Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

9. Takım Cuma zayıflama yarışması 287. Etap üçüncü

zehra_s 61,9/62,2/-0,3/%-0,48
fadime02 98/96,5/1,5/%1,53
nagieymen 66,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
btlbetul 65,7///% geri dönmek üzere ayrıldı.
NoRaaa 71,5/70,1/1,4/%1,96
hoppidicik 91/91/0,0/%0,00 kilosu değişmedi
bsrmhmmt 72,5/72,5/0,0/%0,00 geri dönmek üzere ayrıldı.
TrulyScrumptious 79,5/78,2/1,3/%1,64

9. takım toplam yüzdesi %0,58

Hatta uğraşmanıza gerek kalmadı. Ben buldum. Ayrı kaldığın etap sayısı 15. (Ayrıldığı etapta kilo bildirimi yapmadığı için yeni etapla 301. etap toplam 15 etap oluyor.

nagieymen ( 66,7 / 71,5 / -0,32/% -0,48) 287. etapta izne ayrılan üyenin kilosu 15'e bölündü.

yarışmacının kilosu cumaya kadar 71,5 olarak değişmezse eğer listeye bu şekilde girecek. Değişirse yeniden hesap yapmak gerekecek. Fark kısmına aldığı kiloyu değilde o kilonun 15 e bölünmüş şeklini yazacaksınız. (-0,32) Aklına takılan yer olursa lpysa cım sorabilirsin canım.

tşk ederim cnm bende şimdi ayrılık etabını arıyodum
hilalcım sanada tiş ederim ama son bir hesap gerekebilir zira şimdiden kg kaybım var

yorgunuuuuuuuum oluoooooooooooom uyuycaaaaam sabah gorusuruz kizlaaar
emooooooo nerdesin emooooooo
biraz netten baktımda yan etkisi fazla bir ilaçmış, ama zayıflama amacıylada kullanılıyormuş..doktora danışmak lazım..

kızlar hopiş arkadaşınızın yorgunluk beyin hücrelerini etkilemiş olmalıki sabah bildirim yapmak için laptopu açtı, kk ya giriyorduki zil çaldı..gelen sucu.."ulen sucu çarşambaları geliyodu" derkene jeton tınk dedi..neyse..

Slm kızlar
nasılsınız.
Bu hafta katılımım çok zayıf oldu ama sonraki haftalarda telafi edecem
kusurabakmayın yoğunluğum var.geçmişi de okuyamıyorum.
Bu arada kilom cuma günü ile aynı 63,5 sabit.

emooooooo nerdesin emooooooo
biraz netten baktımda yan etkisi fazla bir ilaçmış, ama zayıflama amacıylada kullanılıyormuş..doktora danışmak lazım..

kesinlikle doktora danışmadan hiçbişey kullanmayınız

arada oluyo be hopiş hatlar kısa devre yapıyo falan gerçi benim bıdıkta her sabah oluyo
-anneeeeee bugün tatil günü mü
-hayır oğlum okul günü
-hergün hergün okul mu olur bugün tatil olsunnnn

acil minik bir soru atakta kuru kayısı yenebiliyor mu?

hayır sadece goji berry serbest tatlım...oda sınırlı izinli...

+100nekii sebzelere geçiş yaptın normal canımcım ve senin metebolizman zaten bozulmuştu kuzum yeterince şok diyetlerden v.s. bırak dukan düzeltsin sıkma canını

Kızlar öğle yemeğinde kendime 2 küçük domates+2 biber+1 yumurta ile menemen yaptım, harika oldu, dukan yaptığımdan beri mideme doğru düzgün şöyle güzel bir yemek girdi :)

betüşş sebze gününde mutlaka yap derimm hem hafif hemde pratik bir yemek her sebze gününde artık yapıcamm :)))

büşraa yaa ben çok sabırsızım bir emek harcıyorsam hemen geri dönüşü olmalı diye düşünüyorum hep diytleri o yüzden bozdum kaç kez acaba ne zaman vermeye başlarım, bugün seyirin 3.diyetin 7.günü. 1 hafta olmuş

hopiş banada oluyor ( hergün ) ayy bugün cumartesi büşra yat dinlen ooooh diyorum :) sonra bi bakıyorum pazartesiler salılar çarşambalar hep c.tesi olmuş bana

