- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.401
1 poğaça yedim, ellerime sağlık çokta güzel yapmışımmbetüşş dukan kurabiyeleri, poğaçaları çok kolay yapılıyor aslında kendine yapabilirsin işyerine getirmek için. dün 10 dakıkamı almadı.
betüş kırmızı pul biber metabolizmayı hızlandırıyormuşş, bunu duyunca bende daha fazla kullanıyorum tavukta.
günaydın kızlar
pazartesi sendromum yoktur ama
bu gün kendimi halsiz ve isteksiz hissediyorum
iş yapasım yok
gamzecim beraberiz o zaman ben de bugun ps gunumdeyiiim3.günüm bugün betüş, yarın son
bu arada kızlar ben de 1+1 yöntemini seçicem seyir için şimdi ben pazartesi PS günü yapıcam değil mi, kendime şöyle limonlu tonbalıklı salata yapıcammmçok canımm çekiyor şu ann ilk kezde canım salata çekiyor
hayiiiiiir olmaaaazyulaf kepeği bulamadım ylaf ezmesi olur mu ki ondan aldıım da
ayyy bakar misin onlarin da dogumu yaptiran aileden bir kadin dogum uzmani bayanmis o yuzden orayi tercih ettiler ama annesi degil demekki ayni bebek deil ama biraz daha ugrassaydik ayni bebk yapacaktik haa,evet busecim cok haklisin biran evvel korumaya gecmekte fayda var bakalim ben suya dayanicam tekrar yoksa olmayacakanladim hadi bu haftaki sonuca gore yapicaz biseyleraynı bebek mi bilmiyorum benimkinin annesi kadın doğum uzmanı, seninki de öyleyse aynı bebek bunlaray bak nasıl da anlatmışsın canım yine çekti emineee dermişiiim hayır hayır çekmedii, kurtulacam bu kilolardan bir an önce güçlendirmeye geçmeli ve yazın bir kısmını koruma evresinde geçirmeliyim rahat rahat
su olayını düzeltirsen işin tamam olacak bence emineembu arada ben bugün tartıda -300 gördüm. kilom 52,7 duraklamayı kırmış olabilirim
canim ececim ne oldu ben de oyleyim ama ben mevsimsel diyorum hafta sonu gene bi kar bi kar offfff kari seven ben bile artik oggggghhhhh dedim yaaaaaselamlarmoralim bozuk yahu ( kendimi kötü hissediyorum..
burdayiz betulcummmmanam takım nerde..... kimseler yohh...
hemen veriyorum coook guzel mutlaka dinle valla ben kocise de yediriyorum ama bunu yiyecegin gun yulaf kepegi hakkini buraya kullanmis oluyorsun ona gore ekmek,krep,pogaca yooookEvet var canım, yulaf kepeği yumurta maya vs. yine dukana uygun malzemeler ile yapıluyor :) dukan helvası bıle varmıs, hatırlamışken emine bana dukan helvası tarifini verebilir misin? Ben bugün yarın kendime yulaf kepeği hakkımla helva yapıcam
cümlenin gidişetından biraz korkmuştum ama sonu güzel oldu..afferin sana betüşş..bende tartılmıyom kıs, öylesi daha bi heyecanlı oluyo biliyonmuGünaydın beybiler,
Çoook usluyum çook.... dün neler neleer yemedim bir bilseniz.... Azmimden ötürü kendimi huzurlarınızda öpüyorum...... Uslu durcam ben..... Dukan amcanın sözünden çıkmıcam veee teeee cumaya kadar tartılmıcam.... bu yememekten daha zor...
