Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benimde evde yulaf kepegim var hergün 1 yemek kaşıgını ev yapımı yogurda koyup yiyorum

Günaydın kızlar...

Dünden beri çok kötüyüm ben ya, dün spora gittim sürekli nefesim kesiliyor eve geldim yüzüm bembeyaz, akşamda zaten çok yorgundum erkenden uyudum sabah 2 kat merdiven cıktım nasıl nefesim kesildi, kansızlık vardı ben de zaten ama bu kadar kötü değildim, acaba dukandan dolayı olabilir mi, gece bu rahatsızlığımdan dolayı dukanı bıraktığımı gördüm rüyamda, bırakmak ıstemıyorum çok iyi gidiyor şu an, şimdiye kadar hiç birşey canım çekmedi ama şu kansızlıktan dolayı napıcam bilmiyorumm

Bu arada sebze gününden sonra +400'deyimm

Dünkü Menümü güncelleyeyim

SABAH
1 peynirli yumurta
1 dukan poğaçası

Ara: 2 dukan poğaçası

ÖĞLE
Ton balıklı salata
1 bardak light cola

Ara: 1 çay bardağı kadar cola

AKŞAM
Tavuk göğsü haşlama
1 kase yoğurt
1 kaşık lor

Ara: 1 fincan nescafe

Sıvı: 2 litre kadar
Spor: 1 saat yürüyüş+30 dk spor.

geçmiş olsun beybi..... oooo menüye bak poğçalar kolalar nasıl diyet laa bu....

4. gündeyim daha sadece 1 bardak zero içtim.... benki her gün 2 - 3 litre kola içen biriyim..... nescafeyi de sade içiyorum inanılır gibi değil her gün en az 4 tane 3in1 içerdim... dün bende vücut ısımı yükseltemedim bir türlü.... diyetle alakası var mı bilmem ama saatlerce ısınamadım..... sarındım kat kat peteklerde yanıyodu ama yok ısınamadım tirtirtitredim soğuktan..... donarak ölcem sandım bir ara çok komik olurdu düşünsene ev sıcak katkat sarınmış battaniye yorgan ama donarak ölmüş :))) çok enteresandı dün yahu....

Sağol betüşümmm light cola yasak değil dediler bende menüme ekledim :) o poğaçayı da 2 yemek kaşığı yulaf kepeğimle yaptım :)Yani herşey dukana uygun sanırım :) menülerimi paylaşıyorum ki bir yanlış varsa ertesi gün yapmayayım barı :)

Bu arada büşra sen sınırlı ızınlileri neden kullanmıyorsun? acaba ben de mi bir süreliğine kullanmasam ama arada nescafe içiyorum iyi geliyor hem iştahı kesiyor hem de biraz kendime geliyorum.

Allah iyliğini versin betüşş
Ben o problemi hep yaşıyorum benimki kansızlıktan tabii.

Herkes dukanla ilgili olumsuz yorum yapıyor ya insan korkuyor ne olsa dukana bağlıyoruz :)))

Allah iyliğini versin betüşş
Ben o problemi hep yaşıyorum benimki kansızlıktan tabii.

Herkes dukanla ilgili olumsuz yorum yapıyor ya insan korkuyor ne olsa dukana bağlıyoruz :)))

kim ne derse desinn...... koydum kafaya... yahu kilo verenler bir iki kişi değil ki.... bir sürüler... bir iki kişi olsa sallamıcam bende ama çok kalabalıklar.... daha önce sallamadığım için çok pişmanım.... geçen sene yapmış olsaydım şimdi zayıftım

ayy dur kız akşama bende yapayım hamburger ekmeğinden. edanın bloğunuda akip ediyorum simlanınkinide incininkinide :) dukan takipçisi kesildim :)

eee bizim menüler öyle betüşüm.. serbest olan herşey serbest ( nasıl bir lafsa )

SABAH
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor1 dukan poğaçası (ammada yemişim he sabah ama o poğaçalar bildiğiniz poğaça gibi değil minnnacık )

