- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.481
kızlar hopiş yorguuuun bitkiiiiiin mahvolmuuuş..dün sporun üzerine temizliğe başladım, akşama elim kalkmıyordu o kadar yoruldum..bugün sabah başladım, şimdi mola vereyim dedim..siz siz olun sakın temizliğe falan kalkışmayınn anacım, oturun toto üzerine..n'apcaksınız temizlik yapıp , iki gün sonra yine aynısı olacak zaten..tek avuntusu biraz hareket etmiş olmam işde (birazmı??)artık tartıya bir etkisi olurmu bilemem, inşallah olur yoksa yorulduğum üzerime kar kalacak
unutmadım şekerim adını bilmiyodumkızçenide sağlıcakla büyüt inş bende doğumda 95 oldum 2-3 ay içinde paşada emince 72 lere düştüm paşa 3,5 yaşında ben hala aynı rakamdayım yaww adalet mi bu
az önce eşim aradı yemekte ne vardı dedi bende
1 kepçe brokoli çorbası
bulgur pilavı
tavuk şinitzel dedim oooo çok yemişsin diyo kendide dombili sen say dedim dünyaları yemiş bide tatlısı ekmeği hepsini yemişbende dedim akşama benimle haşlama tavuk salata yiceksin bakarız diyo
şimdi canlarım vakitsizlikten sabah kahvaltı edemiyoruz (eşimde dikkat ediyo yediklerine) şöyle yapsam diyorum tam buğday unu alsam süt yumurta falan dukan usulü gibi bol peynirli maydanozlu kocaman poğaçalar yapsam sabahları yanımıza alsak nasıl olur :44:
ahh emoşum dünden beri hopişin hali harap..bi temizlik derdine düştü, içinden çıkamıyo şimdi.ama aklımda bulacam o avatarı
hamburger kelimesini okuyunca ağzımın suları akrı birden hilal..sen link at, bende bir bakayım , elimde bayağı yulaf kepeği var netekim..
betüş kan şekerin düştüğü için canım..açsın ya , o yüzden..iki gün diren, ondan sonra vücut yağ yakmaya başlıyor (ketosis bu olsa gerek)ama ilk kaçamağında başladığın yere dönersin, sakın kaçamak yapmaaaaaaaaaa
haa birde vucutta enfeksiyon neyin olursa üşüyorsun..benim boğazlarımda var şu an, o da üşütüyor..
Merhaba kizlar...
Sabah sabah üsenmedim gidip Iki Saat sporumu yaptim, birazdanda okula gidicem...bu Sene dersler cok Yogun gececek gibi :-(
Dukan diyetini bakiyorumda baya tuttunuz kizlar, bekli ben de kitabi alir okurum Bakalim...
bir zahmet bana bir sayıverin kimler dukan yapıyo bir fadime ablayla ben yapmıyorum sanki :44:
Bence hiç o işlere bulaşma..Yani 7 li kilolardan istediğin yere geldikten sonra bu dediğini yapman çok mantıklı ama zayıflamak istediğin bir dönemde en önemli şey mükemmel bir kahvaltı.Zengin bir kahvaltıdan sonra yemin ederim yemek saati çıkmıyomusun demeseler aklıma gelmeyecek o derece doygun bir gün oluyor.Milyonlarca insan yanılıyor olamaz nagişim bence kahvaltıyı o kadar hafif geçirme..Sandwiç yap akşamdan mesela..Ben ismi lazım dğeil bir markadan iki katlı bi beslenme kutusu aldım.3 bölmesi var güzelce kilitleniyor..Onun içine akşamdan kahvaltıya öğle yemeğine bişeyler doldurup getiriyorum.İşim çok kolaylaşıyor.5 dk erken gelip o işi hemen hallediyorumAzıcık kilon kalmış ha gayret..
Islak hamburger
Hamburger ekmeği
Dev ekmek
Al canım sana linkler..En çokta yaş pastasına bayıldım ilk fırsatta onuda deniycem.Kefirle yapmışlar bir harika görünüyor..
Bak buda yaş pasta
Mervecim senin idealş kilona gelmene çok az kalmış bence hiç bulaşma..
Benim bildiğim Emine,Büşra,betül ve Gamze yapıyor.Ben aslında dukan yapmıyorum ama yediklerime bakınca 4 gündür atak yapmışım haberim yok:)))))))))Gerçi bende proteine ağırlık vermek zorunda kaldım kilo vermem durunca...Belki kaldığım yerden devam ederim belli mi olur:)
şimdi hilalim diyosun ki padişahlar gidi kahvaltı yap :) o zaman benim öğün 2 ye düşüyo kahvaltıyı yanımda getirip 8-8:30 arası yapınca öğlen 3te acıkıyorum 3tede yiyince akşama acıkmıyorum böylede bir sıkıntı var eee diyetisyende 6 öğün ye diyo
Şu canan karatay'ın ara öğünler için söyledikleri bana çok mantıklı gelmişti.Bizim normal beslenme şeklimizde asla ara öğün diye bişey yok.Sabah öğlen akşam ye yemeğini diyor kitabında..Çünkü diyet bitince asla ara öğün yapmayacaksın bunu kabul et.Vücut bi süre sonra bunu kabul etmeye başlıyor..Sen konutu hangi saatlere verirsen vücut o saatte acıkıyor.
