- 14 Aralık 2012
- 6.167
- 6.595
- 148
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.601
wuuuu şimdi gördüm fotolarını bildiğin çocukluğuna dönmüşsün süper olmuşsuuun.... bende istiyorum bende bendeee :)
öyle olacağına böyle olsun dedim zati hopişim benim :):):)
anaa sıpaya bak sennn :)gidecek hee boşver gitsin emoşum yaa bir çocuğun ünide anneden babadan ayrıtek yaşaması demek o çocuğun bir daha aç kalmaması kendi ayaklarının üstüne sapasağlam basması demek.. bak ben annemle geldim çok pişmanım şuanda :18:
hangi heykel o heykel kız :) birlikte koşalım şuanda 1 kg fark var aramızda tam :) ben seni beklerimbirlikte inelim 60 aaa
slm kızlar yoğun bir gündü ufaklığı doktora götürdüm allerji olmuştu ordanda aldım yanıma işe getirdim öğlen arasıda babannesine bıraktım perşembe bildirimim 70,5
betüşüm ve noracım tebrikler kilolar gidiyo ama ben emoşa katılıyorum başlarda süper geliyoda ilerleyen zamanlarda daha fazla azim gerekiyo
büş sıkma canını şekerim o kalp yangını da zamanla küllenir her şerde vardır bir hayır
fadime abla geçmiş olsun inş ciddi bişey yoktur kızında
fulya şimdiden Allah kavuştursun cnm
betüş 60 altına inersem heykelde koşarım tutmayın demişsin ama ben tutarım söyleyeyim bide varya tebrikler facede kahvaltı sofrası gözümden kaçmadı bende dukan yaparken öyleydim hiç unutmam dağ yoluna kahvaltıya gittikte 2 haşlak yumurtayla kalkmıştım
tamam bursa heykel :))) bekle bizi geliyoruuuuzz.....
kızlar bu grupta yer varsa bende katılmak isterim. takım lideri kim?
dukan grubundan değil mi canımm :)) takım kaptanı seng canım kendisine ulaşır sorarız ya da yardımız var hilal inallah alınırsın takıma, bir dukanlıyı da aramızda görmekten mutluluk duyarız
bugün yenilikler var bende.
- bu gruba ihtimalim var
- tutmayan yoğurdum tuttu
-bugün ilk defa spor salonuna başlayacağım
-yeni kilomu öğrendim
çıkmam gerekiyor aranızda olmayı çoooooooooook isterim. akşam görüşmek üzere
bu takımda dukancı çok sanırımen çok buse yi merak ediyordum meğersem ki oda burdaymış . ilk zamanlar bana çok yardımcı olmuştu. büşbüş te burda. ne zaman gelir takım liderlerii
- bu gruba ihtimalim var
-yeni kilomu öğrendim
bu aradaaaa türk kahvesi serbest ama şekersiz tabi
görüşürüz kızlaar
Canımm çok sağol, dukandan sonra şekeri tamamen kestim ve su içme alıkanlığım oldu dukan sayesinde.
bu arada, gel böyle senden öğreneceklerimiz var :)) resimlerde tek kelimeyle süper şu zayıflık insanı ne kadarda yaşından genç gösteriyor :) beyaz elbiseye bayıldım ben çok güzelmiş canımm.
tamam bursa heykel :))) bekle bizi geliyoruuuuzz.....
slm kızlar yoğun bir gündü ufaklığı doktora götürdüm allerji olmuştu ordanda aldım yanıma işe getirdim öğlen arasıda babannesine bıraktım perşembe bildirimim 70,5
betüşüm ve noracım tebrikler kilolar gidiyo ama ben emoşa katılıyorum başlarda süper geliyoda ilerleyen zamanlarda daha fazla azim gerekiyo
büş sıkma canını şekerim o kalp yangını da zamanla küllenir her şerde vardır bir hayır
fadime abla geçmiş olsun inş ciddi bişey yoktur kızında
fulya şimdiden Allah kavuştursun cnm
betüş 60 altına inersem heykelde koşarım tutmayın demişsin ama ben tutarım söyleyeyim bide varya tebrikler facede kahvaltı sofrası gözümden kaçmadı bende dukan yaparken öyleydim hiç unutmam dağ yoluna kahvaltıya gittikte 2 haşlak yumurtayla kalkmıştım
- bu gruba ihtimalim var
-yeni kilomu öğrendim
Kızlar dukanda türk kahvesi içebiliriz değil mi?
kızzz sen bursalımısın seni yirim bennn biterim sana benn.. anaa memleketlimmannemmm çok sevindim yaa geldiğimde bursaya görüşelim kuzum mutlakaa :) ayyy betüşş sana bi kanım ısındı bir anda ki sorma yanii :)
Beni de bekleyinn bende geliyorummmmmmmmmmne meraklıyız çıplak koşmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?