ÖĞLE
Ton balık
1 bardak light cola
2 dukan poğaçası

AKŞAM
Balık (fırında)

Sınırlı izinlileri ben de 1 gün tüketip bir gün tüketmicem. +400'deyim umarım bugünkü saf proteinden sonra yarın o 400'ü vermiş olurummm

Artık tavuk soteden de sıkıldımm, dün gittim göğüs etinden kendime kıyma çektirdim, tavuk köfte yapıcam biraz ondan da sıkılayım başka bir şey bulurum artık :)))

Kızlar dalak bize uygunn mu, pekmez, üzüm vs. yiyemiyorum bari dalak ve ciğer yiyeyim kansızlık için.

Artık ilacımı da kullanıcam düzenli ki, kansızlıktan dolayı dukanı bırakmak zorunda kalmayayım çünkü annem çok baskı yapıyor kansızlıktan daha önce çok çektim, kadın acıyor halime şimdi :))) halbuki ben açta kalmıyorum zorlukta çekmiyorum keyifle yapıyorum diyebilirim. İnşallah ilerde sıkılmam

günaydınnnnn dünki menümü yazayım canlar bakın bakalım

sabah
2 haşlanmış yumurta

ara
1 armut

öğle
1 parça balık
1 p.mercimek çorba
salata
1 dilim k.ekmek

ara
1 türk kahvesi

akşam
5 yk.sebzeli köfte yemeği

ara
yarım ayva- 1/4 muzb (olmadı ama çok cnm istedi yaww )

15 dk sabah - 45 dk akşam tempolu yürüyüş
parktaki aletlerin hepsinde 30ar hareket (zamanım bu kadara yetiyo )
toplam 1,5 lt su içmişimdir

Son düzenleme:
bu arada gamze ve betüş
betüşüm sen doğru yoldasın sınırlı izinlileri mümkün olduğunca az kullanın derim çünkü kg kaybını etkiliyo
gamzecim her metot herkese iyi gelmeyebilir bir süre daha devam et iyiye gitmezsen bırak kuşum

nagişim zaten bizimkilerde dün halimi görünce üzüldüler, yüzüm bembeyaz oldu, biraz daha deneyeyim, eğer çok kötü olursam mecburen bırakmak zorunda kalıcam eski yönteme devam edicem (sabah öğle yiyip akşam hafif yemek) sonuçta sağlık bu, her türlü zayıflarsın ama sağlığını geri getiremezsin.

Bir süre daha deneyeyim, dukana uygun kan yapan yiyecekler tüketeyim, en son çare bırakmak olacak.

şimdilik iyi gidiyor çok şükür.... ne lokantalara girdik çıktık gözümün önünde neler yediler neler.... onlar yedikçe benim midem guruldadı... öksürerek bastırdım sesini :) soranlara midem bulanıyo dedim hiç bir şey yemeden kalktım masadan :) Allah bozmasın inşallah sadık kaldım..... ama daha yolun başı bakalım önümde uzuuun bir yol var.... dukan amca öyle diyor...

Bence menü gayet iyi ekmek hakkını sabah kullanmayıp öğlen kullanmışsın, o muza da takılma bence zaten çok yememişsin.

Buldum :) dalak, ciğer dukana uygun, bu hafta gidip alayım bari, ıyy o dalağı da resmen böğüre böğüre yiyorumm ((

zor oluyor cnm ama bir yerden sonra alışıyo insan benim bırakma sebebim uzun bir süre yapmama rağmen kilo kaybetmeyişimdi inş sizlerde öyle olmaz

Buldum :) dalak, ciğer dukana uygun, bu hafta gidip alayım bari, ıyy o dalağı da resmen böğüre böğüre yiyorumm ((

ayy Allah kolaylık versin ne ciğer yerim ne dalak hiç sevmem

unutmadan dün kozmik bakıma uydum saçlarıma sinameki kürü yaptım 8 hafta sürecek sonra ara vericem hiç uzamıyolar ya hem aynı boyda belki işe yarar umut dünyası iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…