- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.541
9. Takım Cuma zayıflama yarışması 287. Etap üçüncü
zehra_s 61,9/62,2/-0,3/%-0,48
fadime02 98/96,5/1,5/%1,53
nagieymen 66,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
btlbetul 65,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
NoRaaa 71,5/70,1/1,4/%1,96
hoppidicik 91/91/0,0/%0,00 kilosu değişmedi
bsrmhmmt 72,5/72,5/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
TrulyScrumptious 79,5/78,2/1,3/%1,64
9. takım toplam yüzdesi %0,58
Hatta uğraşmanıza gerek kalmadı. Ben buldum. Ayrı kaldığın etap sayısı 15. (Ayrıldığı etapta kilo bildirimi yapmadığı için yeni etapla 301. etap toplam 15 etap oluyor.
nagieymen ( 66,7 / 71,5 / -0,32/% -0,48) 287. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 15'e bölündü.
yarışmacının kilosu cumaya kadar 71,5 olarak değişmezse eğer listeye bu şekilde girecek. Değişirse yeniden hesap yapmak gerekecek. Fark kısmına aldığı kiloyu değilde o kilonun 15 e bölünmüş şeklini yazacaksınız. (-0,32) Aklına takılan yer olursa lpysa cım sorabilirsin canım.
emooooooo nerdesin emoooooooyorgunuuuuuuuum oluoooooooooooom uyuycaaaaam sabah gorusuruz kizlaaar
biraz netten baktımda yan etkisi fazla bir ilaçmış, ama zayıflama amacıylada kullanılıyormuş..doktora danışmak lazım..şimdi kızlar yeni bişey öğrendim diaformin diye bir ilaç varmış vücuttaki indülin direncini ayarlıyomuş tokluk hissi veriyo işr-tahı kapatıyomuş aynı zamanda yumurta rezervleri içinmiş (çocuk isteyenler için) bunu daha çok pcolu hanımların tedavisinde kullanıyomuş drler, özellikle kilosu çok olan arkadaşlar ve ben bu durumu doktorlarımıza danışabiliriz aklınızda olsun
emooooooo nerdesin emooooooo
biraz netten baktımda yan etkisi fazla bir ilaçmış, ama zayıflama amacıylada kullanılıyormuş..doktora danışmak lazım..
kızlar hopiş arkadaşınızın yorgunluk beyin hücrelerini etkilemiş olmalıki sabah bildirim yapmak için laptopu açtı, kk ya giriyorduki zil çaldı..gelen sucu.."ulen sucu çarşambaları geliyodu" derkene jeton tınk dedi..neyse..
acil minik bir soru atakta kuru kayısı yenebiliyor mu?
Günaydın herkesebu sabah tartıldım +100 gr almısım yaa 100 gr birşey değilde ama herşeyi düzgün yapıyorum dün çok su ve yeşilçay içtim buna rağmen seyirde hiç kilo veremedim üzerinde 600 gr aldımm ya, daha yeni tabii ama moralim bozuluyor işte normal diyet yaparken bile akşam yemediğim zaman hemen tartıya yansıyordu.
Neyse en azından bunun normal olduğunu dukan amca kitabında söylemişti.Artık sık sık tartılmayayım en ıyısı ben.
Bu arada bu dukandan sonra bana bir haller oldu çok yorgun oluyorum dün spora gitmedim, erkenden uyudum ama hala uykum var
kızlar hopiş arkadaşınızın yorgunluk beyin hücrelerini etkilemiş olmalıki sabah bildirim yapmak için laptopu açtı, kk ya giriyorduki zil çaldı..gelen sucu.."ulen sucu çarşambaları geliyodu" derkene jeton tınk dedi..neyse..
kesinlikle doktora danışmadan hiçbişey kullanmayınız
arada oluyo be hopiş hatlar kısa devre yapıyo falan gerçi benim bıdıkta her sabah oluyo
-anneeeeee bugün tatil günü mü
-hayır oğlum okul günü
-hergün hergün okul mu olur bugün tatil olsunnnn
büşraa yaa ben çok sabırsızım bir emek harcıyorsam hemen geri dönüşü olmalı diye düşünüyorum hep diytleri o yüzden bozdum kaç kez acaba ne zaman vermeye başlarım, bugün seyirin 3.diyetin 7.günü. 1 hafta olmuş
hopiş banada oluyor ( hergün ) ayy bugün cumartesi büşra yat dinlen ooooh diyorum :) sonra bi bakıyorum pazartesiler salılar çarşambalar hep c.tesi olmuş bana
ayy senin ufaklığı çok sevdim ben şu hale resmen çocuk benim gibi düşünüyor :)allah bağışlasın nagihan abla :) ama çocukta halı hergün her gün okul mu olur yaa?? M.e. bakanı olsam okulları 1 er gün arayla yapardım bak o zaman bizden nasıl cevherler çıkıyor.. bi kere okul günü hatalı saati hatalı olmazki böyle uykunun en tatlı yerinde sen al çocuğu okula yolla sonrada ondan verim bekle hele birde ilk ders sözel ağırlıklıysa o çocuk o gün için uyanmaz yani.. kendimden biliyorum :) üniversitede devamsızlığı problem etmeyen hocadan bile devamsızlıktan 5 ders bırakmış biri olarak biliyorum.. ne oldu akıllandımmı hayır asla :) allahtan sınavdan önce arkadaşlarımdan duyduklarımla sınava girme yetisine sahibimde geçtim dersleri bu yıl :) zaten beni okulda gören aaa büşra seni okulda görmek ne güzeeeel diyorlar :) ( soner kulakların çınlasın ) okulu 4 yılda bitirme şerefine ulaşırsam T.T.E.F. tarihine geçicem yeminle :) okula resmimi asıcaklar büstümü yaptıracaklar :) dekan yardımcısından söz aldım :) bana diplomayı okulda değil okulun dışındaki voleybol sahasında verecek zira okula diye çıkıpta sabah 9 akşam 19:00 arasında ordaki sahada top oynayarak geçirdiğim vakitlerde derse gitseydim okulu 1. bitirecektim :)
büşüm hadi sen büyüdün bunu diyen bıdık 3,5 yaşında yavrum dibine kadar haklı ama ne gelir elden
madem okulda 9-19 arası full varsın hiç değilse arada girde imza at kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?