- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.441
benimde evde yulaf kepegim var hergün 1 yemek kaşıgını ev yapımı yogurda koyup yiyorumGünaydın beybiler,
bu gün atakta 4. günüm.... artık sabahları 2 haşlama yumurta bbeni doyurmamaya başladı bildiğin hiç yememiş kadar aç kalkıyırum sofradan.... psikolojik herhalde... çok enteresan...
Bu günkü menüm;
Sabah;
2 haşlama yumurta
1 kaşık yoğurt
Öğlen
3 parça tavuk
Akşam
3 parça tavuk
+yoğurt....
yulaf kepeğini dün sipariş etmiştim bu gün gelir belki....
Günaydın kızlar...
Dünden beri çok kötüyüm ben ya, dün spora gittim sürekli nefesim kesiliyor eve geldim yüzüm bembeyaz, akşamda zaten çok yorgundum erkenden uyudum sabah 2 kat merdiven cıktım nasıl nefesim kesildi, kansızlık vardı ben de zaten ama bu kadar kötü değildim, acaba dukandan dolayı olabilir mi, gece bu rahatsızlığımdan dolayı dukanı bıraktığımı gördüm rüyamda, bırakmak ıstemıyorumçok iyi gidiyor şu an, şimdiye kadar hiç birşey canım çekmedi ama şu kansızlıktan dolayı napıcam bilmiyorumm
Bu arada sebze gününden sonra +400'deyimm
Dünkü Menümü güncelleyeyim
SABAH
1 peynirli yumurta
1 dukan poğaçası
Ara: 2 dukan poğaçası
ÖĞLE
Ton balıklı salata
1 bardak light cola
Ara: 1 çay bardağı kadar cola
AKŞAM
Tavuk göğsü haşlama
1 kase yoğurt
1 kaşık lor
Ara: 1 fincan nescafe
Sıvı: 2 litre kadar
Spor: 1 saat yürüyüş+30 dk spor.
benimde evde yulaf kepegim var hergün 1 yemek kaşıgını ev yapımı yogurda koyup yiyorum
geçmiş olsun beybi..... oooo menüye bak poğçalar kolalar nasıl diyet laa bu....
4. gündeyim daha sadece 1 bardak zero içtim.... benki her gün 2 - 3 litre kola içen biriyim..... nescafeyi de sade içiyorum inanılır gibi değil her gün en az 4 tane 3in1 içerdim... dün bende vücut ısımı yükseltemedim bir türlü.... diyetle alakası var mı bilmem ama saatlerce ısınamadım..... sarındım kat kat peteklerde yanıyodu ama yok ısınamadım tirtirtitredim soğuktan..... donarak ölcem sandım bir ara çok komik olurdu düşünsene ev sıcak katkat sarınmış battaniye yorgan ama donarak ölmüş :))) çok enteresandı dün yahu....
Allah iyliğini versin betüşş
Ben o problemi hep yaşıyorum benimki kansızlıktan tabii.
Herkes dukanla ilgili olumsuz yorum yapıyor ya insan korkuyor ne olsa dukana bağlıyoruz :)))
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr..Akşam helvayı denedim.Yani mmmmmhhhh dendiği kadar iyi gelmedi bana ama ben biraz şekerini fazla koymuştum içimi baydı.Sıvı şeker kullandım da ondan ayarlayamadım..Yani kurtarır mı derseniz evet kurtarır..
Bunu yaparkende birde hamburger ekmeklerini deneyesim geldi...Ayyyyyyyyyyyyyyyyy yemin ederim normal ekmekten daha lezzetli.Ayak üstü dukan mı yapıyorum ne derken basküle bi çıktım....................................................90,5.Allahım sana şükürler olsun..
Hamgümger ekmeklerini yaparken bir çay kaşığı yazan kabartma tozunu hayvalık edip bir yemek kaşığı anladım ilk önceİnsan bi düzgün bakar Neyseki sonradan hayat kurtaran bir ekmek oldu.Tarif sahibi de Eda.Mutlaka bloğunu görmüşsünüzdür.Aktara gidip süt tozu almam yetti..
Bu arada ıslak hamburger sevelere harika bir seçim..
geçmiş olsun beybi..... oooo menüye bak poğçalar kolalar nasıl diyet laa bu....
bu arada gamze ve betüş
betüşüm sen doğru yoldasın sınırlı izinlileri mümkün olduğunca az kullanın derim çünkü kg kaybını etkiliyo
gamzecim her metot herkese iyi gelmeyebilir bir süre daha devam et iyiye gitmezsen bırak kuşum
bu arada gamze ve betüş
betüşüm sen doğru yoldasın sınırlı izinlileri mümkün olduğunca az kullanın derim çünkü kg kaybını etkiliyo
gamzecim her metot herkese iyi gelmeyebilir bir süre daha devam et iyiye gitmezsen bırak kuşum
günaydınnnnn dünki menümü yazayım canlar bakın bakalım
sabah
2 haşlanmış yumurta
ara
1 armut
öğle
1 parça balık
1 p.mercimek çorba
salata
1 dilim k.ekmek
ara
1 türk kahvesi
akşam
5 yk.sebzeli köfte yemeği
ara
yarım ayva- 1/4 muzb (olmadı ama çok cnm istedi yaww )
15 dk sabah - 45 dk akşam tempolu yürüyüş
parktaki aletlerin hepsinde 30ar hareket (zamanım bu kadara yetiyo )
toplam 1,5 lt su içmişimdir
şimdilik iyi gidiyor çok şükür.... ne lokantalara girdik çıktık gözümün önünde neler yediler neler.... onlar yedikçe benim midem guruldadı... öksürerek bastırdım sesini :) soranlara midem bulanıyo dedim hiç bir şey yemeden kalktım masadan :) Allah bozmasın inşallah sadık kaldım..... ama daha yolun başı bakalım önümde uzuuun bir yol var.... dukan amca öyle diyor...
Buldum :) dalak, ciğer dukana uygun, bu hafta gidip alayım bari, ıyy o dalağı da resmen böğüre böğüre yiyorumm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?