Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

betüş ben 72 ile başladım şu an 68,7, 3,30 kg vermişim bugün diyetin 8.günü :)

sen yarın sebze yiyicen sonunda heee

evet ben daha kitabı okuyamadım biliyomusun.... yapıyom ama karavana yani :)

yarın karnıbahar yemeyi düşünüyorum olur mu ki? kıymalı karnıbahar ayyyy bayılırm....

Kızlar yarın benim doğum günüm, ertesi günde diğer kardeşimin o yüzden cumartesi ikisini bir arada kutlucaz da ama inanın dünden beri oturmuş kara kara düşünüyorum napıcam diye dün akşam dalmışım düşünüyorum annemde diyorki görende sanacak ki büyük bir derdi var böyle düşünüyor :) kendimden de annemden de çok korkuyorum bu kadın benim ağzımı zorla açar pastayı sokar valla :)) yemicen mi hiç diyor yok diyorum hani ben yediririm dercesine yersin yersin diyor :)

aaaaa olmaz öyle şey..... bak bende aynı durumu yaşıycam şimdi, akşam iki pasta birden kesilecek.... sofralar hazırlancak gırgıra varım yemeye içimeye yokum....

evet ben daha kitabı okuyamadım biliyomusun.... yapıyom ama karavana yani :)

yarın karnıbahar yemeyi düşünüyorum olur mu ki? kıymalı karnıbahar ayyyy bayılırm....

Bende yarısını okudum ama seyiri sindire sindire okudum güçlendirmeye geçincede güçlendirmeyi okurum :)) zaten dün sporda bir arkadaşım istedi ona verdim kitabı :) kimsenin pek dukandan haberi yok Allam yareppim millet deli ediyor beni sporda yok dukan karaciğere şöyle zararlı yok herşeyden ye öyle zayıfla yok şöyle yok böyle sanane be kardeşim ben böyle zayıflamak ıstıyorum belkı bütün kız-kadın hepsi başıma üşüştü :))) ama 3,30 kg verdiğimi duyunca daha bir ayrıntılı sordular :))

Bu arada sebze gününde şuna dikkat et sebzeleri çok kaçırma mesela ben dün öğlen sadece menemen yedim ama yine protein vardı (yumurta) diğer öğünlerim hep proteindi. ne kadar sebze tüketirsen onun iki katı protein almalısın çünkü sebzeden sonra hep artıda çıkarızzzz

aaaaa olmaz öyle şey..... bak bende aynı durumu yaşıycam şimdi, akşam iki pasta birden kesilecek.... sofralar hazırlancak gırgıra varım yemeye içimeye yokum....

Ben eğer acaba yermiyim diye düşünürsem kedin ogün hüsrana uğruyorum ve maalesef sonuç kötü oluyor ama bynimi şimdiden şartlıcam yemicem diyee kendime de ogün çok güzel yemekler yapıcam ki tok olayım yemeyeyim diyee, yemicem yemicem yemicemm :) ogüne kadar bunu tekrarlayayım

kız pidesiz döner yeseydin ya..hem dukana uygun, hemide ağzının suları akmazdı..

Perşembe bildirimim 66.5 wuuuuu :))) Çok şükür Allah ım..... Dukan amca haklı çıktı.... inanmamıştım ama.... hem yedim hem doydum... hemide zayıfladım çok şükür :)
bir haftadamı 2,5..hadi lenn..zorla dukana başlatır adamı bunlar..(pardon kadını diyeceğidümm)

..o tartışmalar ömür boyu gider büşracım..giderdi yani..evlensen dahi gidecekti, belkide o hatayı tekrar işleyecekti, bilemiyosun işte..neyse..bu kararında hayırlı olsun senin için..hem ne demişler"her son, yeni bir başlangıçdır"..değilmi bebeem

Dukan amca 66.7 demişti.... ben 2.5 kg atabilmişim.... hayatımın rekoru bu olsa gerek bir hafta olmadna 2.5 kg....
abbowwwww

klasik anne işte..ben olsam bende yediriridim nihahahaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

aaaa o zaman karnıbahar yapmıayım hiç heveism kaçtı bak... bi marul salatası yeter.... sabahta domates salatalık bitti gittii....

eviit böyle devam et....

aaaa o zaman karnıbahar yapmıayım hiç heveism kaçtı bak... bi marul salatası yeter.... sabahta domates salatalık bitti gittii....

eviit böyle devam et....

