- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #46.621
bu takımda dukancı çok sanırımen çok buse yi merak ediyordum meğersem ki oda burdaymış . ilk zamanlar bana çok yardımcı olmuştu. büşbüş te burda. ne zaman gelir takım liderlerii
Canım senin durumun akşama kadar netleşir bence, biz face'ten kaptana ulaşalımm :)
seng ve yardımcısı lypsaiyi seçim burası dukancıların takımı oldu resmen
kuzucum ben 13. takıma geçtim. eskiden burdaydım, kaptan yardımcısıydım hatta. burda dolu dukancı var. hadi hayırlı olsun, kabul edilirsen senin için iyi olur. şimdi burda kendini tanıt, yaşını, boyunu kilonu, hedefini vs.
süper yenilikler varmış çatllakcımben de yemeğe kaçıyorum.
bu aradaaaa türk kahvesi serbest ama şekersiz tabi
görüşürüz kızlaar
kızzz sen bursalımısın seni yirim bennn biterim sana benn.. anaa memleketlimmannemmm çok sevindim yaa geldiğimde bursaya görüşelim kuzum mutlakaa :) ayyy betüşş sana bi kanım ısındı bir anda ki sorma yanii :)
sıkmıyorum canımı nagihan ablacım geçecek elbet hepsi tamamen hayatıma odaklanıyorum artık...
takım liderimiz seng yani ece dur mesaj atayım ben ona geliversinde alsın seni ama senin önce bi cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler adlı topicte kendini tanıtman boyunu hedefini bugüne kadarki kilo geçmişini kısmen anlatman lazım :)
benim yüzümden benim yüzümdennn :)spora yolladım seni oley oley oley.. yakın olsamda bende gelsem senle kızz
evet şekersiz içebilirsin yada tatlandırıcı ile :)
hiç yabancı değilsin. gözüm bi yerden ısırıyor zatibende burdayım bende bende :)))
kız çocuğu ne kadarn bıktırmışsın ne kadan bıktırmışsın ki senden uzağa gitmek istiyo..(benimkide hakkari istiyo bu aradaemos yesin seniiiiiiiiii
burdayim ama bu hafta coook yogun oldu cumaya kadar da booole maalesef hopisim sabah 7 de evden cikiyoruuuz oglusumla onun okuluna butun dunya universiteleri gelip tanitimlarini yapiyorlar onlarla bilgi alisverisi yapiyoruuuz telden girmeyi sevmiyorum (laf aramizda zor gelio beceriksiz emos)yarin son gun oglusum seneye lise son olacak ben bunlari son senede yasariz saniyordum ama adamlar ciddiye aliyolar bu yildan basladik iste iyi de oldu oglusum bi motive bi motive aman bi gorsen hala bebek gordugum oglum ben tek yasarim univ.olunca die nerde uzak univ.'ler var onlara yonelio ayyyy bikmis benden yaaa,hayirlisi olsun o mutlu olsun da bakalim zaman ne gosterecek yarin bildirimimi yapacagim ama verdim kesin yaaa pantolonlarim donuyo ustumde artik fermuarlarini acmadan giyip cikariyorumbi suru yeni cici aldim kendime ama o eskileri giyemek cok hosuma gidio aynada kendimi gordukce ama su bi gercek ki dukan bastan insani buyuluyo fakat gun gectikce cooook direniyo hem vucut hem ruh cok zorlaniyoooo kendi azmime bu kadar sadik kalmis olmama sasiyorum ama ben bu sabri hangi diyette gostersem bu sonucu alirdim die dusunuyorum. Demek istedigim su: hangi diyeti yaparsaniz yapin mucize diyette degil, sizde. O diyete sadik kalip devam ettirip ettirmemekte. Sabirla devam edilen her diyetin sonucu ayni bence, basari yaniiii.
Kizlar beni bu hafta idare edin yarin bildirirmimi yaparim ama cok paylasimda bulunamadim hepinizi coook opuyorum simdi emos kacaaaaaar
haaa hpiiis seksuuu avatarini unutmadim canim bekliyoruuum
valla biz kafamıza göre takılıyoz bacım..kapımız herkese açık, buyur gel..kızlar bu grupta yer varsa bende katılmak isterim. takım lideri kim?
büşra bende bursalı sayılırım biliyonmu..şöyleki;kızzz sen bursalımısın seni yirim bennn biterim sana benn.. anaa memleketlimmannemmm çok sevindim yaa geldiğimde bursaya görüşelim kuzum mutlakaa :) ayyy betüşş sana bi kanım ısındı bir anda ki sorma yanii :)
:
ayyy betulcum yaaaa yuvadan ucacak valla kus kiiiiz dusununce pek fena oluyom ama cani sagolsun da ayrilik nedeni boyle olsun ne yapalimbak sen sıpaya bağımsızlık istiyo hee.... :) hayırlısı olsun hakkında inşallah...
