- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.461
Fadime seni mızraklarım hala diyete başlamak diyosun zaten diyettesin senkız boşver dukanı hem masraf hem sağlıklı degil bence bende 27 martta tekrar son kez diyete başlıyorum arkadaşımla beraber belki hırs yaptırır bana 2 kişi birden aynı dr gidersek işe yarar diye düşünüyorum,bekar kaynıma kız bakıyorlar bakarsın bu yaz düğün olur şişko şişko kalmayayım düğünde
Betüş aslında pek üşümemen lazım protein diyeti yaparken ama ibren şaştı heralde.Tam tersi ateş basması lazım4. gündeyim daha sadece 1 bardak zero içtim.... benki her gün 2 - 3 litre kola içen biriyim..... nescafeyi de sade içiyorum inanılır gibi değil her gün en az 4 tane 3in1 içerdim... dün bende vücut ısımı yükseltemedim bir türlü.... diyetle alakası var mı bilmem ama saatlerce ısınamadım..... sarındım kat kat peteklerde yanıyodu ama yok ısınamadım tirtirtitredim soğuktan..... donarak ölcem sandım bir ara çok komik olurdu düşünsene ev sıcak katkat sarınmış battaniye yorgan ama donarak ölmüş :))) çok enteresandı dün yahu....
inşallah gelirse bende öyle yicem....
Tadına alışana kadar yoğurtla ye ama sonra mutlaka ekmeğe ihtiyacın olacak.Poaçalar ekmekler yaparsın.Ben süt tozuyla kepeğin tadını bastırmadan hayatta yiyemem.Sende öyle dene bence..
Allah iyliğini versin betüşş
Ben o problemi hep yaşıyorum benimki kansızlıktan tabii.
Herkes dukanla ilgili olumsuz yorum yapıyor ya insan korkuyor ne olsa dukana bağlıyoruz :)))
O olumsuz yorumları duyma sakın.Çok uzun bir diyet gibide gelmesin sana.Benim verecek 30 kg var,benimki bile altı ay sürüyor..Güçlendirmeyi fln sayma.Seyir bittimi hayat normale döner.Unutma ben geleli 4 ay oldu başlasaydın şimdi bitmişti.
ayy dur kız akşama bende yapayım hamburger ekmeğinden. edanın bloğunuda akip ediyorum simlanınkinide incininkinide :) dukan takipçisi kesildim :)
eee bizim menüler öyle betüşüm.. serbest olan herşey serbest( nasıl bir lafsa )
Yaaa yaa ne harikalar yaww.Ben hayatta yemek uyduramam o kadar.Önceden bu kadar çeşit bilemiyorduk tabi.şimdi dukancılar çookk şanslı.
SABAH
1 kase yoğurt
1 haşlanmış yumurta
2 kaşık lor1 dukan poğaçası (ammada yemişim he sabahama o poğaçalar bildiğiniz poğaça gibi değil minnnacık )
ÖĞLE
Ton balık
1 bardak light cola
2 dukan poğaçası
AKŞAM
Balık (fırında)
Sınırlı izinlileri ben de 1 gün tüketip bir gün tüketmicem. +400'deyim umarım bugünkü saf proteinden sonra yarın o 400'ü vermiş olurummm
Artık tavuk soteden de sıkıldımm, dün gittim göğüs etinden kendime kıyma çektirdim, tavuk köfte yapıcam biraz ondan da sıkılayım başka bir şey bulurum artık :)))
Ayy benimde diyetimin vazgeçilmezlerinden.Göğüs eti alıp çektiririm.Azıcık maydanoz,soğan sarımsakla köfte yaparım.Yada kavurarak yerim.Ama mutlaka yerim.Bu aralar da hindiye sarıcam galiba
Kızlar dalak bize uygunn mu, pekmez, üzüm vs. yiyemiyorum bari dalak ve ciğer yiyeyim kansızlık için.
Artık ilacımı da kullanıcam düzenli ki, kansızlıktan dolayı dukanı bırakmak zorunda kalmayayım çünkü annem çok baskı yapıyorkansızlıktan daha önce çok çektim, kadın acıyor halime şimdi :))) halbuki ben açta kalmıyorum zorlukta çekmiyorum keyifle yapıyorum diyebilirim. İnşallah ilerde sıkılmam
Kuzum yiyebildiğin kadar ye.Dalak yazmıyor ama karaciğer dil fln yazıyor.Onunda pek farkı olduğunu sanmam...Yağda kavurmak yok ama hiçbirini