Bence yap karnıbahar yanınada yoğurt güzel olur sabah protein, öğle sebze+protein, akşam protein olur. ben geçen salata yaptım doydum ama çok çabuk acıktımm.

kız pidesiz döner yeseydin ya..hem dukana uygun, hemide ağzının suları akmazdı..

bir haftadamı 2,5..hadi lenn..zorla dukana başlatır adamı bunlar..(pardon kadını diyeceğidümm)

abbowwwww

kıısss kavurmada vardı ondan bilem yemedim alışmayayım.... gözümle yedim ben onları koklaya koklaya yemiş kadar oldum :))) solungaç solunumu yaptım sindirdim :)))

hopiş başla bence.... ben çok pişmanım daha önce bir işe yaramaz diye düşündüğüm için..... masraflı falan diyolar diye de uzak durdum tamam azcık masraflı ama ben abur cuburada bu parayı veriyodum yani..... geçen yıl başlamış olsaydınm şimdiye fittim anasını satayım..... hadi başla sende.... açlık yok bu rejimde yapılmıcak bir şey değil....

yahu bu emoş nerelerde..emoooooooo

emos yesin seniiiiiiiiii
burdayim ama bu hafta coook yogun oldu cumaya kadar da booole maalesef hopisim sabah 7 de evden cikiyoruuuz oglusumla onun okuluna butun dunya universiteleri gelip tanitimlarini yapiyorlar onlarla bilgi alisverisi yapiyoruuuz telden girmeyi sevmiyorum (laf aramizda zor gelio beceriksiz emos)yarin son gun oglusum seneye lise son olacak ben bunlari son senede yasariz saniyordum ama adamlar ciddiye aliyolar bu yildan basladik iste iyi de oldu oglusum bi motive bi motive aman bi gorsen hala bebek gordugum oglum ben tek yasarim univ.olunca die nerde uzak univ.'ler var onlara yonelio ayyyy bikmis benden yaaa,hayirlisi olsun o mutlu olsun da bakalim zaman ne gosterecek yarin bildirimimi yapacagim ama verdim kesin yaaa pantolonlarim donuyo ustumde artik fermuarlarini acmadan giyip cikariyorumbi suru yeni cici aldim kendime ama o eskileri giyemek cok hosuma gidio aynada kendimi gordukce ama su bi gercek ki dukan bastan insani buyuluyo fakat gun gectikce cooook direniyo hem vucut hem ruh cok zorlaniyoooo kendi azmime bu kadar sadik kalmis olmama sasiyorum ama ben bu sabri hangi diyette gostersem bu sonucu alirdim die dusunuyorum. Demek istedigim su: hangi diyeti yaparsaniz yapin mucize diyette degil, sizde. O diyete sadik kalip devam ettirip ettirmemekte. Sabirla devam edilen her diyetin sonucu ayni bence, basari yaniiii.
Kizlar beni bu hafta idare edin yarin bildirirmimi yaparim ama cok paylasimda bulunamadim hepinizi coook opuyorum simdi emos kacaaaaaar
haaa hpiiis seksuuu avatarini unutmadim canim bekliyoruuum

Son düzenleme:

yavrum ben en son dukan denememde açlıktan ölüyodum biliyonmu..yedim yedim doymadım, yedim yedim doymadım..kan şekerim düştü iyicene, senin gibi sarıldım yorgana..sonra dedim ulen diyet yapıyoruz diye ölücemmi, giitm tatlı yedim, kendime geldim..
amaaaaa şu da var...ben geçen sene dukanla 10 kilo verdimsonra bıraktım ve verdiğim bütün kiloyu geri aldım.(bak ne güzel moral veriyom demii)bırakmasaydım devam etseydim şu an 70 altını görmüş olcaktım..sonra ayrıntılı anlatırım , şimdi hopiş spora kaçar

emoşumm gördüm seni ama şimdi çıkmam lazım..sonra cevaplarım,,akşama uğra bari hayırsız..