ayy senin ufaklığı çok sevdim ben şu hale resmen çocuk benim gibi düşünüyor :) allah bağışlasın nagihan abla :) ama çocukta halı hergün her gün okul mu olur yaa?? M.e. bakanı olsam okulları 1 er gün arayla yapardım bak o zaman bizden nasıl cevherler çıkıyor.. bi kere okul günü hatalı saati hatalı olmazki böyle uykunun en tatlı yerinde sen al çocuğu okula yolla sonrada ondan verim bekle hele birde ilk ders sözel ağırlıklıysa o çocuk o gün için uyanmaz yani.. kendimden biliyorum :) üniversitede devamsızlığı problem etmeyen hocadan bile devamsızlıktan 5 ders bırakmış biri olarak biliyorum.. ne oldu akıllandımmı hayır asla :) allahtan sınavdan önce arkadaşlarımdan duyduklarımla sınava girme yetisine sahibimde geçtim dersleri bu yıl :) zaten beni okulda gören aaa büşra seni okulda görmek ne güzeeeel diyorlar :) ( soner kulakların çınlasın ) okulu 4 yılda bitirme şerefine ulaşırsam T.T.E.F. tarihine geçicem yeminle :) okula resmimi asıcaklar büstümü yaptıracaklar :) dekan yardımcısından söz aldım :) bana diplomayı okulda değil okulun dışındaki voleybol sahasında verecek zira okula diye çıkıpta sabah 9 akşam 19:00 arasında ordaki sahada top oynayarak geçirdiğim vakitlerde derse gitseydim okulu 1. bitirecektim :)

gün bazında bakma yavrum ve şunu düşün....

sen o kiloları böyyle 1 haftada mı aldın?? hayır....!!!! o yüzden öyle 1 2 haftadada verilmez :)sabır en önemli unsur ve sen şöyle düşün geçen 1 haftada ne kadar kilo verdin??? baz olarak bir önceki günü alma hiçbir zaman.. hep 1 hafta öncesini al.. kendine takvim al böyle günlerin hepsini gösteren ve yanlarına ufak ufak kilonu not al telefonada program indirebilirsin.. ve takip et gün bazında değil hafta bazında takip et..

büşüm hadi sen büyüdün bunu diyen bıdık 3,5 yaşında yavrum dibine kadar haklı ama ne gelir elden
madem okulda 9-19 arası full varsın hiç değilse arada girde imza at kuzum

SABAH
2 yumurta
2 kaşık lor
1 kurabiye

Ara: 2 kurabiye

ÖĞLE
Menemen (2 domates+2 biber+1 yumurta)

Ara: 2-3 kaşık kadar kıyma kavurdum (spor öncesi birşeyler yemem gerekiyor)
1 salatalık

AKŞAM
1 kase yoğurt
1 parça tavuk

Spor: 30 dk spor+45 dk yürüyüş
Su: 1,5 lt kadar

Menüm biraz fazla oldu gibi ama spordan önce acıkıyorum ve spordayken hiçbir hareketi yapamıyorum açlıktan.

Hilalimm canımmm benimm hedef kilomu 64 olarak değiştirebilir miyiz? Cuma yine hatırlatırım sana ama bana 64 yetecek gibi şu an bile çok zayıf hissediyorum kendimi 5 kilo daha verirsem süper olacakk :) Övünmek gibi olmasın fiziğim orantılı o 5 kiloda bacaklardan giderse muhteşem olacak herkese göre aslında bu halim çok iyiymiş daha fazla zayıflarsam çok çirkin olabilirmişimm :)) ama bir 4-5 kilo gvermem gerekli daha fazlası kötü durur bende çünkü ben gerçekten de çok zayıf olunca tuhaf birşey oluyorum O 4-5 kilo içinde sanırım 1-1,5 ay seyir yapmam yeterli olacak ve sonrası güçlendirmeee Allah'ım bu kez sabır verrr bu kez başarayımm bu kez 66'ların altına ineyimmmmmmmmmmmmmmm

selam kızlar. motivasyonu arttırmak için öncesi ve sonrası albümlerimi yayınladım, yorumlarınızı bekliyoruuum

görmek isteyenler beni arkadaş listelerine eklesinler

Iyi aksamlar kizlar...
Lüften kusura bakmayin hic giremiyorum ama Inanin Eve yeni geldim, üni cok Yogun malesef :/
Yarin dersim Saat 8-20 Kadar.... Arada bos dersim var ama girebilirmiyim bilmiyorum...
Ama diyetim gayet iyi gidiyor zaten yemek düsünmeye zaman kalmiyor.... Sizler nasilsiniz?

büşüm hadi sen büyüdün bunu diyen bıdık 3,5 yaşında yavrum dibine kadar haklı ama ne gelir elden
madem okulda 9-19 arası full varsın hiç değilse arada girde imza at kuzum

üşeniyorum abla yaa taa sahadan okula gitmeye

kızlar tamamen bitti artık aramızdaki herşey.. ayrıldık... yüzüğü hala çıkartamıyorum sevgim azaldı desem de güvenmiyorum desem de seviyorum ama dönüşü yok artık..oda bende tamamen değiştirdik herşeyimizi.. zaman ne getirecek bakalım.. umarım içimdeki şu yangın geçer... fenayım yarın bütün gün okulda ve idmanda olacağım umarım güne - ile başlarım ve telefondan yaparım bildirimimi bari öyle gülsün yüzüm... 100 200 gram kafi bile yani..

Günaydin....
Bekli giremem diye simdiden Kilomu bildirmek istiyorum.... Artik 57 lileri görmeye basladimmmmm...57,700 cok sasirdim bi o kadarda sevindim...))) hadi Ben dogruuuuu okula

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…