- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.501
oğlum olsa sana aynen şunu derdi gamzecim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyyy gamze yaptınnnn sennnnn
katılıyorummm gönülden
bak buna güldüm işte balıktan kıstığın para su ve yeşil çaydan çıkmış
canlarım ben kaçar :) kaçamaksız bir akşam diliyorum
canlarım ben kaçar :) kaçamaksız bir akşam diliyorum
Benimde kızım olsaydı sana dettttt derdi:))) Ben öğrettim.Kaçamak yok cuma günü dişlerinizi sökerim
Yaaa yaa ne harikalar yaww.Ben hayatta yemek uyduramam o kadar.Önceden bu kadar çeşit bilemiyorduk tabi.şimdi dukancılar çookk şanslı.
yok yokk lahmacun vardı dokunmadım bile :))) aslında sadece protein günlerindne sonra tartılayım dedim ama dediğin gibi cuma günü sürprüzzz olsun bana :)
kızlarr :) menümü yazayım :)
sabah:
1 kaşık buğday kepeği ve galeta karışımı ile hazırladığım dukan ekmeklerim
1 üçgen peynir
1 füme
2 jambon
1 hindi salam
öğlen:
zeytin yağlı bezelye ( tavuklu )
100 gr. yağsız yoğurt
ara:
1/2 powerade izotonik içecek
akşam:
ızgara çipura
günü böylece tamamladım :)şimdi 2 saat boyunca koşturmaya idmana gidiyorummm kızlarım beni bekler :) tammm 7 tane :) biricik tatlı kızım var :) hadi kaçtım bennn :)
bak bak bak hem hopişi rüyasında görmüş hemde totom açık kalmış diyo tirbiyesiz!!gunaydin kizlar az once alintiladim alintiladim cevap yazdim sonra babam geldi bir sey sordu unutup kapattim sapsal gibi, hepsi gitti malesefneyse artik ozet geceyim simdi
dun gece ruyamda YINE hopisi gordumevi ankara'daymis caya gittim,cok ilginc bir salonu vardi romalilarin evleri gibi boyle koca koca sutunlar falan icinde.. ona diyorum ki fadime'deydim simdi oradan geliyorum tabi bu yine cok uzun ve tuhaf bir ruyanin bir parcasiydi. kalani cok daha tuhaf, hapse falan atilmisim... vs vs neyse yine popom acikta kalmis anlasilan
bugun mubarekle 2. yildonumumuzannemler burada diye program yapmadik haftaya carsamba asil kutlama olacak ama bugun bir yemege cikacagiz sanirim ailecek :26: allah sonumu hayir etsin..
onun disinda betus de dukancilarin arasina katilmis hosgeldiniz diyorum efem
nagisim de sonunda yuvaya donmus ona da buyuk bir hosgeldin
bugunluk bu kadar birazdan cikip Brighton'a gidiyoruz gezmeye, hava guzel cunku hafiften gunesli bile diyebiliriz o yuzden bu firsat kacmaz
hadi optum hepiniziiiiiii
hopişim tartıya etkisi olmaz mı bebemmm kesin olur öyleki haftasonu benim evede girişsen kesin 5 kilo verirsin
hopiş tartıya etkisi olmadıysa bizim camlarda var... orda at enerjini :)
Büş bezelye yasak değil mi :44:yasak değilse ben yaşadım bayılırım bezelyeyeama eminim yasak bezelye.
Birde şu içecek neyin nesi bize de dide biz de alalımm :) ben light ice-tea bulamıyorum mecburen yemeklerin yanında içeyim diye zero alıyorum başka da seçeneğimiz yok zatenn. bari içcecek seçeneğimiz olsun dimi yanii :))
[SUB]büşş bezelye yasakmış canımcım yaa(( acaba sen başka birşey yedinde bezelye diye mi yazdın? [/SUB]
Arkadaşlar Bugün 11. günüm biberiye yağını bolca karnıma sürüp iyice yeirdikten sonra masaj makinassı ile 10 dakika masaj yapıyorum ondan sonra güzelce streç filmle sarıp spor korsemi giyip koşu bantına çıkıp 40 dak. yürüyorum streçi çıkarttığımda inanın yerlere sular akıyor karnımdan. başladığımda göbek deliği çevremden ölçmüştüm 101 cmdi bu sabah ölçtüm 96 cm kilo olarak 1 kilo 700 gr vermişim ama göbekte acaip incelme var spor bitince çıkartıyorum gece yatmıyorum ama gerçekten etkili ilkten hiç inanmadan yapmıştım fakat çok etkili imiş deneyin derim...:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?