- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.421
kızlar bugün ayagım rahatsız diye kızlar hepsi bana gelicekler birazdan onlar gidince hemen geliyorum,zaten hareketsizlik kilo aldırdı bana yediklerimede dikkat edemiyorum artık ne bulursam onu azda olsa tüketiyorum
kızlar çooooooooook yorgunum, evde bir sürü iş beni bekler, ama hiçbirşey yapasım yokgeçen gün istanbul a yağan çamurdan sonra bütün camlar çamur oldu..bütün camlar silinecek, tabii silince perdeleride yıkamak lazım ayrıyeten halıları kaldırıp bütün evi dipten süpürüp silmeli, ütüde yapmalı aynı zamanda..offf yazarken yoruldum bee ev kadınlığı bildiğin maaşsız amelelik
kızlar çooooooooook yorgunum, evde bir sürü iş beni bekler, ama hiçbirşey yapasım yokgeçen gün istanbul a yağan çamurdan sonra bütün camlar çamur oldu..bütün camlar silinecek, tabii silince perdeleride yıkamak lazım ayrıyeten halıları kaldırıp bütün evi dipten süpürüp silmeli, ütüde yapmalı aynı zamanda..offf yazarken yoruldum bee ev kadınlığı bildiğin maaşsız amelelik
ayy bende kıl tüy bişii kalmadı desem yeridir hilalim..çook faydasını gördüm, herkese tavsiye ediyorum..hopiş takipteyim seni bakalım kozmik yarıcak mı hoş 3 aydır tarihlere uyuyorum uzama zamanında çok fark var
buarada kalem kalem yazdığın tüm işler benim evde de mevcut
waaaaaaaaaaayyy...ezdin beni hilal (utan hopişCam mıCumartesi günü bi temizlik yapmışım evvvvvvvvv misssssssssssss..Hava atmak gibi olmasında yazdıklarını okuyunca kendimi bi hafif hissettim
büşracım yememek yok inan kibu iddiaa sayesinde 4-5 kg bile versem kendimi manken sayarım
bak şuan koca bir armut yiyorum
Kızlar günaydın, herkese mutlu, huzurlu, az kalorili, bol sporlu bir hafta diliyorummmmmmmm
Genelde Pazar günleri diyeti bozmama rağmen dünü gayet iyi atlattım. Annemler zorlasada yemedim, o kadar emek harcıyorum hiç yemek yapmayan ben kalkıp kendime kurabiyeler, poğaçalar yapıyorum :)))
Çok şükür atak bitti, bu sabah tartıda 68,3 rakamını gördümbugün PS günüm öğlen kendime ton balıklı salata yapıcam
Canım dün nedense çok havuç istedi, bugün biraz havuçta yiyeyim bari :)))
ayy dukancılarrr Allah kolaylık versin
betüşüm ben migrostan bulmuştum kepeği, anam neler almıştım neler dukanı bırakınca hepsi elimde patladı
EMİNE tarif için çok sağol canımm, eminim çok güzel olacaktır acaba yarınki poğaça haklarımı diğer günde saklayıp yarınki hakkımla mı helva yapsamcanım tatlı çekti :)) poğaça ve kurabiyeyi öğrendim sıra helvada :))
BETÜŞŞ benimde göbek dümdüz oldu nerdeyse :) bende zaten göbek cok yoktu ama şimdi daha iyi oldu :)
Cumartesi günü amcamlara gittim, kakaolu kek yapmış yengemm, nasıl zorluyor bugünlük ye diye ama dokunmadım dedim sen bana yumurta haşla birde yoğurt ver tamamdır :) kadın şaştı kaldı anneme demişki gamze niye yemek yemiyor bir deri bir kemik kalmıshalbuki abartıyorlar tosun gibiyim hala
hopişim hep gıcık kocam yüzünden gitmediminanmak işin yarısıdır zaten betüşüm..gerisi accuk diyet, accuk spor..akşam leslie yapsana evde, çok faydasını görürsün..hopişede dua edersin..
