Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın herkese bu sabah tartıldım +100 gr almısım yaa 100 gr birşey değilde ama herşeyi düzgün yapıyorum dün çok su ve yeşilçay içtim buna rağmen seyirde hiç kilo veremedim üzerinde 600 gr aldımm ya, daha yeni tabii ama moralim bozuluyor işte normal diyet yaparken bile akşam yemediğim zaman hemen tartıya yansıyordu.

Neyse en azından bunun normal olduğunu dukan amca kitabında söylemişti.Artık sık sık tartılmayayım en ıyısı ben.

Bu arada bu dukandan sonra bana bir haller oldu çok yorgun oluyorum dün spora gitmedim, erkenden uyudum ama hala uykum var

hayırlı sabahlar bol eksili gün diliyorum sabah tartıda 101 olmuşum

7.30 sabah 2 dilim arasında kaşarlı tost,1 çay ,1 salatalık,3 çatal peynir

8.55 ara şimdi sade türk kahvesi yanında 5 siyah k üzüm

kız sen 100 gramın derdinemi düştün wc gidince zaten en az 300 gram gidiyor

spordan önce ve sonra sade türk kahvesi yağ yakmaya yardım edermiş

murat topoglu geçenlerde ögle akşam yemeginden önce buz gibi su için diyordu

vay sosyete temizlikçisi he valla sana katılıyorum temizliğe giden herkese Allah kolaylık versin

acil minik bir soru atakta kuru kayısı yenebiliyor mu?

yiyemezsin kuzuuuu kabızlık içinse yani fazla protein kabızlık yapıyo onların serbest bıraktığı değişik bir meyve var ithal onu yiceksin

zaten tartıldıktan sonra wc'ye çıktım cumaya şimdiki kiloma göre vermiş olmam lazım diye düşünüyorum.

bende türk kahvesi içeyim zaten süt sınırlı izinlilerden olduğu için nescafe içemiyorum bari kahve içeyim. hem de metabolizmayı hızlandırıyor kahve.

dünki menüm ;
sabah
2 haşlanmış yumurta

ara
1 yeşil elma

öğle
1 kepçe brokoli çorba
5-6 kaşık bulgur pilavı
1 sinitzel

ara
1 fincan süt içine neskafe attım

akşam
kv yöresel bişey yapmış azıcık ucundan derken biraz kaçırdım

5-6 çilek

toplamda 1 saat yürüyüş aletlerde 50şer hareket
2 ltye yakın su

Son düzenleme:
şimdi kızlar yeni bişey öğrendim diaformin diye bir ilaç varmış vücuttaki indülin direncini ayarlıyomuş tokluk hissi veriyo işr-tahı kapatıyomuş aynı zamanda yumurta rezervleri içinmiş (çocuk isteyenler için) bunu daha çok pcolu hanımların tedavisinde kullanıyomuş drler, özellikle kilosu çok olan arkadaşlar ve ben bu durumu doktorlarımıza danışabiliriz aklınızda olsun

neskafe yerine türk kahvesi tercihim bende acayip tokluk hissi oluşturuyo
bu sabah evi taşıdım resmen
kahvaltı için peynir,domates,salatalık,1 kavanoz zeytin,yumurta
ara öğünler için meyve stokladım dolaba
öğlenede tavuk göğüs yaptım yapsız baharatlı yanınada yoğurt alırım tabi poşet kocaman eşimde diyo bana hazırladın sandım
tabi bide 1,5 lt olan sularda 6 tane aldım günlük su miktarımı ayarlamak için stoklar sağlam hadi buyrun gelin

yok betüşş atakta da seyirde de yenilmiyor çünkü kuru kayısı meyve, meyve yasak biliyorsun sadece gojı berry denilen kurt üzümü yasak değil, o da sınırlı izinlilerden tabii.

öğğk ne biçim ismi var öyle onun.....

Tatlım bu soruna birisi cevap verdi mi bilmiyorum ama ben yinede cevap vereyim dedim. Öncelikle bu üye hangi etapta kaç kiloyla ayrıldı. Ve ayrıldığı etapta kilo bildirimi yaptı mı? Onlarıda yazarsan sana net bir cevap verebilirim. Listede nasıl yazılması gerektiğinide yazarım. İstersen bu mesajı istediğim bilgilerle birlikte özel mesaj alarak gönder. Daha kolay haberleşiriz.

Bugün sebze+protein günüm, öğlen kendime şöyle menemen yapayım dıyorum sebzeleri abartmadan artık sınırlı izinli kullanmıcam 67 olana kadar :)

Acıkırsam da yanımda kıymam var spordan önce biraz kıyma kavururum çünkü spordan önce aç aç resmen işkence çekiyorum.

Bugün sebze+protein günüm, öğlen kendime şöyle menemen yapayım dıyorum sebzeleri abartmadan artık sınırlı izinli kullanmıcam 67 olana kadar :)

menemen miii oyooyoyooyyy.... bana işkence ediyosun şuan :) şaka şaka bu gün aç hissetmiyorum.... bünyede acaip bir şey dün aynı menüyle açlıktan ölcem sanıyodum... bu gün aynı menü tokum :)

hilalcim hangi etapta bilmiyorum ama ayrıldığım kilo 66,7 ve ayrıldığım hafta bildirim yapmışım

dukan yapmıyorum ama topikte dukancı çok olunca istemsiz dukan usülü besleniyorum şuan koca bir tabak baharatlı tavuk göğüs yiyorum buyrun dukancılar paylaşalım

hilalcim hangi etapta bilmiyorum ama ayrıldığım kilo 66,7 ve ayrıldığım hafta bildirim yapmışım
Canım cuma yarışmaları sonuç topiğinden hangi etapta ayrıldığına bakabilirsin. İstersen lpysa ya sıkıntı olmasın. Sen bak ordan hangi etapta nasıl ayrılmışsın yaz buraya bende hesaplayayım senin listeye nasıl gireceğini. Sonuç linki aşağıda tıklayarak bakabilirsin.

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/153328-cuma-zayiflama-yarismasi-sonuc-listeleri.html

menemen miii oyooyoyooyyy.... bana işkence ediyosun şuan :) şaka şaka bu gün aç hissetmiyorum.... bünyede acaip bir şey dün aynı menüyle açlıktan ölcem sanıyodum... bu gün aynı menü tokum :)

betüş senin sebzeye 1 gün var, sebze günlerimiz aynı gün olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…