok seviyorum yaaa her şeye on kat lezzet katıyo giib geliyo bana onsuz herşey saman :) hızlandırıyosa ne ala....

gamzecim beraberiz o zaman ben de bugun ps gunumdeyiiim

yulaf kepeği bulamadım ylaf ezmesi olur mu ki ondan aldıım da
hayiiiiiir olmaaaaz

ayyy bakar misin onlarin da dogumu yaptiran aileden bir kadin dogum uzmani bayanmis o yuzden orayi tercih ettiler ama annesi degil demekki ayni bebek deil ama biraz daha ugrassaydik ayni bebk yapacaktik haa,evet busecim cok haklisin biran evvel korumaya gecmekte fayda var bakalim ben suya dayanicam tekrar yoksa olmayacakanladim hadi bu haftaki sonuca gore yapicaz biseyler

selamlar moralim bozuk yahu ( kendimi kötü hissediyorum..
canim ececim ne oldu ben de oyleyim ama ben mevsimsel diyorum hafta sonu gene bi kar bi kar offfff kari seven ben bile artik oggggghhhhh dedim yaaaaa

anam takım nerde..... kimseler yohh...
burdayiz betulcummmm

hemen veriyorum coook guzel mutlaka dinle valla ben kocise de yediriyorum ama bunu yiyecegin gun yulaf kepegi hakkini buraya kullanmis oluyorsun ona gore ekmek,krep,pogaca yooook
************dukan helva************

2 yk yulaf kepegi
1/2 yk z.yag
1,5 yk tatlandirici
1,5 cay bardagi yagsiz sut

2yk yulaf kepeği 1/2 z.yağıyla kavrulur.içerisine 1,5 yk toz tatlandırıcı eklenir.bi-iki çevirilir.daha sonra 1,5 çay bard.yağsız süt eklenir,kaynayıp gözgöz olunca kapatılır.tabağa alınıp,bolca tarçın serpilir..
Sıcak yemeni tavsiye ederim...
Afiyet seker olsuuuuuuun

Son düzenleme:
cümlenin gidişetından biraz korkmuştum ama sonu güzel oldu..afferin sana betüşş..bende tartılmıyom kıs, öylesi daha bi heyecanlı oluyo biliyonmu

Yulaf kepeğini görünce mutfakta içim bi hoş oluyor Nasıl yedim ben onu yaw

vallahi benimkide mutfak tezgahından bana bakıyor..kesişiyoz cilveleşiyoz ama ı-ıhh..elim gidipde birşey yapmıyorum

evet emineciim suyu ihmal etme sakın. ben de bol bol içiyorum. 300 gr verdim ben bu hafta duraklamayı kırdım gibi ama belli de olmaz yeşil çayını da ihmal etmeeee

bu tarifte z.yağı 1 tatlı kaşığı eminecim, yanlış yapıyorsun 1 yk z.yağı çok fazla. zaten dukanda günde sadece 1 tatlı kaşığı zeytin yağına müsade var. ben 1 tatlı kaşığıyla yapıyorum. iyice ezip yediriyorum kepeğe yağı, yetiyor yani. çok favlada kavurmayın hemen yanmaya başlıyor kepek.

mmiiss gibi oluyor miiiss, kesin yapmalısın gamzecim. 2 günde bir bu şekilde yapıyorum ben, tatlandırıcı dayanmayacak artık bana

emoooooooo hemen nereye kaçtın yahufadime hanım inşallah izninin bittiğinin farkındadır, fadimeeeeeee

kızlar hopiş işlerini halletti, her zamanki gibi spor salonunun yolunu tuttu..haydin sonra görüşürük..

cümlenin gidişetından biraz korkmuştum ama sonu güzel oldu..afferin sana betüşş..bende tartılmıyom kıs, öylesi daha bi heyecanlı oluyo biliyonmu

ayyy halimi görsen sabahtan beri ayna başındayım :))) deli çıkıcam sonunda göbeğeem gitmiş gitmiş acııık yüzüm ayyyy azcık belli azcık vermişim diye diye en az elli kere gitmişimdir ayna başına :))) dukan amcaya çok inanıverdim ben :)))