dilerim bende o sabrı gösterebilirim....60 ın altına düştüğüm günü heykelde çıplak koşuyo olabilirim.... böyle bir şey yapmaya kalkarsam beni tutmayın bırakın gideyim
walla beni birakicak ama haklisin onun gelecegi acisindan daha iyi allahim okulunu bitirsin ilk maasini alsin ben de oglumla sooole bi disari cikiyim diyet bitmis olsuun anne seni yemege goturuyum desin benim tek hayalim de buuu hee tabii oglum isini sevsin,herhangi b isi degil mutlu olacagi isi yapsin allahiiiimöyle olacağına böyle olsun dedim zati hopişim benim :):):)
anaa sıpaya bak sennn :)gidecek hee boşver gitsin emoşum yaa bir çocuğun ünide anneden babadan ayrıtek yaşaması demek o çocuğun bir daha aç kalmaması kendi ayaklarının üstüne sapasağlam basması demek.. bak ben annemle geldim çok pişmanım şuanda :18:
hangi heykel o heykel kız :) birlikte koşalım şuanda 1 kg fark var aramızda tam :) ben seni beklerimbirlikte inelim 60 aaa
sagol canım kızıma 3 çeşit ilaç verdi çok iltihap varmış bol bol su iç dedigeçmiş olsun canım umarım kötü birşey değildir haberdar et bizi emi
1+1 e devam et canım sıkılmazsın :) diyetide uzatmazsın hem boşver :) ayrıca ben sana ne dedim ne kadar yersen o kadar çok kilo veriyorsun bu diyette aban yemeklere çekinme hiç :)sınırsız diye boşunamı demiş adam ceğiz
ahhhaaa hopiş ne güldüm kız türkün psta ile imtihanı hebarışmıştık ama yine eski tartışmalara dönünce dayanamadım hopişim güğvensizlik bi yandan tartışmalar bir yandan gelince haydaaa bitiverdi bu defa kesinlikle bitti ama.. artık tamamen kendi hayatıma bakacağım..
bu hafta: 65.5
gün: 26
toplam giden: 4800 gr.
geçen hafta cuma ile fark: 400 gr. :)olsun olsun bu hafta çok duraklama yaşadım buna da şükür yani :)
görüşelim bebişim.... evim bile var laa artık... gel bende kal yaff....
ayy çok teşekkür ederim
aaaaa. neyse burayada uğruyorsun nasılsa
kuzum daha belli değil aranızda olup olmadığım. bi kendimi tanıtmaya başlarsam ohoo ooouzun sürer
kuzum o topiğe bi kaç kere yazdım ama görmediler sanırım. tekrar yazmaya gerek var mı ki?
hiç yabancı değilsin. gözüm bi yerden ısırıyor zatiçözmeye çalışıyorum
kız çocuğu ne kadarn bıktırmışsın ne kadan bıktırmışsın ki senden uzağa gitmek istiyo..(benimkide hakkari istiyo bu arada)onlar iyi eğitim alsınlarda isterse fizana gitsinler napalım..eninde sonunda ayrılacaklar bizden , biraz alıştırma yapmış olurlar, hayatla tanışırlar..şimdi pembe bulutlar üzerindeler, hayatın acı gerçekleriyle tanışınca görmeli onları demi emoşum
kız o pantolonları hemmen at üzerinden , fermuarı açmadan giyip çıkardığına göre her an her şey olabilir, bir yerde üzerinden düşer falanda irezil olursun sonraasonra hopiş dediydi dersin..zayıflamanın en güzel tarafı işte bu, yeni ciciler emoşum bizi unutma , oğlanın işleri hallet, sonra gel taammı..biz nasılda hep burdayız kız
valla biz kafamıza göre takılıyoz bacım..kapımız herkese açık, buyur gel..
büşra bende bursalı sayılırım biliyonmu..şöyleki;
benim memleket karadeniz ama oraya giderken aracımızla bursadan geçtik, kebap neyin yedik,,yani suyunu bile içmişliğim var, o derece bursada bulundum..şimdi benide severmisin, banada kanın ısınırmı aceba:26:
ayyy betulcum yaaaa yuvadan ucacak valla kus kiiiiz dusununce pek fena oluyom ama cani sagolsun da ayrilik nedeni boyle olsun ne yapalim
canim hayirlisiyla goruceksin insallah bak yaz gelioooo incecik olup kendini daha coook seveceksin herkes sasiracak hayran kalacak biraz sabir tatliiiim hadi gorem seniiii
walla beni birakicak ama haklisin onun gelecegi acisindan daha iyi allahim okulunu bitirsin ilk maasini alsin ben de oglumla sooole bi disari cikiyim diyet bitmis olsuun anne seni yemege goturuyum desin benim tek hayalim de buuu hee tabii oglum isini sevsin,herhangi b isi degil mutlu olacagi isi yapsin allahiiiim
sagol canım kızıma 3 çeşit ilaç verdi çok iltihap varmış bol bol su iç dedi
yine kız kardeşim geldi kadınla telefonda konuşmuş sinirleri alt üst olmuş kadın rezilin teki .eniştemin çorabını çıkarıp öpmüş beni bırakma demiş .tam aşagılık bir hareket bence .bir insan bu kadar küçülürmü ,kardeşimin çocugu yok eniştemden olmuyor 17 senedir kardeşim sesini çıkarmadı eltisinden evlatlık bir oglan bebek aldı çocuk 9 yaşında çocugun psikolojisi bozulmuş herşeyi hep duymuş morelim çok bozuk
tartılmayı unutmuşum dün 101 çıkmıştım
görüşelim bebişim.... evim bile var laa artık... gel bende kal yaff....
