Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

valla yaptımmm bennn gerçi yarın anlıcaz artıkk yarında tartılayım artık sık tartılmıcam :)))

nagiş en iyisi bilindik marka şimdi hem moralmen çöktüm hem de dediğin gibi su ve yeşilçaydan çıktı kıstığım para :)) gerçi çokta fark yok aralarında diğer markalarla başka yerden almıştım bunu ikiside balık değil mi aynıdır dedim, ikiside balık ama birinde tuzu basmışlarda basmılarr :)

eeeeeeee benden de bugünlük bu kadar kızlar.Sabah görüşmek üzere..Eğer bu akşam yerseniz sabah aynı pişmanlıkla içinizin yanacağını unutmayın.Hepinizi kocaaaamannnnnnnnnnnnnnnn öpüyorum.İyi akşamlar.Sıkın dişinizi yarın haftanın tam ortası.....

Kızlar yarınki planladığım menü şu şekilde, yarın sebze günüm, bir baksanız yanlış birşey var mı?

SABAH
1 lorlu yumurta
2 poğaça
1 üçgen peynir (yiyeyimde bitsin artık almam sınırlı izinli çok kullanmıcam artık)

ÖĞLE
4 köfte
Salata
1 poğaça

AKŞAM
Yumurtalı ıspanak
Yoğurt

Yaaa yaa ne harikalar yaww.Ben hayatta yemek uyduramam o kadar.Önceden bu kadar çeşit bilemiyorduk tabi.şimdi dukancılar çookk şanslı.

canım ben her türlü uydururum :) aşçılık var bende daha önce dediydimdi :) okulunuda okudum otellerdede çalıştım aşçı olarak :) mutafa ekstra meraklıyım :)

yok yokk lahmacun vardı dokunmadım bile :))) aslında sadece protein günlerindne sonra tartılayım dedim ama dediğin gibi cuma günü sürprüzzz olsun bana :)

kuzumm dukanmacun yap sende akşama evde yee :)

kızlarr :) menümü yazayım :)

sabah:
1 kaşık buğday kepeği ve galeta karışımı ile hazırladığım dukan ekmeklerim
1 üçgen peynir
1 füme
2 jambon
1 hindi salam

öğlen:
zeytin yağlı bezelye ( tavuklu )
100 gr. yağsız yoğurt

ara:
1/2 powerade izotonik içecek

akşam:
ızgara çipura

günü böylece tamamladım :) şimdi 2 saat boyunca koşturmaya idmana gidiyorummm kızlarım beni bekler :) tammm 7 tane :) biricik tatlı kızım var :) hadi kaçtım bennn :)

Büş bezelye yasak değil mi :44:yasak değilse ben yaşadım bayılırım bezelyeye ama eminim yasak bezelye.

Birde şu içecek neyin nesi bize de dide biz de alalımm :) ben light ice-tea bulamıyorum mecburen yemeklerin yanında içeyim diye zero alıyorum başka da seçeneğimiz yok zatenn. bari içcecek seçeneğimiz olsun dimi yanii :))

[SUB]büşş bezelye yasakmış canımcım yaa (( acaba sen başka birşey yedinde bezelye diye mi yazdın? [/SUB]

bak bak bak hem hopişi rüyasında görmüş hemde totom açık kalmış diyo tirbiyesiz!!insan der ki; "hopişim seni o kadan özledim ki , rüyalarımda görüyorum" demi..niye olayı totoya bağladınki

kıııız 2. seneniz kutlu olsun , mutlu olsun, mübarek olsun..daha çooooooooook seneler gör mübarekle:123:

hopişim tartıya etkisi olmaz mı bebemmm kesin olur öyleki haftasonu benim evede girişsen kesin 5 kilo verirsin

hopiş tartıya etkisi olmadıysa bizim camlarda var... orda at enerjini :)

nagişle betüş günlüğüm fazladır, siz beni temizliğe alamazsınız canlarım..sosyete temizlikçisiyim ben

kızlar o temizliiğe giden emekçi kadınların ellerinden öpmek lazım vallahi billahi..ulen ben kendi evimi zor temizliyorum birde gidip onun bunun evini temizle, kapris çek..para alıyorlar tamam ama para içinde yapılmaz bu iş..yerimden kalkamıyorum ya loooo:111:

Arkadaşlar Bugün 11. günüm biberiye yağını bolca karnıma sürüp iyice yeirdikten sonra masaj makinassı ile 10 dakika masaj yapıyorum ondan sonra güzelce streç filmle sarıp spor korsemi giyip koşu bantına çıkıp 40 dak. yürüyorum streçi çıkarttığımda inanın yerlere sular akıyor karnımdan. başladığımda göbek deliği çevremden ölçmüştüm 101 cmdi bu sabah ölçtüm 96 cm kilo olarak 1 kilo 700 gr vermişim ama göbekte acaip incelme var spor bitince çıkartıyorum gece yatmıyorum ama gerçekten etkili ilkten hiç inanmadan yapmıştım fakat çok etkili imiş deneyin derim...:

[SUB]büşş bezelye yasakmış canımcım yaa (( acaba sen başka birşey yedinde bezelye diye mi yazdın? [/SUB]

sultani bezelye varmış canım listede ama ben normal bezelye yedimm oyhh içim acıdı zaten idman midman yapamadım bu yüzden

çok zahmetli o yahu

Günaydın beybiler,

Bu gün yoğun bir gün olucak menümü yazıp marş marş işlerin başına geçiim ben...

Sabah
2 haşlama yumurta
1 kaşık yoğurt
bol bol kırmızı pul biber....

2 adet şekersiz şeker.... zaten minnacık....naneli....
1 b sade nescafe.....

öğle
haşlama tavuk 2 parça
1 kase yulaf kepekli yoğurt

akşam
1 parça tavuk
belki yarın için pişireceğim köftelerden de 1 adet yerim....

bol bol form çayı vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…