Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hopiş tartıya etkisi olmadıysa bizim camlarda var... orda at enerjini :)

Bence hiç o işlere bulaşma..Yani 7 li kilolardan istediğin yere geldikten sonra bu dediğini yapman çok mantıklı ama zayıflamak istediğin bir dönemde en önemli şey mükemmel bir kahvaltı.Zengin bir kahvaltıdan sonra yemin ederim yemek saati çıkmıyomusun demeseler aklıma gelmeyecek o derece doygun bir gün oluyor.Milyonlarca insan yanılıyor olamaz nagişim bence kahvaltıyı o kadar hafif geçirme..Sandwiç yap akşamdan mesela..Ben ismi lazım dğeil bir markadan iki katlı bi beslenme kutusu aldım.3 bölmesi var güzelce kilitleniyor..Onun içine akşamdan kahvaltıya öğle yemeğine bişeyler doldurup getiriyorum.İşim çok kolaylaşıyor.5 dk erken gelip o işi hemen hallediyorumAzıcık kilon kalmış ha gayret..

Islak hamburger

Hamburger ekmeği

Dev ekmek

Al canım sana linkler..En çokta yaş pastasına bayıldım ilk fırsatta onuda deniycem.Kefirle yapmışlar bir harika görünüyor..

Bak buda yaş pasta

Merhaba kizlar...
Sabah sabah üsenmedim gidip Iki Saat sporumu yaptim, birazdanda okula gidicem...bu Sene dersler cok Yogun gececek gibi :-(
Dukan diyetini bakiyorumda baya tuttunuz kizlar, bekli ben de kitabi alir okurum Bakalim...

Mervecim senin idealş kilona gelmene çok az kalmış bence hiç bulaşma..
bir zahmet bana bir sayıverin kimler dukan yapıyo bir fadime ablayla ben yapmıyorum sanki :44:

Benim bildiğim Emine,Büşra,betül ve Gamze yapıyor.Ben aslında dukan yapmıyorum ama yediklerime bakınca 4 gündür atak yapmışım haberim yok:)))))))))Gerçi bende proteine ağırlık vermek zorunda kaldım kilo vermem durunca...Belki kaldığım yerden devam ederim belli mi olur:)

şimdi hilalim diyosun ki padişahlar gidi kahvaltı yap :) o zaman benim öğün 2 ye düşüyo kahvaltıyı yanımda getirip 8-8:30 arası yapınca öğlen 3te acıkıyorum 3tede yiyince akşama acıkmıyorum böylede bir sıkıntı var eee diyetisyende 6 öğün ye diyo

Son düzenleme:

Şu canan karatay'ın ara öğünler için söyledikleri bana çok mantıklı gelmişti.Bizim normal beslenme şeklimizde asla ara öğün diye bişey yok.Sabah öğlen akşam ye yemeğini diyor kitabında..Çünkü diyet bitince asla ara öğün yapmayacaksın bunu kabul et.Vücut bi süre sonra bunu kabul etmeye başlıyor..Sen konutu hangi saatlere verirsen vücut o saatte acıkıyor.
Yada ben kendim için ne anladıysam sana onu söyleyeyim.Sen yeterki zayıflamak iste
Acıkmıyor,susamıyorsun
Başım dönüyor bazen yorgunluktan,bişey olmazzzzzzzzzzzzzzzzz diyorum devam ediyorum.

aslında bende de durum aynı mesela haftasonu evdeyken ailecek süper bir kahvaltı yapıyoruz eşim haftaiçi yapamadığı kahvaltının acısını haftasonu çıkarmak istediği için sofra epey kalabalık oluyo ve inan o gün aklıma bir daha yemek gelmiyo gelsede çok çok hafif geçiyo yani listeler,6 öğünler ne bileyim bana sorarsan bir öğün eşşek yüküyle yiyeyim bir daha yemeyeyim

evvet şuan ara öğünümü icra ediyorum bir fincan soğuk süt+azıcık neskafe

bizim burda da diyet yapmak zor iş iki tarafta nöbetli çalışıyo 112ciler mısır patlatmış doğru bilmişim yaniii,bizimkiler fırında patates tavuk ,bulgur pilavı,salata vs vs o ordan arar gel nagi yemek var oteki arar yiyinti var ahhhh ne vardı bazı insanlar gibi yiyip yiyip kilo almasam hiçbir daveti geri çevirmezdim

nagişş bizimkilerde lahmacun söylemiş, yiyeceğiniz kadar söyleseneze yahu fazladan söylemişler, hepsini yeseler birşey demicem en azından bana kalmamış olacak, şimdi bir sürü lahmacun mutfakta, benim zaten diyetimi en çok bozan sebebpler buydu, bizim burdakiler hiç tatlı, börek türü şeyler sevmezler, bende onlar yemiyor yazık çöpe gidecek diye mideye indiriyordummm :))) benim midede o zamanlar çöp gibiydi zatennn :)))
Allah'ın izniyle o lahmacunlara dokunmucamm, zaten açta değilim belki ton balığımı yerim.

