Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım senin durumun akşama kadar netleşir bence, biz face'ten kaptana ulaşalımm :)

ayy çok teşekkür ederim

aaaaa. neyse burayada uğruyorsun nasılsa
kuzum daha belli değil aranızda olup olmadığım. bi kendimi tanıtmaya başlarsam ohoo ooo uzun sürer

kuzum o topiğe bi kaç kere yazdım ama görmediler sanırım. tekrar yazmaya gerek var mı ki?
bende burdayım bende bende :)))
hiç yabancı değilsin. gözüm bi yerden ısırıyor zati çözmeye çalışıyorum

kız çocuğu ne kadarn bıktırmışsın ne kadan bıktırmışsın ki senden uzağa gitmek istiyo..(benimkide hakkari istiyo bu arada)onlar iyi eğitim alsınlarda isterse fizana gitsinler napalım..eninde sonunda ayrılacaklar bizden , biraz alıştırma yapmış olurlar, hayatla tanışırlar..şimdi pembe bulutlar üzerindeler, hayatın acı gerçekleriyle tanışınca görmeli onları demi emoşum

kız o pantolonları hemmen at üzerinden , fermuarı açmadan giyip çıkardığına göre her an her şey olabilir, bir yerde üzerinden düşer falanda irezil olursun sonraasonra hopiş dediydi dersin..zayıflamanın en güzel tarafı işte bu, yeni cicileremoşum bizi unutma , oğlanın işleri hallet, sonra gel taammı..biz nasılda hep burdayız kız

kızlar bu grupta yer varsa bende katılmak isterim. takım lideri kim?
valla biz kafamıza göre takılıyoz bacım..kapımız herkese açık, buyur gel..

büşra bende bursalı sayılırım biliyonmu..şöyleki;

benim memleket karadeniz ama oraya giderken aracımızla bursadan geçtik, kebap neyin yedik,,yani suyunu bile içmişliğim var, o derece bursada bulundum..şimdi benide severmisin, banada kanın ısınırmı aceba:26:

ayyy betulcum yaaaa yuvadan ucacak valla kus kiiiiz dusununce pek fena oluyom ama cani sagolsun da ayrilik nedeni boyle olsun ne yapalim
canim hayirlisiyla goruceksin insallah bak yaz gelioooo incecik olup kendini daha coook seveceksin herkes sasiracak hayran kalacak biraz sabir tatliiiim hadi gorem seniiii

walla beni birakicak ama haklisin onun gelecegi acisindan daha iyi allahim okulunu bitirsin ilk maasini alsin ben de oglumla sooole bi disari cikiyim diyet bitmis olsuun anne seni yemege goturuyum desin benim tek hayalim de buuu hee tabii oglum isini sevsin,herhangi b isi degil mutlu olacagi isi yapsin allahiiiim

Son düzenleme:
sagol canım kızıma 3 çeşit ilaç verdi çok iltihap varmış bol bol su iç dedi

yine kız kardeşim geldi kadınla telefonda konuşmuş sinirleri alt üst olmuş kadın rezilin teki .eniştemin çorabını çıkarıp öpmüş beni bırakma demiş .tam aşagılık bir hareket bence .bir insan bu kadar küçülürmü ,kardeşimin çocugu yok eniştemden olmuyor 17 senedir kardeşim sesini çıkarmadı eltisinden evlatlık bir oglan bebek aldı çocuk 9 yaşında çocugun psikolojisi bozulmuş herşeyi hep duymuş morelim çok bozuk

tartılmayı unutmuşum dün 101 çıkmıştım

görüşelim bebişim.... evim bile var laa artık ... gel bende kal yaff....

kalırım guzuuumm ben san dukan yimekleri yaparım bissssürü bissssürüü :) anaamm bursada gidip kalacağım başka bir arkadaşım daha oldu yirim seni bennn

canım sen yaz ben seng e mesaj atayım gelsin hemencik seni seçek hemen burayaa

ayy seni zaten çok seviyorum ben hopişim.. dobralığını sevecenliği hamartlığını hoş sohbetinin hastasıyım kızz.. okul bitsin bi bursaya gidelimde sende gel bizde kal hopişimm ankaraya yolun düşünce gel hatta şimdi bile

olur olur kuzum benimm :) annesini alırr bir güzel giderler yemeğe hatta türkiyede giderler ramizee

ayy kesin idrar yolu iltihabı var.. sakın çişini tutmasın ben küçüklükten beri çekiyorum canım yaa su içsin ayaklarını kalın giysin vee ekşi yada sirkeli şeyler tüketsin :)

kardeşin içinde ayrı bir üzülüp o şırfıntının saçını başınıda yolasın geldi şuanda... takımca dalalımmı kız fadimemm

görüşelim bebişim.... evim bile var laa artık ... gel bende kal yaff....

