Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Fadime seni mızraklarım hala diyete başlamak diyosun zaten diyettesin sen

Betüş aslında pek üşümemen lazım protein diyeti yaparken ama ibren şaştı heralde.Tam tersi ateş basması lazım
inşallah gelirse bende öyle yicem....

Tadına alışana kadar yoğurtla ye ama sonra mutlaka ekmeğe ihtiyacın olacak.Poaçalar ekmekler yaparsın.Ben süt tozuyla kepeğin tadını bastırmadan hayatta yiyemem.Sende öyle dene bence..

Allah iyliğini versin betüşş
Ben o problemi hep yaşıyorum benimki kansızlıktan tabii.

Herkes dukanla ilgili olumsuz yorum yapıyor ya insan korkuyor ne olsa dukana bağlıyoruz :)))

O olumsuz yorumları duyma sakın.Çok uzun bir diyet gibide gelmesin sana.Benim verecek 30 kg var,benimki bile altı ay sürüyor..Güçlendirmeyi fln sayma.Seyir bittimi hayat normale döner.Unutma ben geleli 4 ay oldu başlasaydın şimdi bitmişti.Kötü bir hatırlatma oldu ama belliki hep diyet bozuyorsun...

Yaaa yaa ne harikalar yaww.Ben hayatta yemek uyduramam o kadar.Önceden bu kadar çeşit bilemiyorduk tabi.şimdi dukancılar çookk şanslı.

Ayy benimde diyetimin vazgeçilmezlerinden.Göğüs eti alıp çektiririm.Azıcık maydanoz,soğan sarımsakla köfte yaparım.Yada kavurarak yerim.Ama mutlaka yerim.Bu aralar da hindiye sarıcam galiba Hep aklımda

Kuzum yiyebildiğin kadar ye.Dalak yazmıyor ama karaciğer dil fln yazıyor.Onunda pek farkı olduğunu sanmam...Yağda kavurmak yok ama hiçbirini Tadı güzel oluyor diye sakın deneme

Betüş aslında pek üşümemen lazım protein diyeti yaparken ama ibren şaştı heralde.Tam tersi ateş basması lazım
sapıttı bünye çukulata var niye yemiyo bu karı diye kuduruyo :))) valla hiç yiyesim kalmadı.... tek odak noktam kilo vermek....

Tadına alışana kadar yoğurtla ye ama sonra mutlaka ekmeğe ihtiyacın olacak.Poaçalar ekmekler yaparsın.Ben süt tozuyla kepeğin tadını bastırmadan hayatta yiyemem.Sende öyle dene bence..

tabi canım şu atk bir bitsinde poğçadır ekmektir..... baya bi direncem yapmamak için..... zaten fırınımda yok :) ama krep yapabilirim....

aynı şey benim içinde geçerli.... biz Norayla birbirimize baka baka :)))

Ayy benimde diyetimin vazgeçilmezlerinden.Göğüs eti alıp çektiririm.Azıcık maydanoz,soğan sarımsakla köfte yaparım.Yada kavurarak yerim.Ama mutlaka yerim.Bu aralar da hindiye sarıcam galiba Hep aklımda

aaaa değişikmiş ataktan sonra denicem bunu....

Kuzum yiyebildiğin kadar ye.Dalak yazmıyor ama karaciğer dil fln yazıyor.Onunda pek farkı olduğunu sanmam...Yağda kavurmak yok ama hiçbirini Tadı güzel oluyor diye sakın deneme

ciğer ve dil nımmm nımmm nımmm ataktan sonra onlardanda alayım bari....

dukana girdim gireli midem bayram etti be :)))

Bende ne tariflerrrrrrrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dahaaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))) denerim bende sizinle beraber kıssslarrr:) Evde mikrodalga da herşey 3 dk.5dk..Bende saf gibi sadece yemek ısıtıyorum
evvettt 1 fincan bitki çayı içicem var mı eşlik eden (form çay )

ben benn bennn.... botany form içicem :)

Bende 9 lu çay içiyorum..Gellllll 8 ler gelllllllllllllllllll..............Allahımmmmm çok heyecanlıyım.Üç hanelere çıktığımda ahh bir 9 u görsem dediğimi hatırlıyorum.Şimdi de 8..İnşallah yakında 7

inş cnm herkes gönlündeki kiloya iner isim neydi bilmiyorum evlimisin çocuk çombalak var mı

inş cnm herkes gönlündeki kiloya iner isim neydi bilmiyorum evlimisin çocuk çombalak var mı

Adım Hilal nağişim aşkolsun o kadar çalıştım senin için bu hafta ne çabuk unuttun beniBi tane kızım var allah bağışlarsa 11 aylık oldu.Hamilelik ev fln derken ben sana oldum mu 103 kg
Hepsini eriticem hepsini ben bu değilim k yaw.Bambaşka bi insan.Bu üzerimdeki elbiseler fln hiç bana göre değil

Bakın size ne göstericem.Az önce mutfaktaki ablalar bana gülüyolardı.Ayranı bile teknolojiye uyduruyo diye..Sizede göstereyim dedim çalışanların çok işine yarar.2-3 Tl bişey pek teknolojik te değil.Onlar bardak versiyon daha önce görmemişler şaşırdılar acık
Çırpıştır ve iç Reklam gibi oldu

