Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sizin şu helvayı bende bi denesem ya kızlar amma övdünüz mmmmmmmmmmmhhhhhhhhhh fln:)
Ama evde toz tatlandırıcı yok.Sıvı var o olmazmı???
Uğraşmasam bi daha market fln.

kızlar bugün ayagım rahatsız diye kızlar hepsi bana gelicekler birazdan onlar gidince hemen geliyorum,zaten hareketsizlik kilo aldırdı bana yediklerimede dikkat edemiyorum artık ne bulursam onu azda olsa tüketiyorum

Fadimecim allah şifa versin canım benim.Sen zayıflamak istediğine eminmisin??

kızlar çooooooooook yorgunum, evde bir sürü iş beni bekler, ama hiçbirşey yapasım yokgeçen gün istanbul a yağan çamurdan sonra bütün camlar çamur oldu..bütün camlar silinecek, tabii silince perdeleride yıkamak lazımayrıyeten halıları kaldırıp bütün evi dipten süpürüp silmeli, ütüde yapmalı aynı zamanda..offf yazarken yoruldum beeev kadınlığı bildiğin maaşsız amelelik

hopiş takipteyim seni bakalım kozmik yarıcak mı hoş 3 aydır tarihlere uyuyorum uzama zamanında çok fark var
buarada kalem kalem yazdığın tüm işler benim evde de mevcut

Cam mı Cumartesi günü bi temizlik yapmışım evvvvvvvvv misssssssssssss..Hava atmak gibi olmasında yazdıklarını okuyunca kendimi bi hafif hissettim

hopiş takipteyim seni bakalım kozmik yarıcak mı hoş 3 aydır tarihlere uyuyorum uzama zamanında çok fark var
buarada kalem kalem yazdığın tüm işler benim evde de mevcut
ayy bende kıl tüy bişii kalmadı desem yeridir hilalim..çook faydasını gördüm, herkese tavsiye ediyorum..

Cam mı Cumartesi günü bi temizlik yapmışım evvvvvvvvv misssssssssssss..Hava atmak gibi olmasında yazdıklarını okuyunca kendimi bi hafif hissettim
waaaaaaaaaaayyy...ezdin beni hilal (utan hopiş)ama ben bütün haftasonu gezdimkii, kalkayımda bi yerden başlayayım ufak ufak

EV HALKİNA YEMEK VAR dukancılardan özendim kendimede tavuk haşlayayım bari
eee 3-4 aydır mideyi genişlettik şimdi deli gibi acıktım benim sorun mideyi ufaltana kadar galiba

ayyy bugün birinden iltifat aldımm kilom aslında iyiymiş vs vs birşeyler söyledi :) çok pis gaza geldim, şimdi dukanın sınırlı izinlilerini çıakrdım ki bir yanlışlık yapmayayım dıye çok dikkat edip hemen vermem lazımm şu kiloları :)

büşracım yememek yok inan ki bu iddiaa sayesinde 4-5 kg bile versem kendimi manken sayarım
bak şuan koca bir armut yiyorum

afiyet olsunnn :) aç kalmadan başaranlar kervanına girdiysen güzeldir :)

havuç izinli sebzelerden ama her gün yada her öğün tüketmemek gerek canım dikkatli ol :) içeriğindeki şeker sebebiyle az tüket :)

ayy dukancılarrr Allah kolaylık versin
betüşüm ben migrostan bulmuştum kepeği, anam neler almıştım neler dukanı bırakınca hepsi elimde patladı

annemde bana diyor bana bak bunca masrafa girdin diyeti bırakırsan kırarım kemiklerini.. zayıflıyorsun ne güzel bunca yemeyle nasıl olduyor anlamıyorum ama diye söyleniyor habire :)

sende bugün yapıosun tabi kakaolu kekini demiii :) afiyet bal şeker olsun gamzecimmm :) annem gelsinde akşama belkim bende yaparım :) ama şuanda +400 den dolayı bişicik yapasım gelmiyor.. hedefi değiştirdim ödüller için 60 yaptım :) 60 a ulaşmadan sınırlı izinli v.s. kullanmak yok..