kız çocuğu ne kadarn bıktırmışsın ne kadan bıktırmışsın ki senden uzağa gitmek istiyo..(benimkide hakkari istiyo bu arada)onlar iyi eğitim alsınlarda isterse fizana gitsinler napalım..eninde sonunda ayrılacaklar bizden , biraz alıştırma yapmış olurlar, hayatla tanışırlar..şimdi pembe bulutlar üzerindeler, hayatın acı gerçekleriyle tanışınca görmeli onları demi emoşum
kız o pantolonları hemmen at üzerinden , fermuarı açmadan giyip çıkardığına göre her an her şey olabilir, bir yerde üzerinden düşer falanda irezil olursun sonraasonra hopiş dediydi dersin..zayıflamanın en güzel tarafı işte bu, yeni ciciler
pfff canım sıkıldııı
hakkari mi
bende hakkari düşünüyorum son tercihte :)
neden canım?? bu arada hangi bölümü istiyorsun sen?
hemşirelik istiyorum kuzum
yaş aldı başını gidiyor. bi daha deneme yapmak istemiyorum o yüzden son tercihlere doğuyu yazıcam hep.
inş seneye çabalarım boşa çıkmaz.
sagol canım gece kabuslar görüyorum hep kırmızı et taşıdım çok kanlıydı .dua edelim bizden uzak başına birşey gelsin başka bekar birini bulsun beduada edemiyorum zaten eniştemin suratını görmek istemiyorumkalırım guzuuumm ben san dukan yimekleri yaparım bissssürü bissssürüü :)anaamm bursada gidip kalacağım başka bir arkadaşım daha oldu yirim seni bennn
canım sen yaz ben seng e mesaj atayım gelsin hemencikseni seçek hemen burayaa
ayy seni zaten çok seviyorum ben hopişim.. dobralığını sevecenliği hamartlığını hoş sohbetinin hastasıyım kızz.. okul bitsin bi bursaya gidelimde sende gel bizde kal hopişimmankaraya yolun düşünce gel hatta şimdi bile
olur olur kuzum benimm :) annesini alırr bir güzel giderler yemeğe hatta türkiyede giderler ramizee
ayy kesin idrar yolu iltihabı var.. sakın çişini tutmasın ben küçüklükten beri çekiyorum canım yaasu içsin ayaklarını kalın giysin vee ekşi yada sirkeli şeyler tüketsin :)
kardeşin içinde ayrı bir üzülüp o şırfıntının saçını başınıda yolasın geldi şuanda...takımca dalalımmı kız fadimemm
ee böyle olur bu işler zaten..sen 17 sene çocuğu olmayan bir adama katlan (evet katlanmak) o gitsin sürtüğün tekine seni tercih etsin..bu yüzden her zaman derim; ayaklarınız yere sağlam basmadan evkenmeyin kızlar!!..yoksa böyle şerefsizlere katlanmak zorunda kalıyoruz iştesagol canım kızıma 3 çeşit ilaç verdi çok iltihap varmış bol bol su iç dedi
yine kız kardeşim geldi kadınla telefonda konuşmuş sinirleri alt üst olmuş kadın rezilin teki .eniştemin çorabını çıkarıp öpmüş beni bırakma demiş .tam aşagılık bir hareket bence .bir insan bu kadar küçülürmü ,kardeşimin çocugu yok eniştemden olmuyor 17 senedir kardeşim sesini çıkarmadı eltisinden evlatlık bir oglan bebek aldı çocuk 9 yaşında çocugun psikolojisi bozulmuş herşeyi hep duymuş morelim çok bozuk
tartılmayı unutmuşum dün 101 çıkmıştım
oyy böşüm ben tek olsam neyse, peşimde bir sürü cıngıl çıtanaklar var (cıngıl:çocuk)o yüzden beni çağırdığına pişman olmaman için burada yazışalım kuzum..ama sen ist. gelirsen muhakkak görüşürüm..sen gelseneeeeeayy seni zaten çok seviyorum ben hopişim.. dobralığını sevecenliği hamartlığını hoş sohbetinin hastasıyım kızz.. okul bitsin bi bursaya gidelimde sende gel bizde kal hopişimmankaraya yolun düşünce gel hatta şimdi bile
41:
kız minnak ayda yılda bir geliyon , o zamanda canım sıkıldı deyip kaçıyon..ne iş anlamadım..ben sana iş yap,canın sıkılmaz demedimmipfff canım sıkıldııı
hakkari evet..hoş hakkaride üni. varmı onuda bilmez ama sbize en uzak yer diye oraya kaçacağumuş..hakkari mi
hemşirelik istiyorum kuzum
yaş aldı başını gidiyor. bi daha deneme yapmak istemiyorum o yüzden son tercihlere doğuyu yazıcam hep.
inş seneye çabalarım boşa çıkmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?