betülcüm ikidir menülerin dikkatimi çekiyor. sana bir kaç tavsiyede bulunmak istedim. sabah kahvaltını daha güzel hale getirebilirsin, bize uygun satılan hindi füme, dana ve piliç jambon var, çemensiz pastırma var. menünü zenginleştir ki yediklerin seni mutlu etsin kuzucum, mutlu mesut lezzetli yiyerek kilo ver

vee yine gördüm yulaf kepeğini yogurda katıp yemişsin, büyük başarı. ben bir kez yaptım ve tadı tam anlamıyla rezaletti öğürdüm resmen. onu da mesela sabah tüket kahvaltında. ben kendi yaptığımı anlatayım.

2 yumurta
2 yk yulaf kepeği (seyir)
yarım küçük çay bardağı süt ya da süt hakkını burda kullanmak istemezsen su koy yerine
biraz tuz

bunları karıştır, yapışmaz tavayı kızdır üzerine coss diye kepçeyle dök. benim kepçeyle 3 adet çıkıyor bu malzemeden. tavam küçük benim. üzerine bize uygun olan her hangi bir peynir de koyup eritebilirsin. mis gibi oluyor.

afiyet bal şeker olur, hem de sabahların doyurucu olur, gün içinde acıkmazsın

bak sen sıpaya bağımsızlık istiyo hee.... :) hayırlısı olsun hakkında inşallah...

dilerim bende o sabrı gösterebilirim....60 ın altına düştüğüm günü heykelde çıplak koşuyo olabilirim.... böyle bir şey yapmaya kalkarsam beni tutmayın bırakın gideyim

aaa iyimiş ben bunu yarın yapayım yaa.. yoğurda karıştırınca çiğ hamur gibi bir şey oldu hızlı hızlı yuttum pek yedim denemez.... evet biraz renklendirmek iyi olcak çünkü sıkıldım.... kilo verdim diye motiveyim ama durduğu gün bıdır bıdır söylenmeye başlarım ben.... çeşitlendirmek şart....

bundan sonra hani askerlerin şafak takvimi olur ya bende öyle bir takvim hazırlıcam kendime.... çize çize geçircem günlerimi :)) nasıl fikir....

harika fikir betüş ay ben de mi yapsam, dehşet motive edici bencee bu arada fotolarımı paylaştım görmüşsündür, sizde azimle devam ederseniz sonunuz öyle olacak hatta daha bile iyi olabilir. ben daha hedefime ulaşamadım çünküü

sormak istediğin bir şey olursa diyet hakkında bana da sorabilirsin bizim takıma gelip. ya da özelden mesaj atabilirsin. senin menüleri gördükçe hayrete düştüm senin yaptığın şekilde dukanı asla yapamazdım, keza ben ilk günden dukana uygun tarfilerle lezzetli şeyler yapmaya başlamıştım hatırlarsan ama bu bahsettiğim krep çok işine yaracak, hem çabucacık oluyor, hem de lezzetli. bak üzeri baloncuk baloncuk olunda arkasını çevireceksin krepin, biraz kızartıp sonra kapatacaksın

burda herkes dukan yapıyor sanırım dimi, dukan takımı olmuş burası maşallah

wuuuu şimdi gördüm fotolarını bildiğin çocukluğuna dönmüşsün süper olmuşsuuun.... bende istiyorum bende bendeee :)

öyle olacağına böyle olsun dedim zati hopişim benim :):):)

anaa sıpaya bak sennn :) gidecek hee boşver gitsin emoşum yaa bir çocuğun ünide anneden babadan ayrıtek yaşaması demek o çocuğun bir daha aç kalmaması kendi ayaklarının üstüne sapasağlam basması demek.. bak ben annemle geldim çok pişmanım şuanda :18:

hangi heykel o heykel kız :) birlikte koşalım şuanda 1 kg fark var aramızda tam :) ben seni beklerim birlikte inelim 60 aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…