Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

wuuuu şimdi gördüm fotolarını bildiğin çocukluğuna dönmüşsün süper olmuşsuuun.... bende istiyorum bende bendeee :)

sen de öyle olacaksın betüüş sen deeeeee

dukanla betüüş, dukanlaaa
dukanla canım, dukanlaaaaa

lalalalalaaaaaaaa

slm kızlar yoğun bir gündü ufaklığı doktora götürdüm allerji olmuştu ordanda aldım yanıma işe getirdim öğlen arasıda babannesine bıraktım perşembe bildirimim 70,5

betüşüm ve noracım tebrikler kilolar gidiyo ama ben emoşa katılıyorum başlarda süper geliyoda ilerleyen zamanlarda daha fazla azim gerekiyo
büş sıkma canını şekerim o kalp yangını da zamanla küllenir her şerde vardır bir hayır
fadime abla geçmiş olsun inş ciddi bişey yoktur kızında
fulya şimdiden Allah kavuştursun cnm

betüş 60 altına inersem heykelde koşarım tutmayın demişsin ama ben tutarım söyleyeyim bide varya tebrikler facede kahvaltı sofrası gözümden kaçmadı bende dukan yaparken öyleydim hiç unutmam dağ yoluna kahvaltıya gittikte 2 haşlak yumurtayla kalkmıştım

tamam bursa heykel :))) bekle bizi geliyoruuuuzz.....

dünki menüm
sabah
1 domates+1 salatalık+az peynir+1 yumurta+5 zeytin den oluşan enfes bir tabak
1dilim ekmek

ara
1 ayva
1 türk kahvesi (yaklaşık 30 dk sonra)

öğle
yağsız kavrulmuş tavuk göğüs

ara
2 form bisküvi
1 türk kahvesi yapmışlar ısrarları kıramadım

akşam
4 köfte

toplamda 2 lt su
45 dk tempolu yürüyüş

arkadaşları şişmanlatıp yolladım :)))

ayy inşallah azimle devam ederiz yaa....

dukan grubundan değil mi canımm :)) takım kaptanı seng canım kendisine ulaşır sorarız ya da yardımız var hilal inallah alınırsın takıma, bir dukanlıyı da aramızda görmekten mutluluk duyarız

bu takımda dukancı çok sanırım en çok buse yi merak ediyordum meğersem ki oda burdaymış . ilk zamanlar bana çok yardımcı olmuştu. büşbüş te burda. ne zaman gelir takım liderlerii

bugün yenilikler var bende.
- bu gruba ihtimalim var
- tutmayan yoğurdum tuttu
-bugün ilk defa spor salonuna başlayacağım
-yeni kilomu öğrendim

çıkmam gerekiyor aranızda olmayı çoooooooooook isterim. akşam görüşmek üzere

Canım senin durumun akşama kadar netleşir bence, biz face'ten kaptana ulaşalımm :)

kızlar bu grupta yer varsa bende katılmak isterim. takım lideri kim?

seng ve yardımcısı lypsa iyi seçim burası dukancıların takımı oldu resmen

bu takımda dukancı çok sanırım en çok buse yi merak ediyordum meğersem ki oda burdaymış . ilk zamanlar bana çok yardımcı olmuştu. büşbüş te burda. ne zaman gelir takım liderlerii

kuzucum ben 13. takıma geçtim. eskiden burdaydım, kaptan yardımcısıydım hatta. burda dolu dukancı var. hadi hayırlı olsun, kabul edilirsen senin için iyi olur. şimdi burda kendini tanıt, yaşını, boyunu kilonu, hedefini vs.

süper yenilikler varmış çatllakcım ben de yemeğe kaçıyorum.

bu aradaaaa türk kahvesi serbest ama şekersiz tabi

görüşürüz kızlaar

bu aradaaaa türk kahvesi serbest ama şekersiz tabi

görüşürüz kızlaar

Canımm çok sağol, dukandan sonra şekeri tamamen kestim ve su içme alıkanlığım oldu dukan sayesinde.

bu arada, gel böyle senden öğreneceklerimiz var :)) resimlerde tek kelimeyle süper şu zayıflık insanı ne kadarda yaşından genç gösteriyor :) beyaz elbiseye bayıldım ben çok güzelmiş canımm.

senin adına sevindim tatlım, ama tatlandırıcın vardır umarım. takita formtat60 tavsiye ederim, kesene de dokunmaz tadı da güzel. tatlandırıcın tatlı krizleri açısından mutlaka olmalı. hiç olmadı yogurda katar yersin

ne zaman istersen özel mesaj at, ya da bizim takıma gel sor bana canım. aktif kullanıcıyım biliyorsun, görürüm bir şekilde

fotoğrafları beğenmene sevindim, inan beni görenler en az 5 yaş gençleşmişsin. 18 yaşında liseli kız gibisin diyorlaar inanılmaz yaniii insanlar bana böyle dedikçe sevdiğim ve şişman olan herkes zayıflasın istiyorum ve tabi başta annem ama ondan hiç umudum yok. bu ara yürüyüşe başladı ama yemesinden kısmıyor. 1,62 boyunda ve 82 kg sanırım :18: ama bir şekilde verdireceğim. eskiden 93 tü bi dönem

beyaz elbise h&m den aldım canım. orda bulabilirsin istersen. siyahı da vardı ama ben bunu beğendim, kırık beyaz sanırım bu ya da ekru rengi tam bilmiyorum

öpüldünüz ben saçımı boyuycam şimdi kızlar. şu kızıllardan kurtulcam bu sefer dilerim

tamam bursa heykel :))) bekle bizi geliyoruuuuzz.....

kızzz sen bursalımısın seni yirim bennn biterim sana benn.. anaa memleketlimm annemmm çok sevindim yaa geldiğimde bursaya görüşelim kuzum mutlakaa :) ayyy betüşş sana bi kanım ısındı bir anda ki sorma yanii :)

sıkmıyorum canımı nagihan ablacım geçecek elbet hepsi tamamen hayatıma odaklanıyorum artık...

kızlar bu grupta yer varsa bende katılmak isterim. takım lideri kim?

takım liderimiz seng yani ece dur mesaj atayım ben ona geliversinde alsın seni ama senin önce bi cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler adlı topicte kendini tanıtman boyunu hedefini bugüne kadarki kilo geçmişini kısmen anlatman lazım :)

benim yüzümden benim yüzümdennn :) spora yolladım seni oley oley oley.. yakın olsamda bende gelsem senle kızz

Kızlar dukanda türk kahvesi içebiliriz değil mi?

evet şekersiz içebilirsin yada tatlandırıcı ile :)

SABAH
2 yumurta
1 kurabiye
2 kaşık lor

Ara: 2 kurabiye

ÖĞLE
2-3 kaşık kadar kıyma kavurdum
1 kaşık yoğurt

Ara: 1 fincan türk kahvesi

AKŞAM
Göğüs haşlama
1 kase yoğurt

Spor: 1 saat yürüyüş
Sıvı: 2 litre kadar.

görüşelim bebişim.... evim bile var laa artık ... gel bende kal yaff....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…