Yulaf kepeğini görünce mutfakta içim bi hoş oluyorNasıl yedim ben onu yaw
ayyy bakar misin onlarin da dogumu yaptiran aileden bir kadin dogum uzmani bayanmis o yuzden orayi tercih ettiler ama annesi degil demekki ayni bebek deil ama biraz daha ugrassaydik ayni bebk yapacaktik haa,evet busecim cok haklisin biran evvel korumaya gecmekte fayda var bakalim ben suya dayanicam tekrar yoksa olmayacakanladim hadi bu haftaki sonuca gore yapicaz biseyler
hemen veriyorum coook guzel mutlaka dinle valla ben kocise de yediriyorum ama bunu yiyecegin gun yulaf kepegi hakkini buraya kullanmis oluyorsun ona gore ekmek,krep,pogaca yooook
************dukan helva************
2 yk yulaf kepegi
1/2 yk z.yag
1,5 yk tatlandirici
1,5 cay bardagi yagsiz sut
2yk yulaf kepeği 1/2 z.yağıyla kavrulur.içerisine 1,5 yk toz tatlandırıcı eklenir.bi-iki çevirilir.daha sonra 1,5 çay bard.yağsız süt eklenir,kaynayıp gözgöz olunca kapatılır.tabağa alınıp,bolca tarçın serpilir..
Sıcak yemeni tavsiye ederim...
Afiyet seker olsuuuuuuun
cümlenin gidişetından biraz korkmuştum ama sonu güzel oldu..afferin sana betüşş..bende tartılmıyom kıs, öylesi daha bi heyecanlı oluyo biliyonmu
SABAH
Peynirli yumurta
1 dukan poğaçası
Ara: 2 dukan poğaçası
ÖĞLE
Ton balıklı bol salata
2 küçük salatalık turşusu
1 bardak light cola
AKŞAM
Tavuk sote
Biraz salata
Yoğurt
SPOR: 45 DK
2 litre sıvı.
gamzecim yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar ama ps gününde bile olsan sebzeyi abartmaman hatta öğünün birine aklemen öneriliyo diye biliyorum
Kızlar seyirde sanırım sebzeyi proteinden fazla tüketmemek gerekiyormuş, doğru değil mi?
Canımm bende bu konuda net değilimm, atakta saf proteinle baya kilo vermiş oldum, şimdi sebzelere yüklenince geri alırım diye korkuyorum bende zaten bir yerde okumuştum böyle birşey, sanırım 2/3 protein, 1/3'te sebze olacak şekilde ayarlamak lazımmış, o zaman ben akşam salata yemeyeyim yoğurt ve tavuk yiyeyim sebze hakkımı da öğlen kullanmış olayımm. :)
inanmak işin yarısıdır zaten betüşüm..gerisi accuk diyet, accuk spor..akşam leslie yapsana evde, çok faydasını görürsün..hopişede dua edersin..ayyy halimi görsen sabahtan beri ayna başındayım :))) deli çıkıcam sonunda göbeğeem gitmiş gitmiş acııık yüzüm ayyyy azcık belli azcık vermişim diye diye en az elli kere gitmişimdir ayna başına :))) dukan amcaya çok inanıverdim ben :)))
aaa bende bendee..kıl tüy günlerini takip ediyorum, saç boyama günlerini, maske günlerini..hatta kızkardeşimede tavsiye ettim, o da takip ediyor..unutmadan yazayım ben kilo vermenin dışında da kendime bakmaya başladım kozmik bakım takipçisiyimepilasyonumu ona göre uyguluyorum,yaş otuz ya yüzüme saçıma maskeye başladım yine uygun günlerde maskelerimi yapıyorum çocukla zor olsada yapıyorum oğlum karıştırıyo mayayı hadi bakalım annecim yüzümü boya diyorum seve seve yapıyo
yaşlanıyomuyum ne pek bir tuhaf oldum
oyy fadime ayağın iyileşmedimi dahakızlar bugün ayagım rahatsız diye kızlar hepsi bana gelicekler birazdan onlar gidince hemen geliyorum,zaten hareketsizlik kilo aldırdı bana yediklerimede dikkat edemiyorum artık ne bulursam onu azda olsa tüketiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?