aaa bende bendee..kıl tüy günlerini takip ediyorum, saç boyama günlerini, maske günlerini..hatta kızkardeşimede tavsiye ettim, o da takip ediyor..
oyy fadime ayağın iyileşmedimi dahanasıl yapıyorsun işlerini, kızlarda okulda..çabuk geçer inşallah, ama bu olayda çook suçlusun fadime.zamanında gitseydin doktora, şimdi daha farklı olabilirdi durumun belki..
eminim ama yapıcak birşey yok ev hapsindeyim evim kirlenmiş camlar perdeler hopiş işlerini bittir banada ugraFadimecim allah şifa versin canım benim.Sen zayıflamak istediğine eminmisin??
Merhaba kizlar....
Resmen okulda Ac gezdim.... Yanima Almistim birseyler ama yinede doymadim.... Disarda olunca istahi acilan Birtek benmiyim :/
Yarin ögleden Sonra dersim aksam 9 Kadar, o yüzden sabahtan sporumu yapicamsizler nasilsiniz Bakalim?
fistikcim ben 1 kasik demedim kievet emineciim suyu ihmal etme sakın. ben de bol bol içiyorum. 300 gr verdim ben bu hafta duraklamayı kırdım gibi ama belli de olmazyeşil çayını da ihmal etmeeee
bu tarifte z.yağı 1 tatlı kaşığı eminecim, yanlış yapıyorsun1 yk z.yağı çok fazla. zaten dukanda günde sadece 1 tatlı kaşığı zeytin yağına müsade var. ben 1 tatlı kaşığıyla yapıyorum. iyice ezip yediriyorum kepeğe yağı, yetiyor yani. çok favlada kavurmayın hemen yanmaya başlıyor kepek.
mmiiss gibi oluyor miiiss, kesin yapmalısın gamzecim. 2 günde bir bu şekilde yapıyorum ben, tatlandırıcı dayanmayacak artık bana
hopiiis bulabiliosan bul ama zooor kizim su memcuklere baksana bi nadide sultan bi de bende var yani avatarimdaayrıca gelince emoşa inat en seksüüüüü avatarı bulup avatarımı değişicem
1/3 oraninda sebze kizlar protein agirlikli sinirli sebzeKızlar seyirde sanırım sebzeyi proteinden fazla tüketmemek gerekiyormuş, doğru değil mi?
fistikcim ben 1 kasik demedim kidikkatli oku 1/2 yani yarim demek oluo
hopiiis bulabiliosan bul ama zooor kizim su memcuklere baksana bi nadide sultan bi de bende var yani avatarimda
1/3 oraninda sebze kizlar protein agirlikli sinirli sebzeyani serbest degil
kız boşver dukanı hem masraf hem sağlıklı degil bence bende 27 martta tekrar son kez diyete başlıyorum arkadaşımla beraber belki hırs yaptırır bana 2 kişi birden aynı dr gidersek işe yarar diye düşünüyorum,bekar kaynıma kız bakıyorlar bakarsın bu yaz düğün olur şişko şişko kalmayayım düğündeGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr..Akşam helvayı denedim.Yani mmmmmhhhh dendiği kadar iyi gelmedi bana ama ben biraz şekerini fazla koymuştum içimi baydı.Sıvı şeker kullandım da ondan ayarlayamadım..Yani kurtarır mı derseniz evet kurtarır..
Bunu yaparkende birde hamburger ekmeklerini deneyesim geldi...Ayyyyyyyyyyyyyyyyy yemin ederim normal ekmekten daha lezzetli.Ayak üstü dukan mı yapıyorum ne derken basküle bi çıktım....................................................90,5.Allahım sana şükürler olsun..
Hamgümger ekmeklerini yaparken bir çay kaşığı yazan kabartma tozunu hayvalık edip bir yemek kaşığı anladım ilk önceİnsan bi düzgün bakar Neyseki sonradan hayat kurtaran bir ekmek oldu.Tarif sahibi de Eda.Mutlaka bloğunu görmüşsünüzdür.Aktara gidip süt tozu almam yetti..
Bu arada ıslak hamburger sevelere harika bir seçim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?