EMİNE tarif için çok sağol canımm, eminim çok güzel olacaktır acaba yarınki poğaça haklarımı diğer günde saklayıp yarınki hakkımla mı helva yapsam canım tatlı çekti :)) poğaça ve kurabiyeyi öğrendim sıra helvada :))

BETÜŞŞ benimde göbek dümdüz oldu nerdeyse :) bende zaten göbek cok yoktu ama şimdi daha iyi oldu :)

Cumartesi günü amcamlara gittim, kakaolu kek yapmış yengemm, nasıl zorluyor bugünlük ye diye ama dokunmadım dedim sen bana yumurta haşla birde yoğurt ver tamamdır :) kadın şaştı kaldı anneme demişki gamze niye yemek yemiyor bir deri bir kemik kalmıs halbuki abartıyorlar tosun gibiyim hala

Son düzenleyen: Moderatör:
SABAH
Peynirli yumurta
1 dukan poğaçası

Ara: 2 dukan poğaçası

ÖĞLE
Ton balıklı bol salata
2 küçük salatalık turşusu
1 bardak light cola

AKŞAM
Tavuk sote
Biraz salata
Yoğurt

SPOR: 45 DK
2 litre sıvı.

unutmadan yazayım ben kilo vermenin dışında da kendime bakmaya başladım kozmik bakım takipçisiyim epilasyonumu ona göre uyguluyorum,yaş otuz ya yüzüme saçıma maskeye başladım yine uygun günlerde maskelerimi yapıyorum çocukla zor olsada yapıyorum oğlum karıştırıyo mayayı hadi bakalım annecim yüzümü boya diyorum seve seve yapıyo
yaşlanıyomuyum ne pek bir tuhaf oldum

kızlar bugün ayagım rahatsız diye kızlar hepsi bana gelicekler birazdan onlar gidince hemen geliyorum,zaten hareketsizlik kilo aldırdı bana yediklerimede dikkat edemiyorum artık ne bulursam onu azda olsa tüketiyorum

gamzecim yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar ama ps gününde bile olsan sebzeyi abartmaman hatta öğünün birine aklemen öneriliyo diye biliyorum

gamzecim yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar ama ps gününde bile olsan sebzeyi abartmaman hatta öğünün birine aklemen öneriliyo diye biliyorum

Canımm bende bu konuda net değilimm, atakta saf proteinle baya kilo vermiş oldum, şimdi sebzelere yüklenince geri alırım diye korkuyorum bende zaten bir yerde okumuştum böyle birşey, sanırım 2/3 protein, 1/3'te sebze olacak şekilde ayarlamak lazımmış, o zaman ben akşam salata yemeyeyim yoğurt ve tavuk yiyeyim sebze hakkımı da öğlen kullanmış olayımm. :)

Kızlar seyirde sanırım sebzeyi proteinden fazla tüketmemek gerekiyormuş, doğru değil mi?

Evet km demişse doğru demiş..Ne kadar sebze yediysen onun iki katı protein tüketmen lazım.
Aklıma gelmişkene light ürün bulcam diye market market geziyorsanız aklınızda bulunun yarım yağlı süt ürünlerin de de yağ oranı %1,5...

inanmak işin yarısıdır zaten betüşüm..gerisi accuk diyet, accuk spor..akşam leslie yapsana evde, çok faydasını görürsün..hopişede dua edersin..
aaa bende bendee..kıl tüy günlerini takip ediyorum, saç boyama günlerini, maske günlerini..hatta kızkardeşimede tavsiye ettim, o da takip ediyor..

kızlar bugün ayagım rahatsız diye kızlar hepsi bana gelicekler birazdan onlar gidince hemen geliyorum,zaten hareketsizlik kilo aldırdı bana yediklerimede dikkat edemiyorum artık ne bulursam onu azda olsa tüketiyorum
oyy fadime ayağın iyileşmedimi dahanasıl yapıyorsun işlerini, kızlarda okulda..çabuk geçer inşallah, ama bu olayda çook suçlusun fadime.zamanında gitseydin doktora, şimdi daha farklı olabilirdi durumun belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…