dokunma cnm dokunma zaten çöpe gitmesin diye diye biz çöpe döndük
bizimkilerde şimdi aradı yemek hazır diye afiyet olsun dedim :) ben 8-5 çalışıyorum öğlen 12de yemeğimi yiyorum nöbettekiler 2-3 gibi yiyolar kendileri yapıyolar alıyomu sana bir yemek kokusu birde ben üst kattayım resmen baca vazifesiyle bütün koku odamda 2. hamilelikte ne yaparım bilmem en iyisi bende onlarla yerim dimi ama

hamilelikte ye tabii, bebiş aç mı kalsınn annesi :) ama yine de abartma nagişş :) biliyorsun hepimizin bünyesi kilo vermeye o kadar elverişli ki, 1 haftada verdiğimşiz kiloyu 1 günde alabiliyoruz :)

Bu arada ben öğle yemeğinde ton balık yedim, yengemlerin ordan almıstım markası da çok bilindik değil, ayy yemez olaydım çok tuzlu geldi bana ya, kendimi kaçamak yapmış gibi hissettim kesin ben bu ton balıktan dolayı yarın yine artıda çıkıcammm suya ve yeşilçaya yüklendim, en azından 2 değilde bugün 3 litreye yakın sıvı almalıyımmmmmm :18:

betüşş nerdesinnn, bak ben ne yaptım yaa çok moralim bozuldu keşke yemeseydim o ton balığını tuzu basmıslarda basmışlar kesin ben su tutucamm bugün yarında artıda çıkıcam tartıda

betüşş nerdesinnn, bak ben ne yaptım yaa çok moralim bozuldu keşke yemeseydim o ton balığını tuzu basmıslarda basmışlar kesin ben su tutucamm bugün yarında artıda çıkıcam tartıda

yeşil çay iç bişi olmaz... ben suyunu süzüyorum sonra biraz su koyup tekrar süzüyorum.... iyi oluyo... pınarın ki öyle çok tuzlu değil sadece fiyat olarak tuzlu :)

hiiç yaa açlıktan ölünse somaliler diye bişi olmazdı....

bende çukulata felam yedin sandım.... zırt pırtta tartılma üstelik... cumaya sakla hevesini.....

yeşil çay iç bişi olmaz... ben suyunu süzüyorum sonra biraz su koyup tekrar süzüyorum.... iyi oluyo... pınarın ki öyle çok tuzlu değil sadece fiyat olarak tuzlu :)

Ben de hep pınarınkini alıyordum tadı çok güzel gelmişti tuzlu da değildi kalktım gittim başka marka aldımm, şimdi 2 litre suyum bitti, 3 bardakta yeşil çay içeyim bir yarım litre daha su içtim mi bugünü bu şekilde kapatayımm, yarın moral açısından artıda çıkmamalıyımmmmm

bu akşam bime gideyimde lor falan alayım.... bari lorlu yumurta yaparım çeşit olur azıcık....

olmaz akşam öğününü de yemelisin hile yok.... sabah daha aç kalkarsın.... sonra pes edersin.....

oğlum olsa sana aynen şunu derdi gamzecim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyy gamze yaptınnnn sennnnn

bende çukulata felam yedin sandım.... zırt pırtta tartılma üstelik... cumaya sakla hevesini.....

katılıyorummm gönülden

bak buna güldüm işte balıktan kıstığın para su ve yeşil çaydan çıkmış

Lahmacunların hepsini çöpe at yedim dersinBen başka çare bulamayınca bakıyorum k, dayanacak gibi değilim yalan yok atıyorum çöpe allahım beni affetsin:26:Çok çaresiz kalınca yani...
hiiç yaa açlıktan ölünse somaliler diye bişi olmazdı....

Ymin ediyorum sana şu an açım yani..Başka tarifi de yok bildiğin açımmmmmmmmmmmmmmmm...
Sabah o yaptığım dukan hamgümger ekmeğiyle hindi salam yedim.Öğlene doğru 2 bardak ayran,Öğleden sonra bir bardak kefirle kocaman bir bardak dolusu sütle yapılmış kahve içtim.Niye yemedin bişey demeyin çok işim vardı:18:İstanbul şubeden müdürler fln vardı..Toplama koşturma derken böyle oldu iyi oldu bişeycik olmaz...
Bu akşam siz dukan kurabiyesiyle bi tane daha ekmek deniycem..Arada bende sebepleniyorum diyetten
Sırf onun için öğlen bi alışveriş merkezine gidip vanilya aromasıyla toz tatlandırıcı aldım.Light kakao bulamadım kakaosuz bişey deniycem artıkın.......Eğer eda gibi beyaz ekmek yapabilirsem diyeti bozana uçan tekme atıcam ona göre
Uygun bi zamanda da kefirle yaş pasta yapıyoruz ona göre kızlar.Bu kadar çok yemekle diyet bozulmaz vallahi çok pis alınıcam size söylemedi demeyin.
Unutmadan ekmekler yulaf kepeğindense yulaf kepeği ve galeta karışıyla daha lezzetli oluyor.Onu kullanmanızda da hiç bir sakınca yok..Mutlaka bir paket alın bana teşekkür edeceksiniz. Bugün aklıma gelmedi ki ondan da alırdım ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…