Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

evde sebzem kalmamış bugün pazarımız var .bende 2 d çavdar 1 k k peynir 1 teretağında omlet 1 splendalı çay şeker yerine kullanıyorum
birazdan kızımı hastaneye götürücem idrarında kan bulundu dün ultrasyono girecek ,çok su içip birazdan çıkarım

geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz...

Günaydın beybiler,

dün patronla tartıştık hala ayarım kaçık... Ahhh ahhh bu gün işe gelmemek var dı ya.... Öyle olmuyor işte gerçek hayatta... Neyyyse....

Bu günkü menüm
sabah
2 yumurta 1 kaşık yoğurt

öğle
4 köfte

akşam
yoğurt içine yulaf kepeği...

arkadaşa gidicez 2 kişinin aynı anda doğum günü... pastalar kesilcek bla bla bla.....

şimdiden başladılar biz rejim mejim anlamayız diye....

ııı ıııhhh yemem.... zor bir akşam beni bekliyor...

Günaydın kızlar, hemen kilomu bildireyimm işler beni bekler :)

-200 gitti 68,7 kilom.

Sanırım aç kalınca veremiyorum dün az ama 4 öğün yedim spordan sonrada yedim tabii abartmadan sebze gününe rağme 200 gr vermişim :))

Kızlar birşey sorucam size, dukan amca kitabında diyorki az kilo vermek isteyenler 2+5 yöntemini uygulamalı, benim şu an vermem gereken 4,700 kg var ama 1+1'le daha çabuk veririm diye de düşünüyorum napsam ki?:26: gerçi artık geçtim 1+1'e dönüşü olmaz sanırım bu saatten sonra

Gunaydiiin 7'de hortladim bugun, bari bildirimi yapayim dedim erkenden. kilom malesef ayni :26: kacamagin sonucu malesef ama annemin guzel yemeklerinden ve yildonumu kutlama yemeginden sonra kilo almadigima sukrediyorum. yarin sabah malesef giremem cunku annemler tr donuyorlar onlari londra'ya goturecegiz erkenden, belki yarina bir ihtimal eksilerde cikardim ama neyse o da haftaya yapacagim kilo bildirimine eklenir napalim. kilo verenleri simdiden tebrik ediyorum yarindan sonra bol bol gorusuruz.

yaa.. uzuldum Bus'um ama bence boylesi senin icin uzun vadede daha iyi oldu. acikcasi sen baristik dediginde benim icimde bir huzursuzluk olmustu, seni dusundugumden yani. guvensiz iliski nereye kadar.. ne zaman konusmak istersen ben buradayim biliyorsun, yani yarindan sonra buradayim annemler yarin sabah gidiyorlar.

Günaydin....
Bekli giremem diye simdiden Kilomu bildirmek istiyorum.... Artik 57 lileri görmeye basladimmmmm...57,700 cok sasirdim bi o kadarda sevindim...))) hadi Ben dogruuuuu okula

tebrik ederiiim darisi basimaaaaaaaaaaaaaaaa 57 olsam dunyada benden mutlusu olmaz

gecmis olsun canim umarim onemli bir sey yoktur, bana da bir kez olmustu enfeksiyon nedeniyle.

nasil basladiysan oyle devam et canim nasil rahat ediyorsan oyle yap bence

haydaaaaaa.noldu şimdi??hani barışmıştın iyiydiniz..başka birşeyler olmuş belli..
fadimetoşum geçmiş olsun kızına..sonuçtan bizi haberdar et.

vaay türkün pastayla imtihanı heevalla ben o filmi çok izledim, sonuçta kaybeden hep pasta oluyo (şom ağız hopişş)

hopiiş dün kebapçıdaydık.... mübarek nasıl kokuyooo içim giittii bildiğin salyalarımı zor topladım :))) e millette ısrar ediyo dedim yok rejimdeyim... bi ısrar bi ısrar... yok eve gönderelim evde ye.... sanki çekiniyomda yemiyom töbe töbe.... zaten nefsimle mücadele ediyorum, çıkarı verdim cırmıklarımı kararıma saygı duyun lütfen dedim otoriter bir sesle :)) kaldıılar öyle.... biraz sesim sert oldu ama yapçak bir şey yok....

akşamada yani aynı mücadelem devam edecek... ben çok inatçı bir insanım zorla ağzıma sokacka halleri yok herhalde... ama bitmiyo o ye muhabbeti.... şurda ite kaka 1- 2 kg vermişim onuda bi oturuşta geri almaya niyetim yok.... sorryy...

Perşembe bildirimim 66.5 wuuuuu :))) Çok şükür Allah ım..... Dukan amca haklı çıktı.... inanmamıştım ama.... hem yedim hem doydum... hemide zayıfladım çok şükür :)

tebrikler noraa....

geçmiş olsun canım umarım kötü birşey değildir haberdar et bizi emi

1+1 e devam et canım sıkılmazsın :) diyetide uzatmazsın hem boşver :) ayrıca ben sana ne dedim ne kadar yersen o kadar çok kilo veriyorsun bu diyette aban yemeklere çekinme hiç :) sınırsız diye boşunamı demiş adam ceğiz

ahhhaaa hopiş ne güldüm kız türkün psta ile imtihanı he barışmıştık ama yine eski tartışmalara dönünce dayanamadım hopişim güğvensizlik bi yandan tartışmalar bir yandan gelince haydaaa bitiverdi bu defa kesinlikle bitti ama.. artık tamamen kendi hayatıma bakacağım..

bu hafta: 65.5
gün: 26
toplam giden: 4800 gr.
geçen hafta cuma ile fark: 400 gr. :) olsun olsun bu hafta çok duraklama yaşadım buna da şükür yani :)

Dukan amca 66.7 demişti.... ben 2.5 kg atabilmişim.... hayatımın rekoru bu olsa gerek bir hafta olmadna 2.5 kg....

Nora sen toplamda ne kadar vermiş oldun ve kaçıncı günündesin?

betüş ben 72 ile başladım şu an 68,7, 3,30 kg vermişim bugün diyetin 8.günü :)

sen yarın sebze yiyicen sonunda heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…