off kızlar yaa 3 gündür ne bir eksik ne bir fazla diyete tam uyuyorum ama kilom +400 de ne yapsam diye kara kara düşüncelere daldım resmen bozma moralini büşra devam et diyorum bırakmak yok evet ama neden böyle oluyor kii

mrb kızlar
nihayet mesai saati bitti
bu gün çook fena bunalımdaydım sıkıldım
zoraki iş yaptım
yarına kendime gelmem lazım. çook işim var çook.

hopişim hep gıcık kocam yüzünden gitmedim
yoksa ben çok önemserim böyle şeyleri,büyük kızım c tesi evimi tertemiz yaptı pazar hepsi evde oldugu için yine kirlendi
Fadimecim allah şifa versin canım benim.Sen zayıflamak istediğine eminmisin??
eminim ama yapıcak birşey yok ev hapsindeyim evim kirlenmiş camlar perdeler hopiş işlerini bittir banada ugra

aynen ev temizligini hesaplasak günü 100 liradan köşeyi döneriz

Merhaba kizlar....
Resmen okulda Ac gezdim.... Yanima Almistim birseyler ama yinede doymadim.... Disarda olunca istahi acilan Birtek benmiyim :/
Yarin ögleden Sonra dersim aksam 9 Kadar, o yüzden sabahtan sporumu yapicam sizler nasilsiniz Bakalim?

anammm sabah sabah spor muu :) benimde yarın okulum var sabah 9 dan 14.30 a kadar dersim var o arada okulda olacağım diye şimdi kalkıp kendime bişiler yapıcam :) ama ne yapsamki yaa yarında sebze günüm :) olmadı yine burger king yolu tutucam :) tavuklu salata yemek için :)

fistikcim ben 1 kasik demedim ki dikkatli oku 1/2 yani yarim demek oluo

ayrıca gelince emoşa inat en seksüüüüü avatarı bulup avatarımı değişicem
hopiiis bulabiliosan bul ama zooor kizim su memcuklere baksana bi nadide sultan bi de bende var yani avatarimda

Kızlar seyirde sanırım sebzeyi proteinden fazla tüketmemek gerekiyormuş, doğru değil mi?
1/3 oraninda sebze kizlar protein agirlikli sinirli sebze yani serbest degil

o kısmı fark etmemişim emineem

eveet sebze az olcaak doğruuu

yatayım artıkın, iyi geceler dukandaşım, ballı çöreğim

Günaydın beybiler,

bu gün atakta 4. günüm.... artık sabahları 2 haşlama yumurta bbeni doyurmamaya başladı bildiğin hiç yememiş kadar aç kalkıyırum sofradan.... psikolojik herhalde... çok enteresan...

Bu günkü menüm;

Sabah;
2 haşlama yumurta
1 kaşık yoğurt

Öğlen
3 parça tavuk

Akşam
3 parça tavuk
+yoğurt....

yulaf kepeğini dün sipariş etmiştim bu gün gelir belki....

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr..Akşam helvayı denedim.Yani mmmmmhhhh dendiği kadar iyi gelmedi bana ama ben biraz şekerini fazla koymuştum içimi baydı.Sıvı şeker kullandım da ondan ayarlayamadım..Yani kurtarır mı derseniz evet kurtarır..
Bunu yaparkende birde hamburger ekmeklerini deneyesim geldi...Ayyyyyyyyyyyyyyyyy yemin ederim normal ekmekten daha lezzetli.Ayak üstü dukan mı yapıyorum ne derken basküle bi çıktım....................................................90,5.Allahım sana şükürler olsun..
Hamgümger ekmeklerini yaparken bir çay kaşığı yazan kabartma tozunu hayvalık edip bir yemek kaşığı anladım ilk önceİnsan bi düzgün bakarNeyseki sonradan hayat kurtaran bir ekmek oldu.Tarif sahibi de Eda.Mutlaka bloğunu görmüşsünüzdür.Aktara gidip süt tozu almam yetti..
Bu arada ıslak hamburger sevelere harika bir seçim..

kız boşver dukanı hem masraf hem sağlıklı degil bence bende 27 martta tekrar son kez diyete başlıyorum arkadaşımla beraber belki hırs yaptırır bana 2 kişi birden aynı dr gidersek işe yarar diye düşünüyorum,bekar kaynıma kız bakıyorlar bakarsın bu yaz düğün olur şişko şişko kalmayayım düğünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…