hakkari mi

iyi ki doğdun gamzeee :) mutlu yıllar canımcımm :) dukanlı güzel ve mis gibi zayıf kendini huzurlu hissettiğin yüzünün hep güldüğü sağlığının hep yerinde olduğu nice nice nice senelere...

yeni yaşın hayırlı olsun :)
ceplerin para dolsun:)
ileride evlenince...
manzaraya karşı penceren olsun :)

hemşirelik istiyorum kuzum
yaş aldı başını gidiyor. bi daha deneme yapmak istemiyorum o yüzden son tercihlere doğuyu yazıcam hep.
inş seneye çabalarım boşa çıkmaz.

ayy inşallah canım benim yaa umarım bir an evvel kazanırsın tekrar tekrr aynı stress i yaşamak çok sıkıntılı

benden bu gece bu akdar kızlar hadi ben kaçtım :) seviyorum sizleri beni özleyiverin sabaha kadar :)

hopişim sabbehin köründe damla hemen buraya bende sabah 9 da derse gideceğim yaa :s sabah sabah kim rusça çekecek zati anlatamıoda kadın neyse :)

sagol canım gece kabuslar görüyorum hep kırmızı et taşıdım çok kanlıydı .dua edelim bizden uzak başına birşey gelsin başka bekar birini bulsun beduada edemiyorum zaten eniştemin suratını görmek istemiyorum

büşşşş bende bursadayım bebemm evli mutlu çocuklu kilolu diye beni almıyonuz mu yoksam aranıza
fadime ablam sıkıntılı günlerinizi inş çabucak atlatırsınız olayı tam bilmediğim için bişeydiyemiyorum

bu arada gözümden kaçmış değil menüler paylaşılmıyo birkaç kişi hariç paylaşılanlarada yorum yapılmıyo hilal,ece şikayetim varrrrr

ee böyle olur bu işler zaten..sen 17 sene çocuğu olmayan bir adama katlan (evet katlanmak) o gitsin sürtüğün tekine seni tercih etsin..bu yüzden her zaman derim; ayaklarınız yere sağlam basmadan evkenmeyin kızlar!!..yoksa böyle şerefsizlere katlanmak zorunda kalıyoruz işte

oyy böşüm ben tek olsam neyse, peşimde bir sürü cıngıl çıtanaklar var (cıngıl:çocuk)o yüzden beni çağırdığına pişman olmaman için burada yazışalım kuzum..ama sen ist. gelirsen muhakkak görüşürüm..sen gelseneeeee

pfff canım sıkıldııı
kız minnak ayda yılda bir geliyon , o zamanda canım sıkıldı deyip kaçıyon..ne iş anlamadım..ben sana iş yap,canın sıkılmaz demedimmi

hakkari evet..hoş hakkaride üni. varmı onuda bilmez ama sbize en uzak yer diye oraya kaçacağumuş..

hemşirelik istiyorum kuzum
yaş aldı başını gidiyor. bi daha deneme yapmak istemiyorum o yüzden son tercihlere doğuyu yazıcam hep.
inş seneye çabalarım boşa çıkmaz.

benim kızım anadolu sağlık istemedi, hemşire çıkacaktı..şimdi koşsun dersane okul arası bakalım..azıcık anne lafı dinleseymiş

Kızlar günaydınnnnnnn, bugünnn çok mutluyummmmmmmmmmm yavaş yavaş gidiyor sanırım kilolar 68,1 kilomm 2 güne 67'leri göreceğimi umuyorumm :))

Bugün daha önce alıp kalça kısmı hafif dar olduğu için üzerine hırka giydiğim bir elbisemi giydim şu an bel kısmından bol bile oluyor bu arada benim belim çok ince yaa incecik kaldı sporda kadınlar diyorki sakın artık bel çalışma kopacak yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…