- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.561
evde sebzem kalmamış bugün pazarımız var .bende 2 d çavdar 1 k k peynir 1 teretağında omlet 1 splendalı çay şeker yerine kullanıyorum
birazdan kızımı hastaneye götürücem idrarında kan bulundu dün ultrasyono girecek ,çok su içip birazdan çıkarım
sagol canım inşallah pazar büyük sınavı vargeçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz...
sagol canım inşallah pazar büyük sınavı var
üşeniyorum abla yaa taa sahadan okula gitmeye
kızlar tamamen bitti artık aramızdaki herşey.. ayrıldık... yüzüğü hala çıkartamıyorum sevgim azaldı desem de güvenmiyorum desem de seviyorum ama dönüşü yok artık..oda bende tamamen değiştirdik herşeyimizi.. zaman ne getirecek bakalım.. umarım içimdeki şu yangın geçer...fenayım yarın bütün gün okulda ve idmanda olacağım umarım güne - ile başlarım ve telefondan yaparım bildirimimi bari öyle gülsün yüzüm... 100 200 gram kafi bile yani..
Günaydin....
Bekli giremem diye simdiden Kilomu bildirmek istiyorum.... Artik 57 lileri görmeye basladimmmmm...57,700 cok sasirdim bi o kadarda sevindim...))) hadi Ben dogruuuuu okula
evde sebzem kalmamış bugün pazarımız var .bende 2 d çavdar 1 k k peynir 1 teretağında omlet 1 splendalı çay şeker yerine kullanıyorum
birazdan kızımı hastaneye götürücem idrarında kan bulundu dün ultrasyono girecek ,çok su içip birazdan çıkarım
Günaydın kızlar, hemen kilomu bildireyimm işler beni bekler :)
-200 gitti68,7 kilom.
Sanırım aç kalınca veremiyorum dün az ama 4 öğün yedim spordan sonrada yedim tabii abartmadan sebze gününe rağme 200 gr vermişim :))
Kızlar birşey sorucam size, dukan amca kitabında diyorki az kilo vermek isteyenler 2+5 yöntemini uygulamalı, benim şu an vermem gereken 4,700 kg var ama 1+1'le daha çabuk veririm diye de düşünüyorum napsam ki?:26: gerçi artık geçtim 1+1'e dönüşü olmaz sanırım bu saatten sonra
haydaaaaaa.noldu şimdi??hani barışmıştın iyiydiniz..başka birşeyler olmuş belli..kızlar tamamen bitti artık aramızdaki herşey.. ayrıldık... yüzüğü hala çıkartamıyorum sevgim azaldı desem de güvenmiyorum desem de seviyorum ama dönüşü yok artık..oda bende tamamen değiştirdik herşeyimizi.. zaman ne getirecek bakalım.. umarım içimdeki şu yangın geçer...fenayım yarın bütün gün okulda ve idmanda olacağım umarım güne - ile başlarım ve telefondan yaparım bildirimimi bari öyle gülsün yüzüm... 100 200 gram kafi bile yani..
fadimetoşum geçmiş olsun kızına..sonuçtan bizi haberdar et.evde sebzem kalmamış bugün pazarımız var .bende 2 d çavdar 1 k k peynir 1 teretağında omlet 1 splendalı çay şeker yerine kullanıyorum
vaay türkün pastayla imtihanı heeGünaydın beybiler,
dün patronla tartıştık hala ayarım kaçık... Ahhh ahhh bu gün işe gelmemek var dı ya.... Öyle olmuyor işte gerçek hayatta... Neyyyse....
arkadaşa gidicez 2 kişinin aynı anda doğum günü... pastalar kesilcek bla bla bla.....
şimdiden başladılar biz rejim mejim anlamayız diye....
ııı ıııhhh yemem.... zor bir akşam beni bekliyor...
haydaaaaaa.noldu şimdi??hani barışmıştın iyiydiniz..başka birşeyler olmuş belli..
fadimetoşum geçmiş olsun kızına..sonuçtan bizi haberdar et.
vaay türkün pastayla imtihanı heevalla ben o filmi çok izledim, sonuçta kaybeden hep pasta oluyo (şom ağız hopişş )
perşembe bildirimi:88.5yarım kilocukmu???
-200 gitti68,7 kilom.
Sanırım aç kalınca veremiyorum dün az ama 4 öğün yedim spordan sonrada yedim tabii abartmadan sebze gününe rağme 200 gr vermişim :))
Kızlar birşey sorucam size, dukan amca kitabında diyorki az kilo vermek isteyenler 2+5 yöntemini uygulamalı, benim şu an vermem gereken 4,700 kg var ama 1+1'le daha çabuk veririm diye de düşünüyorum napsam ki?:26: gerçi artık geçtim 1+1'e dönüşü olmaz sanırım bu saatten sonra
Perşembe bildirimim 66.5 wuuuuu :))) Çok şükür Allah ım..... Dukan amca haklı çıktı.... inanmamıştım ama.... hem yedim hem doydum... hemide zayıfladım çok şükür :)
Bende seni tebrik ederim betüşş :)) kaç ile başlamıştın sen?
-200 gitti68,7 kilom.
haydaaaaaa.noldu şimdi??hani barışmıştın iyiydiniz..başka birşeyler olmuş belli..
fadimetoşum geçmiş olsun kızına..sonuçtan bizi haberdar et.
vaay türkün pastayla imtihanı heevalla ben o filmi çok izledim, sonuçta kaybeden hep pasta oluyo (şom ağız hopişş )
bu hafta: 65.5
gün: 26
toplam giden: 4800 gr.
geçen hafta cuma ile fark: 400 gr. :)olsun olsun bu hafta çok duraklama yaşadım buna da şükür yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?