- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.521
kız sen 100 gramın derdinemi düştün wc gidince zaten en az 300 gram gidiyorGünaydın herkesebu sabah tartıldım +100 gr almısım yaa 100 gr birşey değilde ama herşeyi düzgün yapıyorum dün çok su ve yeşilçay içtim buna rağmen seyirde hiç kilo veremedim üzerinde 600 gr aldımm ya, daha yeni tabii ama moralim bozuluyor işte normal diyet yaparken bile akşam yemediğim zaman hemen tartıya yansıyordu.
Neyse en azından bunun normal olduğunu dukan amca kitabında söylemişti.Artık sık sık tartılmayayım en ıyısı ben.
Bu arada bu dukandan sonra bana bir haller oldu çok yorgun oluyorum dün spora gitmedim, erkenden uyudum ama hala uykum var
bence yenilmiyor bende bir ara yapmştım yemiyordumacil minik bir soru atakta kuru kayısı yenebiliyor mu?
acil minik bir soru atakta kuru kayısı yenebiliyor mu?
bak bak bak hem hopişi rüyasında görmüş hemde totom açık kalmış diyo tirbiyesiz!!insan der ki; "hopişim seni o kadan özledim ki , rüyalarımda görüyorum" demi..niye olayı totoya bağladınki
kıııız 2. seneniz kutlu olsun , mutlu olsun, mübarek olsun..daha çooooooooook seneler gör mübarekle:123:
nagişle betüş günlüğüm fazladır, siz beni temizliğe alamazsınız canlarım..sosyete temizlikçisiyim ben
acil minik bir soru atakta kuru kayısı yenebiliyor mu?
kız sen 100 gramın derdinemi düştün wc gidince zaten en az 300 gram gidiyor
spordan önce ve sonra sade türk kahvesi yağ yakmaya yardım edermiş
murat topoglu geçenlerde ögle akşam yemeginden önce buz gibi su için diyordu
zaten tartıldıktan sonra wc'ye çıktım cumaya şimdiki kiloma göre vermiş olmam lazım diye düşünüyorum.
bende türk kahvesi içeyim zaten süt sınırlı izinlilerden olduğu için nescafe içemiyorum bari kahve içeyim. hem de metabolizmayı hızlandırıyor kahve.
yok betüşş atakta da seyirde de yenilmiyor çünkü kuru kayısı meyve, meyve yasak biliyorsun sadece gojı berry denilen kurt üzümü yasak değil, o da sınırlı izinlilerden tabii.
Tatlım bu soruna birisi cevap verdi mi bilmiyorum ama ben yinede cevap vereyim dedim. Öncelikle bu üye hangi etapta kaç kiloyla ayrıldı. Ve ayrıldığı etapta kilo bildirimi yaptı mı? Onlarıda yazarsan sana net bir cevap verebilirim. Listede nasıl yazılması gerektiğinide yazarım. İstersen bu mesajı istediğim bilgilerle birlikte özel mesaj alarak gönder. Daha kolay haberleşiriz.Merhaba kızlar.Bir bakayım dedim Busişim buralardamı??
Önce güzel bir soru sormak istiyorum size sonrada hal hatır..
ESKİ ÜYENİN DÖNÜŞ UYGULAMASI
1) İzinli Üyenin Dönüşü
Dönüş yapılan etabın başlangıç kilosu : Yarışmadan ayrıldığı kilo
Dönüş yapılan etabın bitiş kilosu : Güncel kilo (kilo almıştır veya vermiştir)
Yarışmadan ayrıldığı kilo ile güncel kilo arasındaki fark, üyenin yarışmadan ayrı kaldığı etap sayısına(*) bölünecektir..
Ekstrem durum: Üyenin izin döneminde hamilelik veya sağlık koşulları nedeniyle kilo aldıysa, bu formül uygulanmaz. "Yeni üye" gibi işlem yapılır.
nagieymen : 14 etaptır yok.
Ayrıldığı kilo : 66,7
Şu andaki kilosu :71,5
Farkı -4,8/14 = -0,34
0,34*100/66,7 = -0,51 ..
Bu mudur acaba bu hafta listeye girmesi gereken yüzde??
Yanlı algılıyormuşum gibi bir his var içimde..:18::18:
Bugün sebze+protein günüm, öğlen kendime şöyle menemen yapayım dıyorum sebzeleri abartmadan artık sınırlı izinli kullanmıcam 67 olana kadar :)
Tatlım bu soruna birisi cevap verdi mi bilmiyorum ama ben yinede cevap vereyim dedim. Öncelikle bu üye hangi etapta kaç kiloyla ayrıldı. Ve ayrıldığı etapta kilo bildirimi yaptı mı? Onlarıda yazarsan sana net bir cevap verebilirim. Listede nasıl yazılması gerektiğinide yazarım. İstersen bu mesajı istediğim bilgilerle birlikte özel mesaj alarak gönder. Daha kolay haberleşiriz.
Canım cuma yarışmaları sonuç topiğinden hangi etapta ayrıldığına bakabilirsin. İstersen lpysa ya sıkıntı olmasın. Sen bak ordan hangi etapta nasıl ayrılmışsın yaz buraya bende hesaplayayım senin listeye nasıl gireceğini.hilalcim hangi etapta bilmiyorum ama ayrıldığım kilo 66,7 ve ayrıldığım hafta bildirim yapmışım
menemen miii oyooyoyooyyy.... bana işkence ediyosun şuan :) şaka şaka bu gün aç hissetmiyorum.... bünyede acaip bir şey dün aynı menüyle açlıktan ölcem sanıyodum... bu gün aynı menü tokum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?