Yada ben kendim için ne anladıysam sana onu söyleyeyim.Sen yeterki zayıflamak iste
Acıkmıyor,susamıyorsun
Başım dönüyor bazen yorgunluktan,bişey olmazzzzzzzzzzzzzzzzz diyorum devam ediyorum.
evvet şuan ara öğünümü icra ediyorum bir fincan soğuk süt+azıcık neskafe
bizim burda da diyet yapmak zor iş iki tarafta nöbetli çalışıyo 112ciler mısır patlatmış doğru bilmişim yaniii,bizimkiler fırında patates tavuk ,bulgur pilavı,salata vs vs o ordan arar gel nagi yemek var oteki arar yiyinti var ahhhh ne vardı bazı insanlar gibi yiyip yiyip kilo almasam hiçbir daveti geri çevirmezdim
nagişş bizimkilerde lahmacun söylemiş, yiyeceğiniz kadar söyleseneze yahufazladan söylemişler, hepsini yeseler birşey demicem en azından bana kalmamış olacak, şimdi bir sürü lahmacun mutfakta, benim zaten diyetimi en çok bozan sebebpler buydu, bizim burdakiler hiç tatlı, börek türü şeyler sevmezler, bende onlar yemiyor yazık çöpe gidecek diye mideye indiriyordummm :))) benim midede o zamanlar çöp gibiydi zatennn :)))
Allah'ın izniyle o lahmacunlara dokunmucamm, zaten açta değilim belki ton balığımı yerim.
dokunma cnm dokunma zaten çöpe gitmesin diye diye biz çöpe döndük
bizimkilerde şimdi aradı yemek hazır diye afiyet olsun dedim :) ben 8-5 çalışıyorum öğlen 12de yemeğimi yiyorum nöbettekiler 2-3 gibi yiyolar kendileri yapıyolar alıyomu sana bir yemek kokusu birde ben üst kattayım resmen baca vazifesiyle bütün koku odamda2. hamilelikte ne yaparım bilmem en iyisi bende onlarla yerim dimi ama
betüşş nerdesinnn, bak ben ne yaptım yaa çok moralim bozuldukeşke yemeseydim o ton balığını tuzu basmıslarda basmışlar kesin ben su tutucamm bugün yarında artıda çıkıcam tartıda
Şu canan karatay'ın ara öğünler için söyledikleri bana çok mantıklı gelmişti.Bizim normal beslenme şeklimizde asla ara öğün diye bişey yok.Sabah öğlen akşam ye yemeğini diyor kitabında..Çünkü diyet bitince asla ara öğün yapmayacaksın bunu kabul et.Vücut bi süre sonra bunu kabul etmeye başlıyor..Sen konutu hangi saatlere verirsen vücut o saatte acıkıyor.
Yada ben kendim için ne anladıysam sana onu söyleyeyim.Sen yeterki zayıflamak iste
Acıkmıyor,susamıyorsun
Başım dönüyor bazen yorgunluktan,bişey olmazzzzzzzzzzzzzzzzz diyorum devam ediyorum.
betüşş nerdesinnn, bak ben ne yaptım yaa çok moralim bozuldukeşke yemeseydim o ton balığını tuzu basmıslarda basmışlar kesin ben su tutucamm bugün yarında artıda çıkıcam tartıda
yeşil çay iç bişi olmaz... ben suyunu süzüyorum sonra biraz su koyup tekrar süzüyorum.... iyi oluyo... pınarın ki öyle çok tuzlu değil sadece fiyat olarak tuzlu :)
bende çukulata felam yedin sandım.... zırt pırtta tartılma üstelik... cumaya sakla hevesini.....
Ben de hep pınarınkini alıyordum tadı çok güzel gelmişti tuzlu da değildi kalktım gittim başka marka aldımm, şimdi 2 litre suyum bitti, 3 bardakta yeşil çay içeyim bir yarım litre daha su içtim mi bugünü bu şekilde kapatayımm, yarın moral açısından artıda çıkmamalıyımmmmm
bende çukulata felam yedin sandım.... zırt pırtta tartılma üstelik... cumaya sakla hevesini.....
Ben de hep pınarınkini alıyordum tadı çok güzel gelmişti tuzlu da değildi kalktım gittim başka marka aldımm, şimdi 2 litre suyum bitti, 3 bardakta yeşil çay içeyim bir yarım litre daha su içtim mi bugünü bu şekilde kapatayımm, yarın moral açısından artıda çıkmamalıyımmmmm
nagişş bizimkilerde lahmacun söylemiş, yiyeceğiniz kadar söyleseneze yahufazladan söylemişler, hepsini yeseler birşey demicem en azından bana kalmamış olacak, şimdi bir sürü lahmacun mutfakta, benim zaten diyetimi en çok bozan sebebpler buydu, bizim burdakiler hiç tatlı, börek türü şeyler sevmezler, bende onlar yemiyor yazık çöpe gidecek diye mideye indiriyordummm :))) benim midede o zamanlar çöp gibiydi zatennn :)))
Allah'ın izniyle o lahmacunlara dokunmucamm, zaten açta değilim belki ton balığımı yerim.
hiiç yaa açlıktan ölünse somaliler diye bişi olmazdı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?