Son düzenleme:

unutmadım şekerim adını bilmiyodum kızçenide sağlıcakla büyüt inş bende doğumda 95 oldum 2-3 ay içinde paşada emince 72 lere düştüm paşa 3,5 yaşında ben hala aynı rakamdayım yaww adalet mi bu
az önce eşim aradı yemekte ne vardı dedi bende
1 kepçe brokoli çorbası
bulgur pilavı
tavuk şinitzel dedim oooo çok yemişsin diyo kendide dombili sen say dedim dünyaları yemiş bide tatlısı ekmeği hepsini yemiş bende dedim akşama benimle haşlama tavuk salata yiceksin bakarız diyo

şimdi canlarım vakitsizlikten sabah kahvaltı edemiyoruz (eşimde dikkat ediyo yediklerine) şöyle yapsam diyorum tam buğday unu alsam süt yumurta falan dukan usulü gibi bol peynirli maydanozlu kocaman poğaçalar yapsam sabahları yanımıza alsak nasıl olur :44:

hopiiis bulabiliosan bul ama zooor kizim su memcuklere baksana bi nadide sultan bi de bende var yani avatarimda
ahh emoşum dünden beri hopişin hali harap..bi temizlik derdine düştü, içinden çıkamıyo şimdi.ama aklımda bulacam o avatarı

hamburger kelimesini okuyunca ağzımın suları akrı birden hilal..sen link at, bende bir bakayım , elimde bayağı yulaf kepeği var netekim..

betüş kan şekerin düştüğü için canım..açsın ya , o yüzden..iki gün diren, ondan sonra vücut yağ yakmaya başlıyor (ketosis bu olsa gerek)ama ilk kaçamağında başladığın yere dönersin, sakın kaçamak yapmaaaaaaaaaa

haa birde vucutta enfeksiyon neyin olursa üşüyorsun..benim boğazlarımda var şu an, o da üşütüyor..

kızlar hopiş yorguuuun bitkiiiiiin mahvolmuuuş..dün sporun üzerine temizliğe başladım, akşama elim kalkmıyordu o kadar yoruldum..bugün sabah başladım, şimdi mola vereyim dedim..siz siz olun sakın temizliğe falan kalkışmayınn anacım, oturun toto üzerine..n'apcaksınız temizlik yapıp , iki gün sonra yine aynısı olacak zaten..tek avuntusu biraz hareket etmiş olmam işde (birazmı??)artık tartıya bir etkisi olurmu bilemem, inşallah olur yoksa yorulduğum üzerime kar kalacak

gunaydin kizlar az once alintiladim alintiladim cevap yazdim sonra babam geldi bir sey sordu unutup kapattim sapsal gibi, hepsi gitti malesef neyse artik ozet geceyim simdi
dun gece ruyamda YINE hopisi gordum evi ankara'daymis caya gittim,cok ilginc bir salonu vardi romalilarin evleri gibi boyle koca koca sutunlar falan icinde.. ona diyorum ki fadime'deydim simdi oradan geliyorum tabi bu yine cok uzun ve tuhaf bir ruyanin bir parcasiydi. kalani cok daha tuhaf, hapse falan atilmisim... vs vs neyse yine popom acikta kalmis anlasilan

bugun mubarekle 2. yildonumumuz annemler burada diye program yapmadik haftaya carsamba asil kutlama olacak ama bugun bir yemege cikacagiz sanirim ailecek :26: allah sonumu hayir etsin..

onun disinda betus de dukancilarin arasina katilmis hosgeldiniz diyorum efem

nagisim de sonunda yuvaya donmus ona da buyuk bir hosgeldin

bugunluk bu kadar birazdan cikip Brighton'a gidiyoruz gezmeye, hava guzel cunku hafiften gunesli bile diyebiliriz o yuzden bu firsat kacmaz

hadi optum hepiniziiiiiii

hopişim tartıya etkisi olmaz mı bebemmm kesin olur öyleki haftasonu benim evede girişsen kesin 5 kilo verirsin

ayyy geçen yıl bu zamanlar trdeydin dimi cnm yıl dönümünüz kulu olsun nice nice yıllar görün bu arada sendemi dukana döndün :44:

Merhaba kizlar...
Sabah sabah üsenmedim gidip Iki Saat sporumu yaptim, birazdanda okula gidicem...bu Sene dersler cok Yogun gececek gibi :-(
Dukan diyetini bakiyorumda baya tuttunuz kizlar, bekli ben de kitabi alir okurum Bakalim...

Tebrikler Canim

yavrumm restoranlar bizim en iyi yerimiz yaa niye astın suratını... :) balık ye olmadı kebap ye nereden bulacaksan artık

yok bir enfeksiyon falan çok şükür.... demek kan şekeriymiş vaayyy... böyle şeylerde mi yapıyomuş.... Öğrendiğim iyi oldu.... buz gibiydim ilk defa böyle bişi yaşadım, uyuyup uyanında düzelmişi arada bi reset atmak lazım demekki :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…